10 vragen over Netflix

Tegenwoordig ben ik steeds meer en meer offline te vinden, en lekker huiselijk onder een dekentje Netflix series/films kijken. Nu met mijn zwangerschap neem ik extra mijn rust en dus vaker de tijd om even heerlijk te ontspannen met een fijne serie. Ik kwam deze tag tegen en vond het een fijne afwisseling deze eens in te vullen. Want wat kijk ik graag op Netflix en welke film heeft een diepe indruk bij mij achtergelaten? 

 

Als ik even niet na wil denken maar gewoon even wil lachen:
Friends, friends en nog meer Friends. Dat blijft gewoon een hilarische serie, hoe vaak ik de afleveringen ook heb gezien. Ook de films Casper (het spookje, geweldig met Bill Pullman…) en The Net met Sandra zijn echt old skool films die ik graag bekijk. Ik keek ook in 2018 Honey, I shrunk the kids wat ik een mega toffe film vond vroeger. Weet niet meer of hij op Netflix staat, aangezien ze eens in de zoveel tijd films eraf halen.

Favoriete serie om te kijken met het mannelijk geslacht:
We hebben heel trouw maanden achter elkaar samen The Blacklist gekeken. Een unicum aangezien wij van totaal andere series houden. Echter zijn we bij geloof ik seizoen 3 ineens gestopt… Waarom? Eigenlijk geen idee.

Serie die nostalgische gevoelens oproept:
Fullhouse! Ik heb het nog niet gekeken via Netflix, maar het was vroeger zeker een favoriet.

Series die ik iedere week op de voet volg:
Ik ben nog steeds bezig met afleveringen van Elementary. Bijna afgekeken dus dan kan ik eindelijk aan een nieuwe serie starten. De rest van de series die ik volg neem ik op van tv.

 

 

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 

Film die ik het liefste alleen kijk:
Van die lekkere romantische komedies. Denk aan o.a. Letters to Juliet, How to lose a guy in 10 days, Step Up… Ook stond eerst mijn all time fav online, maar die hebben ze er helaas afgehaald. Ook zo’n film die ik 10.000 keer lekker liever alleen kijk.

Series die ik in een korte tijd van begin tot einde heb gekeken:
Dat zijn dan ook toch echt The Fall, The Bridge en het eerste seizoen van The Killing. Ik was er zo doorheen en heb me prima vermaakt met al die moorden haha ? Daarbij heb ik straks zwangerschapsverlof dus komt Netflix ook vast goed van pas haha.

Film van de afgelopen tijd die een goede indruk heeft achter gelaten:
Niet echt de laatste tijd films gekeken op Netflix, maar meer series. Welke wel uit 2018 een goede indruk hebben achtergelaten zijn The Kissing Booth en The Best of Me. Vooral de laatst genoemde was ik een dag erna nog van slag van, iets wat ik totaal niet had verwacht. Het was een intens verhaal met een heftig plot. Erg mooi en ontroerend en heeft zeker een indruk achter gelaten.

 

 

 


Series waarvan ik ooit nog hoop dat ze op Netflix verschijnen:
Bones! Ik was via de tv begonnen aan seizoen 1, en vond het een intrigerende serie. Echter, gingen ze daarna verder op Fox met seizoen 4 en daarna 8. Logica ten top! Dus verder heb ik niet kunnen kijken, hoop zeker dat het op Netflix verschijnt en ik verder het verhaal kan volgen.

Series die ik nog zeker wil gaan kijken:
Ik ga na Elementary beginnen met het 3de seizoen van The Bridge. Erg benieuwd naar. Daarbij staan er nog zeker wat toffe series op mijn to-watch lijstje, die steeds belachelijk langer wordt: The Sinner, White Collar, Sherlock, The Missing om er maar even een aantal te noemen.

Beste Netflix-tip:
Voor degene die het nog niet hebben gezien: The Fall. Je moet er wel van houden maar wat een rete goede serie. Kan er nog steeds niet over uit hoe goed het verhaal & de cast is. Heb dan ook wat langer gewacht met het kijken van de laatste aflevering, gewoon omdat ik niet wilde dat het eindigde.



Idee artikel

Wat is jou aanrader op Netflix? En ik ben erg benieuwd, als je Netflix hebt naar jou invulling. Laat je het me weten als je hem overneemt?

15 reacties op “10 vragen over Netflix

  1. Ik heb echt nul-komma-nul geduld met tv kijken. Ik kijk dus echt nooit films. Sommige programma’s op de commerciële zenders kijk ik wel omdat je zo lekker reclame tussendoor hebt. Kan ik lekker even iets anders doen. We hebben een tijdje Netflix gehad (met de code van iemand anders) maar we zijn nooit verder gekomen dan het beginscherm.

  2. Leuke Tag al ken ik de meeste films en series niet waar je over schrijft hihi. Al is Bones wel één van mijn favoriete series ooit, heb hem denk ik al drie keer helemaal gezien #fangirl Wij hebben nu sinds twee maandjes weer Netflix, ideaal met Eleanor maar ook voor onszelf. Wij keken de serie ‘Dark’ wat echt een aanrader was en laatst de film Birdbox, ook geweldig.

  3. WAT?! Staat The Net op Netflix? Ik heb hem meteen op mijn lijstje gezet. Nostalgie 🙂 En The Best of Me zal ik ook op de lijst zetten. Ik heb hem als vrij oppervlakkig weggezet, maar na jouw aanbeveling zal ik hem een kans geven. Ik ben nu bezig met Sons of Anarchy en mijn tip voor jou: Broadchurch. Een Sherlock Holmes-achtige detective en moord in een klein stadje. Kan niet missen 😉

  4. Oeh de meeste series ken ik niet. Blacklist hebben mijn vriend en ik ook samen gekeken. Zeker een aanrader. Nu kijken we samen Peaky Blinders, ook een goede serie tot nu toe.
    Mijn favoriete serie tot nu toe is True Blood. Helaas een HBO serie en komt daarom niet op Netflix….
    Kissing Booth was een hele mooie film!

  5. Ik heb op dit moment geen Netflix, dat heb ik ergens vorig jaar opgezegd omdat ik er bijna geen gebruik meer van maakte. Maar de laatste tijd zie en hoor ik toch wel veel dingen die ik graag zou willen kijken, dus misschien ga ik binnenkort toch weer even terug naar Netflix.

  6. Ik heb netflix nog niet zo lang. Toen ik geopereerd was, mocht ik het account lenen van een vriendin en toen keek ik La Casa De Papel, die vond ik super!!!
    Nu kijk ik Mad Men en Friends. Friends blijft gewoon hilaaarisch 🙂 Het handige aan Friends is dat het maar een kleine 25 minuten duurt, wat het ideaal maakt als het al wat te laat is om nog naar iets van 50 minuten te kijken.

  7. The best of me ga ik onthouden! Ik kijk op het moment de nieuwe serie van Marie Kondo, waarin ze mensen gaat helpen hun huis op te ruimen (je hoeft het niet eens te kijken voor de opruimtips, alleen al mijn verbazing om alle zooi die mensen verzamelen maakt dat ik het een aanrader vind) en Narcos Mexico.

  8. We hebben geen Netflix maar ik vermoed dat ik vooral veel fantasy-series zou willen zien mochten we dit wel hebben. Misschien maar goed dat het niet zo is want anders zou ik nog minder aan lezen toekomen. 🙂

  9. Wat een leuk artikel! En leuk om zo een inkijkje te krijgen in jullie Netflix-favorieten. The Best of Me heb ik laatst gekeken en vond ik ook heel indrukwekkend. Echt een prachtige film! The Kissing Booth lijkt mij ook heel leuk. Mijn grootste aanrader op Netflix is qua series Atypical en qua films Still Alice.

  10. The Fall vond ik ook geweldig! Zo ook The Bridge. Ik heb Mr. Selfridge, The Paradise en Velvet. Ik ben nu begonnen aan Velvet Collecion en the haunting of hill house.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *