Disclamer & Credits

Disclaimer Photobucket

Alle teksten / foto’s zijn geschreven en gemaakt door mij, tenzij anders vermeld.
Gebruik alsjeblieft geen teksten en foto’s zonder mijn toestemming en/of zonder terug te linken naar mijn blog.

Alle geschreven artikelen zijn mijn eigen mening en mijn eigen bevindingen. Bevalt het je niet? Kan je altijd nog op het kruisje rechts bovenin je browser klikken. © Copyright 2017 Iliveformydreams.com

Bewust bloggen
Foto’s van mij en dierbare verschijnen altijd achter een wachtwoord. Dit in het kader van bewust bloggen, om toch niet alles online te delen. je weet immers nooit wie er meeleest. Ik gebruik ook nooit mijn achternaam of de voornaam van mijn man. Dit, om toch zo anoniem mogelijk te bloggen op een persoonlijk blog. Tevens staan té persoonlijke stukjes ook beveiligd online. Mocht je het (algemene) wachtwoord willen hebben kan je me altijd een emailtje sturen.

Samenwerkingen
Soms vind je samenwerkingen met bedrijven op mijn blog. Dit kan gaan om een product wat ik gratis heb gekregen of een betaalde blogpost voor een bedrijf. Aller eerst is Iliveformydreams een persoonlijk blog en dit zal dus zeker de input blijven. Ik vind het belangrijk dat een item bij mij en mijn blog past, mocht dit niet het geval zijn kan ik aanvragen afwijzen. Eerdere samenwerkingen kan je o.a. hier vinden in de categorie blog.

Het is en blijft mijn blog. De mening die ik deel is altijd oprecht, zo objectief mogelijk en eerlijk geschreven. Ik vind het belangrijk mijn bezoekers niet te misleiden met valse informatie. Boven aan elk samenwerkingsartikel staat dan ook ‘In samenwerking met…’ of ‘Dit product is ter beschikking gesteld door..’. Zo weten mijn bezoekers dat het om een gesponsord artikel gaat. De voorwaarden waaraan een samenwerking moet voldoen in mijn ogen beschreef ik al eens eerder.

Mochten er nog vragen zijn kan je altijd een emailtje sturen naar contact@iliveformydreams.com
Alvast bedankt voor de interesse in mijn blog.


 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

Credits Photobucket

Layout: Sophie Child Theme – Online sinds december 2016
Birdies header: Juliannaswaney
Header lettertype gemaakt door: Kimberley
Fonts: Dafont, MyFonts, Google Webfonts & Creativemarket
Codes kleuren: Colorschemer
Uitleg + plaatjes boekenblogs bron: Bol.com of Hebban
Uitleg film’s/series: iMDb, Moviemeter & wikipedia
Uploaden van plaatjes: Picasa web
Quotes: Brainyquote
Bewerking foto’s: Instagram, PicMonkey, Picasa & Paint.net

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png