Ask me anything

Via Twitter en Instagram stelde ik deze vraag al: ‘Even een ask me anything hier, die ik in een blog wil proppen. Heb jij een brandende vraag? Of ik altijd matchende sokken aan heb? Over samenwerkingen? Waarom ik een fobie heb voor zilvervisjes? (bahbahbah) Anything! Ben erg benieuwd naar jullie vragen, aangezien ik veel al deel..’


Mok via Sweet Living Shop

Een ask me anything! Het is alweer een tijdje geleden en omdat ik gewoon benieuwd ben waar JULLIE nog benieuwd naar zijn.
Zo kreeg ik via social media al heel wat leuke vragen van Liesbeth om te beantwoorden. Aangezien ik hier ook een groot bereik heb, post ik hem ook nog maar eens hier.

Heb je dus een brandende vraag? Iets wat je altijd al wilde weten of waar je nieuwsgierig naar bent?

Stel hem hieronder in de comments en ik beantwoord de vragen in een blog artikel. Ik ben erg benieuwd! (en hoop dat ik wat vragen krijg hihi)

Happy Monday!

6 reacties op “Ask me anything

 1. Goh. Ik zou ook zo een-twee-drie niks weten. Maar ik vind dat soort dingen altijd leuk om te weten dus ik ben benieuwd….

 2. Wat is je lievelingsliedje?
  En je favoriete boek?
  Heb je matchend ondergoed? (Ben ik altijd heel benieuwd naar :p vraag me altijd af of andere mensen in mooie setjes rond lopen en ik de enige ben die maar 2 matchende dingen heeft :p)
  Wat lust je totaal niet?

 3. Wat is je favoriete restaurant om uit eten te gaan? Wat vind je het mooiste aan jezelf (eigenschap en uiterlijk)?

  (Ik hou van ‘Ask me anything’-artikelen dus ik ben benieuwd!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *