Feestelijke jurken

Dit product is ter beschikking gesteld door Sans-online

De kerstdagen en oud & nieuw staan voor de deur. Dé gelegenheid om je mooi op te tutten. Nou heb ik jullie al eerder verteld dat ik geen jurkjes meisje ben maar de laatste tijd zie ik steeds vaker mooie jurken voorbij komen. En toch kriebelt het typisch meisje in mij die zegt: DOEN! Zoals je hieronder kan zien hou ik ontzettend van zwarte, classy jurken.

Photobucket


Photobucket Photobucket

De jurken zijn overigens allemaal gevonden op: Sans-online

De laatste jurk op de plaatjes heb ik dan ook besteld. Ik ben er super blij mee en heb deze met eerste kerstdag aangehad naar mijn schoonfamilie. We hebben gezellig samen gegeten en cadeaus voor elkaar gekocht. Een aantal weken geleden hebben we lootjes getrokken zodat je voor 1 iemand voor een bepaald bedrag cadeaus kan kopen. Ik ben erg verwend met mijn cadeaus: 2 boeken van Criminal Minds en de 3 seizoenen van Rules of Engagement. Met oud & nieuw blijven we waarschijnlijk lekker thuis, aangezien ik de gehele dag moet werken..

Photobucket

37 reacties op “Feestelijke jurken

  1. Quote: “Dé gelegenheid om je mooi op te tutten.” Niet voor mij hoor, gewoon wat ik lekker vind zitten, en dat is lekker een jeans… het gaat me om het gezelschap, niet de kleren

  2. Staat je goed! Ik ben zelf helemaal geen jurkjes/rokjes type, daar vind ik mezelf toch wat te stevig voor en voel ik me er erg ongemakkelijk in maar ik vind het bij anderen altijd wel erg mooi staan…

    1. Ik koop steeds meer rokjes/jurkjes hoewel ik eigenlijk iemand ben die het niet veel draagt. Toch wil ik bij speciale gelegenheden vaker een jurkje aan doen..

  3. Ik heb gisteren ook een jurkje gekocht, een creme kleurige met zilver. Ben echt in love haha! Jij hebt ook een prachtig jurkje gekocht 🙂

  4. De jurk rechtsboven heb ik aangehad op eerste Kerstdag, hihi! 🙂 De jurk die jij aan hebt staat je ook prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *