After wedding tag | 7 years ago…

7 years and still counting… ♥ Vandaag zijn wij alweer 7 jaar getrouwd. 7 jaar geleden dat wij een prachtige, warme dag hadden met al onze vrienden en dierbare. Een dag waar ik elk jaar weer met veel blijdschap aan terug denk. Dit keer een speciale, aangezien we nu voor het eerst deze trouwdag papa en mama zijn van onze lieve Noa. Ik blik graag met jullie terug door een leuke tag, verzonnen door Joyce en gezien bij MindandBeauty.

A trip down memory lane… En uiteraard kunnen de foto’s niet ontbreken bij elke vraag.

PS: Ik moet bij 7/seven altijd denken aan dat hilarische stukje van Monica uit F.R.I.E.N.D.S 😅🤭
(klik voor het filmpje)

After wedding tag | 7 years ago…

Wat was het eerste wat je dacht/voelde na de ceremonie?

Ik was ontzettend blij en gelukkig. Een apart gevoel van blijdschap en extra liefde. Ik genoot maximaal van onze prachtige dag met onze dierbare. Het was een kleine, bescheiden bruiloft die geheel naar ons wens was. het was fijn dit intiem met onze vrienden en familie te kunnen delen.

Wat was het leukste moment van de bruiloft?

1 moment maar? Er waren er zeker wel meerdere. Zo vond ik het super fijn om mijn ouders als getuige te hebben, het ja-woord, genoten we van een gezellig ontbijt aan het water, de prachtige fotoshoot die we deden en het kleine feestje achteraf. Een kleine greep uit de prachtige momenten van deze fijne dag.

Wat is je favoriete trouwfoto?

Uit de prachtige foto’s die we allemaal hebben is toch deze favoriet. Waarom? Omdat mijn man nooit echt van fotoshoots houdt en deze foto spontaan werd gedaan door hem: een kus op mijn voorhoofd. ♥ Een dierbare foto waar ik met heel erg veel liefde aan terug denk.

Door bewust bloggen zijn wij niet zichtbaar op de foto (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Is er iets dat je achteraf anders zou hadden willen doen?

Nee eigenlijk niet. Wel ging er 1 ding mis en dat was ons opkomst nummer, maar uiteindelijk is dit zeker een ding om met een glimlach aan terug te denken. Ik had alles tot in de puntjes gepland dus de dag verliep heel rustig, fijn en precies op onze manier.

Voel jij je anders nu je getrouwd bent?

Ik schreef daar een aantal maanden na onze bruiloft een artikel over: niet anders, wel gelukkiger. Het is een kers op de taart van je relatie. Het is super fijn om hem mijn man te kunnen noemen. Ik heb geheel zijn naam aangenomen, dat was in het begin wel eventjes wennen. Nu, 7 jaar later was het raar om in het ziekenhuis tijdens mijn bevalling weer met mijn eigen achternaam genoemd te worden.

Had je een thema? Zo ja, waarom dat thema?

We hadden geen thema of dress code. We vonden het belangrijk dat iedereen zich gewoon op zijn gemak voelde en nergens toe verplicht. Toevallig hadden we wel een terugkerend thema: duifjes. Zowel op onze trouwkaart als op onze taart waren deze zichtbaar.

Heb je gehuild op je bruiloft?

Nee, gek genoeg niet haha. Ik heb deze dag als heel fijn ervaren. Normaliteit ben ik nog al een stress-kippetje en deze dag was ik echt vanaf minuut 1 de rust zelve. Zo fijn om deze dag op deze manier mee te maken.

Staat er iets gegraveerd in je ring?

Ja, we hebben beide onze namen en datum erin laten graveren. De ringen zijn tevens onze verlovingsringen. Toen wij gingen trouwen hebben we ze laten graveren, af gedaan en op een ringkussentje gedaan zodat we hem pas weer om kregen tijdens het ja-woord.

Wat heb je gedaan met je trouwjurk?

Nog steeds super blij met de keuze voor deze prachtige, simpele jurk die perfect bij mij past (ook al ben ik geen jurken-meisje) Hij hangt in onze berging netjes in een zak. Hetzelfde geldt trouwens voor het pak van M. Helaas kan ik mijn trouwjurk niet meer aan. Geen idee eigenlijk nog of ik er wat anders mee wil doen, maar voor nu hangt hij prima.

Hadden jullie een openingsdans?

Nee. Wij hadden we meer ‘standaard’ dingen van een bruiloft niet gedaan. Wij zijn geen personen die graag in het middelpunt staan (hallo leuk zo’n bruiloft haha) en zijn beide niet zo van het dansen. We hebben er dan ook voor gekozen om na ons ja-woord (’s ochtends vroeg) te gaan ontbijten met de gasten. Een echt feestje hebben we ook niet gehad, alleen ’s middags de taart aansnijden en wat muziek. ’s avonds zijn wij gezellig samen uit eten geweest om de dag af te sluiten.

Wat voor bloemen had je?

Het onderstaande, kleine boeketje. Ik heb heel lang getwijfeld of ik wel bloemen wilde. Uiteindelijk gekozen om een kleintje te nemen waar ik achteraf nog steeds erg blij mee ben. Hij staat prachtig op de foto’s en ik heb wat gedroogde bloemen eruit bewaard en die hangen in een DIY lijst die ik maakte van onze dag. Ik wist niet hoe het boeket zou worden qua kleuren. Ik heb de bloemist de vrije hand gelaten en ben daar nog steeds erg blij mee.

*alle foto’s zijn gemaakt door een professionele fotograaf tijdens onze bruiloft ©

About the Author

9 Comments

Amy

Nog gefeliciteerd met jullie huwelijksjubileum. Wat onwijs fijn dat jullie het helemaal hebben kunnen doen zoals jullie dat wilden, zoals ontbijten. Super origineel! Mooie herinnering om op terug te kijken lijkt me dat.

Reply
Simone

Gefeliciteerd met jullie mooie jubileum! <3 Super leuk he om zo terug te kijken op je grote dag destijds? Misschien moet ik binnenkort (holy, dat is volgende week al!!) ook maar zo'n artikel maken 😀

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *