10x dingen waar ik deze maand gelukkig van werd | Juni

Elke laatste dag van de maand online: 10 positieve en leuke dingen die mijn afgelopen maand nóg mooier maakte. Want, het leven is gewoon leuk. We maken er zelf elke maand een feestje van. Hoogtepuntjes. Lichtpuntjes. Gewoon alle leuke dingen. Om op deze manier terug te blikken naar alle leuke dingen die ik mee heb gemaakt. Dit met uiteraard Instagram foto’s, leuke Youtube filmpjes, gifjes en dergelijke. Ik maak ze elke maand met heel erg veel plezier, dit kijkje achter de schermen.

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze maand allemaal heb meegemaakt!


Vakantie naar Oostenrijk
Zoals jullie weten gingen wij begin juni richting Oostenrijk (Lees hier alle artikelen + foto verslagen van onze trip). Hoewel het geen ‘lekkere relaxte’ vakantie was, hebben we echt super genoten. Prachtige natuur, veel gewandeld en gezien. Binnenkort wil ik er een fotoboek van maken en/of nog andere foto dingen voor in huis. Zo blijft de herinnering.

Geboekt: Trip naar Centerparcs
We waren terug en boekte gelijk onze volgende vakantie: Centerparcs. We hadden nog een bon liggen en boekte een weekendje naar de Eemhof als wij weer vrij zijn na de zomervakantie. Ik heb er nu al heel erg veel zin in! Dit is een park waar wij al meerdere malen met veel plezier zijn geweest. De laatste keer dat we er waren was 2015, zeker tijd voor weer een nieuwe trip dus (inclusief pakken met nootjes voor de eekhoorntjes ?️)

Yara werd 9 + positieve uitslag dierenarts
Toen wij iop vakantie gingen, werd Yara precies 9! Een mooie mijlpaal die ik extra speciaal vond aangezien ze pas geleden opgenomen was in een kliniek i.v.m. nierfalen. Ik schreef pas geleden een update hoe het nu met haar gaat: en gelukkig goed. We moeten nog starten met het ondersteunende poeder, maar verder doet ze alles perfect. Zo ontzettend fijn!

Momentenlijst bijwerken
Eindelijk kon ik weer wat kaartjes toevoegen aan de 2de momentenlijst. (wat een momentenlijst is? Zie hier deel I. Zo gingen de kaartjes van Roue Verveer, van de trip naar Oostenrijk en een tal bioscoopkaartjes erin. Echt met heel erg veel plezier gedaan en hij wordt al lekker vol. Daarbij bezig met nog wat andere DIY’s die ik later dit jaar ga delen via mijn blog. #lekkeraanhetknutselen #sasdiy

Barstje gekregen van vriendinnetje
Yay, weer een toffe B&B mok voor mijn collectie! Van mijn lieve vriendinnetje kreeg ik maar liefst 2 Barstje mokken, die nu bij mijn verzameling in de kast staan. Zo ontzettend blij mee! Lief ♡

Na ziek te zijn, weer wat beter voelen
Na me echt belabberd te hebben gevoelt, voelde ik me eindelijk weer wat beter. Ik nam tijd voor mezelf om op te laden en ziekte even goed uit. Ik ging 1 dag een aantal uurtjes werken, om vervolgens voor mezelf te kiezen en het rustig aan te doen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Eendjes kunnen voeren in onze voortuin
Hoe leuk is dat? Eendjes voeren in je voortuin. Of nouja, net buiten je voortuin want M. wil de eenden liever niet de tuin in lokken. Ze zijn echt half tam hier in de straat en je kan ze gewoon uit je handen voeren. Zo tof, net of je op vakantie bent (bijvoorbeeld in Centerparcs. Super fijn al die diertjes in de straat.

Signeren boeken Karin Slaughter + leesflow
Ik liet door Karin Slaughter 2 boeken signeren en begon direct in haar nieuwe boek. Ik probeer de leesflow weer op te pakken, aangezien ik de laatste tijd meer bezig ben geweest met series & films kijken.

PS: Daarbij kreeg ik deze week ook nog een bijzondere brief in de brievenbus… Ik heb namelijk ook de handtekening van Sebastian Fitzek! Mijn favoriete schrijver. Echt super tof, ook het mail contact met hem. Wil deze zeker gaan inlijsten. Het is 1 kaart en de andere is een ‘Boarding pass’ gebaseerd op zijn nieuwe boek (helaas nog niet uit in NL)
#geluksmomentje [zie Instagram voor de foto]

Vandaag: Bowlen & eten met vriendinnen
Today is the day: lekker met 4 vriendinnen eten & bowlen vanavond. Ik heb er super veel zin in, aangezien het een tijdje terug is dat ik ze zag. Even quality time met mensen waar ik erg dankbaar voor ben ♡

Dit filmpje/liedje:
Dit zou ik dus echt niet kunnen haha!

En weer op naar een nieuwe maand! Hallo Juli, welkom! En? Wat is jullie favoriete Disney liedje?

About the Author

14 Comments

Hilde

Zorgvuldig uitgekozen cadeautjes zijn zo leuk hé. Oostenrijk, lijkt me een heerlijke plek om nu te vertoeven.

Reply
zwartraafje

Ik kreeg met mijn verjaardag ook twee bekers cadeau en heb serieus moeten puzzelen om ze allemaal in mijn kast te krijgen. Gelukkig staan mijn twee bekers van Chip/Barstje gewoon op mijn Belle en het Beest plank in de boekenkast. Zo leuk dat jullie opnieuw kunnen aftellen naar een nieuwe Centerparcs vakantie. Naar de Eemhof zou ik zelf ook wel eens willen gaan. Het lijkt me een heel mooi park.

Reply
sammie

Passen al die mokken nog in de keuken? 😀 Leuke dingen en momenten allemaal! Oh bowlen is zo leuk! Wil ik ook wel weer eens doen.

Reply
SAS

Uhm.. Mijn kast is een beetje te vol 😡 Past niet meer bij en ben al mokken aan het stapelen haha ^^

Reply
Nicky

Fijn dat je je weer beter voelt! Ik heb massa’s favoriete Disney
Iiedjes. Ik zou niet kunnen kiezen… maar meestal loop ik die uit Ariël te zingen. (‘Geef alles weg om bij jou te zijn. Wil alles doen om bij jou te blijven.’ Geen idee hoe dat liedje heet…)

Reply
Sandra

Genoten van je foto’s! En gelukkig heb je heel veel leuke dingen gedaan. Behalve het ziek zijn dan…

Reply
Simone

Wat een leuke dingen allemaal Sas! Mijn favoriete Disney liedje? Oeh, dat vind ik lastig… Ik denk sowieso Alladin met A whole new world. 🙂

Reply
Linda

Hahaha dat filmpje!! Ik kan dat dus ook écht niet, ik ging proberen mee te doen, maar dan moet je NIET The Lion King doen (favoriete Disney film eeeeeeever) of Frozen, haha. Ik ging echt stuk :’)

Reply
Romy

Zo te horen heb je een heerlijke maand achter de rug. Fijn ook dat je je weer iets beter voelt na ziek te zijn geweest. Ik vind het zelf altijd wel opmerkelijk dat ik het opeens veel meer kan waarderen dat ik gezond ben als ik even ziek ben geweest 😉
Ben benieuwd naar je nieuwe mok van Barstje trouwens!

Fijne dag vandaag!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *