Dit was mijn (bijzondere) 2019

Zoals elk jaar deel ik een vragenlijst over het afgelopen jaar. Lees hier mijn overzicht van 2018. Er komen altijd het einde en begin van een nieuw jaar een aantal standaard artikelen terug. Mijn jaar in vogelvlucht kwam al voorbij en ook binnenkort uiteraard mijn favoriete films & boeken van dit jaar. Ik maak deze altijd met heel erg veel plezier en uiteraard is dit een heel bijzonder jaar met de geboorte van ons zoontje Noa. Zeker een prachtige terugblik waard dus. Kijken jullie mee?

Wat heb je in 2019 gedaan dat je nog nooit eerder had gedaan?
Een groot gedeelte van 2019 was ik zwanger. Ik had zwangerschapsverlof waar ik van genoten heb (ondanks alle klachten die ik had) Ik heb het tijdens mijn zwangerschap zwaar gehad, maar heb toch zoveel mogelijk proberen te genieten. Daarbij heb ik ook nog nooit een bevalling gedaan haha. (Lees hier mijn bevallingsverhaal) CHECK! Iets wat erg zwaar was en gewoon een rollercoaster is waar je instapt, zonder enig benul wat er gaat gebeuren. Daardoor werd ik dit jaar daardoor voor het eerst mama. Heel erg bijzonder om mee te maken.

Wat ik ook nooit heb gedaan is minder gaan werken door een contract terugzetting. Juist alle jaren ben ik juist méér gaan werken maar ik werk nu heel anders sinds Noa er is. Iets wat me zeker nu wel bevalt.

Dit was mijn (bijzondere) 2019
34 weken zwanger / Foto 1 Juli, niet wetende dat meneer 3 dagen later zich zou aandienen
Deze tekst stond op ons geboorte kaartje <3

Welke landen heb je bezocht?
Geen haha. We zijn dit jaar niet op vakantie geweest. Niet omdat we niet wilde, maar omdat het gewoon weg voor mij niet haalbaar was. Ik was tijdens mijn zwangerschap zó moe en toen Noa er uiteindelijk was hebben we veel thuis genoten en een ritme proberen te vinden. We willen begin 2020 wel voor het eerst als gezinnetje naar Centerparcs gaan, iets waar ik erg naar uitkijk.

Wat zou je in 2020 willen dat je in 2019 niet had?
Ik wil mijn verstand weer terug haha. Man, sinds mijn zwangerschap (en tijdens) vergeet ik alles en ben ik hele woorden/zinnen kwijt. Echt vreselijk voor zo’n gestructureerd iemand als ikzelf. Ik hoop dat in 2020 mijn hormoonhuishouding weer een beetje ‘back to normal’ gaat zijn. Ben met nieuwe anticonceptie gestart die hopelijk gaat helpen. Ik duim!

Wat zijn je favoriete momenten van 2019?
Het delen op social media van onze zwangerschap, en ons lievelingsvooruitzicht hier delen op mijn blog.
Uiteraard de geboorte van Noa en deze momenten uit mijn zwangerschap
Het moment dat Noa op mijn borst werd gelegd (en alles goed was)
Wandelingen met Noa en alle andere mijlpalen die hij behaalde de afgelopen maanden.
7 jaar getrouwd en 12 jaar samen
Fijne series en films kijken via Netflix
Sinterklaasviering thuis & de eerste Sint/kerst viering van Noa
De kerstperiode, onze eerste vakantie samen en zijn eerste kerstviering bij schoonfamilie
De eerste keer dat Noa bewust naar me lachte ♥

Door bewust bloggen zijn de foto’s niet zichtbaar
(Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Wat is je grootste prestatie van het afgelopen jaar?
Noa op de wereld zetten vind ik toch wel een wereldprestatie. Dit, zowel als mijn gehele zwangerschap goed doorlopen. Ik heb het zwaar gehad, heel zwaar zelfs en ben best wel trots op hoe ik alles (samen met M.) heb gedaan en hoe wij het ouderschap nu aan gaan. Het is een hele verandering in je eigen leven en vergt het aanpassen op zijn ritme. Sinds de laatste 2 maanden van 2019 is het ritme er een beetje ingekomen. Of het nooit anders is geweest dan met hem erbij. Ik heb zoveel respect voor alle moeders, pfhoe het is allemaal niet niks.

Foto in het ziekenhuis, een uurtje voordat we naar huis mochten. 04-07-2019 / Door bewust bloggen is Noa niet zichtbaar (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Maar nog een prestatie vond ik toch wel de hittegolf tijdens mijn zwangerschap doorstaan. Manman, wat was het héét. En ik kan zonder zwanger te zijn al niet tegen hitte, maar dit was niet-te-doen. Het enige wat ik dacht was: ‘Als hij er nu maar in blijft zitten en ik met deze hitte niet moet bevallen….’ Gelukkig heeft hij naar me geluisterd 😉

Wie of wat heb je het meeste geknuffeld in 2019?
Uiteraard heel erg veel met Noa, mijn man maar ook met veel lieve collega’s en vriendinnen. Knuffelen is altijd zo fijn!

Ben je verliefd geworden?
Ja. Hals over kop op Noa. En ik hou nóg meer van M, mijn mooie man maar nu ook lieve papa. Zo mooi om na ruim 12 jaar je partner in een hele andere rol te zien.

Waar heb je het meeste geld aan uitgegeven?
Onze babykamer en baby gerelateerde spullen. Denk aan zijn gehele babykamer en kinderwagen. Maar ook zeker aan bijvoorbeeld een babyfone en andere baby gerelateerde spullen. Daarbij kocht ik dit jaar heel wat kleding voor Noa, hij groeide overal erg snel uit. Ook zijn geboortekaartje was erg prijzig maar ben ik erg blij mee!

Door bewust bloggen is de 2de naam van Noa op het geboortekaartje niet zichtbaar
(Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Ook gaven we wat extra geld uit in huis. Zo kochten we een nieuwe kookplaat en deden wij een traprenovatie: nieuwe traptreden. Erg blij met het resultaat.

Wat is het beste dat je dit jaar hebt gekocht?
Onze kinderwagen en de babykamer ben ik nog steeds erg blij mee. Ik geniet er elke dag weer van als ik Noa uit/in bed haal/leg en als ik daar zit te voeden. Het is een heerlijke kamer geworden. Daarbij ben ik erg blij met de 3 opzet stukken op de wandelwagen. Tevens is hij compact en erg wendbaar. Super fijn! Ook ben ik erg blij met de mooie armbanden die ik dit jaar kocht. Zowel met een vriendinnetje als een armband die ik kreeg met de geboortedatum en naam van Noa erop.

Door bewust bloggen is de 2de naam van Noa niet zichtbaar
(Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Wat deed je op je verjaardag?
Ik had een vrije dag, maar deed weinig met mijn zwangere buik. In het weekend vierde we het samen met vrienden & familie. Ik deelde een throwback met foto’s van vroeger op mijn blog. Het was heel bijzonder om zwanger jarig te zijn. Mijn laatste verjaardag als niet-mama zijnde.

Onze cadeautjes 🙂

Wat stond er op de uitjeskalender?
Ik had een vrijgezellenfeestje, koost dé jurk uit en had de trouwerij van mijn lieve vriendinnetje. Heel bijzonder om al deze dingen mee te mogen maken en daarbij nog eens getuige te zijn op haar bruiloft. Ik had pannenkoekendates met vriendinnen (zelfs 2 dagen voor mijn bevalling haha), nam veel momentjes voor mezelf (ging ook fijn zwemmen) en we hadden in mijn zwangerschap filmochtenden in de bios. We gingen naar de nieuwe Avengers en Captain Marvel toe. We bezochten de Babydump voor de babyuitzet, had bagel dates met vriendinnen en had shopmiddagen.

Met mijn schoonfamilie hadden we een fijne en gezellige BBQ’en, gingen we een dagje karten, had veel baby gerelateerde afspraken zoals naar de verloskundig en check-ups bij het ziekenhuis. Ik ging daarna ook vaak naar het naastgelegen hertjespark. In September hadden we nog een quality avondje samen: we gingen naar een show van De Lama’s. Super genoten! Daarnaast had ik nog een dobbelspel-date met 2 vriendinnen, waarbij we genoten van een high tea en wat kleine cadeautjes voor elkaar.

Leukste dat je hebt gemaakt?
Een eigen toegevoegde vraag: want ik maakte dit jaar heel wat toffe DIY’s. Ik maakte een bord voor het trouwen van mijn vriendinnetje, tijdens haar vrijgezellenfeestje maakte ik een eigen Blond Amsterdam bordje die erg goed lukte. Ik was bezig met mijn gipsenbuik af te maken en maakte voor Noa een geboortebord die staat te pronken in zijn slaapkamer. (Van beide komt er nog een uitgebreider artikel online)

Door bewust bloggen zijn de namen weggehaald & zijn de foto’s verder niet zichtbaar
(Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Ook maakte ik wat toffe speenkoorden en wagenspanners. Ik plakte heel wat fotoboeken voor Noa vol als herinnering voor later en bond al zijn gekregen geboortekaartjes in. Mijn ouders kregen ook nog een lijstje met daarin de echo foto waar ze bij waren en ik gaf mijn ouders/schoonfamilie nog een mok met handjes van Noa erop. Lees hier de crea-bea tag met alle dingen die ik ooit maakte.

Door bewust bloggen zijn de namen weggehaald & zijn de foto’s verder niet zichtbaar
(Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Heb je iemand gemist/terug gevonden?
Er zijn wel wat mensen die ik weinig meer zag en waarvan ik niet had verwacht dat die graag op kraamvisite wilde komen, die wel langs kwamen. Super leuk! Sommige andere mensen spreek ik helaas weinig meer, soms is dat nou eenmaal zo.

Waar heb je om moeten huilen?
Dit jaar was naast de geboorte van Noa ook zeker een verdrietig jaar. In Februari moesten wij afscheid nemen van onze bijna 10 jarige kat Yara. Ik mis haar nog elke dag. Ook eind 2019 overleed plotseling mijn oma. RIP! Ik ben erg blij dat ze Noa nog heeft kunnen zien & vasthouden. Bijzonder hoe snel sommige dingen kunnen gaan en hoe kostbaar het leven is….

Tel daarbij mijn zwangerschapshormonen die ik nog heb op & het feest is compleet. Ook heb ik zeker gehuild op het moment dat ik Noa niet meer goed voelde in mijn buik (heel raar, aangezien ik hem áltijd voelde) gelukkig na een checkup in het ziekenhuis was alles goed.

Door bewust bloggen is Noa niet zichtbaar (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Waar ik dit jaar ook tegen aan liep was een vervelende reactie van een kennis van mij op een heel persoonlijk artikel. Dit is ook de reden geweest dat ik nóg bewuster om ga met wat ik online zet of juist achter een wachtwoord. Met terug werkende kracht heb ik persoonlijke artikelen beveiligd.

Maar huilen van geluk dit jaar is gelukkig ook vaak gebeurd. Dat de bevalling er op zat, dat alles goed was met Noa en gewoon het feit dat hij er is. ♥ Soms wordt ik echt overvallen een moment: tranen van geluk en dankbaarheid.

Waar werd je heel erg blij van?
Het delen op verschillende manieren van mijn zwangerschap (begin 2019 en eind 2018 ook nog..)
Dat mijn zwangerschap eindelijk klaar was & Noa geboren werd
Eerste (en enige) skaterit in 2019
Mijn babyshower (bekijk hier het artikel en de foto’s ervan)
Zwangersschappshoot door lieve Simone (bekijk hier de foto’s)
New born shoot (bekijk hier de foto’s)
Het bekend maken wat we hadden gekregen, een jongen of meisje en dat Noa geboren was.
#echtepostiscool editie 7 (lees hier over het uitpakmoment)
Weer een beetje de leesflow te pakken hebben
Vrienden/familie gelukkig zien door de komst van Noa ♥

Wat heb je vaker gedaan dan voorheen?
Gekozen voor mezelf, iets wat zeker lastig was maar noodzakelijk tijdens mijn zwangerschap. Ik ben dan ook 2 weken voor mijn verlof minder gaan werken: iets wat ik achteraf gewoon eerder had moeten doen.

Wat zou je meer hebben willen doen?
Genieten bewust van de eerste weken met Noa. Uiteraard heb ik wel genoten, maar had hier meer bewust bij stil willen staan. Het was meer herstellen van wat er allemaal was gebeurd (ging zo snel) en vooral een ritme vinden en van dag tot dag doorkomen.

Door mijn zwangerschap heb ik helaas weinig skate ritten kunnen maken (wel geteld ééntje na mijn zwangerschap) Hoewel ik het niet had kúnnen doen had ik het zeker wel graag gewild. Op naar een fijn nieuw skate-jaar!

Wat had je minder willen doen?
Te lang doorwerken op mijn werk tijdens mijn zwangerschap. Ik had eerder moeten stoppen. Daarbij zou ik minder hebben willen piekeren tijdens mijn gehele zwangerschap. Ik was best wel bang t/m aan mijn bevalling nog dingen mis zouden gaan. Tevens omdat we langer bezig zijn geweest voor hem en ik juist super blij was dat hij eindelijk in mijn buik zat. Dat wilde ik graag zo houden maar heeft me zeker wel wat stress gekost.

5-11-2018 positieve test / 06-12-2018: eerste echo / Juni 2019: 37 weken / Oktober 2019: 3 maanden

Heb je iemand gemist?
Ik heb het wel gemist om met meer zwangere vrouwen/moeders te praten. Uiteraard heb ik wel wat vriendinnen en kennissen die moeder zijn, maar op een één of andere manier heb ik met deze meiden geen ander contact gekregen door het moederschap. Aan de ene kant soms wel jammer.

Wat is het belangrijkste dat je in 2019 geleerd hebt?
Kiezen voor jezelf, wanneer het er écht toe doet
Mama zijn is het mooiste dat er is
Als je mama wordt verschuiven je prioriteiten heel makkelijk naar je eigen gezin. Dat is toch het belangrijkste.

Liedjes van dit jaar:
Westlife – My Blood ♥
Wat een prachtig en toepasselijk nummer voor dit jaar.


Westlife – One last time
Ed Sheeran – Beautiful People (feat. Khalid)
Shawn Mendes, Camila Cabello – Señorita
P!nk – 90 Days (ft. Wrabel)
The Backstreet Boys – No Place
Lewis Capaldi – Someone You Loved

Geef 2019 een cijfer van 1-10:
Ik vind het altijd lastig cijfers aan een jaar te hangen. Ons trouwjaar zou een 10 zijn, uiteraard dit jaar ook met de geboorte van Noa… Het was wel een bijzonder, prachtig jaar voor in de boeken met heel erg veel mijlpalen en nieuwe bezigheden. Daarbij uiteraard ook een nieuwe rol voor ons als papa en mama.

Wat een jaar is dit geweest voor ons. Een echte rollercoaster maar wel eentje waarbij ik mijn handen maar in de lucht gooide en alles over me heen liet komen. Op naar een prachtig 2020…

Een decennium wordt over 3 dagen afgesloten en wat is er veel gebeurd sinds 2010. Ik was verloofd, we zijn getrouwd, Ayla kwam in ons leven erbij, ik kreeg telkens een nieuwe baan en werk nu al ruim 6 jaar bij mijn huidige droomjob. We maakten vele reizen, verhuisde van een flatje naar een eengezinswoning (en deden ook heel wat opknappen in ons huis) en uiteraard was 2019 het jaar van het compleet maken van ons gezin met Noa. We hadden in 2010 net 2 jaar een relatie, inmiddels in Januari 2020 is dit alweer 12.5 jaar. Op naar nog vele van deze prachtige momenten! En hoewel er zoveel mooie dingen zijn gebeurd vanaf 2010 tot nu, waren er ook zeker wel wat verdrietige momenten met ziekte, afsluitingen en afscheid. Echter, leg ik de focus op alle mooie, positieve dingen die de afgelopen jaren zijn geweest. ‘Every cloud has a silver lining ‘

Wat was jou moment van 2019?!

About the Author

26 Comments

zwartraafje

Oh nog zo’n mooi jaaroverzicht. Ik vind het altijd zo fijn om deze bij je te lezen. Wel heel jammer dat je in 2019 tweemaal afscheid moest nemen. Ik leef met je mee. Voor ons was het voorbije jaar er ook eentje van afscheid nemen, vaak heel onverwacht en dat heeft veel indruk op me gemaakt. Die hittegolven hé … ik hoop echt dat die er dit jaar niet zullen zijn. Ik heb trouwens weer zin gekregen om nog eens naar Bagels & Beans te gaan nu ik jouw terugblik heb gelezen. Het is ondertussen alweer even geleden sinds ik daar voor het laatst was en ik vind die keten echt super lekker én gezellig.

Reply
Jenn

Wat een heftig en bijzonder jaar, en wat een mooi uitgebreid overzicht ♥ Leuke manier om zo’n overzicht te maken ook, met die vragen.

Reply
Marcella

Heftig dat je je oma verloren bent vlak voor het 2020 werd. Ook wij hadden te maken met verlies want Jan’s moeder overleed. Heftig jaar. Gelukkig was er ook veel moois. Fijn voor jullie dat Noa er is. Lekker veel knuffelen samen!

Reply
Wendy

Wat een mooi artikel. Maar wat wil je ook met zo’n bijzonder jaar. Jouw 2019 is mijn 2017. ♥ Op naar nog zo’n prachtig jaar.

Reply
Romy

Wat een ontzettend mooi, uitgebreid en eerlijk jaaroverzicht! 2019 heeft jullie een prachtige mijlpaal gebracht, maar ik kan me voorstellen dat er met de zware zwangerschap en hormonen ook wat mindere dingen om de hoek kwamen kijken. Mooi dat je het afgelopen jaar meer voor jezelf hebt gekozen en ook hoe je zo hebt genoten van jullie kleine Noa. Ik vond het een feestje om je dit jaar na al die jaren volgen voor het eerst eens in het echt te ontmoeten 🙂
Ik wens je een mooie jaarwisseling en alvast een geweldig mooi, gelukkig en gezond 2020 toe <3

Reply
Marieke Versteegh

Gefeliciteerd met mooie Noa! Wat een prachtig jaar heb je achter de rug. Ik vind het altijd heel leuk om jaaroverzichten te maken en meestal doe ik dat ‘offline’ in mijn dagboekje. Dit jaar ben ik ook bevallen van mijn zoon Milo en over die hele zwangerschap valt zoveel te schrijven. Zo heb ik net als jij heel veel last van de hitte gehad. Ik ben op 26 juli bevallen, het was toen 37 graden. Het was een erg warme zomer en in juni was het ook al zo warm. Voor mij slecht uit te houden want ik kan sowieso al slecht tegen de hitte, maar nu ik zwanger was was het helemaal afzien. Mijn verloskundige raadde me toen een koelvest aan, zo eentje: koelkleding.nl En wat een plezier heb ik daar van gehad, helemaal toen het in juli nog eens een keer zo extreem heet werd. Overigens gebruikte ik het niet alleen overdag, maar ook ’s nachts tijdens het slapen. Tijdens de hitte sliep ik slecht waardoor ik me overdag ook belabberd voelde door slaapgebrek maar met dat koelvest aan scheelde het heel veel.

En toen op 26 juli bevallen, bloedheet buiten! Gelukkig ben ik in het ziekenhuis bevallen waar het een stuk koeler was want de bevalling duurde ook nog eens bijna 20 uur. Dat had ik thuis niet volgehouden. De bevalling was vrij zwaar, zwaarder dan de eerste 2 bevallingen. Maar toch, voor de derde keer zo’n wonder op je borst; het is magisch. Ik wens je heel veel geluk met je man en met Noa en ik blijf je blogs volgen!

Reply
SAS

Nog van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Milo! Ik hoop dat alles goed met jullie gaat.
Ja het was echt niét normaal warm, gelukkig was het wat afgekoeld toen ik beviel + ging ik naar het ziekenhuis. Fijne tip ook van de koelkleding, had ik toen moeten weten. 😉
Op naar een mooi 2020 voor jou en je gezinnetje!

Reply
Marieke Versteegh

Het gaat fantastisch Sas, wel heel druk, maar dat zul jij misschien ook wel herkennen.

Ilona Wielinga

Wat mooi om te lezen! Het lijkt me ook wel ontzettend bijzonder, om voor het eerst mama te worden. En zo’n hele zwangerschap van begin tot eind mee te maken. Leuk jaaroverzicht trouwens om te lezen, zo met die vragen.
Alvast een goede jaarwisseling gewenst trouwens.

Reply
Morgaine

Trust me, dit jaar gaat jou altijd bij blijven en het ervoor, toen Noa nog in je buik zat, hahaha echt… althans, bij mij wel 😉

Ik lees nu al, dat je vooral dingen eerder en anders meer genieten had moeten doen, zo blijft het nu gaan Sas, hou dat in mind… Het is zoals het is, en de tijd gaat vliegen nu, je denkt soms, hier kom ik nooit doorheen, maar voor je het weet? Ben je oma, en i’m not kidding!

Geniet inderdaad, zoveel je kunt! Ik zie nu de anderen kant… als oma zijnde inmiddels, en dit is ook cliché misschien maar ook zo waar… pas nu kan ik genieten en verwennen als oma, dat is nog leuker, hahaha Luca staat nu even op blog trouwens 😉

Ik ga jullie in elk geval een heel mooi nieuw jaar toe wensen en geniet overal en nergens! Liefde, licht en geluk en bovenal gezondheid wens ik jullie toe!

X

Reply
Nicky

Het was wel een heel bijzonder jaar. Prachtig om het zo onder elkaar te zien staan. Die vier foto’s – van zwangerschapstest tot met Noa op schoot – vind ik zó leuk! En inderdaad; als je er over nadenk… wat een topprestatie heb je geleverd 🙂

Reply
Simone

Wow, wat een bijzonder en veelzijdig jaar heb jij achter de rug zeg. Maar wel mooi om terug te lezen. Ik lees ook zoveel liefde voor jullie lieve kleine Noa. Word er helemaal blij van. Zo fijn om te lezen hoe gelukkig jullie zijn met deze lieverd. Ik hoop jullie gauw te zien in 2020 in ons nieuwe huis <3

Reply
SAS

Dat gaat zeker goed komen, zo benieuwd naar jullie nieuwe stekkie 🙂 En we zijn zeker elke dag dankbaar en blij met onze lieve Noa <3

Reply
Mirjam

Jaaroverzichten zijn fijn om te lezen en ik ben blij dat ik precies nu je blog heb ‘ontdekt’. Wat een bijzonder mooi jaar heb je erop zitten. Ik wens je heel veel geluk voor het nieuwe jaar!

Reply
Annelies

Wat een knap overzicht. En zeker als je zo elk jaar na elkaar kan lezen en ziet wat er allemaal is gebeurd en veranderd.
Mijn mooiste moment van het jaar was toen ze startten aan de bouw van mijn huis en ik hoop dat dat in 2020 betekent dat ik kan verhuizen.

Reply
Rianne

Mooi overzicht.

Wat je verstand (en de hormonen) betreft: 9 maanden zwangeren, 9 maanden ontzwangeren.
Ik weet dat ik dat vroeger een stomme uitspraak vond, maar weet nu dat het best wel heel erg klopt.
Dus … het gaat goed komen met je verstand in 2020.

Reply
Darina

Een heel mooi jaaroverzicht en een heel bijzonder jaar met de geboorte van Noa. Ik wens jullie ook in het nieuwe jaar heel veel moois toe.

Reply
Veerlez

Ik geniet altijd zo van jaaroverzichten, mijne komt ook binnenkort!
Wat een mooi jaar heb je gehad en hoe heerlijk is het om terug te kijken naar dit eerste jaar met Noa. Ik vind het wel echt petje af dat je tijd hebt om je blog bij te houden, naast het moederschap. Als ik kijk naar mijn omgeving, dan zie ik hoeveel tijd en energie er verdwijnt (al krijg je daar natuurlijk zoveel voor terug)

Leuke manier van je jaaroverzicht, met al die vragen. Mooi om te zien dat Noa bijna op elke vraag het antwoord is. Ik hoop dat het komende jaar nog mooier dan het afgelopen jaar mag worden!

Reply
SAS

Aww wat een super leuke reactie! Ik maak (en lees ze bij andere bloggers) altijd met heel erg veel plezier 🙂 Het is zeker een kunst om alles bij te kunnen houden. De eerste maanden lukte dit amper, maar nu hij overdag soms slaapt kan ik lekker bloggen<3 daarbij balans houden in wat je leuk vind om te doen is belangrijk, daardoor maak ik ook afspraken met M. zodat we beide kunnen genieten van dingen die we leuk vinden, naast het ouderschap. Ja Noa komt er ontzettend veel in voor en ben ook zo dankbaar voor dit mooie jaar. Op naar nieuwe mijlpalen! Komt er bij jou nog een overzichtje online? Ik lees ze altijd graag. Dat jou 2020 maar een prachtig (reis)jaar mag worden!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *