Lievelingsvooruitzicht 2019

Een vooruitzicht die ik niet kon benoemen nog in mijn afgelopen terugblikken van 2018. Iets waar ik lange tijd nog even mijn mond over moest/wilde houden (moeilijk, moeilijk, moeilijk) Maar uiteindelijk na al die jaren dat ik al wist hoe ik deze blogpost wilde maken & welke foto’s ik erbij wilde plaatsen mag ik het nu eindelijk delen…..

Op de foto: Mini Saskia met duplo …

WIJ ZIJN IN VERWACHTING VAN ONS EERSTE KINDJE!
👶🏻🍼👶🏻🍼

Holy crap. Op het moment van schrijven (aangezien dit artikel uiteraard al eerder is geschreven) ben ik 13 weken zwanger. 13 weken, ik kan het eigenlijk na 5 positieve zwangerschapstesten en 3 echo’s nog maar nauwelijks geloven. Wij hebben een onverwacht lange weg moeten afleggen voor dit wonder en zijn hier dan ook zielsgelukkig mee.

Vanaf November werd onze wereld op zijn kop gezet. Ik voelde me hondsberoerd de eerste weken, hadden echo’s, bloedonderzoeken en waren bezig in huis met de verplaatsing van kamers om zo de babykamer klaar te maken. Iets waar we totaal niet meer op hadden gerekend kwam toch nog uit. Er kwam een periode van ziek zijn, intens geluk, het vertellen aan goede vrienden en familie…. Afspraken en het uitvogelen van kraamzorg en hoe ik het ga doen op mijn werk qua uren…

Het was een bijzondere, heftige week. Ik had een positieve zwangerschapstest in mijn handen (totaal niet meer verwacht dus ik was écht oprecht in shock?), zaten 2 dagen later bij de begrafenis van de opa van M. en ik startte met mijn nieuwe interne baan. Ik was dan ook maar wat blij met de 3 weken vakantie eind December.

Wanneer ik ben uitgerekend? In Juli. Het is al Januari, voor je het weet…..
De aankomende tijd zullen er dus geregeld blogjes online komen over de weg van onze zwangerschap (ik heb in de jaren een dagboek bijgehouden…) en wat updates/terugblikken rond het zwanger zijn. Wees gerust: Ik word geen mama blogger, maar het is zeker wel een stukje van mijn persoonlijke leven waarvan ik niet kan wachten het met jullie te delen.

Edit: Daarbij even de opmerking over het geen mama blogger worden (aangezien ik hier veel reacties op krijg) Wat ik ermee bedoel is dat mijn blog niet alleen hierover zal gaan. Ik ben en blijft een persoonlijk lifestyle blogger en daar hoort uiteraard ook een stukje van ons kindje bij. Echter, wordt het niet een typisch ‘ik-ben-een-mama-blog’ en zal dit gewoon een onderdeel zijn van mijn blog.

Eerste echo & de foto van onze zwangerschapsaankondiging op social media en via Whatsapp.‘Met veel plezier, enthousiasme en een berg trots gaan wij de wereld een beetje mooier maken..’  © M. #andsotheadventurebegins  #baby-peanut

3
41 reacties

41 thoughts on “Lievelingsvooruitzicht 2019

 1. Nicky schreef:

  Wat geweldig, zeg! Van harte gefeliciteerd!!!!

 2. zwartraafje schreef:

  Ik ben zo blij voor jullie. Zo blij dat die droom werkelijkheid mag worden. Wie weet wordt jullie kindje wel op mijn verjaardag geboren want ik ben er ook eentje van juli. 🙂

 3. Elisa schreef:

  Oh gefeliciteerd, het is wel gek he om te ontdekken dat je zwanger bent en dan bij een begrafenis zitten, zo ontdekte ik op de dag dat wij afscheid namen van opa man manlief dat wij in verwachting waren. Net of er een leven gaat en er een leven komt.
  Geniet van je kleine en de weg er naar toe.

 4. Marjoleine schreef:

  Zooo leuk! Gefeliciteerd <3

 5. Audrey schreef:

  Wat een superleuk nieuws! Gefeliciteerd 😀

 6. Villasappho schreef:

  Dat was idd een leuke verrassing die ik voorbij zag komen op Instagram. Gefeliciteerd!

 7. Sammie schreef:

  Gefeliciteerd!! Geniet van de zwangerschap 🙂

 8. Jenn schreef:

  Wauw, wat een leuk nieuws! Gefeliciteerd!

 9. Alex schreef:

  Wat leuk, gefeliciteerd! 🙂

 10. Michelle Visser schreef:

  Nogmaals van harte gefeliciteerd! Super leuk. Ik ben erg benieuwd naar je volgende blogjes. En deel gewoon lekker wat jij wilt delen 😉

  1. SAS schreef:

   Dat ben ik ook zeker van plan! Ik kreeg alleen veel de vraag of ik geheel een mama blogger zou worden en dat is niet het geval 🙂 Vandaar even de tekst in het artikel, maar ik ga zeker schrijven over alles waar ik zelf lekker over wil schrijven.

 11. Louise schreef:

  Wat een mooi nieuws! Gefeliciteerd!! Ik zag het al op Instagram langskomen, maar prachtige blogpost heb je ervan gemaakt.

 12. Sanne schreef:

  Gefeliciteerd en geniet van de zwangerschap!

 13. Nicole schreef:

  Hihi ik voel me ook geen mamablogger omdat ik over veel meer schrijf maar wordt er wel onder beschouwd. Ach ja, mensen vinden hokjes blijkbaar fijn. Boeiend! Jij deelt op je blog wat je wilt delen en ik vind het heerlijk om dat nu te kunnen lezen bij je!

  Nogmaals gefeliciteerd in ieder geval en ik kijk uit naar alle blogs!

  1. Sannne schreef:

   Nicole : Bij jou las ik altijd, maar daar ben ik mee gestopt sinds het behoorlijk commercieel is geworden.

 14. Wanda schreef:

  Wat fantastisch dat het dan na blijkbaar een lange weg jullie alsnog gegund is om straks jullie eigen wondertje te hebben! Hopelijk verloopt je zwangerschap zonder al te veel problemen zodat je lekker van kunt genieten!

 15. Tamara Adegeest schreef:

  Van harte gefeliciteerd. Fijne zwangerschap toegewenst

 16. Sofie schreef:

  Oh proficiat!!! Wat een fijn nieuws 🙂

 17. Anneleen schreef:

  Via deze weg ook een super dikke proficiat! Ik wens jullie heel veel geluk toe!!!

 18. Mrs. T. schreef:

  Prachtig! Wat een leuk nieuws. Gefeliciteerd!!!

 19. Van harte gefeliciteerd! Heel erg bijzonder dat je nu een lief klein wezentje in je draagt. Mama Saskia, helemaal leuk. Geniet samen van alles wat komen gaat!

 20. Rowan schreef:

  Wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd!

 21. Irene schreef:

  Oh wauw! Gefeliciteerd met jullie wondertje! Wat bijzonder! Geniet er van en schrijf er zo veel over als je wil 🙂

 22. Evelyne schreef:

  Langs deze weg ook hier een dikke proficiat met dit heuglijke nieuws!!! Ik ben oprecht blij voor jullie en ik weet dat jullie dit goed gaan doen. Ik kan niet wachten om je verhalen over dit kleine wondertje te lezen.

 23. Rianne schreef:

  Feliciteer ik je hier ook nog even. Je blijdschap spat van het scherm.
  Wat betreft geen mamablogger worden… Die kleine is nu, morgen en later, onderdeel van je leven en heeft dus gewoon recht op een plekje hier.

  Geniet ervan en ik hoop dat je je de komende periode beter voelt.

  1. SAS schreef:

   Ik heb even het stukje aangepast m.b.t. het geen mama blogger zijn. Hoop dat het zo duidelijker is ?

 24. Saskia schreef:

  Ik had het al mee gekregen op Facebook en was al aan het wacht op deze mooie blogpost. Zo super blij voor jullie. Wat een mooi geschenk om 2019 mee te beginnen. Gefeliciteerd met de zwangerschap en nu op naar een hele mooie en gezonde baby!

 25. Annelies schreef:

  Heel fijn nieuws. De liefde voor kinderen straalt hier altijd uit je stukjes over je werk en aangezien jullie al lang samen zijn vroeg ik me al af wanneer jullie er zelf aan zouden beginnen en vreesde ik soms dat het een moeilijke weg was, maar ik ken je niet persoonlijk natuurlijk, dus je weet nooit wat er achter de schermen gebeurt.
  Geniet er van!

 26. Morgaine schreef:

  Yeah!!!! Van harte gefeliciteerd! Wat ben ik blij voor jullie!

  Zeker nu ik lees dat het niet zomaar daar is en dat je onder goede toezicht staat zegt ook al veel, kortom, kom maar op met jouw/jullie verhaal, daar ga je veel mensen mee helpen.

  En geen mama blogger worden, lieverd? Daar kun je straks niet omheen, dat gaat vanzelf! hahahaha Al heb ik geen idee hoe een mama blog eruit ziet, maar ik lees wel Saar natuurlijk, voor ze mama was en het nu… ik bedoel maar 😉 En i love it! Dus echt, laat het maat komen!

  En geniet van het nu!

  X

  1. SAS schreef:

   Onder goede toezicht? De blogjes gaan er zeker komen!
   Mijn blog blijft toch echt een lifestyle blog. Een mama blogger is een blog die álleen maar daarover gaat; en dat ga ik zeker niet worden 🙂
   Saar volg ik inderdaad ook al jaren, nog steeds met heel erg veel plezier.

 27. Wat een geweldig nieuws Sas! Gefeliciteerd! Het is jullie van harte gegund! ?❤️

 28. Darina schreef:

  Gefeliciteerd! Geweldig nieuws! Ik wens je een hele mooie zwangerschap! Liefs xx

 29. Amy schreef:

  Wauw Sas, van harte gefeliciteerd met dit prachtige nieuws. Wat fijn dat dit wondertje jullie leven mag gaan verrijken. Ik wens je een hele voorspoedige zwangerschap.. veel geluk! ?

 30. Laurine schreef:

  Gefeliciteerd! Ik ben heel blij voor jullie! 2019 belooft een bijzonder jaar te worden!

 31. Romy schreef:

  Wauw, kippenvel door dit artikel! Ik ben zó blij voor jullie. Gefeliciteerd met jullie kleine wondertje op komst! <3 Het is jullie onwijs gegund en dit kleintje boft nu al zo met twee heel lieve ouders die zo veel om hem geven. Ik wens je een heel goede en fijne zwangerschap toe, lieve Sas <3

 32. Saar schreef:

  Van harte gefeliciteerd met dit mooie nieuws! Wat zal 2019 een geweldig jaar voor jullie worden!!

 33. Diana schreef:

  Wat een heerlijk blogje om wakker mee te worden. Wie had dat gedacht, Sas als mama 😀 van harte gefeliciteerd!! Xx

 34. Simone schreef:

  Ik vind het zó leuk voor jullie! Het is jullie van harte gegund! Nogmaals gefeliciteerd met jullie zwangerschap <3

 35. Shirley schreef:

  Wat een mooi nieuws. Gefeliciteerd!

 36. Nogmaals gefeliciteerd! Super leuk en ben heel blij voor je (jullie). Ook heel benieuwd naar de blogs die komen gaan.

 37. Lief meisje schreef:

  Gefeliciteerd. Geniet van het kleintje wat in jouw maat gaan groeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *