Wij vierde afgelopen weekend Sinterklaas (& dit is wat wij kregen en gaven)

wij vierden afgelopen weekend het Sinterklaasfeest! Zoals traditiegetrouw samen met mijn ouders en uiteraard dit keer voor de eerste keer met Noa. Een erg speciale keer, aangezien wij precies een jaar geleden met Sinterklaas vertelde aan mijn ouders dat we zwanger waren. Graag vertel ik aan jullie wat we hebben gekregen, neem jullie mee in een gezellig fotoverslag en hoe Noa het heeft gehad zijn eerste Sinterklaas.

Dit jaar stond de kleine tafel helemaal vol! Normaal hebben we al veel cadeaus elk jaar, maar nu met Noa erbij is het niet aan te slepen… Het uitpakplezier is er sowieso altijd volop!

Wij vierde afgelopen weekend Sinterklaas (& dit is wat wij kregen en gaven)

Elk jaar hebben wij samen een super fijne lunch. πŸ₯ͺβ˜•πŸ΄πŸ₯―πŸ₯ Deze keer namen mijn ouders wat lekkere dingen mee. We zijn begonnen met fijne broodjes en wat lekkere thee. Noa kwam op een gegeven moment er maar even bij zitten: aangezien hij het allemaal wel erg interessant vond.

Wat hebben we gekregen

En dan nu even een greep uit onze gekregen en gegeven cadeautjes. Ik zal Saskia niet zijn als ik daar al van te voren over had nagedacht (hoe ik de cadeaus op de foto zou zetten) πŸ˜…πŸ˜‰

De cadeaus van M & Sas

Ik ben erg blij met onze gekregen cadeautjes! Zo kregen we o.a. een mega bak met vaatwastabletten (altijd handig) wat handdoeken, sokken en een zelfgemaakte sleutelhanger met Noa erop. Ook kregen we 2 glazen met Noa zijn naam en geboorte datum erop. Het Player 1 shirt kocht ik (bij de cadeaus van Noa te zien) voor Noa in een kleinere maat en met ‘Player 2’ erop. Als klap op de vuurpijl kreeg ik toch wel mijn 2 favoriete cadeaus….

Er kwamen dit jaar 2 CD’s uit van mijn 2 favoriete artiesten! Beide zijn het super goede CD’s met zeker al wat favoriete nummers erop. Zo kan ik erg genieten van My Blood van Westlife, maar ook One last time is echt prachtig <3 P!NK doet het ook weer met een aantal toffe nummers erop waaronder 90 Days en Love me anyway.

De cadeaus voor Noa (zowel van mijn ouders als van ons)

Noa is echt super verwend door zowel ons als mijn ouders. Hij heeft daarbij ook een aantal spulletjes voor ‘op de groei’ gekregen. Wat hij kreeg? O.a. wat kleding, boekjes, stapelblokken en een leuke Kiekeboe Olifant. Ook zijn we erg blij met het verstop spelletje van Kikker (zo ontzettend leuk!)

Boekjes vind ik altijd super leuk om te krijgen! Zo kreeg hij de 2 leuke bovenstaande boekjes en kocht ik nog een bundel met 12 harde, kleine boekjes over baby dieren.

Wat wij mijn ouders hebben gegeven (en mijn ouders elkaar)

Mijn ouders kregen o.a. een gepersonaliseerde kalender (met vis foto’s en foto’s van Noa erin), bonnen, natuur CDROMS en mijn moeder wat puzzels en een boek. Ook kregen ze een leuke liefste opa en liefste oma beker en maakte ik samen met Noa onderzetters met zijn naam en handjes erop.

Ook maakte ik wat DIY’s met Noa

Zoals ik hierboven al noemde maakte ik met onderzetters met Noa zijn handjes een afdruk erop. Ook deed ik dit met zijn voetjes op een plantenpot voor mijn ouders. Ook voor papa en mijn schoonouders maakte ik wat. Ook al vieren ze geen Sint met ons, vond ik het leuk iets te geven aangezien Noa (en ook papa en mama) blij zijn dat hij er wekelijks mag komen. Ik maakte voor beide deze 2 mokken met z’n handjes erop.

Mokken en verf: Action

Of hij het leuk vond? Nee niet echt haha. Meneer vindt het altijd fijn zijn handjes in een vuistje te houden, nu moest hij open Β» verf erop en daarna nog open houden en aandrukken. Ik was dan ook erg blij dat het allemaal gelukt was haha.

Hoe vond Noa zijn eerste Sinterklaas?

T-shirt: Zeeman

Ik vond het toch wel bijzonder zijn eerste Sint feestje te vieren. Hij is net 5 maanden dus krijgt er uiteraard nog weinig van mee. Wel vond hij het super leuk om met papier te scheuren en alles van een afstandje te bekijken. Met sommige cadeautjes was hij gelijk erg blij: zoals met zijn knisper tijger. Hij was van het uitpakmoment en daarna zijn fles erg moe dus lag daarna lekker lang in bed te slapen.

We hebben super genoten van de gezelligheid, het lekker eten en de fijne cadeaus. Op naar volgend jaar! Dan zal Noa het heel anders beleven.

Vieren jullie Sinterklaas en wat kregen jullie van de goedheiligman?

Β» Lees meer over de affiliate links hier

About the Author

8 Comments

Nicky

Wat zijn jullie verwend, zeg! Kikker vind ik nog steeds geweldig. En wat een leuke zelfmaakcadeautjes heb je gemaakt. Wij hebben geen Sinterklaas gevierd. Ik had alleen (traditie inmiddels) een kleinigheidje voor dochter+vriend met een lang gedicht erbij.

Reply
Mevrouw Marloes

Heel leuke cadeautjes! Dit jaar hebben mijn vriend en ik surprises voor elkaar gemaakt. Ik kreeg een elektrische deken en een kruik, want ik heb het al-tijd koud, haha.

Reply
Geke

Wat hebben jullie Sinterklaas heerlijk gevierd zo te zien en te lezen πŸ™‚
toffe cadeautjes ook! Leuk om elkaar zo in de watten te leggen.

Reply
Heidi

Wat leuke spulletjes allemaal. En wat vieren jullie dat gezellig.Tis helemaal anders dat wij dat vieren. Hier is het enkel voor de kindjes dat sinterklaas komt.

Reply
Sofie

Oooh wat leuk en zoveel cadeautjes! Ik krijg enkel iets van mijn mama en dat was een boek ‘de Wijsheid van Wolven’ van Elli H Radinger. Voor mezelf kocht ik haar ander boek: ‘Oude Wijze honden’

Reply
Simone

Wat een leuke cadeautjes! En leuk dat je ook wat dingen zelf hebt gemaakt. Wij doen (al heel lang) niet meer aan Sinterklaas. Normaal wel Kerstcadeautjes, maar dat slaan we dit jaar ivm de verhuzing even over.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *