#echtepostiscool 7.0 Uitpakken!

Jaja hij was er weer, een nieuwe editie wel te verstaan editie 7 van #echtepostiscool (klik op de link om te lezen wat #echtepostiscool precies inhoudt) Nog steeds vind ik dit een super tof initiatief waarbij ik geen moment twijfelde om mee te doen. Ondanks de moeheid en zwangerschapskwalen is het zó leuk om voor iemand een pakketje samen te stellen en er eentje te krijgen. Alle lootjes gingen in een hoge hoed en daar kwam wat uit.

Ik vond het vooral tof dat ik dit jaar degene had die ik juist vorig jaar had: Annouska, een blogger die ik echt al járen volg en die ik voor mijn gevoel echt wel al ‘ken’. Daarbij was ik dus mega snel klaar met shoppen, deed het in een leuke doos en verstuurde het. Daarbij was het afwachten wie mij had, ik had namelijk werkelijk waar geen idee.

Lees hier over mijn vorige edities waar ik aan meedeed.

Ik was dan ook blij verrast toen er een mega grote doos 2 dagen voor het uitpak moment voor mijn neus stond. Wauw, hij voelde zwaar aan en het was lastig om hem te laten staan. Toen ik de 18de dan ook opstond ben ik meteen aan de slag gegaan met het uitpakken.

Als eerste maakte ik gelijk het kaartje open en mijn ogen vlogen naar de laatste regel. Inge van Monsieur Mango had mij getrokken. Super leuk! Daarbij ook gelijk de organisator van #EPIC. Wauw, wat zaten er super veel pakketjes (inclusief leuk pakpapier, voorzien van strik en kaartje met tekst erop) in. Het leek wel kerst! Ik begon dan ook met een glimlach alle cadeaus uit te pakken.

Benieuwd wat ik allemaal heb gekregen? Ik heb alles apart op de foto gezet maar onderaan ook nog een gezamenlijke foto van alle fijne cadeaus.

Ik kreeg een fijn verwen pakket met een mok, schuim en een spons voor onder de douche. Daarnaast nog wat voor bij de thee: heerlijke chocolaatjes met een hartje erop.

Een pakket met verschillende soorten thee<3 En daarbij een super lief kaartje van Inge. Heel lief, dankjewel!

Ik vond alle cadeaus super leuk en met zorg ingepakt. Super leuk om er op deze manier een extra feestje van te maken.

Heerlijke geurstokjes van Therme, een thriller en een gezichtsmaskertje.

Ook #babypeanut werd zeker niet vergeten. Ik kreeg een eerste jaars boek (echt super blij mee voor alle mooie komende herinneringen, dankjewel!) en zelfgemaakte slofjes. Echt zo super cute en knap dat iemand dit zo kan maken. Ze hebben een mooi plekje in de babykamer gekregen tot ze aan kunnen.

Nog meer zelfgemaakt, ik zag het al staan op de verpakking dus deze pakte ik als laatste uit. Heel nieuwsgierig maar ze heeft gewoon een otter voor me gemaakt!<33 Als ik 1 ding leuk vind uit dit pakket is het de otter wel, wat een cutie! Die heeft wederom een plekje gekregen in de babykamer.

Alle cadeaus

Hierbij alle lieve cadeaus op een rijtje. Ik ben echt super verwend en mijn weekend begon met een grote glimlach. Ook vooral de zelfgemaakte cadeaus vind ik zo attent en bij mij (en de baby) passen. De thee uitproberen komt zeker goed, net als het wegwerken van de chocolaatjes bij een lekkere mok thee.

Foto’s via Inge – Monsieur Mango

Heel erg bedankt voor het super toffe #echtepostiscool pakketje 🎁 lieve Inge. De doos wordt daarbij ook goed gebruikt haha

Hebben jullie deze editie meegedaan met #echtepostiscool ? Wist jij wie jou had en welke leuke dingen heb je gekregen? Mocht je er een artikel over hebben gemaakt, laat dan zeker een link achter in de comments zodat ik een kijkje kan nemen. Normaal worden linken verwijderd, voor vandaag even een uitzondering!

About the Author

17 Comments

zwartraafje

Ik zag je pakketje eerder al op Instagram verschijnen maar zo fijn om het hier meer in detail te kunnen zien. Je merkt duidelijk dat er over is nagedacht en dat het met liefde is samengesteld. Die otter is super leuk. Zelf kreeg ik gisteren een heel fijn snailmail-pakket en ik wil binnenkort weer een aantal mensen verrassen met wat leuke post en snailmail. Daarnaast ben ik ook een pakket aan het samenstellen voor de Summer Book Swap van Kwante. Momenteel is het vooral wachten geblazen tot alles hier is aangekomen zodat ik kan gaan inpakken. Maar ik ga waarschijnlijk zelf ook nog een aantal zaken knutselen voor mijn lootje.

Reply
Morgaine

Hahahaha, de laatste foto is het meest leuke 😉 Voor mij dan. Heb niet mee gedaan, mooi pakket wel, en ik zat al te kijken naar de slofjes, deze zijn dus gebreid, dat kan ik dan weer net niet 😉 Wel haken 😛

X

Reply
Romy

Echt zo’n leuk pakketje! Wat lief, dat knuffeltje en de schoentjes! Maar ook de andere cadeaus passen perfect bij jou (en bij de baby). Ik kan me voorstellen dat je helemaal blij was met jouw pakketje.
Mijn pakketje was ook gevuld met allemaal leuke dingen die echt bij mij passen. Zo blij mee!

Reply
Jenn

Wat een mooi pakket! Ik heb ook meegedaan, bij mij staat ook online wat ik gekregen heb 🙂

Reply
Irene

Wauw wat een mooi pakketje! Ik doe mee aan iets gelijkaardigs maar dan met de focus op boeken. Vind het ook altijd geweldig om zo’n pakje samen te stellen én te krijgen 😀 Zo leuk ook die schattige sokjes!

Reply
Mevrouw Marloes

Echt zulke leuke spulletjes! Zeker deed ik deze editie mee, voor de tweede keer. Ik vind het heel leuk om cadeautjes voor iemand anders te kopen. Helaas ben ik niet heel creatief, dus iets zelfgemaakts zat er niet in het pakketje dat ik op de post deed.

Liefs,
Marloes

Reply
SAS

Bij mij zat er ook niets zelfgemaakt in hoor, echter altijd leuk om voor iemand anders te shoppen!

Reply
Wanda

Echt flink verwend joh! Wat een ontzettend leuk pakket, zowel voor jezelf als ook al voor de kleine. En ja, katten en dozen… ze springen er altijd direct in he?

Reply
Ilona Wielinga

Wat een ontzettend leuk pakketje zeg! Je bent goed verwend 😉

Reply
Lilian

Echt zo leuk dat ze ook dingen zelf heeft gemaakt voor jullie peanut! En sowieso erg leuke cadeau’s! Ik deed deze keer ook weer mee. De eerste keer dat meedeed had ik overigens ook Annouska getrokken. Ik trek altijd iemand die ik niet ken, maar wel erg graag leer kennen 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *