Herinneringen voor later | Foto(invul)boeken

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Pixum

Ik ben dus zo’n persoon die wel houd van invulboeken. Tijdens mijn 9 maanden zwangerschap hield ik netjes een boek bij en maakte elke week een foto van mijn buik. Dat soort dingen vind ik altijd super leuk om te doen: en leuk om later nog eens terug te lezen. Van mijzelf toen ik baby was heb ik ook een prachtig babyboek en koester deze zeker. Dat we voor Noa een aantal boeken wilde was voor mij dus een zekerheid.

Ik heb nu 3 prachtige boeken voor Noa: Raad eens hoeveel ik van je hou babyboek, een eerste weken boek die ik kreeg van Inge via #echtepostiscool 7.0 en een fotoboek van Noa zijn eerste weken via Pixum. Al eerder bestelde ik wat items via Pixum zoals o.a. ons trouwalbum en groot canvas doek wat ik cadeau deed aan mijn ouders. Dit keer bestelde ik naast het prachtige fotoboek ook een acryl foto en een leuk fotohoesje voor mijn telefoon.

Ik ben echt mega blij met het prachtige fotoboek van de eerste weken van Noa, maar ook zeker met mijn prachtige fotohoesje. Gekozen voor 5 foto’s, maar je kan verschillende layouts kiezen. Ik koos ervoor wat verschillende foto’s van onze newborn shoot te gebruiken & 1 recentere foto. Prachtige herinneringen om te koesteren op mijn mobiel.

Het fotoboek geef ik jullie graag een sneak peak van… Ik heb een boek gemaakt met op de eerste bladzijden een aantal foto’s van mijn zwangere buik, de geboorte en daarna de kraamweek, eerste wandeling en andere leuke foto’s. Zowel van zijn kamertje, als de new born shoot… Alles komt voorbij. Foto’s van zijn eerste 2 maandjes bij ons. Foto’s waar ik prachtige herinneringen aan heb en mooi vind om straks te kunnen geven aan Noa als hij ouder is. ♥

Wederom ben ik weer erg tevreden met de producten van Pixum. Het fotoboek is van goede kwaliteit en de service is uitstekend. Voor toffe fotoproducten weet ik in ieder geval waar ik voor kies.

Een sneakpeak van een aantal foto’s

Door bewust bloggen is de 2de naam van onze zoon niet zichtbaar inclusief de gezichten van ons
(Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

De invulboeken [ Babyboek en wekelijks invulboek ]

Dan nog het babyboek van ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ en het wekelijkse invulboek (van de Hema). Ik heb heel wat foto’s besteld en ben een middagje ervoor gaan zitten om alles in te vullen en in te plakken. Super leuk om dit allemaal als herinnering te houden, vooral aangezien het 2 verschillende boeken zijn. Het babyboek is echt van alle eerste dingen, het invulboek van de Hema gaat meer per week over mijlpalen die week, afspraken (zoals consultatiebureau) en hoe zwaar hij is. Wat meer praktisch dus, terwijl het babyboek echt van de eerste keren is.

Nu ben ik erg benieuwd: Hebben jullie voor je kinderen ook zulke baby(invul)boeken en als je kinderen zou krijgen ben je dan ook zo iemand die dit bijhoudt en invult of vind je het juist onzin?

» Lees meer over de affiliate links hier

9 reacties op “Herinneringen voor later | Foto(invul)boeken

  1. Wat leuk om bij te houden, maar zeker leuk voor later 🙂 . Ik heb geen kinderen maar ik maak van elke vakantie wel altijd een fotoalbum.

  2. Hartstikke leuk! Ik heb een babyboek van mezelf van de Boerenleenbank. Voor mijn dochter heb ik er destijds eentje ingevuld van Marjolein Bastin (tja, dat was hip toen). Allebei heel leuk. De meest waardevolle bladzijde in het boek van mijn dochter is de bladzijde waarop de gasten zelf iets konden schrijven. Er staan zoveel mensen tussen die er nu niet meer zijn… Mooi aandenken.

  3. Nope. Alleen het groene boekje, en de eigen gemaakte foto’s. Sommige met wat extra tekst. Onlangs heel veel foto’s (zowel van mijzelf als van Zoon) weggedaan. Die waren al dik 10 jaar niet meer uit de kast geweest. Dat riekt naar desinteresse, dus…. gaan met die banaan.
    Als het aan Zoon had gelegen waren zijn fotoboeken ook vertrokken, maar omdat die nog goed staan waar ze staan, mochten ze blijven.
    Maar goed. Wij zijn beide niet zo van het bewaren. Zijn vader ook niet, dus wat dat betreft is het joch dubbel belast.

  4. Ik zou zeker invulboeken bijhouden! Mijn moeder was helaas niet zo trouw met invullen, maar wat er in mijn babyboeken staat vind ik wel superleuk om te lezen.

  5. Wat mooi om bij te houden, zo’n invulboek! En het fotoboek ziet er ook ontzettend mooi uit. En hoe leuk dat je nu een telefoonhoesje met Noa erop hebt <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *