Schaduwkant: Kate Benson is een jonge weduwe die lijdt onder het plotselinge verlies van haar man Charlie. Ze waren elkaars soulmate en nog maar twee jaar getrouwd. Op een dag komt haar een zeer recente vakantiefoto van vrienden onder ogen – en het lijkt wel of Charlie op de achtergrond staat, heel vaag! Hoewel haar vrienden aan haar geestelijke vermogens beginnen te twijfelen, gaat Kate op zoek, tegen beter weten in, en ze ontdekt een vreselijke waarheid.
Rating: ★★

Vleugels: Olivia studeert aan de universiteit van Cambridge. Ze is mooi, veelbelovend en heeft al twee jaar een relatie met Nick. Maar wat de buitenwereld niet weet, is dat ze een zwaar jeugdtrauma heeft. Als ze samen met Nick naar het meifeest gaat, vindt ze het toegetakelde lichaam van een medestudente: June. Olivia is in shock. Te meer omdat dit niet de eerste moord op de campus is. Haar angsten uit het verleden komen in volle hevigheid terug… Later blijkt dat Olivia alle slachtoffers persoonlijk kende. En de forensisch psychiater beseft dat zij ook weet wie de moordenaar is.
1 van de beste boeken die ik ooit heb gelezen
Rating: ★★★★★

Oogcontact: Voor de vijfde keer op rij wordt een vrouw op brute wijze vermoord. Inspecteur Joe Masters besluit Dana Stone in te schakelen om deze misdaden op te lossen. Zij heeft een bijzondere gave: ze kan in het bewustzijn glijden van iemand die aanwezig was bij een misdaad. Dat kan een ooggetuige zijn geweest, maar ook het slachtoffer en tot Danas eigen afgrijzen kan ze zelfs contact leggen met een moordenaar. Terwijl er iets opbloeit tussen Dana en Joe Masters, neemt het onderzoek de ene na de andere beklemmende wending.
Rating: ★★★

0

15 reacties

15 thoughts on “Aanraders: Schaduwkant, Vleugels & Oogcontact

 1. Rowan says:

  Misschien maar eens aan beginnen dan 🙂

  Love,

  Rowan

 2. Billy says:

  ik speel ze door aan m’n vrouw… 😉

  Groetjes, Saskia!

 3. Bo says:

  Ze lijken me alledrie leuk, ik hou wel van dit soort boeken!

 4. Josephine says:

  Wat een verhaallijnen. Vind ze aan de ene kant eng en te spannend, maar wil ze wel lezen, vooral het tweede boek.

 5. Wanda says:

  1 en 3 heb ik inderdaad gelezen, erg goed, deel 2 staat op mijn te reserveren lijst, dus zal er binnenkort ook wel van komen!

 6. Benthe says:

  Ik heb Vleugels al een tijdje liggen, snel een keer lezen!

 7. Malou says:

  Klinkt erg goed!

 8. Madrina says:

  Oh, ik krijg al goesting om te lezen, vooral de eerste.

 9. Annemarie says:

  Ik begrijp nu ook waarom die boeken waar ik laatst over blogde de reactie van jou opleverde dat het niet echt jouw boeken waren. Dit is inderdaad heel anders 😉 Overigens ook weer niet echt mijn boeken. Misschien komt er ooit nog wel een blogje van een van ons over boeken die we allebei lezen 😉 Who knows… 😉

  1. SAS says:

   Haha dat lijkt me leuk 😉

 10. Eva says:

  Super spannend! Van zulke boeken kom ik nooit toe aan nachtrust. Ten eerste omdat ik het boek in een keer wil uitlezen en ten tweede omdat ik daarna niet meer kan slapen omdat ik bang ben haha!

 11. Anouk says:

  Het is eigenlijk niet mijn soort boek, maar je maakt me wel nieuwsgierig! Schaduwkant moet ik maar eens gaan lezen.

 12. Michelle says:

  Ze lijken mij wel leuk, misschien niet mijn favoriete (soort) boeken maar ik kan het altijd een keertje proberen.. Bedankt voor de tip 😉

 13. Ik heb Schaduwkant ooit gelezen, en vond het wel aardig, maar niet tot mijn favorieten

  1. SAS says:

   Van de 3 boeken die hier staan vond ik het het minste deel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *