Introduceer jezelf!

 

Sinds ik mijn site ‘open & bloot’ op internet heb gezet en je geen member meer hoeft te zijn mijn weblog te lezen, vraag ik mij af wie mijn weblog eigenlijk lezen. Misschien niet een heel boeiend onderwerp om over te bloggen maar ik ben echt super benieuwd naar jullie.

 

 

Er zijn veel mensen waarvan ik weet dat ze mijn weblog bezoeken – mijn vaste bezoekers, maar een aantal mensen ken ik totaal niet of laten geen berichtje achter. De afgelopen tijd heb ik ook een aantal nieuwe bezoekers mogen verwelkomen op mijn site. Laat gerust hieronder dus een berichtje achter, graag met een website-url zodat ik jouw blog ook kan bezoeken!

Dus mijn vraag voor de anonieme lezers en de vaste lezers:

Wie ben je,
Wat doe je in het dagelijks leven,
Hoe ben je bij mijn blog terecht gekomen en
Hoe lang volg je me al?

Vertel hier wat voor een werk/studie je doet.

aangepast op 25-10-2013

194 reacties op “Introduceer jezelf!

  1. Hoi, ik ben Ria. Ik volg je (nog) niet, maar zag je berichtje op webloggerlijst en wilde je feliciteren met je trouwdag.
    Ik woon nu 27 jaar samen, we zijn niet getrouwd.

    Ik kom uit Groningen, werk als administratief medewerkster en houd een blog bij over mijn leven. Beetje zoals jij, maar dan anders. Ook ik begon ooit op web-log.nl. maar ik gebruikte toen een nick. (die ik liever niet vertel, want die gebruik ik ook nog elders, waar ik liever niet herkend word)

    Ik ben ook gék op thee, goed idee om daar eens een blog over te schrijven Ik drink vooral losse thee en liefst uit een grote mok. Ik had ooit een ‘cauldron’ mok van Harry Potter, maar daar is helaas een pootje van afgebroken. Nu wissel ik tussen 2 andere grote mokken.

    Ik lees veel, ook liefst thrillers, maar tegenwoordig ook veel non-fictie.
    Mijn kinderen zijn al het huis uit.

    Je blog ziet er gezellig uit, waarschijnlijk kom ik nog wel eens langs. Wanneer het in de webloggerslijst langskomt dan. (ik heb mezelf daar nog niet op aangemeld, durf niet, haha)

  2. Heyhey, aangenaam! ik ben Robin Schrijvers, van de blog met dezelfde naam! Héél kort door de bocht noem ik mezelf wel eens de beetje zotte, bloggende IT’er (ik werk als onderzoeker in artificiële intelligentie) die veel te veel interesses heeft 🙂 Ik hou van mensen die puur zijn, en dat probeer ik ook wel als waarde naar buiten te dragen. In mijn blogs probeer ik open en eerlijk te zijn over dagelijkse struggles, maar dat is niet altijd even makkelijk omdat het soms ook gewoon moeilijk is om dat aan mezelf toe te geven..

    Ik heb jou echt net pas gevonden via Anne van etalles.nl. Ik probeer nl. blogs te vinden in hetzelfde genre door zowat door te klikken in de comments, en dat werkt precies wel goed! Op het eerste zicht lijkt jouw blog al een heel interessante dus ik blijf het zeker op de voet volgen 🙂

    1. Leuk een nieuwe blogger! Dank voor het toffe voorstel berichtje en leuk dat je hier terecht bent gekomen. Mooi ook juist, eerlijkheid en openheid. Ik mis soms wel eens de persoonlijke blogs vandaar dat ik ook heel wat ‘oude’ bloggers volg die nog volgens de ‘oude norm’ bloggen. Ik ga zeker even een kijkje nemen op je site.

      PS: Dat doorklikken doe ik ook altijd, werk zeker fijn!

  3. Hoi hoi! Ik ben Nathalie en ik ben 17 jaar. Ik vind ukelele spelen erg leuk, bakken doe ik ook zo af en toe, ik probeer dagelijks oefeningen te doen om leniger te worden (na veel oefenen kan ik bijna de spagaat), opruimen en schoonmaken vind ik leuk en ontspannend en ik leer graag nieuwe dingen bij (kan echt van alles zijn)
    Je had laatst een reactie onder een van mijn posts geplaatst en ik lees bijna elk artikel die je plaatst.

    1. Leuk dat je je even hebt voorgesteld! Ik neem een kijkje op je blog, altijd leuk nieuwe bloggers te ontdekken. Welkom hier!

  4. Hai hai allemaal ik ben Daniella, born in de 90’s, wordt bijna altijd Daantje genoemd! Ik heb in mijn pubertijd veel geblogd maar toen alles verwijderd en eigenlijk afgelopen augustus weer begonnen. Met veel plezier blog ik op daantjeslife.com. Zo rond die periode kwam jouw blog op mijn pad en sindsdien volg ik je eigenlijk.

  5. Ik ben een oppasoma met een dochter die ook in de jaren 80 is geboren.
    En ik reageer hier omdat jij op mijn site was terecht gekomen, hoe dan ook, gezellig.

  6. Ik ben Leen, een 16-jarig meisje uit Antwerpen dat sinds kort je blog leest aangezien ik zelf nog maar net ben begonnen met bloggen (samen met twee vriendinnen trouwens 🙂 als je interesse zou hebben : blogvandrie.wordpress.com ). Ondanks we een leeftijdsverschil hebben vind ik het heel leuk om je blog te lezen !

  7. Wat een origineel idee!

    Ik ben Tanja, 25 jaar en werk in de kinderopvang. Ik woon samen met mijn vriend en onze 2 katten in het altijd gezellige Brabant. Ik ben ook fan van thee! Laatst heb ik allemaal soorten losse thee besteld, drink jij dat ook? Zo leuk te zien dat ik niet de enigste theefreak ben haha.
    Ik ben op je blog terecht gekomen doordat ik info aan het zoeken was om een eigen blog te starten. Ik twijfel hier nog erg over en weet eigenlijk niet waar te beginnen, vooral qua onderwerp enzo. Mocht je tips hebben, die zijn zeer welkom 🙂
    Ik ga zeker vaker langskomen!

    Fijn weekend nog en groetjes!

  8. Grappig idee, ik heb je blog pas net gevonden via een reactie die je ergens had achtergelaten maar je hebt leuke artikelen. Ik zal vaker terugkomen 🙂
    Ik heb een blog over vegetarische recepten en reizen 🙂 .

  9. Hoi ik ben missynicolekatje en ben 45 jaar en heb ook een website Link verwijderd
    Ik vo=lg je wel je hebt een leuke weblog

  10. Wat leuk dit! Ik ben Marloes van ‘mevrouwmarloes’. Ik ben pas net met mijn blog op WordPress begonnen, maar heb ook al eerder blogs gehad. In het dagelijks leven volg ik de Lerarenopleiding Nederlands, loop ik stage en ben ik graag bij vriendinnen of mijn lieve vriend 🙂 Volgens mij ben ik via een andere blog bij jou gekomen (pas een paar weken geleden) of kwam ik bij jou door een leuke reactie op mijn blog 🙂 Sindsdien kom ik op jouw blog!

  11. Wat leuk dit! Ik ben Milou en blog op Lou Leeft over een positieve mindset en het leven van je droomleven. Daarnaast schrijf ik persoonlijke artikelen. Een beetje een Happy lifestyleblog dus! Naast mijn blog werk ik als Kindercoach en Lifecoach in mijn eigen praktijk Liever Hart. Ik kwam bij je blog terecht door je leuke reactie op mijn blog. Ik heb je blog pas net ontdekt dus heb nog genoeg te lezen 🙂

  12. Oh joh Sas ik heb dit nog nooit gedaan! Ik volg je blog al echt wel een tijdje en we volgen elkaar ook heen en weer op Insta maar ik vond het toch wel leuk om alsnog hier een reactie achter te laten.

    Wie ben je: (ook) Saskia, ik ben (bijna) 25 en kom uit Brabant
    Wat doe je in het dagelijks leven: ik ben nu al ruim 2,5 jaar werkzaam als fysiotherapeut
    Hoe ben je bij mijn blog terecht gekomen: ik denk dat dat ooit via via is geweest dat je een reactie bij een andere blog had geplaatst, waardoor ik weer bij jou ben terecht gekomen.
    Hoe lang volg je me al: ik denk dat het inmiddels al wel weer een paar jaar is eigenlijk, maar ik zou het niet precies weten. Ik heb lang niet altijd reacties achter gelaten, zeker toen ik zelf ook niet actief aan het bloggen was, maar lees echt al best een tijd vrolijk mee 😉

  13. Hey! Wat leuk dat we hier een dergelijk berichtje kunnen achterlaten.

    Wie ben je:
    Mijn naam is Anne-Wil

    Wat doe je in het dagelijks leven:
    Ik werk op een alarmcentrale

    Hoe ben je bij mijn blog terecht gekomen en
    Hoe lang volg je me al?
    Ik heb je blog gevonden via een reactie die je had achtergelaten op een ander blog. Ik ben pas net op je website terecht gekomen dus ik volg je vanaf vandaag!

    Ik zou het super vinden als je ook een kijkje op mijn blog neemt. Ik ben nog niet zo lang bezig maar vind het superleuk om te doen!

    x
    Anne-Wil

  14. Hoi allemaal,
    Ik ben Anouk Martens, 17 jaar oud en woon in Noord-Brabant.
    Sinds een paar weken heb ik mijn blog compleet vernieuwd.
    Het zou leuk zijn als jullie daar een kijkje op zouden willen nemen.
    Groetjes, Anouk

  15. Hoi! Ik ben Alex, 25, en ik woon in München, Duitsland. In mijn dagelijks leven werk ik in een PR bureau hier in München, en probeer om regelmatig te bloggen. De combinatie is soms lastig, maar ik denk dat het redelijk lukt! Ik moet toegeven dat mijn Nederlands slechter is geworden sinds dat ik hier woon, maar goed. Ik heb eigenlijk geen idee hoe ik ooit op jou blog ben gekomen, maar op gegeven moment wilde ik meer Nederlandse blogs volgen, en toen zat die van jou er gewoon tussen? Hoe lang weet ik dus gewoon ook niet meer. Ik ben ooit een blog in het Duits begonnen en toen mijn Nederlandse blog erbij kwam (misschien een jaartje geleden?) zocht ik een aantal Nederlandse blogs op. Geen idee 😀

  16. Hoi, Ik ben Bieke The (de achternaam spreek je uit als “thee”) en heb, samen met mijn man, een webshop in bijzondere thee. We hebben samen drie kinderen, dus daar zijn we ook heel veel mee bezig. Voor Mr & Mrs Tea zoek ik inspiratie en zo ben ik hier, via een andere blogger, terecht gekomen. Leuk en gevarieerd blog!

  17. Hooooi, ik ben Veerle, 31 jaar en ik volg je ondertussen al weer heel wat jaartjes. In het dagelijkse leven ben ik vrijwilligerscoordinator op verschillende festivals. Ik blog ondertussen alweer een jaar of 9 en ben met vlagen actief. Dat is ook met het volgen zo, ik gok dat ik ondertussen alweer een maandje of anderhalf niks gelezen heb. Dus ik ga nu weer beginnen met een inhaalslag!

  18. Wat een leuk idee!
    Ik ben Michelle, 28 jaar. In het dagelijks leven werk ik parttime en zorg ik voor de rest vooral voor mijn zoontje Owen (1,5 jaar). En tegenwoordig blog ik ook (www.abouthimandher.nl)
    Hoe ik op je blog ben gekomen? Geloof via Google.. Ik was op zoek naar leuke blogs en kwam zo op jouw blog.

  19. Mijn naam is Cynthia. In augustus 2015 werd mijn man ernstig ziek. Zo ziek, dat ik hoop verloor. Ik ging eraan onderdoor en zag mijn grote liefde verder wegzakken. Ik moest iets doen om de situatie draaglijk te maken voor mezelf. Aangezien schrijven mijn leven lang een prominente rol speelde, starte ik een blog. En echt: ik heb mezelf ‘sterk’ geschreven. Door mezelf op te vrolijken met positieve verhalen en ideeën. En wat ik van mijn lezers terug krijg, is dat ik hen ook opvrolijk. Dat is mijn verhaal. Ik ga jouw blog nader onderzoeken. Het ziet er veelbelovend uit! Liefs ?

  20. Wauw, dit vind ik bijzonder mooi! Wat gaaf al die reacties en ze blijven maar komen.

    Hello! Ik ben Nesrin en wij “kennen” elkaar al zeker 2 jaar. Ergens in 2014 ben ik jouw blog gaan volgen, ik vond jouw blog toen meteen al uniek. En dit ben je nog steeds. Hier zit jouw kracht want jij doet niet mee met de rest, jij blogt helemaal op jouw eigen manier.

    Waar was ik? Nesrin, 33 jaar, getrouwd en moeder van twee kindjes. Ik blog nu bijna drie jaar op mijn personal lifeblog en ik werk parttime. Ik ben vooral moeder en de vrouw van, de rest komt later 😉

    1. Wat een super lieve reactie<3 Van een hele fijne collega blogger. Ik volg je zelf ook altijd met veel plezier. Lekker uniek, eigen & eerlijk. Love it!

  21. Wat een leuk idee zeg! Ik ben Romy. Momenteel klus ik freelance wat bij als editor en doe ik mee aan een onderzoeksproject, maar ik ben hard op zoek naar een leuke kantoorbaan. Verder vind ik het leuk om te bloggen, scrappen en dingen met vriendinnen of familie te doen.
    Ik volg je nu een aantal maanden. Geen idee eigenlijk hoe ik op je blog terecht ben gekomen. Volgens mij gewoon via via 😉

  22. Ik ben Paul, van MetroPaul, en ik volg je al een paar jaar nu (denk ik, weet het niet precies). Maar als je elkaar al een tijdje volgt, dan blijf je toch benieuwd naar wat een ander meemaakt, en dus kom ik geregeld langs om wat stukjes terug te lezen.

  23. Oh ik zie deze blogpost nu pas, terwijl ik hier al een hele tijd kom lezen.

    Mijn is Sofie, 34 jaar en ik woon in Oudenaarde (België). Ik ben alleenstaand maar ik woon samen met mijn 3 windhonden en 2 katten. Ik ben een suikervrije when-at-home-vegan. Buitenshuis eet ik vegetarisch, maar ik probeer zoveel mogelijk een veganistische optie te kiezen. Suikervrij eet ik altijd tenzij ik moreel verplicht ben om een gebakje te eten.
    Ik blog over persoonlijke items, huisdieren en duurzaamheid.

    Mijn hobby’s zijn lezen, schrijven, wandelen, snailmail,…

  24. Hoii! ! Wat leul om om dit te doen! Ik ken je blog via andere bloggers! Vind je blog erg leuk en ik volg je graag!

    Ik ben jora ( joor ) ben 28 en ik woon samen met mijn vriend in delft. Ik werk in de thuiszorg en daarnaast blog ik op joorloveswriting.

  25. Moeilijke vragen hoor, want ik heb al geen idee meer hoe ik op je blog terecht ben gekomen. Maar ik volg je ondertussen toch al een tijdje. Volgens mij heb je jouw weg naar mijn blog http://www.levelieze.com al gevonden, daar blog ik nu bijna 2 jaar.
    Ik vind het nog altijd leuk om te zien hoe je bij medebloggers na een tijdje toch het gevoel krijgt dat je elkaar kent en dat er met elkaar wordt meegeleefd, ook al kennen we elkaar niet echt.

  26. Wat grappig. Dit kopje was me eerder niet opgevallen! Maar wat een leuk idee.

    Ik ben Sheila en ik ken je nog van web-log, zoals je zelf ook nog wel weet. Volgens mij vond jij mij juist weer terug in blogland, nadat ik er jaren tussenuit ben geweest. Ik ben je natuurlijk ook direct weer gaan volgen, want het is super leuk om ‘oude bekenden’ weer terug te vinden na al die jaren. Ik volg je dus weer sinds ik weer ben begonnen met bloggen. Nu minder dan 2 jaar.

    In word volgend jaar voor de tweede keer moeder en combineer het moederschap met een leuke baan, reizen en bloggen.

  27. Wat een leuk idee dat je op deze manier er achter komt wie je lezers zijn!

    Ik ben Athina. In het dagelijks leven werk ik in een hostel, volg ik een cursus Grieks, heb ik een eigen travel blog over mijn liefde voor het Griekse Karpathos en ik houd van sporten. Ik was op zoek naar een artikel over hoe je een samenwerking met bedrijven (adverteerders) aan gaat en zo kwam ik vandaag op je blog 🙂 Gelijk even lekker rondneuzen 😉 Liefs!

  28. Hoi! Ik ben Koen van 10100.nl en ik volg je sinds korte tijd via Bloglovin. Hoe ik op jouw blog terecht ben gekomen weet ik niet meer, maar vind het een leuke blog 🙂 Ik zal niet op alle blogposts reageren, maar zal ze wel lezen. Als iets me erg aanspreekt reageer ik natuurlijk wel. Net als jij heb ik een persoonlijke lifestyle blog waar ik over van-alles-en-nog-wat schrijf, je had mijn blog al gevonden zag ik aan een reactie, heel leuk!

  29. Hoooiii, ik ben Nele! 🙂 Ik ben op je blog terecht gekomen nadat jij een reactie op mijn blogpost achterliet 🙂 Je blog ziet er erg mooi uit, daarom besloot ik om even rond te blijven kijken 🙂 Ik volg je blog dus nog niet, maar ik ga dat zo meteen wel doen. Dan voeg ik je toe op alle kanalen 😉 Wat ik in mijn dagelijks leven doe? Ik werk 30u als opvoedster bij volwassen personen met een handicap, daarbij gaan mijn vriend en ik in september een huis bouwen, dus dat zal de komende dagen veel tijd in beslag nemen. Als ik dan toch vrije tijd heb, kijk ik graag series en films en YouTube. Ik blog op Pizzapartyfridaynight en lees ook graag andere blogs. Als ik dan nog iets meer vrije tijd heb, spreek ik graag af met vriendinnen 🙂 iets drinken, cinema’ke, ergens gaan eten,… ik kan me nogal goed bezig houden altijd 😉 oh ja, aan snailmail en postcrossing doe ik ook, maar dat ligt nu een beetje stil, met dit mooie weer kom ik er precies niet aan. ahja, en bovendien ga ik 3x in de week joggen. Ben in maart begonnen vanaf 0, en nu kan ik ondertussen 5.5km lopen, *trots* 🙂 en dan nog eens daarbovenop heb ik een lieve vriend waarmee ik al 6.5 jaar samen ben, die af en toe ook nog eens aandacht vraagt 😀 hihi… voila, nu ken je me in een notendop.

  30. Test, Test. Ik ben hier net 3 minuten en 16 seconden geleden binnen gerold, waarschijnlijk via via het grote internet. Heb onderweg niet heel goed opgelet, fingers crossed dat ik de weg nog terug kan vinden ook. En anders hang ik hier nog een tijdje verdwaald rond tot ik honger krijg. 🙂

  31. Ik ben Maaike, 31 jaar en ik zat rond te neuzen tussen de reacties op de blog `A cup of life` om wat nieuwe leuke blogs te vinden. Zo kwam ik op de site van Vivian terecht die weer een artikeltje maakte over jouw blog. Ik ga hier nog wat meer rondkijken en je volgen via Bloglovin!

  32. Via een andere blog, waar jouw commentaar boven die van mij stond 🙂 kwam ik hier terecht. Leuk dat je zo de gelegenheid geeft om een berichtje over jezelf achter te laten. Ik heb al een beetje rondgesnuffeld op je blog, wat blog je al een tijd zeg!

  33. Hey Sas, leuke blog die ik net ontdekt heb via een andere blog die haar favoriete bloggers in de spotlight zet vandaag. Met je korte voorstelling thrillerfanaat en crazy cat lady voelde ik meteen een band 😉 . Ik ben ergens in de 30 maar wil me eeuwig 28 blijven voelen!

  34. Hallo, Ik ben Evelyne, werk in een rusthuis als logistiek assistente & in m’n vrije tijd vervul ‘k m’n passie fotografie. Ik weet niet meer exact hoe & wanneer ik op je blog terecht kwam, maar ‘k heb er nog geen seconde spijt van 😉

  35. Hoi Sas, wat een leuke manier om meer over je volgers te weten te komen.
    Mijn naam is Janneke, 24 jaar oud en ik blog sinds een paar weken op Jannderlust.nl.
    Hier schrijf ik over lifestyle, reizen en mijn kaakoperatie(s). In het dagelijks leven werk ik als communicatieadviseur. Ik ben via jouw reactie op mijn blog op jouw blog terecht gekomen en volg je dus nog niet zo lang, haha! Maar.. ik zal je blog opslaan bij m’n dagelijkse rondje blogs om vaker langs te komen.

    Liefs, Janneke

  36. Hoi, ik ben Jet!
    Ik blog nu vier maanden op RabbitBookz, voornamelijk over boeken. Maar ook over boekverfilmingen en niet-leesboeken (op mijn blog heten ze Other Books). Af en toe een persoonlijke post, maar niet heel vaak. Ik probeer een beetje mijn blogposts te typen alsof ik praat, dus af en toe wat ironie (ja daar hou ik gewoon van) en als ik aan het fangirlen ben om wat voor reden dan ook, dan doe ik dat ook op RabbitBookz. RabbitBookz is gewoon de plek waar ik volop kan praten over boeken en films, zonder dat mensen me aankijken alsof ik gek ben. Want ik hoop natuurlijk dat mijn blog gelezen wordt door mensen die net zo van boeken houden als ik, haha! Hoe ben ik ook alweer op je blog terechtgekomen… Geloof me of niet, maar ik ben het nu alweer vergeten. Dat is zo ongeveer mijn tweede naam: vergeetachtig. O ja ik weet het weer, ik zag je post van “Ik knap af op een blog als…” staan in de gesavede posts van iemand anders. Ik heb daar ook al een reactie op achtergelaten.
    Ik herinner me nu dat ik al eens eerder op je blog ben geweest (dat komt omdat ik je kattenmok op je “about” page zag staan en die vond ik zo leuk! Hij doet me denken aan de mijne), maar dat was waarschijnlijk toen ik net was begonnen met bloggen, en toen was het mijn plan om te beginnen met alleen boekenblogs te volgen. Nu volg ik ook een aantal persoonlijke blogs, al heb ik het liefst van-alles-en-nog-wat-blogs, en volgens mij is die van jou er één van, dus ik volg je vanaf… NU!
    Ik hou van kletsen, ik kan er niks aan doen, haha! Meestal ben ik niet zo lang van stof, hoor! Nou, als ik je interesse gewekt heb, ik zet hieronder de link van RabbitBookz, maar voel je tot niks verplicht he!
    https://rabbitbookz.wordpress.com/

  37. Hoi Sas,
    Wij zijn Ellis en Diana en wij bloggen samen. We hebben persoonlijke blog . Kom gerust eens een kijkje nemen.
    Ik zag je toevallig bij Godelieve staan zodoende kwam ik zojuist op deze blog. Ik ga je volgen via Bloglovin.
    Altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen.
    leuk hoe je deze vraag hebt neergezet en iedereen hier zo spontaan op reageert.
    Fijne avond nog , Diana

  38. Ik denk dat ik je blog via reactie dat je bij een andere blog heb achtergelaten. Als ik je blog lees voel ik alsof ik de persoon achter de blog ken, die een lief karakter hebt. Dit is geen geslijm maar hoe ik echt voel. Ik heb ook een blog bezocht dat ik het gevoel heb dat de persoon achter de blog niet zo aardig is. Ik weet het ook niet hoe ik dit gevoel komt. Het is gewoon gevoel. En ik lees graag wat me positief gevoel geef.
    Ik blog de eerste keer in 2008 bij blogspot. 4-5 verschillende blogsoorten gehad. Maar choosebeautiful is mijn eerst serieuze project. En ik ben nog steeds aan het zoeken, hoe en wat? Leuk dat je veel langer blogt. 

  39. Hoi!
    Ik ben Sher, ik heb je net ontdekt via Bloglovin haha.
    Ik ben 22 jaar en ben net afgestudeerd in Rechten! Daarnaast blog ik over (de vreemde) dingen die ik meemaak in het dagelijks leven.

  40. Ik ben Lisa, 16 jaar en ik kom uit België. Op mijn blog schrijf ik voornamelijk over boeken maar dat doe ik met een portie liefde voor taal en persoonlijkheid.

  41. Hoi,

    Ik ben Carmen en 16 jaar oud. In het dagelijks leven blog ik op http://carmenjardin.blogspot.nl, ga ik naar school en doe ik aan voetballen en hardlopen. Ik denk dat jij een berichtje hebt achtergelaten om mijn blog of ik ben via via op jouw blog terecht gekomen. Je staat bij mij in een speciale map met blogs die ik het langste volgs, dus het zal een paar maandjes zijn dat ik je volg. Ik blog nog niet zo lang, vandaar! Leuk idee trouwens, zo’n artikel

  42. Ik ben Godelieve en ik ben 54 jaar.
    Sinds een maand heb ik een blog over slim met geld omgaan en verder zorg ik voor mijn gezin en mijn 5 hondjes.
    Als ik het me goed herinner heb ik jouw blog gevonden nadat jij bij mij een reactie achterliet, correct me if I’m wrong.
    Ik volg je nog niet zo lang maar sinds ik je volg lees ik je blog met veel interesse en plezier.

  43. Het meeste weet je eigenlijk al van mij denk ik, ik ben op blog Morgaine, en in het echte leven heb ik ook mijn Atelier Sutherland wat ook bekend is, of tenminste, de link staat er en mijn voornaam is Suzan, toch een beetje verdeeld zo 😉

    Wat ik doe in het dagelijks leven is met name vechten met mijn fibromyalgie waar ik zeker 2x per week actief met fysio therapeut mee bezig ben, dinsdags en vrijdags en ondertussen daagt hij mij ook al uit om fietstochten te maken nu het nog zomer is. Het gaat dus goed, met hier en daar een terug val. Helaas leef ik van de bijstand, maar ik ben gelukkig, al kan het altijd beter op sommige vlakken natuurlijk, en ja… dat is mijn eigen levensvraag, zal ik ooit weer betaald normaal werk vinden ooit nog, mijn leeftijd gaat nu ook meespelen natuurlijk. Daarnaast werk ik als vrijwilligster op een DBS (jij kent die afkorting wel, denk ik), met verstandelijk gehandicapten, en dan ben ik er gewoon voor hen om extra aandacht te geven en met anderen ook creatief bezig te zijn. Van mijn hobby toch deels mijn werk kunnen maken. 😀

    Ik heb je gevonden via Lies, mijn dochter die ooit een top 10 van blogs neer zette en jij stond daarin en dus volg ik je vanaf dat moment, wanneer was dat? Maart? April? Zoiets? 2015 dus…

    X

  44. Hoi! Wat een leuke blog heb je! Ik ben Sabine, net 30 geworden (slik) en ik kwam je tegen op Bloglovin toen ik aan het neuzen was naar nieuw leesvoer. Dat was 3 minuten geleden. Dus ik volg je sinds ongeveer precies 2 minuten en 56 seconden.
    In het dagelijkse leven ben ik veel thuis mijn PhD aan het afronden en ondertussen op zoek naar een baan in mijn nieuwe woonplaats Bogotá (Colombia), waar ik sinds 31 december 2014 naartoe geëmigreerd ben. Ik houd over mijn belevenissen in dit fantastische land een blog bij, maar ik vind het ook helemaal geweldig om andere blogs te volgen. En vanaf nu hoor jij daar dus ook bij!
    Groetjes, Sabine

  45. Hoihoi!

    Iemand had jouw blog gedeeld via Bloglovin, vandaar dat ik hier eens kwam buurten 😉 Wie weet kom ik nog wel vaker langs, maar niet de komende week want dan ben ik op vakantie 😉

    Groetjes, Daantje

    1. Drukte per ongeluk m’n berichtje al weg. Ik ben Tessa, 34 jaar en sinds 1 januari 2015 bezig met de 52 Druppels Challenge. 52 opdrachten in 52 weken voor een goed doel. Daarnaast probeer ik dit jaar 52 goede daden te doen. Over die challenge en alles wat ik daardoor mee maak blog ik nu een paar keer per week.
      En eerlijk gezegd ook wel over chaotische hersenspinsels die niks met mijn challenge te maken hebben, maar die ik gewoon ergens kwijt moet… 😉
      Groetjes en fijn weekend, Tessa

  46. Hé! Ik ben lieke. 23 uit het zuiden van Brabant. Ik werk in een verpleeghuis en ben sinds heel kort gaan Bloggen en recepten gaan posten. Ik heb je gevonden via bloglovin en mij lijkt jou blog super inspirerend en enthousiast. Ik blijf je zeker volgen en wie weet vul ik binnenkort jou plukhetgeluk wel in!
    Tot gauw. Liefs Lieke

  47. Hi, ik ben 1 van de twee dames die samen bloggen onder de naam Not so stuffy en wij hebben onlangs je Pluk het Geluk tag ingevuld 🙂 Wij wonen beide in Groningen-stad, zijn beide echte theeleuten en fanatieke (boek- en blog-)lezers. Ik werk parttime als zelfstandig tekstschrijver, mijn collega ‘managet’ graag en bloggen (en vooral taartjes testen en reviewen voor NSS) is een enorm grote hobby geworden. Groetjes van de NSS-dames en hopelijk eens tot ziens op onze blog! 🙂

  48. Heej 🙂 .Leuk dit! Had deze pagina nog niet gezien, maar ik kom al wel een tijdje (geloof 2 maanden) bij je op bezoek. We hebben verschillende dingen gemeen: getrouwd, kattenpersoon, houden van lezen, op ‘zoek’ naar geluk, theetantes… Ik volg je sinds kort ook via Instagram, erg leuk om je mooie fotootjes te zien!Jij ‘kent’ nu ook mijn blog, dus weet je al het een en ander van me 😉 . Zo weet je dat ik mama ben van een lief meisje en op zoek ben naar werk. Net als jij heb ik een opleiding gedaan in de pedagogische sector, maar heb hier helaas nog maar weinig ervaring in. Het liefst ben ik creatief bezig en een baan waarin ik (deels) met mijn handen kan werken en ideeen met anderen kan delen zou mijn ‘droom’baan zijn.Ik word altijd blij als ik je site bezoek en je inspireert me. Ook vind ik je erg creatief. Je blog is mooi ‘gepimpt’ nu! Keep up the good work! Tot snel weer.x

    1. Wat super leuk dat je je even hebt voorgesteld! Natuurlijk weet ik al een hoop, maar altijd leuk zo’n berichtje te lezen! Wat lief ook dat je altijd blij wordt van mijn site en ik je inspireer. Dit is zeker wat ik wil bereiken met mijn blog en dit complimentje heeft echt mijn dag gemaakt! <3 Dankjewel! Tot snel.

  49. Er zat een taalfoutje in. Deze klopt wel:

    Hi Sas,

    Ik ben Dorothé 53 jaar en huisvrouw, getrouwd en 3 pubersjongens 14-16-18 met een naaicafé aan huis. Ik blog en schrijf over de dingen die ik verder doe: hardlopen, kleding maken, recyclen, tuinieren, eropuit gaan. Ik kwam via Saskia op je blog ivm de gelukschallenge. Dat lijkt me ook een leuk idee. Ik heb een turbulent jaar achter de rug en daar heb ik veel over geschreven. Dit vind ik wel een mooi onderwerp, dus ik doe mee. Ik volg veel blogs, pinterest etc. ook ivm creatieve ideeën etc. Ik ga je een tijdje volgen en dat doe ik dan in mijn WordPressreader.

    Groetjes,

    Dorothé

  50. Ik zie dat ik me nog niet had voorgesteld! Ik ben Eliza, en blog onder de naam van ‘lies’, mijn bijnaam door de jaren heen eigenlijk! Ik zou niet meer weten hoe ik hier terecht ben gekomen, maar ik weet wel dat dit was vlak voordat ik mijn beslissing nam om zelf (weer) te gaan bloggen! En ik volg je dus ook sinds ikzelf blog (24 september 2014). Ik kom ui Almere en ben nu 22 jaar 🙂

  51. Hey Saskia!

    Ik vond je blog omdat jij de mijne vond 😉
    Ben heel erg blij dat ik jouw link opende want je blog ziet er super leuk uit!

    Je about me page is echt super fun om te lezen! Haha die boekenverslaving ken ik 😉 En ik werk dan nog in een boekenwinkel ook! (Oh die centjes…)

    Ik ben studente Public Relations en zit nu in m’n laatste jaar. Spannend!
    Verder kruipt al m’n tijd in m’n foodblog, eten (uiteraard), andere blogs lezen (zoals die van jou vanaf nu!) en m’n lief.

    Ik volg je vanaf vandaag! 😀

    xxx
    Sarah

    1. Dankjewel voor je introductie, super leuk! En och, werken in een boekenwinkel zou niets voor mij zijn. Ik zal gelijk al mijn verdiende geld weer uitgeven aan leuke boeken 😉

  52. Hey, ik ben Yvet. Ik zit in 4 havo, dus ben vrij druk met school bezig. Verder heb ik een heel lief vriendje, waar ik veel tijd mee door breng. Ik zag een reactie van je op een andere blog en klikte op je naam en toen vond ik je blog. Ik volg je dus nog niet zo lang, maar ik blijf je zeker volgen!

  53. Ik had mij nog helemaal niet voorgesteld op je blog, oeps! Bij deze 😉 Ik ben Xaviera, 28 jaar en woon in Flevoland. Mijn huis deel ik met twee hele lieve fluffballetjes, mijn katten Xena & Kaya.

    Ik ben op jouw blog terecht gekomen via een reactie die jij op mijn blog gaf en ik ben heel blij dat je dat hebt gedaan! Jouw blog hoort nu thuis tussen mijn favorieten, ik vind je artikelen altijd erg fijn om te lezen. Volgens mij volg ik je nu zo’n zes weken, heel kort pas maar je raakt mij niet meer kwijt haha 😀

    Momenteel werk ik niet door ziekte maar ik hoop dat ooit wel weer te kunnen doen. Mijn dagen vul ik met schrijven, fotograferen, (blogs) lezen en heel veel thee drinken! Daarnaast ga ik graag de natuur in.

    Bloggen doe ik ook sinds kort weer en het is heerlijk om te doen. Vooral leuke nieuwe mensen leren kennen en lekker veel creativiteit in mijn blog kunnen gooien vind ik geweldig. Ik hoop nog heel lang van jouw mooie blog te kunnen genieten! Liefs xxx

  54. Ook nog niet voorgesteld. Ik ben Anita, 30 jaar en werk in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Via, via op je blog terecht gekomen en volg je nu zo’n twee maanden.

  55. Bij deze eens ingaan op je vraag: Saar, 27, getrouwd en administratief medewerker. We hebben twee hondjes, twee kippen en naast mijn werk blog ik, volg ik Tai Chi en hou ik van mediteren. Meer vind je ook op mijn blog 🙂

  56. Ik had mezelf ook nog niet voorgesteld 🙂 Nou ik ben sam, ik werk fulltime, heb een engelse bulldog waar ik dol op ben, ik volg je nu alweer een paar weken en kwam op je blog terecht viavia geloof ik 🙂

  57. Ik ben Manon, ik ben 20. Ik wou al lang een blog beginnen maar durfde nooit, nu ik werkloos ben (en hard op zoek naar een baan) en op bepaalde dagen iets nuttig wou doen/voelen besloot ik het toch aan te durven. Daarbuiten heb ik opleidingen gevolgd in kunst (mode,schilderen) en ook als make up artiest(beauty,high fashion, special fx) , ik zou heel graag een baan hebben in de make up / styling wereld. Ik heb vandaag je blog gevonden via iemand die jou had getagt dacht ik, Ik vind dat je interessante blogs hebt dus besloot ik je te volgen. 🙂

  58. Ik zag zojuist je reactie op mijn blog.
    Altijd leuk om even te buurten bij andere bloggers. Het is zo’n leuk wereldje.
    Ik ben van mei ’67.
    Maar ik heb niet het idee dat je leeftijd er veel toe doet in Blogland. Hoewel je waarschijnlijk wat meer overeenkomsten zult hebben met generatie genoten.
    Juist leerzaam.

    Leuk hoe je dit hebt gedaan.
    Ik zou ook wel eens willen weten wie er lezen bij mij hoor.

    Groetjes, Narda.
    (Beaunino)

  59. Hi, ik wist helemaal niet dat dit kon, oeps… Maar nu dus maar bij deze. Ik ben Jonne. En ik volg je blog nu ongeveer een half jaar, eigenlijk weet ik niet meer hoe ik er te recht kwam maar ik ben er nu nog steeds. Leuk blog!
    Liefs.
    Jonne

  60. Hoi, onder de naam Zwartraafje heb ik al vrij lang een eigen site. Vooral boeken, recepten en het eindresultaat van mijn pogingen tot creativiteit komen hier aan bod. Al kan je er ook nog andere dingen op terugvinden. Boeken zijn mijn grote liefde. Vermits ik al jaren met mijn gezondheid sukkel ben ik heel blij dat zowel het lezen van boeken als het werken aan mijn site én blog me hiervan kan afleiden. Dat ik ondertussen ook mensen ontmoet die dezelfde interesses hebben als ik vind ik natuurlijk helemaal super.

  61. Hoi! Je had net bij mij gereageerd, vandaar dat ik ook even bij jou kom kijken. Je bericht over je werk was het eerste wat ik las (twee keer van baan veranderen en nu weer met zoveel plezier aan de slag!) en gaf mij een beetje hoop in bange dagen. Ik ben bijstandsconsulent, maar ben ook chronisch ziek. Vanaf volgende maand beginnen de bezuinigingsronden en de kans is groot dat ik eruit moet. Na 6 jaar werken bij de gemeente en daarvoor nog eens 6 jaar bij het UWV. Moeilijk. En ander werk vinden als je ziek bent is ook niet al te makkelijk. Maar wie weet wat er allemaal op mijn pad komt!

    Leuk, zo’n voorstelpagina. Ik heb net op de Follow button geklikt, dus ik kom lekker meelezen hier!

    Groetjes, Marion

    1. Wat fijn dat het blogje je een beetje hoop geeft! Dat is er zeker in deze tijden. Ik ga voor je duimen dat je mag blijven en anders snel een leuke, andere baan vind! Leuk dat je je even hebt voorgesteld 🙂

  62. Wat een leuke blog heb je! Mijn naam is Melissa en bezoek je blog voor het eerst 🙂 . Ik ben hier terecht gekomen doordat je reageerde op mijn post ‘spam your blog’ (waarvoor bedankt). In het dagelijkse leven hou ik mij voornamelijk bezig met series kijken, boeken lezen en leuke dingen doen met mijn vriend!. Leuk dat je als pedagogisch medewerkster werkt! Wat houdt dat in Nederland precies ins?. Ik zit het moment in mijn tweede jaar Pedagogie van het Jonge Kind 🙂
    Groetjes Melissa

    1. In Nederland kan je dan werken met kinderen. Kinderdagverblijf, Voorschoolse, Naschoolse en tussenschoolse opvang (overblijf). Het enige wat je er niet mee kan doen is werken op een peuterspeelzaal. Leuk dat je een introductie hebt gegeven!

      1. Goh, wat flauw dat jij niet op een psz kan werken met je diploma! Ik zou dat wel kunnen wanneer ik eind dit jaar ben afgestudeerd. Maar het is ook alweer iets veranderd met die beroepen, denk ik. Bij ons was het eerste jaar algemeen en koos je aan het eind van het jaar welke richting je in de tweede en derde wilde gaan doen: Jeugdzorg, kinderopvang of onderwijsassistent. Ik doe kinderopvang, waarbij je dus ook stage kunt lopen op een peuterspeelzaal. Je zou toch zeggen dat een psz in jouw geval ook kan, aangezien je op het kdv eigenlijk hetzelfde doet. Alleen dat met meer verschillende leeftijden… =P

        1. Toen der tijd kon je tussen een aantal opleidingen kiezen: SPW3 (sociaal pedagogisch medewerker niveau 3), Spw4 (bestond uit 2 opleidingen: Onderwijsassistente en Gehandicapte zorg) en sociaal cultureel werk. Je koos dus niet later een richting maar koos gelijk voor al die jaren dat vakgebied. Ik heb SPW3 in een versneld traject gedaan: 2 jaar. Best pittig maar dit ging prima zo zonder rekenen.

          Ik mag wel op een PSZ werken maar niet op de VVE pzs. En de meeste zijn toch zo geschoold. Wel heb ik nu op mijn huidige werk een korte cursus gehad met certificaat waardoor ik mag invallen op zowel psz en vve psz. Echter zat dit niet in mijn opleiding.

  63. Hi! Wat een leuk idee dit. Ik kam toevallig op jou blog door jou comment op mijn stukje. Super lief, dank je wel! Ik ben Sanne en ben fanatiek topsporters, wielrennen en veldrijden. Op dit moment ben ik hard aan het revalideren van een bovenbeen blessure. Echt heel frusterend, maar gelukkig gaat het de goede kant uit =D! Geduld is het toverwoord.
    Mijn passies zijn sport, voeding en marketing. Op mijn blog Bioteaful wil ik anderen inspireren om gezond en gelukkig te leven. Dit doe ik over leuke feel good dingen te schrijven en heerlijke recepten te delen.
    Succes met je blog en met de leuke dingen die je onderneemt!
    Liefs Sanne

  64. Wat een ontzettend leuke blog heb je! Over lekker veel verschillende onderwerpen en heerlijk om te lezen. Jammer dat ik je niet eerder ontdekt heb.

    Ik ben Rosanne, 24 jaar. Op dit moment afstuderend student, designer bij een fotoboeken uitgeverij, klantenservice medewerkster bij een groot warenhuis en heb ik mijn eigen armbandjes webshop. Daarnaast blog, longboard en lees ik veel. Het liefst allemaal buiten in het park. Ik woon in een klein studentencontainertje in Amsterdam en mis mijn kat Bob (die in Alkmaar achter gebleven is) heeeeeel erg. Maar gelukkig heb ik daar een lief vriendje voor in de plaats. Zo te lezen hebben we best veel interesses gemeen ;). Leuk!

    Oh btw, als echte theeliefhebber zou ik zeker een keertje langs gaan bij de Tea Bar in Amsterdam als je in de buurt bent. Het ruikt er geweldig en de thee is heel betaalbaar.

    Liefs, and keep on the good blogging!

    1. Wat een leuke reactie! Ik kwam via-via op je blog en vond het er ook erg leuk uitzien. Zo te horen hebben we wel wat gemeen ja. OEH en Tea Bar wil ik zeker proberen als ik een keertje in de buurt ben 🙂

  65. Hoi, wat leuk dit!
    Nou ik ben Jacqueline uit het limburgse land. Momenteel ben ik druk bezig aan mijn masterthesis over muziek en hardlopen. Hiermee hoop ik binnenkort mijn masteropleiding communicatie af te ronden. Volgen doe ik je nog niet aangezien ik nu net bij je blog terecht ben gekomen! Hij is leuk! mooie layout. Ohja en wordt over 3 weekjes alweer 26 lentes jong. Daarnaast doe ik nog graag hardlopen en fietsen. Skaten vind ik ook heel leuk om te doen!

    fijn weekend, Jacqueline

  66. Hey theemaatje, we lijken best op elkaar :p ik ben ook een theeleut, I love books, werk ook in de kinderopvang en ik vind kinderen ook erg leuk, ook verslaafd aan castle en andere crime series en nooo ik kan zelf echt niet op hakken lopen. Net als jij houd ik ook van dromen en werk er graag hard voor om deze waar te maken, hele mooie krachtige woorden heb je: I live for my dreams! We hebben veel overeenkomsten leuk om te zien. Ik kwam je tegen via mijn blog toen je een reactie had geplaatst. Volgens mij had je eerder ook een reactie geplaatst, maar je was me even ontgaan, dus bezoek nu pas je blog. Ik ben blij dat ik je blog nu heb bekeken, vind het erg leuk om te lezen 🙂

  67. Hoi, Lotte is de naam. Ook uit de jaren ‘ 80 en langstudeerder van ‘beroep’. Al komt daar eind februari hopelijk eindelijk een einde aan. Het wordt hoog tijd dat er weer wat geld in het laatje komt.

    Sinds een aantal weken ben ik aan het bloggen geslagen. Via een berichtje dat je daar hebt achter gelaten, ben ik hier terecht gekomen. Ik volgde je dus nog niet, maar kom zeker nog eens terug voor een bezoekje. 😉

  68. Ing – uit de jaren ’70 – also newlywed <3 (na 19 jr een relatie gehad te hebben werd het gewoon eens tijd!) – houdt ook enorm van bloggen (tijd privé gedaan met de app Day One, maar wat is er nu leuker dan het delen met anderen ;)) – ben gek op mijn 2 boevige diva's (5 en 7) – ben net als jij verslaafd aan thee! Het liefst in een Blond mok, want hier kan lekker veel in! – ben ook nog juf – en mijn lievelingskleur is roze! (toch ook een leuk weetje!)

    Dit zijn teveel leuke overeenkomsten en moest dus ook echt even je blog verder uitpluizen! Leuk hoor! Ik ga de volg knop zoeken!!!
    Lfs Ing

  69. Ik ben Kristel, 20 jaar, over 3 dagen 21. Hoera!
    In het dagelijks leven ben ik full-time stagiaire op het moment. En daarbuiten full-time gezellig. Ik volg je net, want ik kwam via via op je blog. En het ergste is dat ik niet eens meer weet hoe? God damn kortetermijngeheugen.. Verder heb ik ook sinds december 2012 een blog. En heb ik sindskort mijn blog verhuist naar een andere domein waar ik nu ontzettend druk mee ben. Geen tijd meer om te bloggen, wel om extra veel kopjes thee te drinken. 😉

    En ik weet, je schreef dit in 2009, ik reageer hier 4 jaar te laat op. Maar.. Ik las de uitnodiging hiervoor op je About pagina en ik dacht. Ik laat gewoon even weten wie ik ben! 🙂

  70. Hey!

    Wat een super leuke blog en absoluut inspiratie voor mijn eigen blog!

    Ik kan niet zoveel loslaten over mezelf maar dat zal je wel duidelijk worden als je even op mijn blog hebt gespiekt.

    In elk geval wil ik je graag volgen maar dat knopje kan ik maar niet vinden op jouw blog (of ik kijk er gewoon helemaal overheen).

    Nog een fijne paasmaandag! Liefs!

    1. Aan de linkerkant in mijn menu staan knopjes om me te volgen.
      Echter kan ik jou blog niet bezoeken aangezien er geen url staat?!

  71. Dag Sas, ik ben Deborah 🙂
    Heb je blog net ontdekt (na heel wat door-klik werk) en ik weet nu al dat ik nog eens kom piepen. Ben een 23-jarige boreling in de blog-wereld, maar nu al verslaafd!

  72. Ik ben Annagreet, 19 jaar, student journalistiek.
    Via een reactie op mijn blog kwam ik hier en ik ben je vanaf gisteren gaan volgen! 🙂
    Via bloglovin, ook al gebruik je dat zelf niet 😉

  73. Ik zal hem ook maar eens netjes invullen.

    Ik ben Wendy, van ItsWendy.nl. Ik ben op dit moment 25 jaar (juni, 1987) en ik ben pedagogisch medewerkster in de kinderopvang. Ik woon samen met mijn vriend Kevin en we hebben twee katten (Charlie & O’Malley). Verliefd, ja. Maar nog niet verloofd of getrouwd (maar wat niet is, kan nog komen). 😉

    Ik volg je al een ruime tijd al weet ik niet te zeggen hoelang ongeveer. Ik ben je (hoogst waarschijnlijk) via via tegen gekomen. Zo ontdek ik iedere keer weer de leukste blogs.

  74. Leek me netjes om me alsnog even voor te stellen, zoals je in je blogpost van vandaag vroeg! 🙂

    Ik ben Femke, (nu) 22 jaar en studente Journalistiek. Ik ben op je blog gekomen zoals je op elke andere blog komt: via-via, via andere blogs dus! En omdat ik vind dat je een heel erg fijne blog hebt, ben ik je gaan volgen (en ben ik fan) ever since! Hoe lang dat is weet ik eigenlijk niet.. :/

  75. Hoihoi,
    Ik kwam via via op je blog terecht en zag je post over de meest bezochte artikelen. Daar zaten echt leuke dingen bij. Zeker de trouwartikeltjes!

  76. Ik ben -redelijk- nieuw bij je, heb dit i.i.g. nog niet eerder beantwoord:

    Wie ben je
    Chantal van Chantaliaans-blog

    Wat doe je in het dagelijks leven
    Ik ontwerp in PS en redigeer voor lokale krant

    Hoe ben je bij mijn blog terecht gekomen
    Via een linklijstje van een andere blog, weet niet meer wie eigenlijk

    Hoe lang volg je me al
    Een paar maanden nu denk ik, en ik ga zeker blijven!

  77. Wat leuk dat je zo’n topic hebt geopend!
    Mijn naam is Mariska en ik ben 26 jaar, woon in Zeeland.
    Ik ben op je blog terecht gekomen doordat je op mijn blog een berichtje achterliet!
    Ik volgde je dus nog niet maar na vandaag is daar verandering in gekomen!

    Liefs

  78. Ik ben Mirella 32 jaar, getrouwd met Jeroen en samen hebben wij 3 kinderen.
    Ik werk 16 uur in de week in de zorg, verder ben ik natuurlijk bezig met mijn gezin en huishouden.
    Ik ben hier via via gekomen, kom nog niet zo heel lang op je site.

  79. Hoi, je heb van de week een berichtje achtergelaten op mn blog dus zo ben ik hier terecht gekomen. Ik zie dat je gaat trouwen! GEWELDIG. I love weddings. Ben 23 jaar en studeer nog. Nog een jaar en dan hard op zoek naar een baan.

    Dit is echt een hele leuke post met de vraag wie je volgers zijn.

    Liefs.

  80. Hallo,

    Ik ben Debbie, en zag vandaag dat je een berichtje op mijn blog had gepost. Daarom dacht laat ik maar eens op jouw blog kijken, ziet er goed uit, en kom zeker nog eens terug.
    Ben 31, woon samen in Groningen en werk op vrijwillige basis op een kinderboerderij.

    Groetjes

  81. Ik ben Lonneke, 31, werkzaam op een financiële afdeling. Ik kwam via via op je blog, en vind ‘m er erg leuk uitzien! Leuke verhalen, en zo te zien heb je een super leuke dag voor de boeg! Trouwen is zo leuk! <3. Ik kom zeker weer eens langs en wens je veel plezier bij de laatste voorbereidingen. 😉

  82. Hoi Ik ben Stephanie, Jij hebt van de week een berichtje bij mij achter gelaten. Ik ben net afgestudeerd en ben actief op zoek naar een baan in het onderwijs. Helaas zijn deze schaars en werk ik nu parttime bij de Blokker in Middelburg.
    Je zult me hier nog wel vaker zien verschijnen!

  83. Wat een leuk idee dit, zie ik voor het eerst op een blog! Inderdaad een erg leuke manier om beter te ontdekken wie je bezoekers zijn, al vraag ik me af of ze hier allemaal op gaan reageren, haha.
    Wat mijzelf betreft:
    Mijn naam is Vivian, ik ben 18 jaar oud en dol op lezen, schrijven, bloggen en – net als jij – thee! Ik kwam hier doordat jij reageerde op een blog van mij en wilde even een kijkje nemen, en ik ga zeker vaker terugkomen!

  84. Hi, ik ben Christine of Tine zoals mijn zus me steeds noemt. Ik ben op je blog terechtgekomen via De Blogtrommel.Ik blog zelf ook hetzij niet altijd heel regalmatig.Dat gaat dan over gebeurtenissen uit mijn leven of dingen die mij bezighouden.

  85. Ik ben Elise, 25 jaartjes oud, getrouwd en (thuisblijf)mama van dochter hayley. in het dagelijks leven doe ik vanalles, maar voornamelijk zorgen door mijn dochter. ik heb eigenlijk geen idee meer hoe ik op je blog terecht ben gekomen. maar ik volg je nu volgens mij een weekje of 2. groetjes van elise

  86. Ik heb dit al wel vaker gezien, maar eigenlijk nog nooit gereageerd. Wel een erg leuk idee trouwens!

    Maar goed, je vragen:

    Wie ben je

    ~Ik ben Leonella (ok dat is een nickname), momenteel 26 jaar oud en ik blog op horstinkistan.com

    Wat doe je in het dagelijks leven

    ~Op dit moment uhmmm… werkloos en schoolloos :$. Aankomende september ga ik weer beginnen met een opleiding, hopelijk loopt het deze keer wel goed af.

    Hoe ben je bij mijn blog terecht gekomen

    ~Weet ik niet meer, ik denk dat ik ergens een link heb zien staan bij een andere blog maar het zou evengoed kunnen dat ik een reactie van je ergens heb gelezen bij een blog die ik al volgde.

    Hoe lang volg je me al?

    ~Wederom: geen idee eigenlijk. Al een tijdje, maar nog niet heel erg verschrikkelijk lang. Ik volg je in elk geval via bloglovin’

  87. Hey, wat een leuk idee is dit 😀
    Ik ben Claire, bijna 28 jaar oud en Brabantse in hart en ziel.
    Woon samen met hond en vriendlief en werk als verkoopster bij Gall & Gall..

  88. Ik ben Alice, nog niet eerder op je site geweest, ik zag je reactie bij mij op de site en kom nu ook even bij jou kijken :-).

  89. Ik ben Elise. In het dagelijks leven ben ik fulltime huismama. Samen met mijn man heb ik een eigen rijschool, dus hier en daar doe ik wat voor de zaak. Ik kwam op je blog, omdat je bij mij een reactie had achtergelaten 🙂

  90. Wat leuk bedacht!

    Ik ben Sanne, ik volg je blog sins een paar weken en heb je blog ‘ontdekt’ doordat ik op je naam klikte bij de reacties op een andere blog. Je blog is echt super leuk, mooie layout en leuke artikelen. In mijn vrije tijd hou ik mijn eigen blog bij, houd ik ervan om mijn kamer opnieuw te decoreren, met vriendinnen te kletsen en ik ga ook nog vaak naar de fitness.

    Mijn website URL is: http://www.dutch-beauty.blogspot.com/

    Liefs,
    Sanne

  91. Hey, leuke site heb je. Een keer andere koek dan de rest in deze blogosphere, wat ik wel leuk vind. En in het Nederlands, dat vind ik ook wel tof.

    First visit!

    xo Evelyn

  92. Hoi hoi, Ik ben Nettie 34 Jaar werk als kok in een restaurant!
    Ik ben wel eens op je site wezen snuffelen! Ik ben op je site gekomen via Ann (yoangi.nl ) Ik volg je niet echt dus kom niet zo vaak hier op je site En hoe lang ik weet het niet! MAybe een jaartje?? Maar durft niet met zekerheid te zeggen. Ben helaas niet zo’n goeie blog volger!! En reactie laat ik helaas niet ! Ik doe het nu wel meer tegenwordig door bloglovin.com en dat heb je helaas niet ! En ik wou je ook bedanken voor je reactie op me blog (flow!)

  93. Ik vind dit stiekem een heel leuk artikel, ik ga hem denk ik van je jatten als dat mag 🙂

    Ik ben Evelien, in het dagelijks leven werk ik parttime als secretaresse en in mijn vrije tijd blog ik veel en doe ik o.a. het huishouden van mijn vriend en mijzelf. Uiteraard doe ik nog veel meer maar dat is teveel om op te noemen hihi. Ik ben op jouw blog terecht gekomen vanaf mijn eigen site, je had een lieve comment geschreven en ik bezoek alle blogs die bij mij een comment plaatsen, vandaar 🙂 En ik volg je nu eigenlijk nog maar heel kort! Een week, of twee?

    Liefs MissEvie

  94. Ik ben Manon en heb je blog ontdekt via andere blogs. Ik ben gek op nieuwe blogs ontdekken en volg je dan ook al een tijdje. Ik ben pas geleden weer begonnen met bloggen, ik miste het een beetje. Jammer genoeg kan ik er niet heel veel tijd insteken doordat ik full time student Algemene Sociale Wetenschappen ben.

  95. Hallo, ik ben Elise Visser-Smith (Els). In het dagelijks leven ben ik moeder van 1 zoon en 2 dochters, en vrouw van mijn man Rick. Af en toe vlieg ik (ben zelf piloot), maar alleen voor business, die routes kan ik makkelijk combineren met mijn man en kinderen. Ben op jou blog gekomen door de site van Maris (mcdid.nl), en ik volg je net een week. Ben zelf ook net begonnen met een blog, en ik vind het heel leuk om iedereen’s blog te lezen en soms ervaringen te delen met elkaar.

    Groet,

    Els

  96. Ik ben Marcella, 29 jaar en woon in Leeuwarden. Ik werk als communicatieadviseur bij een zorgverzekeraar.

    Ik blog al sinds 2003, maar doet dit sinds kort weer wat actiever. Vandaar dat ik vanaf een blog doorklikte naar jouw site, en deze mij erg aanspreekt. Ik ga jou in Google Reader zetten, en kom zeker nog eens terug!

  97. Hallo, ik ben Inge en op jouw blog terecht gekomen via je comment op mijn blog 😀
    Leuke blog heb je hier! En ik vind het super om te lezen dat je gaat trouwen, vorig jaar deze tijd zat ik ook vol spanning te wachten op die van ons!

  98. Hoi Ik ben Tamara en ben op je blog terecht gekomen via je comment op mijn blog. Ik ben altijd benieuwd naar de persoon achter de comment en heb lekker op je site gekeken.
    Ik ga vaker terug komen om lekker te lezen 😀

  99. Hooi!
    Ik ben Melissa, ik ben 17 jaar (in april word ik eindelijk een volwassen meid!) Ik heb zelf ook een blog http://arewehumanmw.tumblr.com/ en omdat ik van bloggen hou ben ik steeds op zoek naar nieuwe leuke blogs, via een andere blog (waar jij op gereageerd had) ben ik hier gekomen. Ik volg je nu dus 10min. Verder zit ik op het moment in HAVO 5, bijna er van af! Want ben heel erg toe aan wat nieuws 🙂 Mijn plan is om communicatie te gaan sturen.

    Liefs,

  100. Ik ben Ingrid,uit de jaren 60,dus een stukje ouder dan jou;).Ik ben moeder en huisvrouw.Ik kwam hier door jouw leuke reactie bij mij…bedankt!!Ik ben nog nooit eerder op je blog geweest geloof ik;)ben niet zo handig en ben de weg nogal eens kwijt in blogland…..

  101. Jeetje ik heb mijzelf nog niet eens voorgesteld bedacht ik me net. Dus bij deze!

    Ik ben Amarins, een 33 jarige single en op dit moment werkeloze lady. Ik volg je blog al een tijdje, geen idee wanneer ik daarmee begonnen ben en hoe ik bij je terecht ben gekomen. Natuurlijk vind ik het er leuk om jou avonturen te lezen anders kwam ik niet iedere keer terug. Dus keep up the good work, i love it!

    Fijn weekend!

  102. Hoi! Volgens mij had ik me nog niet voorgesteld. Ik ben Peet, 28 jaar. Getrouwd, moeder van een zoon. Ik blog zelf al járen en jij bent al een tijdje vaste volger. Zo ben ik ook bij jou gekomen. (Geloof ik, want ik lees je ook al een tijdje, dus ik weet het eigenlijk niet meer.) Groetjes, Petra

  103. Komt ie: Ik ben Debby, ik studeer Romaanse talen en culturen in Nijmegen en heb ook een keer per week les in Amsterdam, ik woon in Eindhoven, dus ik reis letterlijk het hele land af! Daarnaast werk ik – heel saai- in een supermarkt, terwijl ik bijna 24 ben, maar hey, het verdient wat en daar draait het nu allemaal om. Ik hoop dit jaar mijn bachelor te halen zodat ik daarna door kan naar mijn master in Utrecht.
    Ik zou echt niet weten hoe ik bij je blog terecht ben gekomen en hoe lang ik je al volg. Ik weet ook niet of jij eerst bij mij kwam of ik bij jou? 😛 Via Bloglovin in ieder geval, denk ik 🙂

  104. Ik heb geen idee hoe ik op je blog terecht ben gekomen, maar wat ik wel wat is dat ik nog even blijf hangen! Ik ben Kim en mijn blog ken je wel. 😉

  105. Ik ben via blogook.nl op jouw blog terecht gekomen. Ik vind het een leuk idee, dat je jouw bezoekers en volgers zichtbaar maakt. Jouw blog geeft mij ook weer inspiratie om aan mijn blog te werken als beginnende blogger. 🙂

  106. Ik ben Sylvia en ik volg je blog nog niet zo erg lang, maar sinds ik ben begonnen ben ik een fanatieke volger geworden. Ik zet alleen niet zo heel erg veel reacties.
    Ik ben getrouwd met jouw oom en we wonen in Purmerend en ik vind het top dat Mike en jij gaan trouwen.

  107. Ik ben hier voor het eerst, je had bij mij gereageerd met je andere blog maar ik zag je foto op blogook en toen stond deze link daarbij. Dus nu ga ik eens lekker rondneuzen en misschien ga ik je dan ook volgen.

  108. Linda, 25 jaar oud, sociaal pedagogisch werker in de maatschappelijke opvang. Getrouwd, ex – roker, gek op boeken en films en a – sportief. Ik volg je nu sinds een aantal weken, de onderwerpen waarover je schrijft spreken me aan. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op mijn eigen weblog; http://niemanddedeuruit.blogspot.com.

  109. Sylvia, 21 jaar, vierdejaars Rechtenstudent aan de Universiteit van Tilburg en verslaafd aan social media en schrijven. Ik ben toevallig op je site terecht gekomen via Bloglovin en volg je.. vanaf nu! 😉 Mocht je zin hebben om mijn site te bezoeken, dan kan dat via http://sylviakuijsten.com 🙂

  110. Ik ben Jennn, nog een maandje 24, uit Gelderland. In het dagelijks leven werk ik bij een leverancier van pinautomaten, ben ik nagelstyliste en volg ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste. De tijd die ik overhoud besteed ik aan mijn vele hobby’s, waaronder schrijven. Je blog ben ik tegengekomen via een ander blog wat ik volgde, ik weet zo niet meer welke, maar ik volg je nog niet zo lang, ik denk vorige week ofzo

  111. Ow wat leuk, ik heb blijkbaar door de drukte van november dit blogje helemaal gemist.

    Ik ben Annouska, 25 jaar en woon momenteel in Den Haag. Ik werk in de kinderopvang als project leidster en studeer daarnaast verder. Ik ken je blogje doordat jij een reactie op mijn blogje achter liet.

  112. Hoi, ik dacht ik schrijf hier ook eindelijk eens iets 🙂 Had de pagina al wel eerder gevonden namelijk, maar niks achtergelaten. Maar ik ben dus Anke, 24 jaar oud en in het dagelijks leven aan het afstuderen als industrieel ontwerper. Geen idee of ik daar straks ook in baan in vind/wil vinden alleen… Ik kende je blog al wel, maar ging je pas echt volgen nadat ik zelf begon met bloggen en uit mijn “lurkers rol” durfde te stappen. Zolang ik tijd heb reageer ik tegenwoordig meestal wel 🙂 En om de laatste vraag nog te beantwoorden, dat is nu sinds een maand of 5/6.

  113. Ik ben Billy (in het écht heet ik Hugo) van http://houdenvanhetleven.wordpress.com, en kwam even piepen wie die Saskia is die me een lieve felicitatie naliet op m’n logje.
    En omdat ik nogal nieuwsgierig van aard ben, zal ik je log wat dieper doorpluizen, iets wat ik altijd doe als ik voor het eerst op een nieuw log kom… 😉
    Ikzelf log meestal over m’n eigen leven, en over dat waar ik écht niet zonder kan: muziek!

    Groetjes, en bedankt voor je reactie!

  114. Hai, ik ben Caroline, 24 jaar, bijna afgestudeerd aan de pabo!
    ik blog sinds kort en ben op jouw site terecht gekomen via een reactie van jou op een andere blog!
    Ga proberen je te volgen want je schrijft leuk!

  115. Geen idee meer hoe ik op je website kwam, waarschijnlijk door je reactie op het mijne bij ons vakantie verslag haha…

    Leuke blog en zal je in mijn blogroll plaatsen 😉

  116. Hee, ik ben Anouk. Ik studeer in het dagelijks leven, maar daarnaast schrijf ik ook voor diverse sites en spreek ik veel af met mijn vrienden/mijn vriendje. Ik volg je blog sinds een paar dagen, ik reageer soms – ik heb niet altijd tijd om blogs te lezen. Ik ben op jouw blog terecht gekomen, omdat je weleens wat op mijn blog achterlaat 🙂

  117. alles wat je wil weten en nog veel meer : op mijn blog: zoeken : 30-dingen-uitdaging ! (blijkbaar kan ik de link niet naar hier kopiëren.)
    laatste vraag: sinds net X)

  118. Ik ben Sanne! Eerder ook wel bekend als sblub(.nl)
    Wat doe je in het dagelijks leven,
    Hoe ben je bij mijn blog terecht gekomen en
    Hoe lang volg je me al?

    Ik ben Sanne! Eerder ook wel bekend als sblub(.nl). In het dagelijks leven ben ik… ja nu even werkloos, maar hoop binnenkort een baan te kunnen krijgen als secretaresse/administratief medewerkster. Ik volg je blog al een tijd, ik denk zo’n 2 jaar geleden, kan dat? Vorig jaar was ik een jaartje ‘offline’, maar vind het toch leuk om weer mensen te volgen!

  119. Hoi!

    Ik ben Marike en ik heb geen idee hoe ik bij jouw blog gekomen ben… 😉 Maar ik ben er ook dus. En ik reageer af en toe.. 😉

    Ik studeer nog (Communicatie en Journalistiek – 4dejaars) en werk parttime bij Libelle.nl.

  120. Hey, ik ben Lianda van liann.lifebylinda.nl. In het dagelijks leven ga ik sinds kort, na een half jaar te hebben gerevalideerd, weer naar school. Ik ben afgelopen woensdag begonnen met de opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening.
    Volgens mij ben ik op jou blog terechtgekomen via een reactie die je op mijn blog hebt achter gelaten. Ik vond je blog meteen erg leuk, dus kom hier sindsdien regelmatig 🙂

  121. Wat grappig, zo heb je een beetje een idee van je volgers. Alhoewel de meeste volgers niks achter laten dan een ip-adres.

    Hoe kom ik hier? Je hebt net iets achter gelaten op mijn log. En dan kom ik wel kijken. Ik heb hier nog niet eerder gelezen. Althans, zo op het eerste gezicht niet. Misschien ben ik er wel eens langs gekomen.

    Ik log al meer dan 10 jaar, als moeder, oma, zus, dochter schrijvend. Er is genoeg te vertellen als je het maar ziet.

    Ik ben natuurgids in opleiding en fotografeer heel graag. Ik kom hier nog eens lezen!

  122. haha leuk! ik ben wel van plan je site te volgen dus ik stel mij ook eventjes kort voor.

    Ik ben Lise, ik ben sinds kort begonnen met een wordpressblog vol inspiratie (al is die nu nog niet vol) maar stiekem zweef ik al langer op het internet en had ik voorheen een blog waarop ik schreef maar dat vond ik te puberaal gevonden.

    In mijn dagelijkse leven ontwerp ik (flyers, uitnodigingen) maar gewoon als hobby. ik studeer nog en wel voor sociaal cultureel werker.

    ik ben hier via via op terecht gekomen. ik denk door een reactie van jou op een andere blog. het is mijn eerste keer hier maar ik kom vast nog terug.

    liefs

  123. Rae, in het dagelijks leven sport lees internet en overleef ik, je hebt een reactie achtergelaten op mijn blog (trouwens nog bedankt hiervoor) en volgens mij ben ik hier al eens eerder geweest via een linkje mr dat weet ik niet meer, en dit is de eerste keer dat ik serieus op je blog kijk. :S

  124. Ik ben dus Dagmar, ik studeer Stories & Design in Zwolle (ik begin op 1 september) en ik woon sinds heel kort in Zwolle! Verder ben ik nieuw hier en ik denk dat ik je wel ga volgen, want je blog ziet er leuk uit en je schrijft ook leuk 🙂

  125. Hoi hoi,
    Ik volg je pas sinds vandaag, nadat je de site gaf in je e-mail. 😉 Super leuk om je gebeurtenissen zo bij te houden! Ik ga er zeker regelmatig op kijken!
    X Lidewij

  126. Ik ben Susanne en ben communicatie student, heb net 6 maanden in Amerika gewoond. Ik ben op je blog gekomen, nadat je op bloglovin tevoorschijn kwam als ‘blog you may like’

  127. Hai Saskia,

    Ik ben Samia, 21 jaar. Ik kwam op je blog terecht toen ik jouw berichtje op mijn blog las. Thanks for that! Ik zie dat we zo ongeveer dezelfde interesses hebben uit je ‘voorstel stukje’. Voor het gedeelte; uren rond kunnen lopen in boekenwinkels haha.

    Ik ben verpleegkundige, momenteel doe ik even niks. In september ga ik weer naar school en ga ik HBO maatschappelijk werk & dienstverlening doen. Ik dans graag in mijn vrije tijd en bloggen doe ik ook graag.

    Liefs!

  128. Hoi 😀
    Ik ben Wendy, 22 jaar, volg je blog sinds 2 weken (^) , ben ook weer begonnen met bloggen. Woon nog thuis bij mijn ouders en zusje van 19 en heb sinds een jaar een vriend. Ik doe de opleiding doktersassistente.

    Ik zou het leuk vinden om linken te ruilen! (:

    Groetjes,
    Wendy

  129. Ik ben Maris, ik ben fulltime moeder van een babydochtertje Emily (wel gestudeerd, nu even werkloos dus), ik ben op je blog terecht gekomen door Petra (18elf) en was wel benieuwd wie je was na je reactie over de yoga. Ik volg je nog niet, lijkt me wel leuk om te doen. Heb je ook twitter en volg je me terug?

    Groetjes, Maris

  130. Ik ben Anne, 22 jaar, net als jou samenwonend, gek op katten, lezen en Disney (hartje)
    Ik kwam via de blog van Iris (ikbenirisniet) op jouw blog terecht (op de van haar kwam ik ook weer via via) en volg je nu ongeveer 2 maanden 🙂
    Ik heb zelf geen blog, heb het ooit geprobeerd maar heb er niet de discipline voor..
    Liefs, Anne

  131. Laat ik mij ook maar eens voorstellen:

    Hoi! (:
    Ik ben Iris Anastasia, nu 21 jaar, en ik volg je nu ongeveer een half jaar. Ik woon samen met mijn vriend en leef momenteel onder andere mijn DayZeroProject alias 101- dingen-in-1001-dagen. Ik ben via via op je blog gekomen (ik heb ook een blog) en volg je met bloglovin (:

    Ik blijf je graag volgen, ik vind het leuk jouw bezigheden hier te lezen.
    Liefs,
    Iris Anastasia

  132. Hoi!
    Ik ben Suzanne, 24 jaar en juf op de basisschool.
    Ik schrijf zelf regelmatig gedichtjes en verhaaltjes.
    EN ben via via hier terecht gekomen…je hebt een leuke site!
    groetjes,
    Suzanne

  133. Jaleesa hier. Met mijn 21 jaar is dit de 22e lente die ik mee maak! En deze lente is extra bijzonder omdat ik zelf net een zoontje op de wereld heb gebracht. Ik kwam toevallig op je blog terecht, omdat ik een beetje aan het rondneuzen ben op internet. En zo kom je via via nog eens ergens terecht.

    Moet zeggen dat ik het hier wel interessant vind 🙂 Leuk bedacht om mensen te laten introduceren!

  134. ik ben Anja 😀 19 lentes jong.
    In het dagelijks leven zoek ik momenteel werk, ga ik naar de paardjes, en doe ik uiteraard mn huishouden. (Woon sinds 05-02-2011 samen met mn vriend :D)
    En ik ken jouw site, omdat je bij mij een comment had achtergelaten. En euhm, vanaf vandaag ga ik je volgen (A)!

  135. Origineel hoekje! Ik zal me ook even voorstellen..

    Esmaralda, 26, werkzaam als ambulant hulpverlener in een soort kamertrainingscentrum in Amsterdam (jeugdhulpverlening), ik ben een keer doorgeklikt van weblog naar weblog en je blogs spreken me aan, dus ik volg je 🙂

    Groetjes,
    EsZ

  136. Hoi,
    Ik ben Michelle, 23 jaar 😛 en werk als verpleegkundige in het ziekenhuis! 🙂
    Ik kwam net via een vriendin van me op jou logje terecht en dacht lees eens… vandaar!
    Groetjes Michelle

  137. Hey!

    Ik ben Claudia en ik kom via Caroline (My life and beauty) bij je spieken. Ik ben hier volgens mij nog nooit geweest, maar je blog ziet er erg leuk uit dus wie weet kom ik wel vaker spieken!

    Groetjes,
    Claudia

  138. Hoi eindelijk ook maar eens een kijkje genomen op jou site. Het ziet er leuk uit. Zal wel vaker komen kijken. Veel plezier met je nieuwe baan.

    Groetjes Hester (^)

  139. Hallo,

    Mijn naam is Rianne, heb zelf ook een persoonlijk blog, over dieren, ik woon op een boerderij:P
    Ik heb je site gevonden via Samantha , ik weet niet of jij dat weet, wie ze is.

    Maar, voor meer info over mij , kun je naar:

    hetdikkegelevarken.blogspot.com

  140. Hoi! Kom hier net voor ’t eerst kijken (via essieprincessie) en vind dat je een leuk weblog hebt.
    Blog zelf ook al een aantal jaar, maar ben er ff tussenuit geweest. Ga de draad nu weer oppakken… misschien tot ‘ziens’

  141. Ik zal me eindelijk ook eens een keertje voorstellen =]

    Laura, Ik volg je al een tijdje maar lees meer dan ik reageer, ik studeerd verzorgende in het dagelijkse leven en ik denk dat ik via via op je blog ben gekomen =]

  142. Hallo! Ik ben nu voor het eerst op je blog omdat ik het leuk vind om rond te neuzen..
    Ben hier via niccies en volgens mij zal ik hier ook wel vaker komen!!

    Liefs

  143. Ja, ja….ik ben ook zo’n nieuwe bezoeker. Ik volg je toch al een tijdje ( 2 maanden of zo)
    Ik ben Nicole ( niccies.punt.nl), ben 27 en ik ben in het dagelijkse leven juf.
    Ik ben hier terecht komen door een andere blog….en ik kom toch wel regelmatig langs.

  144. Ik zal me ook even netjes voorstellen!

    Ik ben Jessica (joiedevivre2011) en ik ben 24 jaar.
    Ik kwam op je site via Esmeralda.

    In het dagelijks leven werk ik sinds kort op een kinderopvang als invalster en heb ik mijn eigen bedrijf als fotografe.

    Groetjes,
    Jessica

  145. Hoi,
    Ik ben Madrina, maar mijn echte naam luidt Mieke. Dankzij Sharr van mpov ben ik gisteren op je blog terecht gekomen en ik ben helemaal verkocht 🙂
    Groetjes.

  146. Wat een leuk idee zeg, zo’n stukje op je weblog waar iedereen zich kan voorstellen!

    Ik ben sinds nog niet zo heel lang een vaste bezoeker, ik volg je via bloglovin 🙂 En geen idee meer hoe ik bij je blog terecht ben gekomen! Via een andere blog of via bloglovin 🙂

    Ik ben Lisanne, ben 18 jaar en zit op de HAVO. Ja, nog “maar” op de havo (wel in de 5e), maar dit komt omdat ik wat vertraging heb opgelopen omdat ik fibromyalgie en epilepsie heb. Maar ik heb het er nog prima naar mijn zin 🙂 Daarnaast blog ik en verder heb ik niet zo veel hobby’s! 🙂

  147. Hoi,
    Ik ben Jessica en ik ben via via hier gekomen.. geloof ik 🙂
    Ik vind je blogs leuk om te lezen en ik zal mijn best doen om reacties achter te laten 😉

  148. Hoi, ben Eva, 29, en ben hier toevallig via een comment van je op een andere website terechtgekomen. Ga nu even neuzen in je archieven 🙂 Kom bij mij ook maar eens langs!
    Liefs

  149. Hoihoi! Ik ben Lisanne, 21jaar en doe de lerarenopleiding. Ik heb alweer 6,5jaar een vriend, woon nog thuis en ben druk met werk en school.
    Ik lees je blog ongeveer 2tot 3keer in de week en ben hier terecht gekomen via een andere blog. Je manier van schrijven en de soort blogjes spraken me aan en toen heb ik je opgeslagen in mijn favorieten. Ik volg je nu ongeveer een half jaar denk ik.

  150. Nouja, nieuw? Ik ben hier niet geweest iig. Nooit gezien ook trouwens.

    Diana, 23 jaar, Helpende in woonzorgcomplex en is weer begonnen met seizoen 3 van DC, want J/P blijft hot!! (sexy)

  151. (wave) Wanneer ik mijn blog ronde doe kom ik ook altijd even hier kijken of je weer wat nieuws hebt geschreven. Ik ben 28 jaar, werk in de ICT, speel saxofoon, net getrouwd met liefste man op de wereld en we hebben twee lieve katten, gaan in mei verhuizen naar een groter huis voor hopelijk lots of beebs (inlove) Fijne dag!!

  152. Hoi, ik ben sanne (eerst van sanne’s place) nu heb ik de weblog Sparkle. Ik volgde je eigenlijk vanaf het begin dat ik een web-log had (niet zo heel lang geleden) maar toen was ik je kwijtgeraakt. Jouw site deed het steeds niet bij mij. Nu heb ik je gelukkig weer gevonden, doordat ik zag dat je ergens eerder een berichtje bij mij had geplaatst.Jeej, vond het altijd leuk om je web-log te volgen. Maar goed, ik ben 21 en studeer vanaf september weer kunstgeschiedenis.

  153. Hoi ik ben Anouk en ben 18 jaar. Ik heb volgens mij pas 2 eerdere blogs van je gelezen en ook gereageerd. Je hebt een leuke blog!

    Hoe ik hier ben gekomen weet ik eigenlijk niet, vast ergens je link bij iemand gezien en er op geklikt!

  154. ik ben Loesje (yeah) , volg je blog regelmatig en ongeveer iets voordat je vorig jaar naar kreta ging volgens mij. En dat kwam omdat jij een berichtje op mijn blog had achter gelaten?

  155. Deirdre, 22jr fulltime moeder en ik werk vanuit huis 🙂 Je website heb ik via via gevonden (weet niet meer wie).

  156. Ik lees ‘m bijna iedere dag. En hoe ik op jou blog kwam…. Volgens mij omdat jij eens een berichtje had achtergelaten op de mijne… Soms reageer ik, soms niet. Ligt helemaal aan het soort blog en aan mijn zin om te reageren.
    Groetjes Sandra

  157. Hai, ik ben joyce! Ik probeer in mijn dagelijks leven zo min mogelijk te doen 😉 Haha nee hoor, ik probeer je blog te volgen, maar soms heb ik moeite met het lezen van andere blogs.. :$ *schaam, schaam, schaam*

  158. Zo heel af en toe lees ik met je mee. Als het onderwerp me aanspreekt, laat ik een reactie achter zo niet dan lees ik hem alleen.

  159. Ik ben Elise, van noeps. Ik volg je, niet intensief. Waarschijnlijk door het leeftijdsverschil en de interesses .. maar zo nu en dan wip ik langs en laat een boodschap achter.

    fijn weekend, Elise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *