Oh Baby | Een brief aan ons ongeboren kind #babypeanut

Het is raar je nog niet met je naam aan te spreken terwijl we die al weken hebben, maar we zijn alweer bijna op de uitgerekende datum. Over precies een maand zou je op de wereld moeten komen. Misschien ontmoet ik je eerder, misschien wel later. Maar dat ik je binnenkort in mijn armen heb is 1 ding wat zeker is.

Onze reis begon in November 2018 en eindigt bijna. De reis van jou in mijn buik: de eerste echo’s, schopjes, controles en het rekening houden met. Hoewel ik zwanger zijn zwaar vindt doe ik het met alle liefde. We hebben zolang op jou gewacht, je was een cadeautje die we niet meer hadden verwacht. En nu het eindelijk zover is laat ik deze periode achter me met een lach en een traan.

35 weken + 5 dagen zwanger – Alle echo foto’s

Ik kan uren zitten in de babykamer met mijn handen op m’n buik. Jouw schopjes voelen en weten dat er over een aantal weken een lief klein frummeltje, wat een combi is van mij en M. in het bedje ligt. Ik vraag me af op wie je gaat lijken. Welke uiterlijke kenmerken maar ook zeker wat je karaktertje gaat zijn. Liefde is er sowieso al voor je: door ons maar ook zeker door de oma’s & opa’s to be en onze lieve vrienden. Iedereen is nu al weg van je, terwijl we je allemaal nog niet eens hebben ontmoet.

Als dit artikel online komt ben ik over 2 dagen 36 weken zwanger, vandaag over een maand is precies mijn uitgerekende datum. Het einde is in zicht. Gelukkig, want ik kan niet wachten om je in mijn armen te sluiten en nog meer van je te houden als dat ik nu al doe.

2
11 reacties

11 thoughts on “Oh Baby | Een brief aan ons ongeboren kind #babypeanut

 1. Morgaine schreef:

  Erg mooi ook… en ik bedenk mij nu, dat ik ook van die dagboek brieven heb geschreven en zij heeft ze nog nooit gezien… dat was aan kleine uk… bij ons heette ze ukkie toen ze nog onderweg was.

  X

 2. Nicky schreef:

  Wat lief. Het begint wel op te schieten nu….

 3. Heel erg mooi geschreven!

 4. Jessica J. schreef:

  Mooi geschreven, Saskia. Ik geloof best dat jullie niet meer kunnen wachten!

 5. Nicole schreef:

  Wat mooi geschreven. En een heel herkenbaar gevoel!

 6. Lilian schreef:

  Wat lief! Ik weet nog precies hoe dat voelt. Succes nog even!

 7. Simone schreef:

  Zo lief en mooi! Ik kreeg er gewoon even kippenvel van <3 Kom maar snel kleintje, je bent zo welkom!

 8. Darina schreef:

  Zo mooi en lief geschreven…

 9. Nikita schreef:

  Echt een hele lieve brief! Het komt inderdaad echt dichterbij nu.

 10. Audrey schreef:

  Aaah, zo lief dit! Ik kan me wel voorstellen dat je niet kan wachten tot de kleine er is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *