Contact

Contact

Bedankt voor het bezoeken van Iliveformydreams.com. Wil je meer over mij weten? Op deze pagina vertel ik over mijzelf. Wil je contact met me opnemen? Hieronder lees je op welke manieren dit kan.

Je wilt contact met mij opnemen?
Super leuk dat je in contact met me wilt komen! Ik vind het altijd leuk om digitale post te ontvangen op contact@iliveformydreams.com Je mag me over van alles mailen. Heb je een vraag, wil je meer over een artikel weten, meer over bloggen of wil je gewoon gezellig een kletspraatje maken? Vooral doen. #vindikleuk

Heb je blog gerelateerde vragen?
Daar sta ik ook zeker voor open. Ik ben geen blog-expert maar zal je proberen zo goed mogelijk te helpen.

Wil je dat ik je help met je layout? Als ik hier tijd voor heb wil ik je zeker graag helpen. Echter kan ik geen layouts maken vanaf scratch maar ik kan je wel degelijk helpen met de html/css. Mijn kennis is niet 100% maar ik pas mijn layouts die online komen op mijn blog altijd geheel zelf aan. Voor tips, trucs of zelfs hulp van afstand ben ik zeker bereid om te kunnen helpen waar nodig en ook vooral waar ik tijd heb als mama/werkende leven.

Email: contact@iliveformydreams.com

Product reviews & gesponsorde artikelen
Ben je een bedrijf en wil je dat ik een product test en review? Op de bovenstaande mail kunnen suggesties gestuurd worden voor een samenwerking. Ik sta ook open voor betaalde samenwerkingen. Je kan me altijd emailen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Alvast bedankt voor de interesse in mijn blog. Meer informatie kan je vinden bij Disclaimer & Credits.

Ik doe mijn best alle emailtjes z.s.m. te beantwoorden.
Echter, is bloggen niet mijn fulltime baan. Het kan dus soms even duren voordat ik terug reageer. Ik hoop op begrip.

Ik wil (vrijblijvend) wat opsturen naar je
Wat super leuk! Dat kan altijd, vraag mijn adresgegevens aan via contact@iliveformydreams.com en ik probeer z.s.m. je email te beantwoorden.


Via deze kanalen kan je ook altijd contact opnemen. Echter ben ik het beste bereikbaar op mijn mail.

* Bloglovin’
* Facebook
* Instagram
* Twitter
* Pinterest