10 things that made me smile | December, Hallo 2020!

december 31 2019

De laatste maand en dag van het jaar is alweer aangebroken. Een jaar, die echt vele ups & downs heeft gekend. Een jaar dat echt vele hoogtepunten heeft gekend met de geboorte van ons zoontje โ™ฅ. Hij is er weer een samenvattingsartikel: net als de artikelen in 2018 over de 10 dingen waar ik die maand gelukkig van werd. Alleen dit jaar weer even met een andere insteek. Wat meer losse foto’s, gifjes en wat uitgebreide stukjes. Elke maand blik ik terug naar de 10 mooiste, leukste en dierbaarste momenten van de maand. Volgend jaar ga ik hier gewoon mee verder omdat het delen van fijne momentjes leuk is, ik plezier heb in het schrijven van de artikelen en op deze manier een stukje persoonlijk met jullie deel.

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze maand heb meegemaakt!

Door bewust bloggen zijn de foto’s in dit artikel niet zichtbaar. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Viering Sinterklaas ๐ŸŽ
Yay, de eerste Sinterklaasviering samen met Noa. Extra bijzonder, aangezien we een jaar geleden op een bijzondere manier aan mijn ouders lieten weten dat we zwanger waren. We hebben een super gezellige dag gehad met lekker eten en super fijne cadeaus. Zie hier de recap van onze Sintviering.

Wandeling van een uur met Noa ๐ŸŒฟ
Ik wilde een aantal keren heerlijk mijn hoofd leegmaken. Wat beter om lekker een uren lange wandeling te maken met Noa? Hij heerlijk slapend in de wagen, Sas genietend van de natuur, lekker in beweging zijn en een leeg hoofd bij thuiskomst. Ik zeg win-win situatie. Ik maakte dus heel wat fijne wandelingen deze maand en genoot er extra van.

Drukke werkweken ๐Ÿ‚
Decmber is altijd een super drukke maand @ werk. Zo was er natuurlijk de Sint drukte (of eerder gezegd gekte) met op onze locatie dik 90+ kinderen die hysterisch waren. Daarbij had ik een hoop afrondende overleggen en administratie om te doen. Als laatste werkdag hadden we een leuke workshop waarvan ik extra genoot samen met mijn collega’s en kinderen.

HALLO Vakantie! ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
Na de eerste weken van December lekker wat weken vakantie: ZO AAN TOE. #chillmodusAAN. Ik moest even bijtanken van de afgelopen drukke maanden en het vinden van een fijn ritme. We hebben heerlijk genoten met ons gezinnetje, hadden nog wat kerstborrels e.d. staan. Maar vooral ook even rustig het nieuwe, veelbewogen jaar afsluiten met z’n 3tjes. Ook voor het eerst met Noa gaan zwemmen. Daarover onder aan dit artikel meer.

Fijne kerstdagen samen & versieringen thuis ๐ŸŽ„
Wij vierde Noa zijn eerste kerstdagen! Was super bijzonder en heb erg genoten. Hij werd helemaal blij (en wild) van het uitpakken van de cadeaus en alles verdween regelrecht zijn mond in. Ook hadden we dit jaar wat nieuwe kerstversiering voor in huis en buiten in de tuin aangeschaft. Heel gezellig! Lees hier het fotoverslag van al onze kerstdagen.

Even quality time voor mezelf ๐Ÿ€
Altijd belangrijk: even tijd voor mezelf! M. nam Noa een dagje mee, waardoor ik echt een dagje voor mezelf had. Bloggen, Ayla op schoot, thee inclusief wat lekkere bonbons… Ik vermaakte me wel, hoewel het huis wel ineens heel leeg leek. Ook de eerste week had ik een dagje zelf thuis, aangezien Noa zijn laatste dagje naar de opvang ging. wat ik nog meer deed met mijn vrije tijd? Series kijken, lezen en ook vooral bijslapen.

Deze quality time gebruikte ik ook om weer te gaan sporten. Voor kerst kreeg ik voor de Switch het spel Ring Fit Adventure die ik veel speelde. Man, hier doe je een hoop workouts maar dan wel op een leuke manier d.m.v. spelletjes. Zeker iets wat ik vaak wil gaan doen in 2020 inclusief wat gaan skaten met het fijnere seizoen. Voor nu vermaak ik me prima #au #spierpijn.

Terugblik artikelen maken ๐ŸŒˆ
Ik deelde de 5 mooiste momenten van 2019, Mijn Instagram terugblik en mijn standaard ingevulde vragenlijst over het bijzondere 2019. Uiteraard komt er nog een artikel over de beste films en boeken online en lessen die ik leerde en meeneem naar volgend jaar. Ik heb er altijd erg veel plezier in deze overzichtjes te maken, vooral nu met Noa was dit wel een hele bijzondere om te maken.

Meetings met vriendinnen ๐Ÿ˜ kringloop & aankoopjes Noa
Altijd fijn: meetings met lieve vriendinnen! Zo ging ik een ochtendje gezellig naar mijn bestie (samen met Noa) en had ik een gezellig dobbelspel inclusief lekkere high tea met 2 andere vriendinnetjes. Het was super gezellig! Daarbij ging ik ook nog een ochtendje mee met mijn ouders naar de kringloop en kwam terug met 2 boeken en een plastic bekertje voor Noa om te gaan leren drinken over een tijdje. Altijd leuk om zo koopjes te scoren.

Ook kocht ik heel wat leuke dingen in de uitverkoop voor Noa, bij de Zeeman. Wij gingen 30 December gezellig een dagje samen weg & shopte wat spulletjes. Eventjes genieten zo het einde van het jaar.

Zelf fruithapjes maken
Ik maakte voor het eerst zelf fruithapjes voor Noa. Voor de kerst kreeg hij bewaar bakjes en de blender had ik vorig jaar gekregen. Ik maakte een eerste hapje met appel en banaan en was helemaal trots toen Noa het erg lekker weg zat te smikkelen. Binnenkort op mijn blog een uitgebreid artikel erover online, ook met de linken van sites en bloggers die ik hiervoor heb gebruikt. Dat was namelijk super handig voor het eerst.

Bewaarbakje babyvoeding / Mini Blender

ยป Lees meer over de affiliate links hier

Een extra geluksmomentje was wel het samen gaan zwemmen met Noa de eerste keer. Wat vond hij het super leuk om te doen en wat hebben we genoten. Hij is echt wel een waterrat en vond het dan ook allemaal prachtig! Heel voorzichtig deed hij toen hij op z’n buik in het water lag, en samen met Papa en mama in het grote bad dobberen was ook wel wat. Daarna heeft hij de hele middag geslapen van alle indrukken maar hij vond het zeker erg fijn. Ook erg blij met de fijne zwemluier die we kregen voor kerst en ik met mijn nieuwe bikini. Er zullen zeker nog wel vele zwem-momentjes gaan volgen in 2020!

Zwemluier walvisprint / (Zwem)boekje: Action

Liedje wat ik veel luisterde deze maand:

Dit liedje is een hit bij de kids van de NSO waar ik werk. Hij werd dus de December maand (voordat ik vakantie had) helemaal grijsgedraaid…

Ik wil jullie allemaal bedanken voor het lezen van mijn blogs dit jaar. We gaan het jaar vol positiviteit en gezelligheid tegemoet. Ik wens jullie een prachtig 2020 toe, vol liefde geluk en gezondheid. Geniet!

Ik zie jullie in 2020 weer!

19 comments

 • Heidi

  20/01/2020 at 11:13

  Wat fijne momentjes weer…

 • zwartraafje

  10/01/2020 at 14:15

  Afspreken met vriendinnen zorgt steeds voor gezellige momenten hรฉ, maar zo’n momentje helemaal voor jezelf kan dan weer net heel ontspannend zijn. Hopelijk kan je in dit nieuwe jaar opnieuw heel veel genieten van zowel je gezin, als je familie en vrienden en af en toe een rustig momentje voor jezelf (รฉn misschien ook een beetje voor Nora ๐Ÿ˜‰ )

 • Geke

  03/01/2020 at 16:28

  2019 was echt wel een heel bijzonder jaar voor jullie!!! Leuk dat je ons zo laat meegenieten.
  Hopelijk wordt 2020 ook zo’n mooi jaar, ik wens jullie in ieder geval het allerbeste!

 • Angelique

  03/01/2020 at 12:20

  De foto van jou & Noa bij de Kerstboom vind ik zo mooi! <3 Wat een hoop gezelligheid de afgelopen maand. Gelukkig nieuwjaar!

 • Morgaine

  03/01/2020 at 10:54

  De laatste foto van alle voeten, die is zo leuk! die zou ik inlijsten ๐Ÿ˜€ hahahaha

  Luca vind water vreselijk, zelfs douchen of een badje niet, gillen gewoon zwemmen, ja ook al gedaan, is het ook niet… zo jammer, en we snappen het ook even niet, gezien we allemaal zwemmers zijn juist… ja ook papa… nou goed, we gaan het merken mettertijd, maar zelf, zwom ik elke week omdat het kon, echt al baby zwemmen, met alle beren diploma s van dien, hahaha

  het was een leuke maand werderom, maar dat is december dan meestal met de Sint, gaat alleen maar leuker worden straks ๐Ÿ˜‰

  X

  1. Morgaine

   03/01/2020 at 10:54

   Oh ja, en natuurlijk, een heel gelukkig nieuwjaar!

 • Sofie

  01/01/2020 at 21:44

  Afspreken met vriendinnen is altijd leuk! Heerlijk dat je ook altijd wat me-time inplant, daar kan ik ook zo van genieten.

 • Wendy

  01/01/2020 at 20:34

  Ow, Demi vond het ook zo heerlijk in het zwembad. En nu nog steeds. Ze is echt een waterrat. โ™ฅ Lekker ook dat je lekker vrij was zo aan het einde van het jaar. Ik vind het altijd een beetje druk en rommelig die laatste twee weken en ben blij dat ik dit jaar ook lekker vrij was.

  1. SAS

   05/01/2020 at 15:24

   Leuk he, als ze er zo van genieten. Op naar nog vele zwemdagen, nu al zin in!
   Ik hoop dat je de afgelopen 2 weken (en je vrije dag morgen) hebt genoten.

 • Simone

  01/01/2020 at 20:02

  Wat een fijne decembermaand heb je gehad met mooie herinneringen.โค๏ธ

 • nicole orriens

  01/01/2020 at 11:28

  Ik vind dat haardvuur zo gezellig. Is dat nou echt een kachel of is het een dvd van een haardvuur?

  1. SAS

   05/01/2020 at 15:24

   Dat is een ‘nep haardvuur’ op de tv van mijn vriendinnetje ๐Ÿ™‚

 • Jenn

  31/12/2019 at 17:17

  Ik loop een beetje achter met lezen dus ik heb nog niet al je terugblikken gezien, maar wat een heerlijk overzicht alvast! Gelukkig nieuwjaar alvast ๐Ÿ™‚

 • Nicky

  31/12/2019 at 15:51

  Wat een heerlijk overzicht. Echt helemaal december met alle gezelligheid die erbij hoort!
  Ik wens jou en je gezinnetje een gelukkig en gezond 2020! Tot logs!

 • Darina

  31/12/2019 at 12:21

  Een heel mooi overzicht en wat een leuke foto van jou en Noa in het zwembad. Een hele mooie en fijne jaarwisseling.

 • Zo simpel is dan geluk

  31/12/2019 at 12:17

  Heel veel geluk voor het nieuwe jaar!

 • Amy

  31/12/2019 at 10:41

  Wat een mooi overzicht, super dat Noa het zwemmen zo leuk vond! Geniet van de jaarwisseling en een prachtig 2020 gewenst!

 • Audrey

  31/12/2019 at 09:16

  Ik wens jullie een prachtig 2020 toe!

 • Annelies

  31/12/2019 at 09:07

  Ik wens je een heel mooi 2020!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *