Lievelingsvooruitzicht 2019

Een vooruitzicht die ik niet kon benoemen nog in mijn afgelopen terugblikken van 2018. Iets waar ik lange tijd nog even mijn mond over moest/wilde houden (moeilijk, moeilijk, moeilijk) Maar uiteindelijk na al die jaren dat ik al wist hoe ik deze blogpost wilde maken & welke foto’s ik erbij wilde plaatsen mag ik het nu eindelijk delen…..

Wij zijn in verwachting van ons eerste kindje!
πŸ‘ΆπŸ»πŸΌπŸ‘ΆπŸ»πŸΌ

Holy crap. Op het moment van schrijven (aangezien dit artikel uiteraard al eerder is geschreven) ben ik 13 weken zwanger. 13 weken, ik kan het eigenlijk na 5 positieve zwangerschapstesten en 3 echo’s nog maar nauwelijks geloven. Wij hebben een onverwacht lange weg moeten afleggen voor dit wonder en zijn hier dan ook zielsgelukkig mee.

Vanaf November werd onze wereld op zijn kop gezet. Ik voelde me hondsberoerd de eerste weken, hadden echo’s, bloedonderzoeken en waren bezig in huis met de verplaatsing van kamers om zo de babykamer klaar te maken. Iets waar we totaal niet meer op hadden gerekend kwam toch nog uit. Er kwam een periode van ziek zijn, intens geluk, het vertellen aan goede vrienden en familie…. Afspraken en het uitvogelen van kraamzorg en hoe ik het ga doen op mijn werk qua uren…

Het was een bijzondere, heftige week. Ik had een positieve zwangerschapstest in mijn handen (totaal niet meer verwacht dus ik was Γ©cht oprecht in shock?), zaten 2 dagen later bij de begrafenis van de opa van M. en ik startte met mijn nieuwe interne baan. Ik was dan ook maar wat blij met de 3 weken vakantie eind December.

Wanneer ik ben uitgerekend? In Juli. Het is al Januari, voor je het weet…..
De aankomende tijd zullen er dus geregeld blogjes online komen over de weg van onze zwangerschap (ik heb in de jaren een dagboek bijgehouden…) en wat updates/terugblikken rond het zwanger zijn. Wees gerust: Ik word geen mama blogger, maar het is zeker wel een stukje van mijn persoonlijke leven waarvan ik niet kan wachten het met jullie te delen.

Edit: Daarbij even de opmerking over het geen mama blogger worden (aangezien ik hier veel reacties op krijg) Wat ik ermee bedoel is dat mijn blog niet alleen hierover zal gaan. Ik ben en blijft een persoonlijk lifestyle blogger en daar hoort uiteraard ook een stukje van ons kindje bij. Echter, wordt het niet een typisch ‘ik-ben-een-mama-blog’ en zal dit gewoon een onderdeel zijn van mijn blog.

Eerste echo & de foto van onze zwangerschapsaankondiging op social media en via Whatsapp.

‘Met veel plezier, enthousiasme en een berg trots gaan wij de wereld een beetje mooier maken..’  Β© M. #andsotheadventurebegins  #baby-peanut

41 reacties op “Lievelingsvooruitzicht 2019

 1. Ik ben zo blij voor jullie. Zo blij dat die droom werkelijkheid mag worden. Wie weet wordt jullie kindje wel op mijn verjaardag geboren want ik ben er ook eentje van juli. πŸ™‚

 2. Oh gefeliciteerd, het is wel gek he om te ontdekken dat je zwanger bent en dan bij een begrafenis zitten, zo ontdekte ik op de dag dat wij afscheid namen van opa man manlief dat wij in verwachting waren. Net of er een leven gaat en er een leven komt.
  Geniet van je kleine en de weg er naar toe.

  1. Dat ben ik ook zeker van plan! Ik kreeg alleen veel de vraag of ik geheel een mama blogger zou worden en dat is niet het geval πŸ™‚ Vandaar even de tekst in het artikel, maar ik ga zeker schrijven over alles waar ik zelf lekker over wil schrijven.

 3. Wat een mooi nieuws! Gefeliciteerd!! Ik zag het al op Instagram langskomen, maar prachtige blogpost heb je ervan gemaakt.

 4. Hihi ik voel me ook geen mamablogger omdat ik over veel meer schrijf maar wordt er wel onder beschouwd. Ach ja, mensen vinden hokjes blijkbaar fijn. Boeiend! Jij deelt op je blog wat je wilt delen en ik vind het heerlijk om dat nu te kunnen lezen bij je!

  Nogmaals gefeliciteerd in ieder geval en ik kijk uit naar alle blogs!

  1. Nicole : Bij jou las ik altijd, maar daar ben ik mee gestopt sinds het behoorlijk commercieel is geworden.

 5. Wat fantastisch dat het dan na blijkbaar een lange weg jullie alsnog gegund is om straks jullie eigen wondertje te hebben! Hopelijk verloopt je zwangerschap zonder al te veel problemen zodat je lekker van kunt genieten!

 6. Langs deze weg ook hier een dikke proficiat met dit heuglijke nieuws!!! Ik ben oprecht blij voor jullie en ik weet dat jullie dit goed gaan doen. Ik kan niet wachten om je verhalen over dit kleine wondertje te lezen.

 7. Feliciteer ik je hier ook nog even. Je blijdschap spat van het scherm.
  Wat betreft geen mamablogger worden… Die kleine is nu, morgen en later, onderdeel van je leven en heeft dus gewoon recht op een plekje hier.

  Geniet ervan en ik hoop dat je je de komende periode beter voelt.

 8. Ik had het al mee gekregen op Facebook en was al aan het wacht op deze mooie blogpost. Zo super blij voor jullie. Wat een mooi geschenk om 2019 mee te beginnen. Gefeliciteerd met de zwangerschap en nu op naar een hele mooie en gezonde baby!

 9. Heel fijn nieuws. De liefde voor kinderen straalt hier altijd uit je stukjes over je werk en aangezien jullie al lang samen zijn vroeg ik me al af wanneer jullie er zelf aan zouden beginnen en vreesde ik soms dat het een moeilijke weg was, maar ik ken je niet persoonlijk natuurlijk, dus je weet nooit wat er achter de schermen gebeurt.
  Geniet er van!

 10. Yeah!!!! Van harte gefeliciteerd! Wat ben ik blij voor jullie!

  Zeker nu ik lees dat het niet zomaar daar is en dat je onder goede toezicht staat zegt ook al veel, kortom, kom maar op met jouw/jullie verhaal, daar ga je veel mensen mee helpen.

  En geen mama blogger worden, lieverd? Daar kun je straks niet omheen, dat gaat vanzelf! hahahaha Al heb ik geen idee hoe een mama blog eruit ziet, maar ik lees wel Saar natuurlijk, voor ze mama was en het nu… ik bedoel maar πŸ˜‰ En i love it! Dus echt, laat het maat komen!

  En geniet van het nu!

  X

  1. Onder goede toezicht? De blogjes gaan er zeker komen!
   Mijn blog blijft toch echt een lifestyle blog. Een mama blogger is een blog die Γ‘lleen maar daarover gaat; en dat ga ik zeker niet worden πŸ™‚
   Saar volg ik inderdaad ook al jaren, nog steeds met heel erg veel plezier.

 11. Wauw Sas, van harte gefeliciteerd met dit prachtige nieuws. Wat fijn dat dit wondertje jullie leven mag gaan verrijken. Ik wens je een hele voorspoedige zwangerschap.. veel geluk! ?

 12. Wauw, kippenvel door dit artikel! Ik ben zΓ³ blij voor jullie. Gefeliciteerd met jullie kleine wondertje op komst! <3 Het is jullie onwijs gegund en dit kleintje boft nu al zo met twee heel lieve ouders die zo veel om hem geven. Ik wens je een heel goede en fijne zwangerschap toe, lieve Sas <3

 13. Wat een heerlijk blogje om wakker mee te worden. Wie had dat gedacht, Sas als mama πŸ˜€ van harte gefeliciteerd!! Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *