A Sunday well spent…

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Sweet Living Shop

…brings a week of content

Ik hou echt van Zondagen. Genieten van een vrije dag kan ik als geen ander. Me-time vind ik erg belangrijk en staat steeds vaker centraal in mijn leven. Zo probeer ik meer offline tijd te maken en echt bewust te genieten.

Zondag is een dag waarop niets hoeft, alles mag. I like! Ik deel graag de dingen die ik het liefste doe op een Zondag.

SHE SWEARS LAZY SUNDAYS WERE MADE FOR HER.

Het ultieme genieten


Bovenstaande spullen heb ik gekregen via Sweet Living Shop – Link mok / Link kussen / Link bijzettafeltje

Dit is een favoriet plekje geworden! Op de bank met de toffe mok en een bloedstollende thriller. Het kussen zit echt heerlijk en is lekker zacht. Echt een plekje om weg te kruipen met een deken met de regendruppels op het raam. Ideaal zo met dit herfstweer! Het tafeltje is inmiddels verplaats verticaal naast de bank en maakt dat ik mijn mok en boek makkelijk kwijt kan (vooral in het fijne ophang systeem)

Wandelen

Wandelen, iets wat ik steeds meer doe nu het skate seizoen een beetje klaar is. Even mijn hoofd leegmaken en genieten van de natuur. Wij wonen wat dat betreft echt prachtig in ons dorp, met veel groen & polders. Foto’s daarvan maken en daarbij vooral genieten is echt een favoriete bezigheid op Zondag. Weer of geen weer, wandelen is altijd fijn!

Pyjama, thee en serie/film


Mok gekregen via Sweet Living Shop, zeker een bezoekje waard: erg overzichtelijk en zoeken per merk/categorie |
Merk: ZUSSS | Weetje: Ik bestelde al eerder via Sweet Living Shop

Ik kan echt genieten van de hele dag lopen in een jogging broek, haar in een knot en een lekkere warme trui aan. Niets make-up, niets optutten of erop uit trekken. Wat dat betreft ben ik een echte huismus. Echt héérlijk! Daarbij uiteraard een heerlijke mok thee erbij. Geniet van de dingen. Alle dingen. Groot & klein. Het is een heerlijk formaat beker en naast mijn beruchte favoriete poezenbeker mijn 2de lievelings-mok geworden. Ik hou van het minimalistische en de textuur van de mok. Hij heeft namelijk een soort golfjes op de mok staan (zoals je een klein beetje op de bovenstaande foto kan zien).

Ook kan ik erg genieten van een goede serie of een fijne film. De laatste tijd zet ik steeds meer Netflix aan om zo lekker te genieten van toffe series en golden oldies qua films.

Afspreken met vriendinnen


Sierkussen van Sweet Living Shop | Merk: ZUSSS | Kleur: Steen grijs

Ook een fijne dag om af te spreken met vriendinnen. Zowel bij mij thuis voor een heerlijke mok thee of om gezellig bij te kletsen op de bank. Of we gaan gezellig Bagelen in de stad of shoppen. Het enige nadeel is dat vanuit mijn dorp maar eens per uur een bus gaat. Ik moet hem dus Γ©cht halen, wil ik weer op tijd thuis zijn.

Aankomenden weken staan er wel weer wat gezellige date gepland. Yay!

Bloggen

Sundays are for blogging! In de weekenden maak ik de meeste blog artikelen. Daarbij ben ik echt bezig een goede balans te vinden tussen off-online. Ik lees artikelen bij, reageer op comments, ontdek nieuwe blogs en maak nieuwe artikelen voor aankomende week. Net als dit artikel πŸ˜‰

No cooking Sunday

Nou kook ik sowieso natuurlijk nooit, dat doet mijn hubby. Echter eten wij 9 van de 10 keer lekker makkelijk. Thuisbezorgd kent ons bijna van naam van de Zondagen πŸ˜‰ Een lekkere pizza, pasta of een salade gaat er altijd wel in.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Zo ben ik helemaal zen en klaar voor de Maandag. Monday Let’s Do This! Weer klaar voor een nieuwe week met nieuwe kansen. & wat ben ik blij met mijn nieuwe spulletjes van Sweetlivingshop.nl

Wat doe jij het liefste op Zondag? En wat deed je vandaag?

Idee artikel

17 reacties op “A Sunday well spent…

 1. Eens helemaal niets hoeven kan echt zo’n deugd doen hΓ©. Die tas ziet er wel erg leuk uit. Bedankt voor de tip, zet ik alvast bij op m’n lijstje van leuke webshops voor lifestyle etc.

 2. Leuk bijzettafeltje! Op zondag slapen we uit, kunnen we uren koffie leuten, muziek draaien en boeken lezen. Heerlijk! Vandaag is het woensdag, mijn vrije dag. En behalve een rondje door het dorp heb ik nog helemaal niks gedaan!

 3. Ik heb toevallig pas geleden bij die webshop zitten neuzen, ze hebben zoveel leuks! Het kussen wat je hebt uitgezocht vind ik ook absoluut een beauty! πŸ™‚ Ik had afgelopen zondag een kater, heb niets gedaan en alleen maar op de bank gehangen met eten πŸ˜€

 4. Zondag is inderdaad echt chilldag, zeker zo in de herfst. Op zaterdag ga ik altijd graag iets doen met vriendinnen (alhoewel dat steeds vaker ook gewoon ’s avonds in de week gebeurt), maar zondag vind ik het echt prima om wat te Netflixen en blogs bij te lezen, haha πŸ™‚

 5. Ik vind jouw nieuwe kussen en bijzettafel heel mooi! Een mooie match met de bank! Ik hoop dat je een heerlijke zondag hebt gehad Sas en helemaal opgeladen bent voor een nieuwe week.

 6. Zo herkenbaar dat bloggen maar eigenlijk vind ik zondagen niet zo leuk. Want morgen is het al maandag. πŸ˜€ Vandaag was het hier de was doen, opruimen, was opplooien, bloggen, tv serietje kijken en nu nog even bloggen en bed in. πŸ˜‰

 7. Heerlijk! Wandelen doe ik ook graag op zondag, ik ga elke dag wandelen met de honden maar de zondag doe ik graag eens een ommetje in het bos of zo. Ik schrijf ook graag brieven op zondag.

 8. Op zondag is het ook meestal relax-dag hier. Toch kan ik genieten van een onverwacht bezoekje van mijn tante of iemand anders. Vandaag zijn we lekker uit eten geweest met mijn oom en zijn we daarna oma en opa gaan bezoeken in het rusthuis. Dan ben ik naar een vriendin doorgereden en zijn mijn ouders met mijn oom nog iets gaan drinken.

 9. Dat bijzettafeltje zou mooi passen bij het huis dat ik bij elkaar aan het dromen ben πŸ™‚
  Hier een luie zondag, nog wat opruimen en voor de rest lezen en series kijken denk ik.

 10. Hele mooie items! Dat kussen vind ik echt heel gaaf. Heerlijk om zo te genieten van een vrije zondag. Dat is precies wat ik vandaag ook ga doen πŸ™‚

 11. Dat bijzettafeltje en die mok zijn zo leuk! Het is dat ik al genoeg bijzettafels, kussens en mokken heb, anders wist ik het wel, haha! πŸ˜‰ Ik ga straks denk ik even naar de stad toe, zodat ik niet de hele dag binnen blijf zitten. Hoe heerlijk ik het binnenzitten vind, ik voel me fijner als ik op een dag ook buiten ben geweest.

 12. Wat een mooie items heb je ontvangen, vooral dat kussen. Je hebt er een erg leuk artikel van gemaakt. Heerlijk, zo’n relaxte zondag! Vandaag heb ik met een vriendin afgesproken om samen kaarten te maken en ga ik daarnaast lekker bloggen. Een ideale zondag wat mij betreft πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *