Recap | Onze eerste kerstdagen met Noa

Afgelopen kerst vierde wij gezellig de kerstdagen: heel bijzonder zo deze eerste dagen samen met Noa. Vorig jaar deelde wij het nieuws van onze zwangerschap aan mijn schoonfamilie met de kerst. Dit jaar vieren we sΓ‘men met onze kleine hummel zijn eerste kerstdagen. Hij vond het prachtig: de boom de pakjes en had natuurlijk een echt kerstoutfit aan. Omdat woorden overbodig zijn, neem ik jullie graag mee in een foto verslag van alle 3 de fijne kerstdagen als gezin. Maar ik heb ook zeker stil gestaan bij de mensen die eenzaam zijn met kerst of iemand missen βœ¨πŸ’«

Recap | Onze eerste kerstdagen met Noa
Outfit: Primark
Noa zijn cadeaus: Boxopbergzak / Zwemluier walvisprint / Bewaarbakje babyvoeding / trein via punten bij Vattenfall / Kleertjes gekregen van vriendin: Winnie The Pooh (Primark)
Onze cadeaus: Bikini / Nora Roberts boek / Draadloze muis / The book seat / Blond Amsterdam koektrommel / Ring Fit Adventure Switch / Galaxy Watch via CoolBlue / Sokken Zeeman / Kaart met tegoedbon film avondje.
Ring Fit Adventure spel voor de Switch
Hoop te lezen, maar eerst ‘Weet je nog?’ uitlezen van Nora πŸ™‚
Noa zijn outfit πŸ™‚ / Primark (kerst sokjes Zeeman *deze had ik al gekocht voordat we zwanger waren)
πŸ’™

Β» Lees meer over de affiliate links hier

Hebben jullie fijne kerstdagen gehad?

About the Author

18 Comments

Heidi

Wat fijn kerstdagen heb je gehad. En wat leuk dat je toch die leuke cadeautjes hebt gekregen die je graag wou hebben.

Wij hebben een fijne kerst gehad met ons drietjes. We waren op reis in het noorden van Nederland. We zijn op kerstdag naar het Legio museum geweest, het was super leuk. Maar Tja, we moesten het echt wennen dat in Nederland kerst eigenlijk 2 feestdagen zijn en hier bij ons in BelgiΓ« is dat enkel maar de 25ste dan de 26ste is alles hier terug open van de winkels.. Dat was echt raar voor ons.

Reply
zwartraafje

Je weet al dat ik net als Noa kerst heb gevierd met pinguins op mijn trui. Zijn kersttrui vind ik dat ook super leuk. Dat Noppies-setje dat hij cadeau kreeg ziet er ook heel leuk uit. Oh en de eekhoorn in jullie kerstboom vind ik geweldig. Zo leuk dat je liefde voor deze dieren ook met Kerst aanwezig is.

Reply
SAS

Dat Noppies set ben ik ook super blij mee, kan niet wachten tot hij hem aankan <3
Die eekhoorn heb ik gekregen van mijn vriendinnetje en hangt elk jaar in onze boom sindsdien. Zo blij mee ook!

Reply
Nicky

Dat ziet er heerlijk uit! Prachtig voor Noa natuurlijk al die lichtjes. En ik zie melk bij het diner, toch? Doe ik ook altijd.

Vorig jaar hebben wij het Kerstdiner bij mijn moeder gekookt en geserveerd samen met mijn broer. Dat was zo leuk dat we dat dit jaar weer gedaan hebben. Het was erg leuk! Ik denk dat we een nieuwe kersttraditie hebben😁

Reply
Simone

Aahw! Wat zag Noa er toch schattig uit in dat pakje zeg <3 En die sokjes, geweldig! Ik had op zich een prima kerst, alleen op tweede kerstdag bij de tandarts zitten is wat minder. Gelukkig gaat het nu wel wat beter (met flinke medicatie). πŸ™‚

Reply
Wanda

Leuk om op deze manier mee te mogen genieten van jullie fijne kerstdagen! Je hebt in ieder geval volop leesvoer voor de komende tijd!

Reply
Amy

Wat een lieve foto’s van jullie en kleine Noa! Het lijkt me heel bijzonder om kerst voor het eerst samen te kunnen vieren als gezinnetje.

Reply
Iris

Het ziet er heel gezellig uit! En ik ben zo blij dat ik eindelijk iemand zie die haar kindje niet op internet zet! Al die moeders die hun kind met kerst maar online zetten…
Die kerstsokjes zijn trouwens super cute!

Reply
SAS

Dankjewel! Door het bewust bloggen deel ik foto’s niet openbaar of op social media. Soms wel lastig, aangezien ik super leuke foto’s heb die ik dan maar deels kan delen πŸ™‚ Maar ik sta nog steeds fijn achter deze keuze & dat is het belangrijkste πŸ™‚ Ja die kerst sokjes kon ik niet laten liggen<3

Reply
Romy

Wat een lieve en vertederende foto’s allemaal! Zo bijzonder dat jullie kerst voor het eerst als gezin konden vieren. Dat pakje van Noa is ook echt te schattig trouwens. En wat een leuke cadeaus heb je gehad!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *