Disclaimer & Credits

Alle teksten / foto’s zijn geschreven en gemaakt door Saskia van Iliveformydreams.com (tenzij anders staat aangegeven) Aan de content op Iliveformdyreams kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Je mag foto’s / plaatjes gebruiken, mits je een duidelijke én directe link plaatst naar Iliveformydreams.com en hiervoor toestemming vraagt.

Alle geschreven artikelen zijn mijn eigen mening en mijn eigen bevindingen. Bevalt het je niet? Kan je altijd nog op het kruisje rechts bovenin je browser klikken. © Copyright 2020 Iliveformydreams.com

Iliveformydreams.com wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Ook kan een artikel verkeerd geïnterpreteerd worden. Aan de inhoud van Iliveformydreams.com kunnen geen enkele rechten ontleend worden.

Bewust bloggen
Foto’s van mij en dierbare verschijnen altijd achter een wachtwoord. Dit in het kader van bewust bloggen, om toch niet alles online te delen. Je weet immers nooit wie er meeleest. Ik gebruik ook nooit mijn achternaam of de voornaam van mijn man of 2de naam van onze zoon. Dit, om toch zo anoniem mogelijk te bloggen op een persoonlijk blog. Tevens staan té persoonlijke stukjes ook beveiligd online. Mocht je het (algemene) wachtwoord willen hebben kan je me altijd een emailtje sturen.

Reviews / Gesponsorde posts
Soms vind je samenwerkingen met bedrijven op mijn blog. Dit kan gaan om een product wat ik gratis heb gekregen of een betaalde blogpost is voor een bedrijf. Aller eerst is Iliveformydreams een persoonlijk blog en dit zal dus zeker de input blijven. Ik vind het belangrijk dat een item bij mij en mijn blog past, mocht dit niet het geval zijn kan ik aanvragen afwijzen. Eerdere samenwerkingen kan je o.a. hier vinden in de categorie blog.

Het is en blijft mijn blog. De mening die ik deel is altijd oprecht, zo objectief mogelijk en eerlijk geschreven. Ik vind het belangrijk mijn bezoekers niet te misleiden met valse informatie. Bovenaan elk samenwerkingsartikel staat dan ook ‘Deze blogpost schreef ik in samenwerking met…’ of ‘Dit product is ter beschikking gesteld door..’.  Of onderaan met een € teken. Zo weten mijn bezoekers dat het om een gesponsord artikel gaat. De voorwaarden waaraan een samenwerking moet voldoen in mijn ogen beschreef ik al eens eerder. Bij een samenwerking hou ik me aan de regels van de Reclame code. Hier te lezen.

Mocht ik een artikel publiceren waarvan ik het idee van een andere blogger heb verkregen/gekregen, staat dit onderaan het artikel als ‘Artikel idee’ met de desbetreffende link van de blogger.

Affiliate links
Ik maak soms gebruik van affiliate links in blog artikelen. Wat dit inhoudt is dat als jij op de link klikt en besluit het te kopen, ik hiervoor een kleine vergoeding ontvang. Het kost je niets extra’s en levert mij een kleine bijdrage op.

Bronvermelding
De insteek is om zoveel mogelijk zelfgemaakte foto’s te plaatsen op mijn blog. Onder foto’s / plaatjes die niet door mij zijn gemaakt staat onderaan een bronvermelding.

Wat je kan verwachten op mijn blog?
Eerlijkheid, een authentieke noot en vooral veel waar ik enthousiast van kan worden. Er komt niet dagelijks een artikel online. Ik blog niet regelmatig, wel plan ik blogartikelen in en deel deze met jullie. Kwaliteit i.p.v. kwantiteit. Er is geen strak blog schema of het woordje ‘moeten’ (daar heb ik een hekel aan). Ik blog vrijblijvend en dat maakt het ook zo leuk!

Ik wil contact met je opnemen. Op welke manieren kan dat?
Lees mijn contactpagina.

Mochten er nog (andere) vragen zijn kan je altijd een emailtje sturen naar contact@iliveformydreams.com.
Alvast bedankt voor de interesse in mijn blog.

 photo quote_zpsdd34bf80.png

Host: one.com since 2009
Layout:  Modernize Online sinds Januari 2020
Header: Amy Stefani (custom made)
Lettertypes: Snowdrop, Franklin Gothic Medium, Segoe UI, Times new Roman/Lora, Amatic SC/Allura, Lato & Take Easy
Fonts: Dafont, MyFonts, Google Webfonts & Creativemarket
Codes kleuren: w3schools.com
Uitleg + plaatjes boekenblogs bron: Bol.com of Hebban
Uitleg film’s/series: iMDb, Moviemeter & wikipedia
Uploaden: Postimage.org (aangezien Photobucket/mUplaod ineens raar deed – lees: alle afbeeldingen moesten opnieuw vervangen worden)
Quotes: Brainyquote
Bewerking van foto’s Laptop: Picasa & Paint.net
Bewerking van foto’s Mobiel: Instagram, VSCO, CAVA en Nichi
Overige plaatjes/foto’s: freeimages.com