Een duik in het archief, hiepederpiep HOERA + winactie [GESLOTEN]

HIEPERDEPIEP… Hoera! πŸŽˆπŸŽ‰πŸŽπŸŽŠ Vandaag ben ik dus jarig! Past 30… Ik schreef op mijn verjaardag al veel verschillende posten (o.a. 30 feitjes over mij, 28 levenslessen die ik leerde en hoogtepuntjes) en wilde nu weer eens iets verzinnen om te posten. Maar wat nu? De meeste dingen had ik al gedaan. Ik besloot een trip down memorylane te maken, inclusief oude foto’s van mini Saskia, kijken jullie mee?

Let’s go…En daarbij, wie jarig is trakteert toch? Inclusief dus een fijne winactie.

β™‘ β™‘ β™‘ β™‘ β™‘ β™‘ β™‘ β™‘ β™‘ β™‘ β™‘ β™‘ β™‘

Vandaag word ik alweer 31(!) jaar. Een hele leeftijd en nu past 30… Ik wilde een trip down memorylane maken, maar om nou 31 mooie jaren samen te vatten in 1 blog. Oei, dat zou zeker wel een uitdaging worden. Vooral omdat ik al genoeg heb geschreven, vooral over de afgelopen 10 jaar dat ik blog. En ik denk ook zeker dat ik in deze jaren al veel over mezelf heb gedeeld, waardoor jullie me eigenlijk al kennen..

Vandaar de keuze om in mijn archief te duiken opzoek naar oude foto’s, en ik heb er nog al wat! Een kleine selectie van de foto’s….

Naar horen zeggen was ik altijd een vrolijk kind. Iets wat denk ik ook zeker na die 31 jaar nog bij mij past: vrolijkheid en positiviteit. Ik was daarbij ook altijd bezig en kom mezelf altijd goed vermaken. Ik hield van buiten zijn, dieren en lol maken.

Vandaag ben ik 31. Over een aantal maanden 31 en mama. Ik kan het nog steeds niet helemaal bevatten dat er straks ook een hummeltje in huis loopt, ons hummeltje. Dat ik ook foto’s heb van ons kindje en ga meemaken op wie hij/zij gaat lijken. Dankbaar, rijkdom en alles wat daartussen valt. Elke keer weer als ik de schopjes voel in mijn buik. Mijn 31ste levensjaar wordt een hele bijzondere β™‘

WINACTIE

Hallo winactie! Het lijkt me super leuk jullie, zo op mijn verjaardag iets te geven. Omdat ik zeker ook dankbaar ben voor jullie, mijn lieve lezers die al die jaren al mijn schrijfsels lezen.

Wat kan je winnen?
Om het voor alle lezers aantrekkelijk te houden heb ik besloten een bol.com te verloten. Onder het mom van: ‘voor ieder wat wils’

Wat moet je doen om te winnen?
Β» Laat een reactie achter met een geldig email-adres (om contact op te nemen met de winnaar) – Graag ook binnen 5 dagen reactie, anders trek ik een nieuwe winnaar.
Β» Deelnemers mogen uit NL en BelgiΓ« komen
Β» Laat in de comments weten dat je mee doet: specifiek weten ‘ik doe mee met de winactie’ of iets dergelijks anders wordt je niet meegenomen in de loting.
Β» En meer omdat ik nieuwsgierig ben: Wat doe jij altijd met je verjaardag (niet verplicht)
Β» That’s it!

Ik maak de winnaar bekend op 9 Maart via email

Goodluck to all! ☘

23 reacties op “Een duik in het archief, hiepederpiep HOERA + winactie [GESLOTEN]

 1. Ik wil je graag nog een late gelukkige verjaardag toewensen Sas. Veel te laat maar wel van harte. Bij je vorige wedstrijd viel ik al in de prijzen dus ik ga dit keer de kans aan anderen laten. Dat lijkt me wel zo eerlijk. Ik heb trouwens vorige week in Eindhoven de boekenbon gebruikt die je me had toegestuurd. Die dag heb ik Verschijning van Joany gekocht en Volwassen worden is optioneel van Marloes De Vries.

  Als kind mochten we als we jarig waren telkens kiezen wat we wilden eten. Nu heb ik vaak de gewoonte om zelf mijn lievelingsmaaltijd te maken indien het uitkomt. Ook bewaar ik de post die toekomt tot ik jarig ben. Mijn man vind het grappig dat ik die niet al gewoon een dag eerder open maar ik wacht braaf tot de ochtend van mijn verjaardag vooraleer ik die kaartjes lees.

  1. Leuk he al die (verjaardags)tradities. Leuk om te lezen dat je een tof boek hebt gekocht van de boekenbon. Veel lees plezier!

 2. Helemaal gemist, maar van harte gefeliciteerd! Wat een lieve foto’s!

  Dit jaar heb ik vrij genomen op mijn verjaardag. Dus ik ga er een leuk dage weg van maken.

 3. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat leuk om foto’s uit jouw jeugd te bekijken.
  Ik doe heel graag mee met deze winactie om shoptegoed te winnen van Bol.com.

 4. Geweldig leuk al die oude foto’s! En inderdaad, je laatste verjaardag die je niet als mama zal doorbrengen!
  Zelf vier ik de laatste jaren mijn verjaardag eigenlijk niet meer. Meestal proberen we wel met het hele gezin uiteten te gaan.
  Ik doe overigens graag mee met je winactie. πŸ™‚

 5. Ohh ik ben veel te laat met een berichtje hier, maar alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Gelukkig had ik je wel al op tijd weten te vinden via Insta, haha! Hoop dat je een hele fijne dag hebt gehad Sas! En inderdaad, wat wordt dit een spannend jaar.. er komt een heleboel nieuws op jullie af, zo leuk! Met mijn verjaardag probeer ik eigenlijk altijd van huis te zijn. Als het even kan zelfs op vakantie. Ik houd er niet zo van om op die manier ‘in de spotlights’ te staan, dus ik vind het prima om het stilletjes voorbij te laten gaan en een feestje te skippen. Dit jaar word ik 30, toch een mooie mijlpaal, maar wel gewoon op vakantie! πŸ˜‰ Ik doe trouwens graag mee met je winactie!

 6. Aller eerst, gefeli!!! En ja, je gaat een prachtig jaar tegemoet! En ook… jemig, wat lijk je op je moeder, zeg.

  Ik doe ook mee met de actie. Een bon kan ik altijd goed gebruiken namelijk en al helemaal van Bol.com. Er staan wat boeken op mijn wensenlijstje die ik heel graag wil kopen.

  Ik zei tegen manlief dat ik eens een verrassingsfeestje wil. Vorig jaar werd ik 40, maar dochterlief werd een maand eerder 1. Dus schoof ik mijn verjaardag een beetje naar de achtergrond. Terwijl 40 natuurlijk een hele mijlpaal is.

 7. Via deze weg ook nog een super gelukkige verjaardag, lieve Saskia! Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad! Ik doe heel graag mee met je winactie. Ik heb niet echt een vast iets met mijn verjaardag ofzo. Wel heb ik alvast een dagje verlof dan genomen πŸ™‚ Werken op mijn verjaardag lijkt me toch niet zo leuk. Ik hoop dan even langs mijn familie te kunnen gaan en hoop dat ons huis dan bijna klaar is en we er bijna kunnen intrekken πŸ™‚

 8. Ahhhh, wat een leuke foto’s! Gefeliciteerd met je verjaardag!!! Wij gaan altijd uit eten als ik jarig ben. En dan mag ik lekker kiezen waar. En verder serveer ik taart bij mijn moedertje in Brabant.

 9. Gefeliciteerd met je verjaardag en ik doe ook mee met de winactie! Leuk idee trouwens!
  Mijn verjaardag was in augustus en die heb ik afgelopen jaar dus niet echt gevierd omdat het de eerste was zonder mijn vader.

 10. Gefeliciteerd met je verjaardag! πŸ™‚ Je hebt er weer een origineel artikel van gemaakt. Echt zo schattig altijd om kinderfoto’s te zien! Ik doe mee met de winactie, leuk hoor πŸ™‚
  Meestal ga ik op mijn verjaardag wel uit eten of halen we ergens iets te eten, en dan vier ik het in het weekend ervoor of erna met mijn familie en vrienden. Lekker simpel maar dat vind ik altijd wel leuk πŸ™‚

 11. Gefeliciteerd met je verjaardag! Toffe foto’s! En ik doe mee aan de winactie πŸ˜‰ Zelf heb ik dit jaar een vrij rustige verjaardag gehad. Andere jaren word het gevierd met een etentje met mijn ouders (of andere familie), ofwel ga ik iets drinken met vrienden. Maar dit jaar was het iets rustiger en ben ik gewoon thuisgebleven. Toch kwam er onverwacht bezoek, haha.

 12. Gefeliciteerd!! Straks kan jij ook zulke foto’s maken van jouw eigen hummeltje!
  Ik doe graag mee, altijd wel wat te vinden bij bol.com
  Mijn verjaardag vier ik eigenlijk nooit groot, wel ga ik met een aantal vriendinnen een dagje weg. Super gezellig πŸ™‚

 13. Ooh gefeliciteerd met je verjaardag Sas! <3 Lijkt me bijzonder om de 30 voorbij te zijn. Ik kijk er voorlopig niet echt naar uit. En natuurlijk ook omdat je volgend jaar een mini mensje op je arm hebt met je verjaardag! Haha. Als ik jarig ben doe ik eigenlijk nooit iets speciaals. Ik ga wel een taartje halen en vorig jaar zijn mijn vriend en ik op m'n verjaardag naar Piari Daiza geweest (hoop ik stiekem dit jaar ook te kunnen doen ^^). Geen grote feestelijkheden hier πŸ™‚ Ik doe graag mee met je winactie!

 14. Van harte gefeliciteerd! Een fijne dag gewenst. En wat leuk om die foto’s te zien. Uiteraard doe ik graag mee met je winactie, altijd leuk om iets te shoppen πŸ˜‰

 15. Wat een geweldig leuke en vrolijke foto’s van jou! Ik kan me wel voorstellen dat je een vrolijk kind was πŸ™‚ Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en maak er een geweldige dag van vandaag! Wat een bijzonder jaar staat je te wachten! Hoe bijzonder dat dit je laatste verjaardag zonder een hummeltje erbij is <3
  En zo lief, deze winactie. Ik waag graag een kansje. Bol.com-bonnen komen altijd goed van pas voor mijn aankopen voor in huis πŸ˜‰

 16. Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een schattige foto’s! Ik wens je een hele fijne dag. Ik vier mijn verjaardag nooit heel uitgebreid behalve toen ik 40 werd πŸ™‚ En ik doe mee met de winactie, leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *