Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Happy birthday to me! | 30 random facts about me

Vandaag is the big day: Ik ben 30 geworden. ?? Hiepderdepiep HOERA. Een maand geleden schreef ik een brief aan mezelf, en vandaag zijn we alweer een maand later en is de dag daar. Speciaal voor mijn 30ste verjaardag, 30 random weetjes van mij op een rij … Om te vieren dat ik deze nieuwe mijlpaal met veel liefde en blijheid ontvang. 30(!) Met uiteraard een hoop gifjes en grappige weetjes (waarvan jullie een hoop nog niet van me weten).

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

1. Wist je dat ik vandaag 30 jaar, 360,02 maanden, 1.565,43 weken, 10.958 dagen & 15.779.520 minuten oud ben?

2. Op mijn geboortedatum stond (I’ve Had) The Time Of My Life van Bill Medley & Jennifer Warnes (van de film Dirty Dancing) op nummer 1 in de top 40. Ik vind het nog steeds een toffe film en een heerlijk nummer!

3. Ik ben van sterrenbeeld Vissen (net als mijn man) en mijn chineese sterrenbeeld is Draak

4. Het enige wat ik draag qua sieraden zijn knopjes en ringetjes in mijn oren, mijn verlovings/trouwring en armbandje dat ik maakte op de babyshower van baby 2.0 van beste vriendinnetje. Terwijl ik wel echt heel erg veel sieraden heb, zijn dit toch de standaard dingen die ik dagelijks in/om heb.

5. Ik heb een haat-liefde verhouding met mijn haar. Erg blij met mijn mooie dikke, krullen maar aan de andere kant zijn ze vaak onhandelbaar en bij vochtig weer pluist het ontzettend.

6. Ik ben totaal geen honden persoon. 100% crazy cat lady. Zelf heb ik ook nooit een hond gehad maar wel altijd katten. Hoewel ik honden super leuk vind, zou ik er zelf niet snel eentje nemen. Ik ben dik tevreden met onze 2 poezels.

7. Hoewel ik altijd 9 van de 10 keer planten om zeep weet te helpen, staan de plantjes in huis nu echt al heel wat maanden. We hebben zelfs 1 plant die al jaren in onze flat stond en het nu nog steeds doet. Ik bedoel: trots momentje #adultliving

8. Ik kan me moeilijk inhouden als ik theebekers zie, sommige móet ik gewoon kopen. Ook al heb ik bijna geen ruimte meer in mijn overvolle mokken kast. Een echte verslaving, naast het kopen van thrillers, joggingbroeken en pantoffels.

9. Ik lak 9 van de tien keer alleen mijn duimen met glitter, de rest met doorzichtige nagellak.

10. Op hakken lopen is zó niet mijn ding. Ik zie er dan echt uit als een pinguïn en ben bang van alles te breken. Daarnaast vinden mijn voeten het ook gewoon niet erg fijn om op die dingen te lopen. Geef mij maar sportschoenen!

11. Ik hou totaal niet van de kleur roze. Niet in kleding, maar in het algemeen ook niet. Mij zal je dat dus bijna nooit zien dragen.

12. Van dit liedje word ik altijd instant happy.

13. Ik drink mijn thee altijd zonder suiker.

14. Vele Disneyliedjes kan ik in het Nederlands mee zingen. Woord voor woord. Kids van mijn werk vinden dat echt fantastisch. Van Pocahontas, Belle & het beest en de Kleine zeemeermin. De liedjes vind ik daarbij ook gewoon nog eens heel tof. #nostalgie

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

15. Vroegere wilde ik in een dierentuin werken of werken met kinderen. Check voor de laatst genoemde. In een dierentuin werken was geen optie, aangezien de scholen daarvoor erg ver bij mijn huis vandaan lagen.

16. Hoewel ik een echte thriller fanaat ben, vind ik een rommannetje van Nora Roberts op zijn tijd ook erg fijn. Ik heb vele boeken van haar dan ook minstens 5 keer gelezen.

17. Ik ben iemand die zich telkens wil ontwikkelen. Gewoon, omdat ik het leuk vind. Vooral op mijn werk vernieuwend denken of juist heel creatief bezig zijn vind ik erg leuk.

18. Creatief ben ik zeker, alleen niet met naald & draad. Vréselijk vind ik dat. Even ter verduidelijking: een klein jeugdtrauma aan mijn oude juf van de basisschool overgehouden. Plus ik interesseer me er niet voor (duurt té lang)

19. Geduld heb ik namelijk niet echt. Maar wel op werk. Super gek is dat, aangezien ik op werk wel 5 minuten de tijd kan nemen een kind het zelf te laten doen. Echter als ik op internet ga en hij werkt sloom, krijg ik naderhand 15 nieuwe schermen omdat ik alweer tig keer heb zitten klikken.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

20. Ik hoop heel erg dat, ondanks dat ik van mijn werk hou, andere werkuren ga krijgen. De van 7 tot 6 werken vind ik soms best wel een dingetje, vooral nu ik dit al dik 4 jaar aan het doen ben. Die dagen met allerlei tussenuren hoop ik snel vaarwel te zeggen. Byebye!

21. Mijn ringtone is al jaren de begin tune van Criminal Minds en mijn wekkers zijn ingesteld met What about us van P!NK & Shape of you van Edje

22. Ik heb helemaal niets met sport kijken. Welke sport dan ook! Het doen is een ander verhaal, maar voor de buis zitten om te kijken hoe mensen voetballen, wielrennen of zwemmen? Nou nee.

23. Vaak gebeurd het mij, dat ik mezelf een emailtje stuur met een plaatje of steekwoorden voor een blog. Een minuut later kijk ik dan op mijn mobiel, open m’n mail en denk: ‘HEY een email‘. Om na een aantal seconden later te denken. OH JA.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
(bron)

24. Ik geef dingen/planten altijd een naam. Zo hebben we Casper Capture (onze auto), Lex & Lola (onze nieuwe planten), Vector (onze oude vaatwasser in onze flat), Tom (bonsaiboompje die helaas is overleden RIP)… Dat dus. Anyone die dit ook doet? (naast lieve Sammie)

25. Jaren lang heb ik actief nagel gebeten. Tot zó kort aan toe dat je ze bijna niet kon zien. Nu al jaren bijt ik geen nagels meer en heb erg lange nagels. Hoe ik eraf ben gekomen? Op 1 januari als voornemen gewoon mee gestopt (al die smerig dingen die je op je nagels kon smeren hielpen niet, ik bleef gewoon bijten)

26. 9 van de 10 keer maak ik altijd het medicijnendoosje open aan de verkeerde kant (lees: waar juist de beschrijving zit) Ik doe altijd mijn best de goede kant open te maken maar meestal lukt dit niet. #irritatiefactor

27. Ik ben naar heel wat toffe concerten geweest zoals Kelly Clarkson, Beatstad, P!NK (meerdere malen ♡), The BSB, Westlife (beide nog een tiener droom van mij) en naar veel cabaret voorstellingen zoals Jeff Dunham & Roue Verveer. Al jaren ga ik niet meer, aangezien ik de prijzen belachelijk vind en er eigenlijk weinig is wat ik écht nog wil zien.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

28. Ik kan me altijd goed vermaken in kringloopwinkels. Maar ook zeker uren in boekwinkels en een dierentuin. Ik kan daar echt uren rond dwalen en neuzen.

29. Elke dag kan ik super blij worden van mijn blog. Het schrijven van artikelen, foto’s maken, ideeën verzinnen voor artikelen, jullie reacties en koekeloeren op jullie eigen blogs. Super blij dat ik jaren terug met deze hobby ben begonnen, zou niet meer weten wat ik zonder zou moeten.

30. Nog niet genoeg weetjes? Ik deelde in dit artikel er nog 20 (andere dan in dit artikel wel te verstaan)

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Wat ik vandaag ga doen?
Werken. Laterrrr.

PS: Gisteren was zo’n fijne dag! M. (mijn man) was gisteren jarig en had als verrassing een dagje vrij genomen!! Super fijn en we zijn lekker een dagje op stap geweest. We ontbeten, hebben gewinkeld, ontzettend gelachen en ons (ondanks de kou) ontzettend vermaakt. Het was echt de kers op mijn taart dat we een dagje voor ons zelf hadden ♡♡♡

Wanneer ben jij jarig?

0
Lifestyle
Previous Story
Next Story

31 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  zwartraafje
  06/03/2018 at 20:50

  Ik kwam zoveel herkenbare zaken tegen in jouw lijstje. Zo heb ik verschillende mooie juweeltjes maar heb ik doorgaans enkel mijn trouwring aan. Met hakken lopen lukt me echt niet, ik hou niet van de kleur roze, van Nora hou ik dan weer wel, mijn haar ziet er meestal enkel goed uit om 5 à 6 uur ‘s nachts, dat met die zelf verzonden emails heb ik ook zo vaak voor, … Echt leuk om te zien. Hopelijk heb je een fijne verjaardag gehad want ik loop weer achter met mijn blogfeed.

 • Reply
  Vivian
  05/03/2018 at 13:02

  Hopelijk heb je een fijne dag gehad! Leuk lijstje feitjes, ik herken er wel een paar van haha: ik ben ook totaal geen hondenpersoon, ken sommige Disney-songteksten in het Nederlands beter dan in het Engels en hou totaal niet van sport kijken. Blij ben ik altijd wel als we medailles halen of zo, maar ernaar kijken doe ik echt niet.

 • Reply
  Simone
  04/03/2018 at 20:49

  Nogmaals gefeliciteerd! Volgens mij heb je een heerlijke verjaardag gehad.

 • Reply
  Sam - singlereadytomingleblog
  04/03/2018 at 17:59

  Nogmaals gefeliciteerd! Ik liep vroeger alléén maar rond op hakken, zelfs echt om naar school te gaan en zo (en ik studeerde in Leuven, which is een uur met het openbaar vervoer van waar ik woon). Nu ik mijn duizend paar Adidassen heb, kan ik me dat echt niet meer inbeelden, haha.

 • Reply
  Sheila
  04/03/2018 at 16:33

  Alsnog van harte gefeliciteerd!! Ja, 30. Een hele mooie leeftijd vind ik. Geweldig om te lezen dat je dingen namen geeft. Dat doe ik dan weer niet. Ik gaf wel altijd elke goudvis die ik had een naam. Zo had ik eens Madmartigan en Sorcha. Het was duidelijk dat ik net de film Willow had gezien 🙂

 • Reply
  Nicky
  03/03/2018 at 14:10

  GEFELICITEERD! ? Wat lekker zo’n onverwachts dagje op stap met z’n tweetjes! En wat een herkenning! Eindelijk iemand die er ook last van heeft… Medicijndoosjes.. Grrr!

 • Reply
  inge
  02/03/2018 at 17:42

  HIEP HIEP! en ik was gewoon al 15 toen je geboren werd dus, ging naar die film en eh, haatte het nummer. hahaha. ook nog gefeliciteerd met manlief! (en echt, IEDEREEN met die medicijndoosjes. het is een complot, ik zeg het je!)

 • Reply
  Joy
  02/03/2018 at 10:37

  Nog gefeliciteerd! 🙂

 • Reply
  Lilian
  01/03/2018 at 22:34

  Haha, dat van die theekopjes verbaast me niet 😉 Ik ben ook gestopt geweest met nagelbijten toen ik ging trouwen, maar daarna toch weer gewoon weer begonnen…

 • Reply
  Mrs. T.
  01/03/2018 at 22:33

  Gefeliciteerd! Mooie wakeupmuziek. Van PInk wordt je toch wel wakker zeker.Ik ben over 24 dagen jarig.

  • Reply
   SAS
   02/03/2018 at 18:29

   Aftellen dus!?

 • Reply
  Sofie
  01/03/2018 at 22:02

  Gefeliciteerd!! Hier nog een crazy cat lady maar met hondjes, ik ben namelijk verzot op windhonden. Het enige hondenras dat ik in huis wil nemen 😀

 • Reply
  Michelle
  01/03/2018 at 21:57

  Nogmaals gefeliciteerd! En een boel leuke weetjes. Knap dat je na al die weetjes-lijstjes nog unieke dingen weet te verzinnen hihi. Altijd zo lastig..Manlief en ik zijn beide in juni jarig ( 7 en 30) dus wij vieren het vaak samen, ergens in het midden of gewoon op mijn verjaardag aangezien manlief het niet echt wil vieren. Uit eten gaan is vaak onze manier van het te vieren. 🙂

  • Reply
   SAS
   02/03/2018 at 18:28

   Ik heb mijn best gedaan en was best lastig! Vooral omdat ik al heel wat artikelen met weetjes en persoonlijke dingen heb gemaakt. Fijn te horen dat er nog wat unieke dingen tussen zaten. Fijn he, samen verjaardagen kunnen vieren?

 • Reply
  Evelyne
  01/03/2018 at 20:46

  Hoe leuk dit! Ik ben pas recent jarig geweest 🙂 En vandaag ben jij niet de enige die jarig is. Ik heb net een telefoontje gedaan naar iemand dat ik leerde kennen op mijn werk in het rusthuis en zij werd vandaag 60. Jullie schelen dus precies 30 jaar 😀 Gefeliciteerd!!!

  • Reply
   SAS
   02/03/2018 at 18:28

   Wauw, mooie leeftijd. Gefeliciteerd!?

 • Reply
  sammie
  01/03/2018 at 19:40

  Leuke feitjes allemaal 🙂 Ik vind Disney films het leukst in het engels maar dan nog kan ik de liedjes niet mee zingen 😀 Gefeliciteerd met je verjaardag!

 • Reply
  Mevrouw Marloes
  01/03/2018 at 17:04

  Gefeliciteerd met je verjaardag! 🙂 Als kind dronk ik mijn thee altijd met melk en suiker. Tot ik er op een gegeven moment genoeg van had en ook wilde leren om zonder iets thee te drinken. Nu drink ik denk ik al zo’n tien jaar gewoon thee zonder suiker en melk.Ik hoop dat je kan genieten van je verjaardag, ondanks de kou!

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  01/03/2018 at 16:54

  Hier ook nog maar even: gefeliciteerd. Heerlijk dat jullie gisteren zo’n fijne dag hebben gehad samen!

 • Reply
  borduursaramsades
  01/03/2018 at 16:27

  Een hele gelukkige verjaardag toegewenst.Geniet van jouw dag 😉

 • Reply
  Johanne
  01/03/2018 at 14:10

  Jeeeuj, van harte gefeliciteerd en welkom bij de club (dat moeten we zeggen toch?? 😉 )! Ik ben in 2012 ook naar de Backstreet Boys geweest (en New Kids on the Block) en het was geweeeeldig.

 • Reply
  Jennifer
  01/03/2018 at 13:43

  Gefeliciteerd, maak er een mooie dag van ?

 • Reply
  Anneke van Dijken
  01/03/2018 at 13:15

  Gefeliciteerd met je verjaardag.Ik kan ook geen planten in leven houden, maar toch probeer ik het steeds weer. We hebben twee sanseveria’s die het schijnbaar niet erg vinden als ze eens een keertje geen water of te weinig water krijgen, die groeien als kool. Maar andere planten zoals bijvoorbeeld orchideeën en viooltjes houden het bij ons niet uit.

 • Reply
  Margo
  01/03/2018 at 12:43

  Gefeliciteerd! En wat heerlijk om te lezen, we hebben een hoop gemeen. Dat Dory plaatje van die e-mail is echt hilarisch, dat ben ik ook ten voeten uit haha! Fijne dag vandaag, liefs!

 • Reply
  Floor Daasvand
  01/03/2018 at 12:35

  Gefeliciteerd! En leuke feitjes om te lezen en meerdere dingen klinken mij erg bekend in de oren hahaha!

 • Reply
  Jenn
  01/03/2018 at 12:10

  Leuke weetjes! En ook hier gefeliciteerd!

 • Reply
  Irene | tussenmarsenjupiter
  01/03/2018 at 11:15

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Tram drie zeg 😉 Tof zo’n lijstje. Ik herken wat je zegt over medicijndoosjes. Ik doe ze elke keer fout open. E l k e k e e r! Echt erg :p

 • Reply
  Bente
  01/03/2018 at 10:48

  Yaaay, gefeliciteerd! Haha, herkenbaar, roze is ook niet echt mijn kleur, maar nu ik in verwachting ben van een meisje.. tja, het roze sluipt er toch stiekem in (vooral ook van veel cadeautjes 😉 , maar ik vind het voor een klein meisje toch ook wel schattig)

 • Reply
  Sylvia - alovelyadventure
  01/03/2018 at 09:13

  Gefeliciteerd met je verjaardag Ik hoop dat je vandaag net zo’ leuke dag mag hebben als gisteren. (Ondanks dat je aan het werk bent)

 • Reply
  Romy
  01/03/2018 at 08:25

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk heb je, ondanks dat je de hele dag aan het werk bent, een leuke dag vandaag ♥ Ik heb genoten van je lijst met 30 random feitjes. Daar zaten er een boel tussen die ik nog niet wist. Wat grappig trouwens dat je in veel opzichten niet geduldig bent, maar op je werk dan weer wel. En dat met blij verrast zijn door mailtjes van mezelf herken ik maar al te goed, haha. Elke keer weer!

 • Reply
  Darina
  01/03/2018 at 08:18

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Leuke feitjes om te lezen. Ik help ook meestal mijn planten om zeep 🙂 maar de laatste tijd gaat het best goed 🙂 Fijne dag!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png