* In progress

Privacyverklaring

Waarom deze privacy verklaring?
Een privacyverklaring of privacy statement is wettelijk verplicht sinds Mei 2018, voor elke website die persoonsgegevens van bezoekers gebruikt. Ik ben verplicht informatie te verstrekken aan de betrokkene (de persoon van wie de persoonsgegevens zijn), wanneer je de persoonsgegevens verzamelt. En dat verzamelen gebeurd bij mij via het achter laten van een reactie op mijn blog.

Contactgegevens
Saskia / Iliveformydreams.com © 2009 – 2018
Email: contact@iliveformydreams.com
Als je mij een email stuurt verwijder ik deze weer na 30 dagen, echter sla ik sommige emailtjes inclusief persoonsgegevens op in mapjes in mijn mail

Persoonsgegevens die via mijn blog worden verwerkt
De persoonsgegevens die jij achterlaat (deze gegevens verstrekt je dus zelf) zijn als volgt:
» Voor- en eventueel achternaam
» E-mailadres / blog url
» IP-adres
» Locatiegegevens
» Gegevens over jouw activiteiten op deze website
» Internetbrowser en apparaat type

Doel voor de verwerking
Op mijn blog verwerk ik jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
» Je kan op deze manier een reactie achter laten op een artikel
» Dat je contact kunt opnemen met mij via het contactformulier/emailadres
» Om contact met jou op te kunnen nemen mocht dit noodzakelijk zijn
» Het kunnen ontvangen van een e-mail wanneer ik een nieuw artikel heb geplaatst

De gegevens verstrek ik niet aan derde, echter alleen met jou toestemming (bij bijvoorbeeld een winactie). Daarbij maak ik geen gebruik van mijn statistieken ter verbetering van mijn blog.

Bewaartermijn / inzage
Je naam en emailadres worden zolang als u deze site bezoekt opgeslagen. U kunt zelf deze gegevens wijzigen of contact met mij opnemen om dit te laten doen mocht dit niet meer gewenst zijn. Mocht je de gegevens willen inzien kan dit ook via een emailtje naar contact@iliveformydreams.com of benader mij op verschillende social media kanalen

Cookies
Mijn website maakt gebruik van cookies, ik ben wettelijk verplicht je dit te laten weten. Niet die lekkere chocolade variant maar de cookies die persoonlijke gegevens opslaat. O.a. om er voor te zorgen dat je niet steeds opnieuw je gegevens hoeft in te vullen wanneer je een reactie achterlaat. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat of via de instellingen van je browser > verwijderen. Check hier welke cookies ik gebruik.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Another biscuit – Cookies door derden
Op mijn blog wordt ook wel eens cookies geplaatst door derden. Hieronder een kleine greep uit deze bedrijven. Cookies die geplaatst worden door deze bedrijven en diensten kun je verwijderen in je browser en worden anders opgeslagen. Lees dus goed de privacyverklaringen door van deze bedrijven.
» Twitter, aangezien er een deelknop te vinden is onderaan mijn artikelen.
» Pinterest, aangezien er een deelknop te vinden is onderaan mijn artikelen.
» Gravatar zorgt voor een afbeelding, naast je naam, als je een account bij Gravatar hebt.
» Ook via mijn sidebar met social media icoontjes kan het zijn dat je al ingelogd bent met je eigen account. Dit gaat om Bloglovin’, Twitter, Instagram en Pinterest.

Mocht je een klacht in willen dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens dan kan dat hier.

Maatregelen die ik neem
Om zorgvuldig om te gaan met de gegevens die je verstrekt door het lezen van mijn blog, zijn er een aantal maatregelen genomen op Iliveformydreams.
» Beveiligingssoftware
» Een beveiligde verbinding
» Een beveiliging via mijn host om verdachte inlogpogingen en spam tegen te gaan
» Zelf ga ik ook extra zorgvuldig om met de gegevens die je via mijn blog verstrekt

Daarnaast verwijs ik je graag naar mijn disclaimer pagina

Wijzigingen
Deze privacyverklaring kan ten alle tijden aangepast en veranderd worden. Mocht je op de hoogte willen blijven check deze pagina dan regelmatig.

Mochten er nog vragen, opmerkingen en/of onduidelijkheden zijn aarzel dan niet om contact met mij op te nemen: contact@iliveformydreams.com

Bron voorbeeld: Rulesbyrosita