Een dag met een gouden randje

Dagen en herinneringen heb ik genoeg die me dierbaar zijn. Maar deze dag is een hele speciale met een éxtra goud randje. Op 4 Juli 2019 kwam een artikel online om 07:00, Ready to pop! de laatste loodjes. Op het tijdstip dat dit artikel online kwam, was ik bezig met mijn bevalling. Nooit verwacht maar met precies 39 weken zwangerschap kunnen wij vertellen dat we vol liefde papa en mama zijn geworden.

Sometimes the smallest things take up the most room in your heart
– Winnie The Pooh

…..geboren op 4 Juli 2019 om 9:15:
ons zoontje met de roepnaam Noa,
met een gewicht van 3230 gram en 47 centimeter. één en al liefde
Voorlopig zitten wij even op onze blauwe wolk 💙👶🏻

Eigenlijk had ik een uitgerekende datum artikel vooruit geschreven inclusief een terugblik van mijn zwangerschapsartikelen. Ik was namelijk in de veronderstelling dat Noa pas na 40 weken zou verschijnen. Hieronder dus nog even een terugblik van alle leuke artikelen over onze zwangerschap: eentje die nou echt ten einde is gekomen. Daarbij natuurlijk een nieuwe categorie op mijn blog: Mom’s life, met daaraan gekoppeld de categorie #babypeanut.

5x dingen die ik leuk vind aan mijn zwangerschap
5x dingen die ik mis nu ik zwanger ben
De zwangerschaps tag | de laatste loodjes
Waarom wij het geslacht niet bekend maken van babypeanut
Een brief aan ons ongeboren kindje
Over mijn verlof en wat ik allemaal wil gaan doen
Mijlpalen van onze zwangerschap t/m begin Mei 2019
Zwangerschapsshoot door Simone
Sneak peak van de babykamer
Mijn babyshower
Mijn werkrooster na mijn zwangerschapsverlof
Hoe wij iedereen over #babypeanut vertelde

Updates per maand (ongeveer)
Update week 33 t/m 39
Update week 28 t/m 32
Update week 23 t/m 27
Update week 18 t/m 22
Update week 14 t/m 18
Update week 4 t/m 13

Onze langere weg naar #babypeanut – ons persoonlijke verhaal
Het delen van het nieuws op mijn blog

Deze foto maakte ik in week 39, met het oog dat Noa tot week 40 wel zou blijven zitten 😉
Een dag met een gouden randje

Wij gaan even verder genieten van dit prachtige wonder, onze fijne kraamweek en gewoon even lekker van elkaar. Daarbij gaat alles voorspoedig zowel met mij als met Noa. 💙👶🏻 Bedankt voor alle lieve reacties via Instagram! Daar ben ik zeker de aankomende periode wat vaker te vinden met uiteraard foto’s onder de nieuwe hashtag #babynoa2019 <3

About the Author

25 Comments

Morgaine

Natuurlijk allang gedaan, gefeliciteerd, en dat terug lezen werd voor het eerst lezen voor mij, omdat ik dus dacht dat je helemaal even weg was na je verlof, hoe dom van mij.. maar goed, ik ga je een sterretje geven bij mij, omdat je nu valt onder hen die geen mailupdate heeft.. dus dat ik zelf moet gaan klikken of je een update hebt staan.

Ook jullie hebben een prachtige pop op de wereld gebracht! Alle geluk van de wereld wens ik jullie toe!

X

Reply
SAS

Blij dat je me weer hebt gevonden haha 😉 Ben wel wat meer afwezig geweest op mijn blog maar zeker niet helemaal weg 😉
Heb dan ook wel kunnen genieten van al je reacties op mijn oudere artikelen.

Reply
Amy

Ook via deze weg nog eens gefeliciteerd met jullie mannetje. Veel geluk samen en geniet lekker van de babybubbel!

Reply
Wanda

Gefeliciteerd allebei met jullie prachtige zoon en wat ontzettend mooi dat hij je blijkbaar heeft verrast! Geniet er lekker van!

Reply
Lilian

Fijn dat je niet zolang hoefde te wachten. Nogmaals gefeliciteerd en heel veel geluk samen, geniet ervan!

Reply
Geke

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje, Noa! Wat een prachtige naam ook.
Nu inderdaad maar lekker genieten van elkaar… 🙂
En wat een bijzonder toeval, net op het moment van dat artikel 🙂

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *