Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Alles heeft een reden… Onze (langere) weg naar #babypeanut

This content is password protected. To view it please enter your password below:

5
#babypeanut
Previous Story
Next Story

31 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  08/02/2019 at 13:00

  Ja, zo kan het ook. Ik had het precies andersom. Bam! 22 jaar en ineens zwanger. Tuurlijk was dat schrikken, zeker omdat ik er praktisch vanaf het begin alleen voor stond. Maar ondanks dat heb ik mezelf altijd een geluksvogel gevonden! Het lijkt me verschrikkelijk als het niet wil lukken.

 • Reply
  Jenn
  05/02/2019 at 10:22

  Ontroerende fragmenten, mooi dat je dit deelt ♥

 • Reply
  Michelle
  03/02/2019 at 19:46

  Wat mooi dat je het voor jezelf hebt opgeschreven, maar natuurlijk had je liever gezien dat de weg ernaar toe korter was. Ik herken mijzelf zo in jouw woorden. In de uitgebleven wens om moeder te worden tot een super verlangen. Tot het afvragen waarom het telkens niet lukt. En dan in je omgeving zoveel zwangeren te zien en te horen is zooo slopend! Zeker die ‘ongelukjes’en succes verhalen ‘ na één of twee maanden raak’. Maar gelukkig mocht het wel zo zijn en hopelijk ga je een hele mooie en fijne zwangerschap nog tegemoet!

 • Reply
  Evelyne
  03/02/2019 at 13:51

  Wat fijn dat je hier een stuk van je persoonlijke dagboek met ons deelt. Velen zullen zich hierin herkennen. Ik ben zo blij voor jullie! Geniet vooral van elkaar, jullie 3’tjes 😉

 • Reply
  Lieke
  02/02/2019 at 18:57

  Wat heftig om te lezen dat het niet wilde lukken om kinderen te krijgen. Zeker als je de knop om hebt gezet en ervoor wilt gaan.
  Ik ben dan ook heel blij voor jullie dat het toch gelukt is. Nu is het tijd om samen te gaan genieten van het wondertje dat gaat komen. ?

 • Reply
  Janneke
  01/02/2019 at 21:16

  Nogmaals heel mooi verwoord Sas en bijzonder dat je het hebt bijgehouden. Ben heel blij voor je/jullie. Hoop je een keer te zien bij het clubje, haha!

 • Reply
  Sofie
  01/02/2019 at 20:56

  Wat leuk dat het allemaal goed gekomen is. Ik duim voor een goeie zwangerschap. Bij mij was het eerder omgekeerd, ik wilde kinderen, tot ik zag hoeveel werk en tijd dat in beslag nam

 • Reply
  Sheila
  01/02/2019 at 19:05

  Wat een mooi artikel. Wat ben je openhartig over een onderwerp waar veel vrouwen zich in herkennen.

  Ik herken mezelf in het gedeelte dat ik mezelf nooit als moeder zag. Niet dat ik absoluut geen kinderen wilde. Maar meer… neutraal was. Ik was niet gevoelig voor baby verhalen en mijn eierstokken gingen absoluut niet rammelen als ik een baby zag. Pas op mijn 35e besloot ik dat ik klaar was. En toen besefte ik heus wel dat ik op een leeftijd zat dat het wel eens lastig kon worden.

  En dan houdt de vergelijking op. Want beide keren werd ik, ondanks mijn leeftijd, wel om één keer zwanger. Wat een geluk. Maar ik heb het nooit als vanzelfsprekend beschouwd. Want een zwangerschap is dat allerminst. Net zoals een gezond kindje op de wereld zetten.

  Ik ben daarom oprecht blij voor je en wens je een fijne en mooie zwangerschap toe!

  • Reply
   SAS
   02/02/2019 at 10:54

   Mooi hoe dit dan zo loopt he? <3

 • Reply
  Bente
  01/02/2019 at 18:37

  Ha Sas, fijn dat je dit deelt. Ik denk dat veel mensen er kracht, herkenning, en hoop uit kunnen halen. Ben echt ontzettend blij voor jullie dat het toch op de natuurlijke manier gelukt is!

 • Reply
  Mrs. T.
  01/02/2019 at 17:21

  Mooi dat je dit deelt, want het is inderdaad niet vanzelfsprekend allemaal. Ik ben vijf keer zwanger geweest en heb uiteindelijk 2 kinderen dus ik weet hoe het kan zijn. Hoe verdrietig en eenzaam je kunt zijn, hoe hoopvol en bang en blij tegelijk.

 • Reply
  Louise
  01/02/2019 at 13:49

  Wat bijzonder zeg. En hoe lastig dat dan is, als je er eenmaal achter bent dat je het heel graag wil en het dan toch best nog lang duurt. Mooi, jouw openheid erover! Ik heb het zelf niet, maar het is heel herkenbaar van wat ik hoor van vriendinnen om me heen. En so far, so good 🙂 <3

 • Reply
  Amy
  01/02/2019 at 13:48

  Wat ontroerend om jouw dagboekfragmenten te kunnen lezen, mooi dat je je zo openstelt. Wat mooi dat het toch volgens de natuurlijke weg heeft kunnen gebeuren. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst ook dacht ‘hee, ze schreef toch altijd dat ze het niet wilde?’ dus ik vind het juist heel bijzonder om te lezen wat je nu allemaal geschreven hebt. Ik wens jullie als gezinnetje zo ongelooflijk veel geluk en liefde toe!

  • Reply
   SAS
   02/02/2019 at 10:53

   Haha daar komt zeker nog een artikel over, aangezien ik het al die jaren heél hard heb geroepen (en ook 100% meende). Dankjewel voor je lieve reactie<3

 • Reply
  Jantine
  01/02/2019 at 13:48

  Wat ontzettend mooi (en helaas herkenbaar) verwoord! En wat fijn dat het bij jullie uiteindelijk wel is gelukt <3

 • Reply
  Nicole
  01/02/2019 at 12:23

  Heel herkenbaar het nooit willen en dan opeens wel. Vond dat zelf ook heel gek, maar het gebeurd.. Kijk ons nu 😉

  • Reply
   SAS
   02/02/2019 at 10:51

   Haha inderdaad. Zeg nooit nooit 😉

 • Reply
  Simone
  01/02/2019 at 11:36

  Wat mooi geschreven Sas. Ik denk ook inderdaad dat alles een reden heeft. Gelukkig groeit er nu een lief klein mensje in je <3

 • Reply
  Lilian
  01/02/2019 at 11:16

  Wat fijn dat het is gelukt, gefeliciteerd!! Wij hadden ook mensen in onze omgeving bij wie het niet lukte (zonder duidelijke reden). Kortgeleden is – binnen anderhalf jaar na de eerste – de tweede geboren. Misschien als de ‘druk’ eraf gaat, dat dit scheelt? Weet niet in hoeverre je dat kunt sturen. Maar fijn dat het bij jullie goed is afgelopen. Geniet ervan!

  • Reply
   SAS
   02/02/2019 at 10:51

   Wij hebben er totaal geen druk op gelegd, speciaal niet. Iets wat super fijn was en dus ook niet voor spanningen zorgde. Misschien het idee dat dit de laatste keer was en ik in mijn hoofd had dat het toch niet voor weggelegd zou zijn?! Geen idee, maar ben in ieder geval erg blij<3

 • Reply
  Irene
  01/02/2019 at 10:33

  Heel mooi geschreven! Jullie hebben inderdaad wat geduld moeten hebben. Mijn dokter zei ook dat het wel meer dan een jaar kan duren voor je na het nemen van de pil zwanger wordt (wij gaan er nog niet voor maar het kwam wel ter sprake omdat ik stopte) dus het lijkt me niet abnormaal maar kan me wel inbeelden dat het heel moeilijk is als je de knoop hebt doorgehakt en iedereen baby’s krijgt behalve jij. Ik vind het heel goed van je dat je er over schrijft want je bent sowieso niet de enige die hier mee te maken krijgt. Echt bijzonder dat er nu een kleintje in je buik groeit! <3

  • Reply
   SAS
   02/02/2019 at 10:50

   Ik ben zeker niet de enige die dit meemaakt en er zijn genoeg stellen die een heel traject in moeten. Erg blij dat dit ons bespaard is gebleven. Kan inderdaad wat langer duren, maar vervelend is het zeker wel, vooral als er een babyboom ontstaat en iedereen *poef* zwanger is haha.

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  01/02/2019 at 09:53

  Ontzettend fijn dat het uiteindelijk toch op de natuurlijke manier is gelukt. Ik ben zo blij voor jullie!

 • Reply
  Saskia
  01/02/2019 at 09:20

  Mooi mooi.
  Laat die verhaaltjes maar komen.

 • Reply
  Romy
  01/02/2019 at 07:25

  Wat heb je het ontzettend mooi verwoord! En wat is het prachtig dat jullie kindje uiteindelijk toch op de natuurlijke manier is gekomen <3 Wat moet het moeilijk zijn geweest voor die tijd als inderdaad opeens iedereen om je heen zwanger lijkt te zijn en het bij jou meer tijd kost. Heel mooi dat je hier zo open over bent, want ik weet zeker dat veel mensen zich hierin zullen herkennen. Dikke knuffel voor jou! <3

  • Reply
   SAS
   02/02/2019 at 10:49

   Dankjewel voor je uitgebreide en lieve reactie. Wij zijn er ook super blij mee en vind het fijn dit nu ook te kunnen delen via mijn blog. Er zijn genoeg mensen die hier last van hebben en vind het ook totaal geen taboe. Wel ultiem gelukkig dat het op deze manier toch gelukt is bij ons<3

 • Reply
  Darina
  01/02/2019 at 07:24

  Heel ontroerend om je dagboekfragmenten te lezen en met ons deelt. Ik ben heel blij voor jullie ?

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png