Ask me anything #socialmedia

Al via meerdere social media kanalen vroeg ik wat jullie van me wilde weten. Altijd spannend aangezien ik toch altijd hoop dat er enkele reacties op komen. Zo plaatste ik ook het artikel Ask me Anything op mijn blog, om te kijken of er nog wat extra vragen waren naast social media. En dat was zeker het geval. Hieronder alle vragen die ik kreeg beantwoord.


Mok via Sweet Living Shop


Zwartraafje
Weet je nog welk Nora Roberts boek je als eerste hebt gelezen?
Oei. Daar moet ik even goed over nadenken, dat is wel érg lang geleden. Ik zou het heel eerlijk niet meer weten.

Heb je een favoriete Centerparcs?
Ik ben echt fan van de Vossenmeren en op een goede 2de staat de Eemhof. In September gaan we daar weer heen. Nu al zo’n zin in!

Welke thee lust je absoluut niet?
Sterrenmunt en citroen vind ik echt vies. Voor de rest lust ik alles wel.

Welk boek zou je nu graag willen kopen?
Kijk niet terug van Nora Roberts
Tik Tak van Chris McGeorge
En ik wilde graag Macbeth de nieuwe van Jo Nesbø, echter kreeg ik deze al van mijn lief cadeau.

Linda
Wat is je favoriete restaurant om uit eten te gaan?
Wij gaan eigenlijk niet zoveel uit eten. In Scheveningen vind ik het wel altijd erg gezellig! Lekker aan de pier met een uitzicht op het strand.

Wat vind je het mooiste aan jezelf (eigenschap en uiterlijk)?
Wat een mooie vraag! Het mooiste aan mezelf qua eigenschap is dat ik altijd mezelf ben. Wie of waar ik ook ben ik blijf trouw aan mezelf. Daarbij ben ik altijd eerlijk en recht door zee. Qua uiterlijk heb ik een haat-liefdes verhouding met mijn grote bos met krullen.

Villasappho
Ben je anders gaan eten sinds het zoveelste voedselschandaal?
Eigenlijk niet nee. Ik heb me er ook niet zo heel erg mee bezig gehouden. PS: Ben ook niet echt de kokkin in huis 😉

Ken je een monument of struikelsteen uit je buurt?
Oh genoeg! Ik hou ervan dit soort dingen te ontdekken. Helaas door het bewust bloggen kan ik ze hier niet delen.

Irene
Wat is je lievelingsliedje?
Ik maak even een opsomming van mijn favoriete artiesten Westlife – Close
Pink – Who Knew
Ed Sheeran – Thinking out lout

& op dit moment: Sia – Flames
One Direction – If I could fly
Fais – Know You Better (Official Audio)

En je favoriete boek?
Daarvan heb ik er ook zeker een aantal. Ik vind de reeks van Camilla Läckberg allemaal erg goed. Van mijn favoriete schrijver Sebastian Fitzek raad ik de Ogenverzamelaar en Wijd open (vervolg van elkaar) aan. Maar ook zeker De gloed van vuur van Nora Roberts en Vleugels van Ruth Newman. Dit laats genoemde boek is me zó bijgebleven en was ik een dag later nog van slag van. Dan is het in mijn ogen écht een goed boek.

Heb je matchend ondergoed? (Ben ik altijd heel benieuwd naar, vraag me altijd af of andere mensen in mooie setjes rond lopen en ik de enige ben die maar 2 matchende dingen heeft 😛 )
Oh wat een geweldige vraag! Ik heb dus altijd ondergoed dat matcht. Wit bovenstukje, wit onderstukje. Ik krijg er ook een beetje kriebel van als dit niet klopt en dat terwijl niemand dit ziet haha.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Wat lust je totaal niet?
Zuurkool en smeerkaas

Evelyne
Welk beroep had je uitgeoefend mocht je geen kinderleidster kunnen zijn?
Ik zou dan graag in een dierentuin hebben willen werken. Het liefste met otters.

Heel erg bedankt voor alle leuke vragen. Heb je net een vraag bedacht en hem niet gesteld? Stel hem in de comments dan beantwoord ik hem alsnog.

Een toevoeging, aangezien ik nog wat toffe vragen kreeg in de comments:

Sheila
Wat snack je het liefst bij je kopje thee?
Gevulde boterkoek of een lotus theekoekje. Heerlijk! Maar 9 van de 10 keer drink ik thee zonder iets erbij.

Op welk zelf geschreven artikel ben je het meest trots?
Hm. Ik heb in de 10 jaar dat ik blog zoveel artikelen geschreven… Ik pak dus even 2 artikelen (1 recente) die bij me op komen. Zo ben ik erg blij met het artikel toen ik jarig was, en ik 30 feitjes over mezelf deelde. Heel erg veel plezier ook gehad aan het maken ervan. Maar ook nog steeds erg blij met het introductie artikel, aangezien ik daardoor veel meer weet van jullie. Ik heb daar al 180(!) reacties op en zo leuk wat meer te lezen over degene die mijn blog lezen.

Welk eigen artikel is het meest persoonlijk?
Uiteraard de 2 artikelen over mijn dyscalculie. Ik heb dan ook zeker getwijfeld om dit online te zetten maar heb het, gelukkig toch gedaan. Ik vond het mooi om op deze manier het meer bespreekbaar te maken en de reacties die ik kreeg… Kippenvel! Mensen die het herkende of juist iemand kennen die het heeft.

Wat vind je de mooiste eigenschap van je man?
Wat een prachtige vraag vind ik dit! Leuk dat ik wat over M. mag vertellen. De mooiste eigenschap is dat hij super lief is, altijd voor mij (en andere die hem dierbaar zijn) klaar staat. Hij kan goed relativeren wat ik zeker wel eens nodig heb als ik in de stress schiet.

Als jouw leven verfilmd zou worden, welke actrice zou jou mogen spelen?
Katie Holmes, Sandra Bullock of Stana Katic.

Bedankt voor deze toffe aanvulling qua vragen.

12 reacties op “Ask me anything #socialmedia

 1. Hahaha die vraag over matchend ondergoed! Daar zou ik niet eens op komen. En leuk om te lezen. Het interesseert me totaal niets welke combi ik draag. Dus nee, ik ben daar zelf totaal niet mee bezig. Ik heb wat setjes. Maar ik draag niet persé elke dag een andere bh, maar wel ondergoed. Dus, dat matchen gaat al snel mis. Lol.

  Ik ben zo druk geweest dat ik die oproep heb gemist. Mag ik alsnog vragen stellen? Altijd leuk. Bedenk me nu dat ik nog wat vragen te beantwoorden heb.

  Maar hier komen ze:

  – Wat snack je het liefst bij je kopje thee?
  – Op welk zelf geschreven artikel ben je het meest trots?
  – Welk eigen artikel is het meest persoonlijk?
  – Wat vind je de mooiste eigenschap van je man?
  – Als jouw leven verfilmd zou worden, welke actrice zou jou mogen spelen?

 2. Wat een leuke vragen en ook leuke antwoorden haha! Dat je graag in een dierentuin zou willen werken bij de otters verrast me dan weer niet. Ik vind dat ook serieus echt wel iets voor jou haha!

  1. Haha al sinds kids af aan wilde ik dat. Was alleen jammer genoeg geen school voor in mijn buurt dus dan maar kids 😉 Uiteindelijk heel erg blij mee<3

 3. Leuke vragen en (vooral!) leuke antwoorden. Ik moest wel lachen om de twee theesoorten die jij niet lust. Dat zijn juist twee van mijn favoriete smaken 😉 En je grote bos met krullen mag je zeker blij mee en trots op zijn. Het staat je prachtig en hoort volgens mij echt een beetje bij jou inmiddels 🙂

 4. Hahaha die vraag over matchend ondergoed is leuk! Ik ben dus één van die mensen die daar totaal niet mee bezig is, haha!
  Thanks voor het beantwoorden van mijn vragen 🙂 Mooie eigenschappen heb je genoemd! Ik HOU van je krullen! Maar kan me voorstellen dat het soms ook erg irritant is (ik heb heel steil haar dus ik wilde altijd krullen haha).

  Citroenthee is dus mijn favoriete thee, haha. Vooral groene thee met citroen 🙂
  Sterrenmunt vind ik ook héél vies!

 5. Dat bewust bloggen heeft te maken met het niet bekend maken van je locatie neem ik aan? Doe ik ook niet. Dat je er mee bezig bent is super. Leuke vragen weer!

  1. Klopt. Ik deel geen plaatsen, waar ik werk of foto’s van mezelf/dierbaren. Maar ik kan mijn hart in dit dorpje ophalen. Ze hebben genoeg leuks hier<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *