Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Het delen van ons nieuws | Hoe vertelde wij iedereen over #babypeanut?

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
#babypeanut
Previous Story
Next Story

14 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  01/03/2019 at 09:40

  Jeetje, wat een enorm originele manier hebben jullie bedacht. Ook leuk om de reacties te filmen. Geweldig! Die puzzel vind ik echt geweldig!

  Ik heb het nieuws er destijds gewoon te pas en te onpas uitgegooid. Dat was toen gewoon nog zo (ohhhh, ik word oud). Ik weet nog wel dat ik het niet aan mijn vader durfde te vertellen (geen idรฉรฉ waarom niet, die man was zo’n schat). Dat heeft mijn moeder gedaan ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Mevrouw Marloes
  28/02/2019 at 22:06

  Wauw, zoveel leuke en originele manieren om het te vertellen dat je zwanger bent. Heel leuk! ๐Ÿ™‚ Vooral die puzzel is echt leuk verzonnen.

  Liefs,
  Marloes

 • Reply
  Michelle
  27/02/2019 at 19:40

  Wat een boel leuke en originele manieren hebben jullie gebruikt om het te vertellen! Wij vertelden het mijn ouders in de variant van een klein doosje met zelfgehaakte baby slofjes en een echo foto. Andere familie leden hebben wij het op moederdag ( was toen bijna 12 weken) verteld. En de dag erna verscheen ook het berichtje op Facebook en op blog met : Happy motherdays to me, cause i’m a mommy to be,’ Vriendinnen vertelde ik het ‘gewoon’ als nieuwtje, aangezien hun al wel wisten dat wij het ook een hele tijd probeerden, dus kreeg regelmatig al de vraag of het zover was hihi ๐Ÿ˜›

  • Reply
   SAS
   03/03/2019 at 12:14

   Wat super leuk zeg!<3

 • Reply
  Simone
  27/02/2019 at 13:17

  Oh wat hebben jullie het op geweldig leuke manieren verteld zeg! Toen ik het hoorde was ik ook echt enorm verbaasd. Misschien had ik toen ook even een selfie voor je moeten maken haha!๐Ÿ˜œ

  • Reply
   SAS
   03/03/2019 at 12:13

   Haha dat had leuk geweest! Of beeld bellen haha ๐Ÿ˜›

 • Reply
  Romy
  26/02/2019 at 22:55

  Wat prachtig om te horen hoe jullie iedereen over dit leuke nieuws hebben verteld! Ik vind die puzzel zo’n leuk idee. En de donuts zijn ook te schattig. Ik kan me voorstellen hoe mooi en emotioneel het moet zijn geweest om je meest dierbaren van het nieuws op de hoogte te brengen <3 Je eigen vreugde als aanstaande mama spat gewoon van het scherm af.

 • Reply
  Wanda
  26/02/2019 at 20:39

  Wat een originele manieren om het iedereen te vertellen! Vooral die puzzel en die donuts vind ik erg leuk bedacht!

 • Reply
  Mrs. T.
  26/02/2019 at 19:59

  Wat een originele manieren zeg! Superleuk gedaan.

 • Reply
  Inge | Monsieur Mango
  26/02/2019 at 14:46

  Oooh super leuk gedaan zo! Ook omdat jullie iedereen anders hebben verrast. Die puzzel is echt heel erg leuk en ook je shirtje! ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Evelyne
  26/02/2019 at 13:50

  Hoe leuk om te lezen hoe jullie dit hebben aangepakt. Heel origineel trouwens.

 • Reply
  Nicole
  26/02/2019 at 12:40

  Aaah wat een heerlijke manieren! Ik voel de emotie bijna van het scherm afspatten, zo tof!

 • Reply
  Louise
  26/02/2019 at 12:34

  Wat een superleuke manieren om het aan mensen te vertellen zeg! En wat mooi dat er zoveel beeldmateriaal van is, leuk voor later ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Jenn
  26/02/2019 at 09:26

  Wat een leuke, originele manieren om zoiets te vertellen! En zo mooi dat je blijdschap zelfs door je geschreven tekst heen straalt โ™ฅ Ik krijg er bijna zin van om zelf zwanger te worden ๐Ÿ˜›

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png