Disclaimer & Credits

Alle teksten / foto’s zijn geschreven en gemaakt door Saskia van Iliveformydreams.com (tenzij anders staat aangegeven) Aan de content op Iliveformydreams kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Je mag foto’s / plaatjes gebruiken, mits je een duidelijke én directe link plaatst naar Iliveformydreams.com en hiervoor van te voren toestemming vraagt.

Alle geschreven artikelen zijn mijn eigen mening en mijn eigen bevindingen. Bevalt het je niet? Dan kan je altijd nog op het kruisje rechts bovenin je browser klikken. © Copyright 2024 Iliveformydreams.com

Iliveformydreams.com wordt met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Ook kan een artikel verkeerd geïnterpreteerd worden. Aan de inhoud van Iliveformydreams.com kunnen geen enkele rechten ontleend worden.

Affiliatie links
Ik maak soms gebruik van affiliatie links in blog artikelen. Wat dit inhoudt is dat als jij op de link klikt en besluit het te kopen, ik hiervoor een kleine vergoeding ontvang. Het kost je niets extra’s en levert mij een kleine bijdrage op.

Bronvermelding
De insteek is om zoveel mogelijk zelfgemaakte foto’s te plaatsen op mijn blog. Onder foto’s / plaatjes die niet door mij zijn gemaakt staat onderaan een bronvermelding. Mocht ik een artikel publiceren waarvan ik het idee van een andere blogger heb verkregen/gekregen, staat dit onderaan het artikel als ‘Artikel idee’ met de desbetreffende link van de blogger.

Wat je kan verwachten op mijn blog?
Eerlijkheid, een authentieke noot en vooral veel waar ik enthousiast van kan worden. Er komt niet dagelijks een artikel online. Ik blog niet regelmatig, wel plan ik blogartikelen in en deel deze met jullie. Kwaliteit i.p.v. kwantiteit. Er is geen strak blog schema of het woordje ‘moeten’ (daar heb ik een hekel aan). Ik blog vrijblijvend en dat maakt het ook zo leuk, zelfs na 14 jaar!

Bewust bloggen
Foto’s van mij en dierbare verschijnen altijd achter een wachtwoord of zijn op zo’n manier gemaakt dat het niet zichtbaar is bij een openbaar artikel. Ook blog ik met mate over ons zoontje. Dit in het kader van bewust bloggen, om toch niet alles online te delen. Je weet immers nooit wie er meeleest. Ik gebruik ook nooit mijn achternaam, de voornaam van mijn man of 2de naam van onze zoon. Ook plaats ik de naam van mijn werkgever en mijn woonplaats niet online. Dit, om toch zo anoniem mogelijk te bloggen op een persoonlijk blog.

Tevens staan té persoonlijke stukjes ook beveiligd online. Mocht je het (algemene) wachtwoord willen hebben kan je me altijd een emailtje sturen. Graag met je naam en blog erbij, zodat ik weet aan wie ik het wachtwoord vrij geef. Tevens verzoek ik het wachtwoord voor jezelf te houden.

Ik wil contact met je opnemen. Op welke manieren kan dat?
Lees mijn contactpagina.

Mochten er nog (andere) vragen zijn kan je altijd een emailtje sturen naar contact@iliveformydreams.com.
Alvast bedankt voor de interesse in mijn blog.

Host: one.com since 2009
Layout: Blog Explorer – Online sinds Mei 2024
Header:
Amy Stefani (custom made)
Lettertypes: Lucida Grande, Droid Serif, Licorice, Fira Sans & Moderline
Fonts: Dafont, MyFonts & Google Webfonts
Codes kleuren: w3schools.com
Uitleg + plaatjes boekenblogs bron: Bol.com of Hebban
Uitleg film’s/series: iMDb, Moviemeter & wikipedia
Uploaden: Postimage.org (aangezien Photobucket/Upload ineens raar deed)
Quotes: Brainyquote, Google
Bewerking van foto’s op laptop: PicCollage, collage.nl, Cava & Paint.net
Bewerking van foto’s op mobiel: Instagram, Lightroom
Overige plaatjes/foto’s: freeimages.com