12

En wat hebben we al een hoop meegemaakt tijdens al deze jaren… In een notendop: Rond 2004 ontmoette ik hem voor het eerst en werden we goede vrienden. In 2007 begon onze relatie en het daten. In 2008 kochten wij ons eerste flatje en kwamen daar huisdieren bij. In 2010 werd ik ten huwelijk gevraagd. In 2012 stapten wij in het huwelijksbootje. Ons flatje ging de verkoop in, in 2015. Eind 2016 kochten wij onze prachtige eengezinswoning waar we nu in wonen en in 2019, zijn wij op 4 Juli gewoon papa en mama geworden. πŸ’™πŸ‘ΆπŸ» Het avontuur blijft, zelfs nog na al die jaren. En nu na 12 jaar gaan wij een heel nieuw hoofdstuk tegemoet.

Dankbaar voor deze lieve man in mijn leven, aan mijn zijde en echt mijn steun en toeverlaat. Dit is hij altijd al geweest en zeker tijdens mijn zwangerschap en nu als papa. Zonder hem zou ik dit niet willen doen. En daar sta ik vandaag even extra bij stil.


‘Cause I don’t wanna lose you now
I’m looking right at the other half of me
The vacancy that sat in my heart
Is a space that now you hold
Show me how to fight for now
And I’ll tell you, baby, it was easy
Coming back into you once I figured it out
You were right here all along
It’s like you’re my mirror
My mirror staring back at me
I couldn’t get any bigger
With anyone else beside of me
And now it’s clear as this promise
That we’re making two reflections into one
‘Cause it’s like you’re my mirror
My mirror staring back at me, staring back at me

Refrein Justin Timerlake – Mirrors (ons nummer)

Hoelang ben jij samen met je partner? En vieren jullie je jubileum? Wij gaan heerlijk thuis uitgebreid eten samen.

20 reacties op “12

 1. Wat super leuk, ik woon onlangs pas samen voor het eerst en zijn pas 10 maanden samen. Maar ben ook super benieuwd hoe ons leven eruit gaat zien na 12 jaar samen! Voor nu geniet ik dagelijks van de kleine simpele dingen en ben ik net onlangs gestart met mijn blog, duurt nog wel eventjes voordat die helemaal klaar voor publiciteit is.

 2. Zo mooi… ik ben heel erg benieuwd hoe dat er bij ons gaat uitzien, over bijna 11,5 jaar vanaf hier gerekend… pas eind augustus is onze datum, en dit is dan jaar 1 voorbij…. kortom, nog erg nieuw, tegelijk zo vertrouwd nu al, wij zijn al ouder natuurlijk, hebben onze dingen al achter de rug, onze kinderen zijn al volwassen, de mijne heeft zelf al een kind, en de zijne willen ook nog eventueel… en ze hebben de leeftijd al! beiden net even ouder dan de mijne namelijk, hahaha

  Kortom, het ziet er bij ons iets anders uit, maar net zo goed een uitdaging, met name de vraag, dankzij ons verleden… wonen we ooit samen? Gaan we nog samen wonen? Liefste wil liefste zo blijven… maar dat is dankzij 1 vrouw… die hem heel veel heeft aangedaan… hij durft nog niet te springen, dus laten we het nog maar even zo, vandaar dat ik zo reuze benieuwd ben, naar onze ontwikkelingen en of het dan nog zo is! over 12 jaar.

  Geniet van elkaar, jullie leven begint pas, en als Noa dus 12 is, zijn jullie bijna toe aan jullie 25 jarig jubileum… hoe gek klinkt dat, maar ook zo mooi! πŸ˜‰
  Van harte gefeliciteerd!

  X

  1. Mooi hoe dat zo loopt he? Dat het al zo lang aanvoelt terwijl het wat korter is bij jullie. Een goed teken. Hoop zeker over 12 jaar (met mijn 25 jarig jubileum, holy… wat lang!) jullie te kunnen feliciteren met jullie 12 jarig samen zijn πŸ˜‰ Mooi om zo richting de toekomst te kunnen denken. Geniet!<3

 3. Proficiat met jullie 12de verjaardag! Zo blij voor jullie dat er nu een heel nieuw hoofdstuk is gestart. Ik ben ondertussen 19 jaar samen met mijn man en we zijn 8 jaar getrouwd. Meestal vieren we ons jubileum niet groots en gaan we gewoon ergens iets eten. Volgend jaar hoop ik hem echter te kunnen overtuigen tot een citytrip in eigen land of Nederland. Twintig jaar samen is toch een mooi getal hΓ©. Dus het lijkt me wel leuk om dan wel eens iets speciaals te doen.

 4. Ahhh, wat mooi. Wij kennen elkaar in december 15 jaar. Maar geen feestje, hoor. Meestal vergeet ik ’t gewoon en denk ik achteraf ‘oh ja…’

 5. Gefeliciteerd!
  Wij waren laatst 15 jaar getrouwd en als je zo terug kijkt, gebeurt er toch een hoop in je leven. Maar goed dat we niet alles weten van te voren

 6. Supermooi bericht. Mooi terugkijken op de herinneringen die zijn gemaakt. En gefeliciteerd met deze prachtige mijlpaal! Laat de avonturen maar blijven komen hoor πŸ™‚ En ik wens jullie nog heel veel lol op jullie verdere reis samen.

 7. Gefeliciteerd!!! Dat er nog heel veel mooie jaren mogen volgen samen πŸ™‚

  Wij zijn 18 jaar samen, en in oktober 10 jaar getrouwd. De tijd vliegt echt… soms voelt het nog of het pas gisteren was …

 8. Mooie mijlpaal. Hoor je niet meer vaak. Een mooie relatie is hard werken.

  Zelf dit jaar alweer 21 jaar getrouwd (en 27 jaar samen), kan het zelf amper geloven. Wat vliegt de tijd.

 9. Gefeliciteerd met jullue jubileum. Wat een mooie dingen hebben jullie samen al meegemaakt en dit nieuwe hoofstuk is extra bijzonder. Ik ben bijna vijf jaar samen met mijn vriend en ben heel blij dat we eindelijk samenwonen πŸ™‚

 10. Gefeliciteerd met dit mooie jubileum en wat een prachtige tekst! Geniet er van!
  Ik ben al 19 jaar samen waarvan dit jaar 10 jaar getrouwd πŸ™‚

 11. Gefeliciteerd met dit mooie jubileum en natuurlijk met jullie mooie kleintje! Wat een geweldig mooie mijlpalen hebben jullie samen beleefd, zeker de afgelopen tijd. Je tekst is prachtig!
  Onwijs bedankt voor het schitterende geboortekaartje trouwens! Zo lief en mooi! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *