Een kijkje in de babykamer & onze echo foto’s op hout

Dit product is ter beschikking gesteld door FotoOpHout

Eindelijk kan ik dan wat foto’s delen van de kinderkamer! Iets wat we uiteraard niet konden delen, aangezien de naam van onze zoon op de muur stond en we het geslacht niet bekend wilde maken. Nu kunnen we dus eindelijk foto’s delen van het kamertje, waar we super trots op zijn. Daarbij heb ik ook een bijzondere collage staan in de babykamer.

Zoals jullie weten was de babykamer eerst de game kamer van M. we zijn dus maanden druk bezig geweest om alle kamers om te gooien. De kamer van M. ging naar zolder, de zolder spullen naar de kleine kamer en de oude kamer van M. werd de fijne babykamer. Hij is erg groot, wat super fijn is aangezien het straks als Noa ouder is ook een fijne kamer is waar hij kan spelen.

De kleuren waren we eigenlijk snel over uit en ook wat we met de kamer wilden. Ik had op Pinterest heel wat toffe ideetjes gezien met schuine kleuren, dit was dus ook wat we graag op de muur wilde hebben. De kleuren werden mint groen, grijs en zacht wit. De vlakken heeft M. goed op de muur gekregen en ook op de muur van de deur besloten we een schuin deel te maken met grijs. Het was een hele klus (zowel het verven als de meubeltjes in elkaar zetten) maar het resultaat mag er zijn…

Onderstaande is het resultaat van de babykamer. We zijn er erg blij mee ♥

Nou wilde ik graag onze echo’s op een bijzondere manier weergeven in de babykamer. De ‘echte echo’s’ doe je namelijk niet zoveel mee, die liggen nu in een enveloppe. Toen ik dus een canvas collage mocht maken schoot gelijk een leuk idee door mijn hoofd. Ik wilde graag op hout de echo foto’s van Noa op volgorde in zijn kamer. Het is toch namelijk best speciaal dat we zoveel foto’s hebben en ook als aandenken aan de zwangerschap. Na veel over & weer gemail (want ik wilde wel graag weten of de foto’s van goede kwaliteit zouden zijn) werd ik dan ook blij verrast met dit prachtige exemplaar.

Ik ben super blij met dit mooie aandenken en elke avond tijdens het voeden kijk ik er vol bewondering naar. Het kleine hummeltje wat op mijn schoot ligt te drinken zat gewoon eerst op die manier in mijn buik… Heel erg bijzonder. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende materialen om foto’s te drukken zoals foto op forex . Zelf koos ik voor een foto op vurenhout, formaat 40×30. Ook zit er een ophangsysteem bij (welke ik niet heb gebruikt aangezien hij op het plankje boven de commode staat) en is hij behandeld met whitewash.

Echo’s op volgorde: Eerste echo: 06-12-2018 | 2de echo: 24-12-2018 | Proef echo: 04-01-2019 |20 weken echo: 19-02-2019 | 3D/4D echo: 20-03-2019 | Extra echo: 29-03-2019 | Extra echo (handjes): 29-03-2019 | 25-04-2019 Echo samen met familie | Laatste extra echo: 06-06-2019

Wat vinden jullie van onze babykamer? Hadden jullie deze kleuren verwacht? En hebben jullie ook wel eens bijzondere foto’s laten afdrukken?

14 reacties op “Een kijkje in de babykamer & onze echo foto’s op hout

 1. Prachtig mooi, en ergens had ik het wel verwacht, het grijs vooral, omdat dit neutraal is, en helemaal in voor nu, het groen, ja ook wel, had ook lila kunnen zijn, ook al vinden velen dit weer iets voor meisjes, not… kan ook beiden, maar meer nog.. heb ik nog mee gespeeld ook, toen ik ging haken, om het helemaal neutraal te houden, en dat doen ook velen nu… dat is de beige tinten of off white zullen we maar zeggen, weet eigenlijk niet zo goed hoe die kleuren heten.

  X

 2. Wat een mooie kamer is het geworden. De schuine vlakken geven het speelsheid en de kleuren passen perfect bij elkaar. Ik vind het daarnaast heel tof dat het rust uitstraalt én dat het tijdloos is. Dit is echt een kamer waarin Noa kan opgroeien.

 3. Wat is de kamer mooi geworden! Ook erg leuk dat geverfde, schuine gedeelte.
  En wat leuk om zo je echo foto´s nog dagelijks te zien ipv weggestopt in een mapje ergens in de lade 😉

 4. Heel erg mooi zeg! Ik vind die schuine vlakken heel leuk, origineel 🙂
  Echofoto’s heb ik inderdaad wel eens in een lijstje gezien bij mensen op de schouw bijvoorbeeld, maar nog nooit op deze manier en alle foto’s bij elkaar. Heel tof om te zien! Wat heb je ook veel echofoto’s zeg, wow!

  1. Ja we hebben wat extra echo’s laten maken, sommige als proef echo voor de verloskundige (die willen dan oefenen en krijg je een echo daarna mee) en zelf wilde we ook een aantal echo’s doen dus hebben we dat gedaan. Toch bijzonder om te hebben, vooral nu op een prachtige plek in zijn kamertje.

 5. Wauw, wat is het mooi geworden! Die kleuren op de muur (en de driehoekige vormen) zijn echt prachtig. En dan de echofoto’s erbij…supermooi gedaan! Ik vind de kasten met grijze details ook heel mooi trouwens. Past weer perfect bij de muur! Jullie hebben er echt een mooi kamertje van gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *