Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Vorige week was mijn babyshower…

Precies een week geleden werd ik verrast met een babyshower! Totaal niet aan zien komen en ik heb echt een super leuke dag gehad. daarbij, daardoor weinig online geweest & kwamen er geen nieuwe artikelen online. Er zijn een hoop toffe foto’s gemaakt, we deden een super toffe workshop en ik kreeg mega veel lieve en leuke cadeaus. Hierbij dus een foto impressie van een super fijne babyshower om op terug te kijken.

Daarbij was ik erg blij dat mijn babyshower wat ‘vroeger’ was dan normaliteit het idee is. Dit had meerdere redenen, maar was vooral blij dat ik er nu nog lichamelijk goed van kon genieten. Daarbij was ik dan ook super verrast, aangezien het normaal in een later stadium wordt gedaan.Verrassing!

We beginnen natuurlijk even bij het begin. Ik had afgesproken om te gaan ontbijten bij Bagels & Beans met een vriendinnetje. We waren gezellig aan het kletsen (de Bagels duurde ook wat langer – hoorde later dat ze dit zo geregeld hadden) en toen ineens stond de trap vol met vriendinnen. In eerste instantie moest het even dalen… ‘wat toevallig dat ze er ook waren, oh wacht. ‘ We deden nog een theetje en toen gingen we op naar een andere locatie…


Ik had echt geen flauw idee wat we gingen doen, pas bij de deur ging een lichtje branden aangezien ik de naam ken. Een kloddertje roze, deze heeft allerlei creatieve workshops. Nog steeds geen idee dus wat we gingen doen.

In ieder geval iets met verven… ๐Ÿ˜‰๐ŸŽจ

Wat we gingen doen: een eigen schilderij maken via carbonpapier en dan schilderen. Echter super leuk, aangezien ik vroeger menig aquarel schilderijen heb gemaakt en altijd aan het tekenen was. Erg lang geleden voor mij, dus juist super leuk om te doen! Sommige van mijn vriendinnen/familie tekende het uit de hand, andere trokken het over met carbonpapier. Iedereen had een heel eigen dier en schilderij, wat het juist ontzettend leuk maakte.Voor mij hadden ze, je raad het al een eekhoorn meegenomen. Echt super lief en leuk dat ze eraan gedacht hadden! We hebben dus een aantal uurtjes lekker creatief zitten tekenen & verven, onder het genot van een theetje en een lekkere high tea.

Tussen het verven door werden ook nog de onderstaande wensen ingevuld en voorspellingen voor de baby. Wat zou het worden, wat zou de naam zijn en wanneer werd het geboren. De wensen zijn ook echt super leuk om te lezen & wil van alles zeker nog een boekje gaan maken.

Daarna was het tijd voor een quiz, gemaakt met vragen over mij. Hoelaat ben ik geboren? Welk huisdier had ik vroeger, welke film stond op nr 1 in mijn geboortejaar… Ik heb erg gelachen om alle vragen & antwoorden.

Daarnaast werd er nog het welbekende babyfotospel gedaan: raden van wie welke babyfoto is. Ik had er een aantal goed, maar bij een aantal vond ik het zeker lastig te raden wie het was geweest.

Al met al was het een super fijne dag! Lekker creatief bezig geweest met alle dierbare om me heen. Helaas konden 3 mensen niet komen, maar ik vond het super leuk! Daarbij kreeg ik nog een lief filmpje van Simone en van mijn oude penvriendin Jana. Echt super lief en een leuke toevoeging dat dit was geregeld.
Het uiteindelijke resultaat van de schilderijen…

Super leuk om alle verschillende schilderijen te zien en om te zien hoe leuk iedereen bezig is geweest.


De cadeaus

Uiteraard werden er heel wat cadeautjes uitgedeeld. Het eindigde voor mijn gevoel niet, hoeveel ik heb uitgepakt. Echt super lief hoeveel werk ervan is gemaakt.

Daarbij waren er ook heel wat leuke decoraties gemaakt, zoals een leuk fotolijstje waarin ik later een groepsfoto kan doen van deze babyshower. Maar ook onderstaande bord, waarmee ik met iedereen foto’s heb gemaakt. Super leuk en creatief bedacht en gemaakt door mijn ouders.

Hieronder een impressie van alle cadeaus. Wij zijn echt mega verwend en heb het echt super leuk gehad! Ondanks dat het een lange dag was (en ik er echt wel een nasleep van heb gehad qua last van mijn buik & moeheid) heb ik ontzettend genoten van deze creatieve en vooral gezellige middag.

Ik wil echt iedereen bedankt voor de leuke verrassing en gezellige middag. Dit is zeker een dag voor in de boeken, om nooit meer te vergeten ๐Ÿ’ž๐ŸŒท Daarbij een bedankje nog voor Paula, voor het maken van de vele foto’s die ik ook nog eens kon gebruiken op mijn blog. En een bedankje voor Sabine, die deze leuke dag heeft geregeld.

Heb jij wel eens een babyshower gehad en als je er eentje zou krijgen, wat zou je dan het liefste willen doen?

1
#babypeanut
Previous Story
Next Story

20 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Morgaine
  13/04/2019 at 08:15

  Altijd super gaaf zo’n babyshower, zeker als de zwangere dame in kwestie het echt niet door heeft, hahahaha ondertussen heb ik er 2 mee mogen maken, die van mijn nicht, die het ook echt niet door had… en mijn dochter natuurlijk!

  Beide staan als verslag bij mij op blog, via de zoekfunctie zo te vinden, mocht je het terug willen lezen ๐Ÿ˜‰

  X

 • Reply
  Nicky
  30/03/2019 at 23:02

  Wat leuk, zeg! En wat een mooie creaties hebben jullie gemaakt. Leuk ook dat je niks in de gaten had. Ik had trouwens geen babyshower. Dat was toen nog niet zo in. Och, hemel! Oma vertelt, hoor. ๐Ÿ˜‰ Het is pas 26 jaar geleden..

 • Reply
  Michelle
  29/03/2019 at 19:49

  Wat lief dat dit voor je georganiseerd werd! En wat fijn dat ie inderdaad al zo vroeg werd gehouden, zo kon je er optimaal van genieten. Super leuk! Ik heb helaas geen babyshower gehad, had het erg leuk gevonden maar helaas.

 • Reply
  Inge | Monsieur Mango
  27/03/2019 at 13:52

  Wat een leuke verrassing moet dat zijn geweest zeg! De workshop ziet er erg gezellig uit met al die schilderijtjes. Je bent zo te zien goed verwend! ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Romy
  26/03/2019 at 07:37

  Wauw, wat ontzettend leuk en lief dat je vriendinnen dit voor je geregeld hadden! En superleuk idee om samen te gaan schilderen. Jullie schilderijen zijn prachtig (en lekker vrolijk) geworden. En ook heel tof, die quiz en de ingevulde vragen. Iets om altijd te koesteren ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Sammie
  25/03/2019 at 19:52

  Wat een leuke baby shower en wat gezellig met z’n allen! Mooie kunstwerken zijn er ook gemaakt ๐Ÿ™‚ Vind de olifant heel tof!

 • Reply
  zwartraafje
  25/03/2019 at 18:18

  Zo lief van je vriendinnen dat ze dit voor je georganiseerd hebben. Een creatieve middag in fijn gezelschap. Helemaal iets voor jou.

 • Reply
  Wanda
  25/03/2019 at 13:39

  Wat een ontzettend leuke verrassing van je vriendinnen! M wist er ook niets van of zat hij wel in het complot? Fijn in ieder geval dat het feestje wat vroeger is gedaan zodat je er nu optimaal van hebt kunnen genieten!

  • Reply
   SAS
   26/03/2019 at 10:25

   M. zat in het complot ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  Lilian Visser
  25/03/2019 at 11:00

  Wat leuk! Toen ik zwanger was, waren er nog geen babyshowers haha. Maar ik heb het wel georganiseerd voor mijn schoonzusje en dat was ook zo leuk en liefdevol. Fijn dat jij ook zo’n mooie dag hebt gehad.

 • Reply
  Mevrouw Marloes
  25/03/2019 at 09:28

  Wauw, wat ben je verwend door je vriendinnen! Heel leuk dat jullie een workshop zijn gaan doen. Wat grappig bedacht, zo’n babyfotospel ๐Ÿ™‚

  Liefs,
  Marloes

 • Reply
  Darina
  25/03/2019 at 06:59

  Wat een mooie verrassing en mooie schilderijen! Echt een dag om nooit te vergeten lijkt mij.

 • Reply
  Shirley
  24/03/2019 at 22:15

  Aah, wat leuk allemaal. Heel tof dat ze zo’n verrassing hebben geregeld. Ik heb laatst voor het eerst een babyshower geregeld voor een vriendin en dat was ook wel leuk om te doen!

  • Reply
   SAS
   26/03/2019 at 10:25

   Zeker super leuk om te regelen, ik heb er ook al een aantal mogen doen. Extra leuk dus om het nu een soort van terug te krijgen ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Wendy
  24/03/2019 at 18:06

  Wat een ontzettend leuke verrassing. Ik heb (helaas) geen babyshower gehad. Aan de kant van mijn vriendin(nen) is er denk ik gewoon niet aan gedacht en mijn moeder en zusje hebben er wel aan gedacht, maar wisten niet zo goed hoe/wie/wat, dus die hebben het ook maar gelaten (hoorde ik later van ze). Stiekem wel een beetje jammer. Zeker als ik de leuke verrassingen bij andere zie.
  Wat fijn ook dat je je babyshower al zo ‘vroeg’ had. Lijkt me voor jou als zwangere inderdaad een heel stuk fijner.

 • Reply
  Amy
  24/03/2019 at 14:01

  Wat hebben je vriendinnen er een leuke dag van gemaakt. Kan mij goed voorstellen dat je flink verrast bent… en dan al die cadeautjes! Deze herinnering is er eentje om te koesteren!

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  24/03/2019 at 09:37

  Geweldig om te lezen dat je zo’n leuke dag hebt gehad!

 • Reply
  Ilona Wielinga
  24/03/2019 at 09:32

  Wat ontzettend leuk, je bent ook erg verwend zo te zien. Leuk dat het ook echt als een verrassing kwam zeg!

 • Reply
  Wieb
  24/03/2019 at 09:14

  Leuk zo’n spontane babyshower.
  Goed creatief bezig geweest ook!

 • Reply
  anneleen
  24/03/2019 at 09:10

  Wauw wat ben je verwend door een heleboel lieve vriendinnen! Een dag om te koesteren! <3

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png