Samenwerken?

Reviews / Barterdeals / Gesponsorde posts
Soms vind je samenwerkingen met bedrijven op mijn blog. Dit kan gaan om een product wat ik gratis heb gekregen of een betaalde blogpost is voor een bedrijf. Aller eerst is Iliveformydreams een persoonlijk blog en dit zal dus zeker de input blijven. Ik vind het belangrijk dat een item bij mij en mijn blog past, mocht dit niet het geval zijn kan ik aanvragen afwijzen. Eerdere samenwerkingen kan je o.a. hier vinden in de categorie blog.

Het is en blijft mijn blog. De mening die ik deel is altijd oprecht, zo objectief mogelijk en eerlijk geschreven. Ik vind het belangrijk mijn bezoekers niet te misleiden met valse informatie. Bovenaan elk samenwerkingsartikel staat dan ook ‘Deze blogpost schreef ik in samenwerking met…’ of ‘Dit product is ter beschikking gesteld door..’.  Of onderaan met een € teken. Zo weten mijn bezoekers dat het om een gesponsord artikel gaat. De voorwaarden waaraan een samenwerking moet voldoen in mijn ogen beschreef ik al eens eerder. Bij een samenwerking hou ik me aan de regels van de Reclame code. Hier te lezen.

Mocht ik een artikel publiceren waarvan ik het idee van een andere blogger heb verkregen/gekregen, staat dit onderaan het artikel als ‘Artikel idee’ met de desbetreffende link van de blogger.

Bewust bloggen
Foto’s van mij en dierbare verschijnen altijd achter een wachtwoord of zijn op zo’n manier gemaakt dat het niet zichtbaar is bij een openbaar artikel. Vanaf de achterkant of er staat een hartje overheen. Dit in het kader van bewust bloggen, om toch niet alles online te delen. Je weet immers nooit wie er meeleest. Ik gebruik ook nooit mijn achternaam of de voornaam van mijn man of 2de naam van onze zoon. Je kan je niet achterhalen op mijn blog waar ik woon of werk.  Dit, om toch zo anoniem mogelijk te bloggen op een persoonlijk blog. Tevens staan té persoonlijke stukjes ook beveiligd online. Mocht je het (algemene) wachtwoord willen hebben kan je me altijd een emailtje sturen.

Ik wil contact met je opnemen. Op welke manieren kan dat?
Lees mijn contactpagina.

Mochten er nog (andere) vragen zijn kan je altijd een emailtje sturen naar contact@iliveformydreams.com.
Alvast bedankt voor de interesse in mijn blog.