De babykamer | Een kleine sneak-peak & babykamerposters van Desenio

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Desenio

Kortingscode!
Posters en lijsten van DESENIO! Met de code DREAMS krijg je 25% korting op posters, van dinsdag 23 t/m donderdag 25 april* Volg @desenio voor meer inspiratie! *De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties. De code is geldig wereldwijd.

Al eerder bestelde ik posters via Desenio en ik ben er nog steeds verliefd op. Dat er posters van Desenio in de kinderkamer zouden komen was dan ook een no brainer. Op Instagram liet ik jullie al de onderstaande sneak-peak zien, toen we bezig waren de posters in de bijbehorende lijsten te doen.

Toch nog steeds erg handig de ‘Inspiratie’ muur. Je klikt de sectie ‘kinderkamers’ aan en je kan zo kijken naar wat leuke voorbeelden en inspiratie qua wat bij elkaar past. Zo kan je ook kijken voor je gang, woonkamer en perfecte paren die bij elkaar passen. Uiteraard met alle juiste formaten en lijsten erbij, zodat je met 1 druk op de knop klaar bent. Neem daar dus zeker eerst een kijkje vóórdat je je winkelmandje vol gooit 😉

Over de babykamer

Uiteraard zijn we nu al tijden bezig met de babykamer en hadden heel wat inspiratie. Tsjonge, wat hebben ze veel keuze en wat zijn er veel leuke dingen tegenwoordig. Was het eerst een witte, lege kamer… Nu zit het verf op de muren en staan alle meubels in elkaar. Het wordt nu toch wel echie, dat er straks gewoon een klein hummeltje in die fijne kamer ligt… Hieronder laat ik jullie een sneak-peak van de babykamer zien. Uiteraard houden we de kleuren nog even geheim: de kleuren zijn in ieder geval niet roze of blauw 😉 maar willen we toch nog even voor onszelf houden… Ik heb dus alle foto’s zwart/wit bewerkt. Op de foto ook: onze box die in de huiskamer staat.

Zoals je snapt ben ik super blij met onze babykamer. Alle puntjes op de 1 zijn in het paaswekend afgerond, het is gewoon klaar. Ready for baby peanut. Ik werd dan ook erg blij dat ik alle mooie schilderijen een plekje kon geven. Het is na 2 weekenden echt af. Met dank aan mijn lieve man, die alles in elkaar heeft gezet en door gebikkeld heeft om alles af te krijgen in een kort tijdbestek.

Over de gekozen posters

Bij Desenio hebben ze echt talloze keuzes, ook vooral in kinderposters. Het was dan ook, net als vorige keer een hele zoektocht welke het uiteindelijk zouden worden. Uiteindelijk ben ik erg blij met onze mooie keuzes voor de posters. Hieronder een selectie van de gekozen posters.


Note: De posters die kleuren bevatten wat het geslacht zou ‘kunnen’ verraden heb ik zwart-wit gemaakt. En voor het geval je gaat neuzen, alle posters zijn in meisjes en jongens uitvoeringen te krijgen 😉 Daarbij heb ik alle kleuren van de muren ook express zwart/wit gemaakt om alles nog even geheim te houden.

Zodra de baby is geboren komt er uiteraard een fotopost waarbij je de desbetreffende posters en het kamertje in volle glorie kan bewonderen. Toch fijn, een geheimpje wat het gaat worden van ons samen en het kamertje wat nu nog geheel van ‘ons’ is. Tegenwoordig wordt er zoveel online gedeeld, dat het fijn voelt dit nog even op deze manier te doen.


Ook kocht ik een witte fotoplank voor wissellijsten in de babykamer. Altijd fijn, om zo te kunnen switchen van posters, maar ook qua accessoires die je kan veranderen. We hebben een grotere versie boven de commode, en deze hangt schuin bui het bedje.

Wat is dus vooral zo handig vind aan Desenio, is dat je de poster met lijst en al kan kopen: kant en klaar. Je kan kiezen uit verschillende maten en materialen qua lijsten en met 1 klik op de knop heb je de juiste maat & kleur bij je poster toegevoegd. Ik ben dan ook nog steeds fan van deze shop.

‘Of all the things my hands have held the best by far is you’

De bovenstaande plaat had ik vorige keer al aangeschaft bij Desenio, met het oog op ooit een kindje. Heel erg fijn dus dat hij nu uiteindelijk een mooi plekje heeft gekregen aan de kast in de babykamer.

Daarnaast kocht ik nog wat andere platen, zoals ‘This kitchen is for dancing’ die nu in onze keuken hangt en eentje met de tekst ‘Let’s make today amazing’ die ik nog in het trapgat in de gang wil ophangen.

Wat vinden jullie van de gekozen posters en de sneak-peak tot nu toe? Heb je zelf al ideeën wat je in een (eventuele) kinderkamer zou willen doen/verven/ophangen?

14 reacties op “De babykamer | Een kleine sneak-peak & babykamerposters van Desenio

  1. Ik was in 1992 blij dat ik zo een kamertje bij elkaar had, ik woonde in namelijk en 1 kamer voor 3 personen, hahahaha dus een commode, oud computer bureau, en het bedje waar zelfs mijn moeder nog in had gelegen, een familie stuk dus… Later toen ik hier kwam, blij met Kids en Color verf, wat toen net uit was, en ik weet nog, de muren werden Milkshakegeel, met de band van Belle en het Beest, roze natuurlijk, met iets blauw, en groen, en ja… zelfs de vloer, roze zeil…. nu, ik zou het niet weten…

    Ik denk heel neutraal, tot het weer peuter is…

    X

  2. Zo mooi weer! En inderdaad wel handig dat ze van die inspiratiemuren hebben. Het is een ding om posters uit te zoeken die je mooi vindt maar het is toch nog iets anders om de perfecte combi te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *