Populaire Golden Oldies: 10x archief artikelen die nog steeds vaak gelezen worden

Het leek me leuk eens terug te blikken via mijn archieven. Na al die jaren zijn er heel wat post die populair zijn. Ik heb het dan over de views, niet over het aantal reacties. Want elk jaar maak ik wel een overzicht van de populairste posten (qua reacties, aangezien ik dit belangrijker en fijner vind dan views) op mijn blog. Dit keer een artikel over de meest bekeken posten van alle járen dat ik blog. Ik ben erg benieuwd welke dit zijn. Ook zo benieuwd naar de golden oldies?

Bron: Statistieken van JetPack heb ik hiervoor gebruikt.Het artikel: ‘Een aantal redenen waarom werken met kinderen zo leuk is’ werd 6,658 keer bekeken.

Een aantal redenen waarom werken met kinderen zo leuk is

Het artikel: ‘Introduceer jezelf!’ werd 2,763 keer bekeken. Dit artikel heeft daarbij ook gelijk de meeste reacties. Super leuk om meer te weten van mijn lezers. Nog niet voorgesteld? Doe dit dan vooral, leuk!

Introduceer jezelf!

Het artikel: ‘Feestelijke jurken’ werd 1,902 keer bekeken.

Feestelijke jurken

Het artikel: ‘Aanraders: de boeken reeks van Karin Slaughter’ werd 1,736 keer bekeken

Aanraders: de boeken reeks van Karin Slaughter

Het artikel: ‘Tip: De toffe mokken van de HEMA’ werd 1,679 keer bekeken

Tip: De toffe mokken van de HEMA

Het artikel: ’10 spellen die ik vroeger speelde op de pc, hallo nostalgie’ werd 1,612 keer bekeken

10 spellen die ik vroeger speelde op de pc, hallo nostalgie

Het artikel: ‘Aanraders: De boeken van Jo Nesbø’ werd 1,293 keer bekeken

Aanraders: De boeken van Jo Nesbø

Het artikel: ‘Televisieverfilming: Camilla Läckberg boeken’ werd 1,150 keer bekeken

Televisieverfilming: Camilla Läckberg boeken

Mijn homepage werd uiteraard het vaakst bekeken (150,637 views), met daarna ‘About the girl behind the blog’ – mijn about pagina met 1,792 views.

About the girl behind the blog

Welk artikel had bij jou de meeste views?

6 reacties op “Populaire Golden Oldies: 10x archief artikelen die nog steeds vaak gelezen worden

  1. Mijn artikelen over ‘poepen in het openbaar’ en een artikel over anti-hiv-middel PrEP (die ik een subsidie op sletterigheid vind) zijn het meest gelezen. Vooral omdat ze zeer veel op social media geliket of gedeeld zijn. Ik word niet veel gevonden via Google. Volgens mij moet ik daarvoor nog wat meer met SEO doen en dat vertik ik.

  2. Grappig is dat! Ik heb daar nog nooit naar gekeken. Ik kreeg wel vaak (jaren later nog) reactie op het logje over mijn Fordje KA, toen er haar uit de uitlaat kwam 🙂 Bleek dat dat logje tevoorschijn kwam als je in Google zocht naar ‘haar uit uitlaat’.

  3. Leuk idee om op deze manier terug te blikken! Ik keek zonet eens terug in mijn statistieken en bleek dat mijn oproep tot anekdotes door de 400 views kreeg, maar ik kreeg wel geen aanmeldingen in mijn mailbox 😀 Funny toch?

  4. Leuk om te zien, ik kende ze allemaal! Mijn recept voor zalm uit de airfryer blijft erg hard lopen, en wordt ook nog dagelijks veel gevonden via zoekmachines.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *