Tip: De toffe mokken van de HEMA

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Toen ik bovenstaande mokken op Instagram voorbij zag komen wist ik meteen dat ik er eentje wilde gaan halen. Voordat ik deze mokken op Instagram voorbij zag komen, had ik geen weet dat ze nieuwe leuke mokken hadden bij de HEMA. De volgende dag ben ik er gelijk eentje gaan halen en ben er super blij mee!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

De mokken kun je halen voor €3.50 bij de HEMA.

57 reacties op “Tip: De toffe mokken van de HEMA

 1. Ik heb meestal het probleem dat ik niet kan kiezen!
  Maar ik heb de gele mok cadeau gekregen en ben er heel erg blij mee.
  Nu twijfel ik of ik de andere mokken nog wil.
  Wat zou jij doen?

 2. Ik ben gek op de nieuwe stijl van de Hema. Wat een geweldige mooie spullen hebben ze toch en ook voor zo weinig geld. Deze mokken had ik al gezien (ik kom namelijk erg vaak bij de Hema). Maar ik ben een thee leuter die thee het liefst uit een glas drinkt. Dus ik weet dat ik ze gewoon niet gebruik. Ik heb de vrolijke blikjes gekocht met thee. Heb je die al gezien? Ook zo mooi.

 3. Wat een leuke vorm hebben deze mokken zeg! Wij hebben eigenlijk al teveel mokken, ze passen niet meer in de kast haha. Maar deze zijn wel erg leuk…

 4. Oh, die zijn zeker erg leuk! Ik drink normaal mijn thee altijd in een glas maar zo’n beker vind ik ook wel erg leuk! Dit weekend maar even kijken!

 5. Ze zijn idd erg leuk! Om cadeau te krijgen en cadeau te doen. Ik heb besloten deze maand niet meer te kopen dan wat nodig is, dus ik laat ze aan mij voorbij gaan πŸ˜‰ plus ik heb genoeg mokken in de kast om uit te drinken! OkΓ©, je kunt er nooit genoeg hebben..maar met zicht op een nieuw huis spaar ik liever nog wat extra’s πŸ™‚

 6. Af en toe vroeg me wel eens af of ik de enige “gek” ben met een mokken tik. Ik hou me tegenwoordig in en heb er ook veel weggedaan, maar er zijn periodes geweest dat ik standaard op zaterdag wel met een mok of gedecoreerd glas thuis kwam. Nu mijd ik vooral de action, big bazaar, supersale en nog meer van dit soort winkels.

 7. Hema heeft echt leuke dingen hΓ©. Ik werk er zelf en moet me elke keer weer inhouden om niks te kopen. Deze mokken kon ik alleen niet laten staan! πŸ™‚

 8. Ah ze zijn schattig inderdaad! Ik heb hele fijne bekers van de Blokker en ik mag voorlopig even geen nieuwe kopen, maar deze hou ik in mijn achterhoofd!

 9. Ik had ze vorige week zien staan en moest gelijk aan jou denken. πŸ˜‰ Ze zijn leuk hΓ¨? Ik vind de eerste (linksboven) het leukst. πŸ˜€

 10. Wat ziet je layout er weer mooi uit! De mokken zijn super schattig, had ze zien staan bij de Hema. Persoonlijk drink ik thee veel liever uit glazen eigenlijk en daardoor heb ik bijna geen mokken.

 11. Ik begin een beetje te begrijpen waarom jullie willen verhuizen… De theemokken passen niet meer in jullie huidige huisje… πŸ˜‰

  Ze zijn wel uberschattig btw..

 12. Ik zag ze ook staan en ik vond ze meteen enorm mooi, maar ik wil zo weinig mogelijk spullen dus ik heb wijselijk nee moeten zeggen. Al twijfel ik toch nog om ze te gaan halen, zeker als ik ze overal op het internet zie verschijnen πŸ™‚

 13. Oh ik heb deze ook zien staan in de Hema hier! Wat een schattige mokken zijn dit.. Maar ik heb er al zoveel hihi.

 14. Toevallig was ik gisteren nog in de hema, en hoewel ik daar altijd graag shop, en leuke dingen vind, is het afrekenen echt de bottleneck. Dus toen ik eindelijk, toen de dames aan de kassa op hun slakkegangetje mijn aankopen aansloegen, klaar was met mijn eerste aankoop, had ik echt geen zin meer om op de andere afdeling ook nog te gaan kijken.
  Maar goed, ik heb ook mokken zat πŸ™‚ En deze zijn niet echt mijn stijl. Maar ik wilde nog wel eetbakjes voor de katten kopen bij de hema.

 15. Ohhh, die zijn leuk! Ik ben echt zo dol op de Hema <3. Altijd leuke dingen daar. Ik vind vooral de 'Hi there' leuk, mooi printje!

 16. Ze zijn ontzettend leuk maar ik kom om in de mokken, ben zelfs al maanden aan het bedenken wat ik met een bepaalde set mokken zal gaan doen, hahahaha Gezien ik ze nooit gebruik, alleen maar ruimte in beslag nemen, maar de andere kant is, ze zijn van een spaar actie dus nergens te koop πŸ˜‰

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *