De laatste maanden van 2020 zijn in gegaan…

De wereld stond even stil. Maar draaide ook door. We gaan alweer richting de laatste maanden van 2020, wat een jaar is het geweest. Ik schreef al een fotoartikel met de hoogtepunten van het eerste half jaar. Het leek me deze zeker leuk om even een aantal hoogtepunten van het laatste half jaar van 2020 te delen.

De laatste maanden van 2020 zijn in gegaan…

Noa zijn eerste verjaardag
Het eerste half jaar begon met zijn verjaardag! <3 Het was bijzonder om zijn eerste verjaardag te vieren, vooral zo in corona tijden. Alleen de opa’s & oma’s zijn apart even langs geweest. Het was een groot feestje, hij heeft genoten en we hebben echt heel erg veel kaartjes, cadeaus opgestuurd of aan de deur gekregen. Zo lief dat er zoveel mensen aan hebben gedacht. Lees en bekijk hier het fotoverslag van zijn eerste verjaardag

Hij ging zelf lopen!
Ik ben 1 geworden en HOP. 2 weken later liep meneer, binnen 2(!) dagen had hij door hoe het allemaal werkte. We hebben het uiteraard de 2de keer op film staan. De eerste keer zaten we tv te kijken en kwam Noa ineens voorbij haha. Super leuk om te zien hoe hij ervan geniet allerlei dingen zelf te kunnen doen. Inmiddels rent hij door het huis en is het een echte bezige bij.

Ik begon met het doorzetten van gezonder eten
Ik was wat bewuster bezig met mijn lichaam. Gezondere keuzes maken, genieten van wat meer fruit en minder slechtere gewoontes. Dit sloop er de laatste maanden van 2020 wel weer wat in, maar ik ben zeker van plan dit weer op een fijne manier op te pakken.

Veel bezig met mijn blog
Ik was lekker aan het bloggen, heerlijk! Ik had heel wat toffe samenwerkingen, inspiratie voor persoonlijke artikelen en genoot nog steeds van mijn maandartikelen. Ook las ik heel wat artikelen bij jullie, ontdekte nieuwe blogs, verwijderde blogs die ik amper las en was lekker bezig met mijn lettertype en kleine aanpassingen aan de layout.

Warm, warmer, warmst. Er waren wat hete zomerdagen
Hot hot hot. Er waren ook zeker heel wat warme dagen bij, waarbij we genoten in de tuin. Noa kreeg voor zijn verjaardag een nieuw badje en als een echte waterrat genoot hij hier erg in.

8 jaar getrouwd
We waren alweer 8 jaar getrouwd in Augustus. Ik deelde een leuke vragenlijst op onze trouwdag en we genoten van een fijne uitgebreide maaltijd thuis.

Noa sliep slechter (en wij dus ook)
Ups & downs zoals dat heet. Zo had meneer weken achter elkaar goede nachten, en zo sliepen we amper. Het was even bikkelen, op onze tanden bijten en door.

Hadden wij 3 weken vakantie
Het was heerlijk om eventjes niets te hoeven en te genieten. Ondanks dat Noa wat slechter sliep (en het vakantiegevoel ‘uitgerust’ dan niet van toepassing was) hebben we zeker genoten. Lees hier over wat we allemaal deden in deze fijne vakantie

Genoten bij van onze eerste familie vakantie in Centerparcs
In deze vakantie gingen we heerlijk naar Centerparcs, voor het eerst met z’n 3tjes. We hebben, ondanks alle corona maatregelen zeker wel genoten. Lees hier het gehele verslag van onze fijne vakantie

Maakte we vele leuke uitstapjes
We hebben een hoop gezien; kinderboerderijen, speeltuinen, winkelen (kort en doelgericht in deze tijden) of eventjes heerlijk naar de opa’s en oma’s op bezoek. Het was fijn ondanks alles toch even wat dingen te kunnen ondernemen.

Maakte ik eindelijk weer wat meer DIY projectjes
Ik maakte wat toffe speenkoorden, wagenspanners, lijstje voor een vriendin en maakte wat cadeautjes voor de dag van de leidster. Bekijk hier alles. Daarnaast ben ik nog druk bezig met het oppimpen van het keukentje van Noa.

Genoot ik van wat meer rust voor mezelf
Ik zat wat minder fijn in mijn vel het laatste half jaar. Daardoor maakte ik dat ik steeds meer tijd voor mezelf nam. #selfcare is zo belangrijk en heeft zeker centraal gestaan.

Toch wat leuke uitstapjes
Genieten in de herfstkleuren. Afspreken op afstand met vriendinnetjes en toch eventjes genieten van buiten wandelen, de natuur, eendjes… Noa is een echt buitenkind en is altijd extra happy als hij zijn schoenen aan mag doen.

Artikel idee

Wat waren jou hoogtepunten van dit laatste half jaar?

About the Author

17 Comments

Sofie

Meer dan ooit is het net nu belangrijk om hier even bij stil te staan. Leuk om te zien met de mooie foto’s er bij.

Reply
Louise

Wat een heerlijke terugblik. En fijn dat je zo’n goede balans lijkt te hebben gevonden tussen lekker met mensen afspreken, zorgen voor jullie prachtige zoontje en tijd voor jezelf nemen 🙂 . Ik denk dat het hoogtepunt van afgelopen half jaar onze trip naar Oostenrijk was, heel blij en dankbaar dat we dat nog hebben kunnen doen 🙂

Reply
zwartraafje

Fijn dat jullie in dit bizarre jaar toch van zoveel mooie momenten konden genieten. Goh, ik heb enorm genoten van de bijpraat-wandelingen met mijn nicht, het fietsen -en wandelen met manlief (ook al waren het maar korte afstanden dat buiten zijn deed echt deugd) én ik werd voor de vierde keer tante dat is ongetwijfeld het mooiste hoogtepunt van dit najaar.

Reply
Tamara

Wat een leuk overzicht! Zoveel mooie hoogepunten. Op zich ook wel leuk om te zien hoe hard Noa gegroeid is! Remus was ook zo bij het lopen, ook pal achter zijn eerste verjaardag waren die stapjes daar opeens! Dat was zeker ook een hoogtepunt hier. Maar ook onze reis en vooral ook zo van die kleine gezinsgelukjes. 🙂

Reply
Morgaine

Met een kleintje heb je heel veel hoogtepunten in een half jaar tijd, hier, gaat het wat slower, en zeker in deze tijden, en veel hoogtepunten zijn er niet geweest, wel veel geniet momentjes en dat mag ook! Het absolute hoogtepunt was het afgelopen weekend in elk geval, de woonkamer nieuwe kleuren, en gewoon wit, maar gewoon weer fris en fruitig, volgend weekend verder, het jaar is nog niet om!

X

Reply
SAS

Heerlijk om op deze manier dan even bezig te zijn. En inderdaad het jaar is zeker nog niet om dus nog even genieten van de laatste weekjes van 2020. Geniet ervan! <3

Reply
Madelon

Mooi samengevat, de wereld stond stil maar draaide ook door! Wat een mooie hoogtepunten deel je! Gek genoeg is 2020 een jaar vol naarheid en gekkigheid, maar ook een hoop hoogtepunten voor mij. Een paar hoogtepunten van het afgelopen halfjaar zijn het vinden van en starten met mijn eerste baan, het verhuizen naar een groter huis in de plaats waar we willen wonen en een kitten in huis nemen. Allemaal heel fijne en leuke dingen!

Reply
SAS

Juist om, in deze tijden om extra stil te staan bij alle prachtige momenten die er ook zijn. Wat een fijne hoogtepunten heb je gehad <3

Reply
Nicky

Wat een mooi overzichtje. Hier ongeveer hetzelfde, hoor. Veel buiten, veel wandelen en fotograferen. Gewoon op bezoek bij mijn moedertje. Nou ja, gewoon niet want we houden afstand. Maar op die manier sukkelen we gewoon 2020 door.

Reply
Zo simpel is dan geluk

Hoewel je wat minder fijn in je vel zat heb je toch heel veel mooie momenten gehad. Heel erg leuk om te lezen. Voor mij was het hoogtepunt van het laatste half jaar denk ik toch wel de paar daagjes weg met een vriendin. Haar laatste vakantie, dus erg bijzonder.

Reply
SAS

Oh kan me voorstellen, juist in deze tijden erg fijn is er even uit te zijn… En zo’n laatste vakantie is extra bijzonder <3

Reply
Darina

Hele mooie momentjes met leuke foto’s. Selfcare is zo belangrijk, vooral in deze vreemde tijd. Een van mijn hoogtepunt was dat we grotendeels klaar zijn met de grootschalige verbouwing in huis. We hebben nu alleen nog de ‘kleine’ klusjes te doen.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *