Vorige week was mijn babyshower…

Precies een week geleden werd ik verrast met een babyshower! Totaal niet aan zien komen en ik heb echt een super leuke dag gehad. daarbij, daardoor weinig online geweest & kwamen er geen nieuwe artikelen online. Er zijn een hoop toffe foto’s gemaakt, we deden een super toffe workshop en ik kreeg mega veel lieve en leuke cadeaus. Hierbij dus een foto impressie van een super fijne babyshower om op terug te kijken.

Daarbij was ik erg blij dat mijn babyshower wat ‘vroeger’ was dan normaliteit het idee is. Dit had meerdere redenen, maar was vooral blij dat ik er nu nog lichamelijk goed van kon genieten. Daarbij was ik dan ook super verrast, aangezien het normaal in een later stadium wordt gedaan.

Verrassing!

We beginnen natuurlijk even bij het begin. Ik had afgesproken om te gaan ontbijten bij Bagels & Beans met een vriendinnetje. We waren gezellig aan het kletsen (de Bagels duurde ook wat langer – hoorde later dat ze dit zo geregeld hadden) en toen ineens stond de trap vol met vriendinnen. In eerste instantie moest het even dalen… ‘wat toevallig dat ze er ook waren, oh wacht. ‘ We deden nog een theetje en toen gingen we op naar een andere locatie…

Ik had echt geen flauw idee wat we gingen doen, pas bij de deur ging een lichtje branden aangezien ik de naam ken. Een kloddertje roze, deze heeft allerlei creatieve workshops. Nog steeds geen idee dus wat we gingen doen.

In ieder geval iets met verven… ๐Ÿ˜‰๐ŸŽจ

Wat we gingen doen: een eigen schilderij maken via carbonpapier en dan schilderen. Echter super leuk, aangezien ik vroeger menig aquarel schilderijen heb gemaakt en altijd aan het tekenen was. Erg lang geleden voor mij, dus juist super leuk om te doen! Sommige van mijn vriendinnen/familie tekende het uit de hand, andere trokken het over met carbonpapier. Iedereen had een heel eigen dier en schilderij, wat het juist ontzettend leuk maakte.

Voor mij hadden ze, je raad het al een eekhoorn meegenomen. Echt super lief en leuk dat ze eraan gedacht hadden! We hebben dus een aantal uurtjes lekker creatief zitten tekenen & verven, onder het genot van een theetje en een lekkere high tea.

Tussen het verven door werden ook nog de onderstaande wensen ingevuld en voorspellingen voor de baby. Wat zou het worden, wat zou de naam zijn en wanneer werd het geboren. De wensen zijn ook echt super leuk om te lezen & wil van alles zeker nog een boekje gaan maken.

Daarna was het tijd voor een quiz, gemaakt met vragen over mij. Hoelaat ben ik geboren? Welk huisdier had ik vroeger, welke film stond op nr 1 in mijn geboortejaar… Ik heb erg gelachen om alle vragen & antwoorden.

Daarnaast werd er nog het welbekende babyfotospel gedaan: raden van wie welke babyfoto is. Ik had er een aantal goed, maar bij een aantal vond ik het zeker lastig te raden wie het was geweest.

Al met al was het een super fijne dag! Lekker creatief bezig geweest met alle dierbare om me heen. Helaas konden 3 mensen niet komen, maar ik vond het super leuk! Daarbij kreeg ik nog een lief filmpje van Simone en van mijn oude penvriendin Jana. Echt super lief en een leuke toevoeging dat dit was geregeld.

Het uiteindelijke resultaat van de schilderijen…

Super leuk om alle verschillende schilderijen te zien en om te zien hoe leuk iedereen bezig is geweest.

De cadeaus

Uiteraard werden er heel wat cadeautjes uitgedeeld. Het eindigde voor mijn gevoel niet, hoeveel ik heb uitgepakt. Echt super lief hoeveel werk ervan is gemaakt.

Daarbij waren er ook heel wat leuke decoraties gemaakt, zoals een leuk fotolijstje waarin ik later een groepsfoto kan doen van deze babyshower. Maar ook onderstaande bord, waarmee ik met iedereen foto’s heb gemaakt. Super leuk en creatief bedacht en gemaakt door mijn ouders.

Hieronder een impressie van alle cadeaus. Wij zijn echt mega verwend en heb het echt super leuk gehad! Ondanks dat het een lange dag was (en ik er echt wel een nasleep van heb gehad qua last van mijn buik & moeheid) heb ik ontzettend genoten van deze creatieve en vooral gezellige middag.

Ik wil echt iedereen bedankt voor de leuke verrassing en gezellige middag. Dit is zeker een dag voor in de boeken, om nooit meer te vergeten ๐Ÿ’ž๐ŸŒท Daarbij een bedankje nog voor Paula, voor het maken van de vele foto’s die ik ook nog eens kon gebruiken op mijn blog. En een bedankje voor Sabine, die deze leuke dag heeft geregeld.

Heb jij wel eens een babyshower gehad en als je er eentje zou krijgen, wat zou je dan het liefste willen doen?

20 reacties op “Vorige week was mijn babyshower…

 1. Altijd super gaaf zo’n babyshower, zeker als de zwangere dame in kwestie het echt niet door heeft, hahahaha ondertussen heb ik er 2 mee mogen maken, die van mijn nicht, die het ook echt niet door had… en mijn dochter natuurlijk!

  Beide staan als verslag bij mij op blog, via de zoekfunctie zo te vinden, mocht je het terug willen lezen ๐Ÿ˜‰

  X

 2. Wat leuk, zeg! En wat een mooie creaties hebben jullie gemaakt. Leuk ook dat je niks in de gaten had. Ik had trouwens geen babyshower. Dat was toen nog niet zo in. Och, hemel! Oma vertelt, hoor. ๐Ÿ˜‰ Het is pas 26 jaar geleden..

 3. Wat lief dat dit voor je georganiseerd werd! En wat fijn dat ie inderdaad al zo vroeg werd gehouden, zo kon je er optimaal van genieten. Super leuk! Ik heb helaas geen babyshower gehad, had het erg leuk gevonden maar helaas.

 4. Wauw, wat ontzettend leuk en lief dat je vriendinnen dit voor je geregeld hadden! En superleuk idee om samen te gaan schilderen. Jullie schilderijen zijn prachtig (en lekker vrolijk) geworden. En ook heel tof, die quiz en de ingevulde vragen. Iets om altijd te koesteren ๐Ÿ™‚

 5. Wat een ontzettend leuke verrassing van je vriendinnen! M wist er ook niets van of zat hij wel in het complot? Fijn in ieder geval dat het feestje wat vroeger is gedaan zodat je er nu optimaal van hebt kunnen genieten!

 6. Wat leuk! Toen ik zwanger was, waren er nog geen babyshowers haha. Maar ik heb het wel georganiseerd voor mijn schoonzusje en dat was ook zo leuk en liefdevol. Fijn dat jij ook zo’n mooie dag hebt gehad.

 7. Aah, wat leuk allemaal. Heel tof dat ze zo’n verrassing hebben geregeld. Ik heb laatst voor het eerst een babyshower geregeld voor een vriendin en dat was ook wel leuk om te doen!

  1. Zeker super leuk om te regelen, ik heb er ook al een aantal mogen doen. Extra leuk dus om het nu een soort van terug te krijgen ๐Ÿ™‚

 8. Wat een ontzettend leuke verrassing. Ik heb (helaas) geen babyshower gehad. Aan de kant van mijn vriendin(nen) is er denk ik gewoon niet aan gedacht en mijn moeder en zusje hebben er wel aan gedacht, maar wisten niet zo goed hoe/wie/wat, dus die hebben het ook maar gelaten (hoorde ik later van ze). Stiekem wel een beetje jammer. Zeker als ik de leuke verrassingen bij andere zie.
  Wat fijn ook dat je je babyshower al zo ‘vroeg’ had. Lijkt me voor jou als zwangere inderdaad een heel stuk fijner.

 9. Wat hebben je vriendinnen er een leuke dag van gemaakt. Kan mij goed voorstellen dat je flink verrast bent… en dan al die cadeautjes! Deze herinnering is er eentje om te koesteren!

 10. Wat ontzettend leuk, je bent ook erg verwend zo te zien. Leuk dat het ook echt als een verrassing kwam zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *