Een dag met een gouden randje
Mom's Life

Een dag met een gouden randje

Dagen en herinneringen heb ik genoeg die me dierbaar zijn. Maar deze dag is een hele speciale met een Γ©xtra goud randje. Op 4 Juli 2019 kwam een artikel online om 07:00, Ready to pop! de laatste loodjes. Op het tijdstip dat dit artikel online kwam, was ik bezig met mijn bevalling. Nooit verwacht maar met precies 39 weken zwangerschap kunnen wij vertellen dat we vol liefde papa en mama zijn geworden.

Sometimes the smallest things take up the most room in your heart β™₯
– Winnie The Pooh

…..geboren op 4 Juli 2019 om 9:15:
ons zoontje met de roepnaam Noa,
met een gewicht van 3230 gram en 47 centimeter. één en al liefde
Voorlopig zitten wij even op onze blauwe wolk πŸ’™πŸ‘ΆπŸ»

Eigenlijk had ik een uitgerekende datum artikel vooruit geschreven inclusief een terugblik van mijn zwangerschapsartikelen. Ik was namelijk in de veronderstelling dat Noa pas na 40 weken zou verschijnen. Hieronder dus nog even een terugblik van alle leuke artikelen over onze zwangerschap: eentje die nou echt ten einde is gekomen. Daarbij natuurlijk een nieuwe categorie op mijn blog: Mom’s life, met daaraan gekoppeld de categorie #babypeanut.

5x dingen die ik leuk vind aan mijn zwangerschap
5x dingen die ik mis nu ik zwanger ben
De zwangerschaps tag | de laatste loodjes
Waarom wij het geslacht niet bekend maken van babypeanut
Een brief aan ons ongeboren kindje
Over mijn verlof en wat ik allemaal wil gaan doen
Mijlpalen van onze zwangerschap t/m begin Mei 2019
Zwangerschapsshoot door Simone
Sneak peak van de babykamer
Mijn babyshower
Mijn werkrooster na mijn zwangerschapsverlof
Hoe wij iedereen over #babypeanut vertelde

Updates per maand (ongeveer)
Update week 33 t/m 39
Update week 28 t/m 32
Update week 23 t/m 27
Update week 18 t/m 22
Update week 14 t/m 18
Update week 4 t/m 13

Onze langere weg naar #babypeanut – ons persoonlijke verhaal
Het delen van het nieuws op mijn blog

Deze foto maakte ik in week 39, met het oog dat Noa tot week 40 wel zou blijven zitten πŸ˜‰

Wij gaan even verder genieten van dit prachtige wonder, onze fijne kraamweek en gewoon even lekker van elkaar. Daarbij gaat alles voorspoedig zowel met mij als met Noa. πŸ’™πŸ‘ΆπŸ» Bedankt voor alle lieve reacties via Instagram! Daar ben ik zeker de aankomende periode wat vaker te vinden met uiteraard foto’s onder de nieuwe hashtag #babynoa2019 <3

2

25 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *