Aanraders: Schaduwkant, Vleugels & Oogcontact

                

Schaduwkant: Kate Benson is een jonge weduwe die lijdt onder het plotselinge verlies van haar man Charlie. Ze waren elkaars soulmate en nog maar twee jaar getrouwd. Op een dag komt haar een zeer recente vakantiefoto van vrienden onder ogen – en het lijkt wel of Charlie op de achtergrond staat, heel vaag! Hoewel haar vrienden aan haar geestelijke vermogens beginnen te twijfelen, gaat Kate op zoek, tegen beter weten in, en ze ontdekt een vreselijke waarheid.
Rating: ★★

Vleugels: Olivia studeert aan de universiteit van Cambridge. Ze is mooi, veelbelovend en heeft al twee jaar een relatie met Nick. Maar wat de buitenwereld niet weet, is dat ze een zwaar jeugdtrauma heeft. Als ze samen met Nick naar het meifeest gaat, vindt ze het toegetakelde lichaam van een medestudente: June. Olivia is in shock. Te meer omdat dit niet de eerste moord op de campus is. Haar angsten uit het verleden komen in volle hevigheid terug… Later blijkt dat Olivia alle slachtoffers persoonlijk kende. En de forensisch psychiater beseft dat zij ook weet wie de moordenaar is.
1 van de beste boeken die ik ooit heb gelezen
Rating: ★★★★★

Oogcontact: Voor de vijfde keer op rij wordt een vrouw op brute wijze vermoord. Inspecteur Joe Masters besluit Dana Stone in te schakelen om deze misdaden op te lossen. Zij heeft een bijzondere gave: ze kan in het bewustzijn glijden van iemand die aanwezig was bij een misdaad. Dat kan een ooggetuige zijn geweest, maar ook het slachtoffer en tot Danas eigen afgrijzen kan ze zelfs contact leggen met een moordenaar. Terwijl er iets opbloeit tussen Dana en Joe Masters, neemt het onderzoek de ene na de andere beklemmende wending.
Rating: ★★★

15 reacties op “Aanraders: Schaduwkant, Vleugels & Oogcontact

  1. Ik begrijp nu ook waarom die boeken waar ik laatst over blogde de reactie van jou opleverde dat het niet echt jouw boeken waren. Dit is inderdaad heel anders 😉 Overigens ook weer niet echt mijn boeken. Misschien komt er ooit nog wel een blogje van een van ons over boeken die we allebei lezen 😉 Who knows… 😉

  2. Super spannend! Van zulke boeken kom ik nooit toe aan nachtrust. Ten eerste omdat ik het boek in een keer wil uitlezen en ten tweede omdat ik daarna niet meer kan slapen omdat ik bang ben haha!

  3. Ze lijken mij wel leuk, misschien niet mijn favoriete (soort) boeken maar ik kan het altijd een keertje proberen.. Bedankt voor de tip 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *