Bye Bye vakantie | Wat wij deze vakantie allemaal deden

Morgen begint de nieuwe werkweek weer, na 3 weken (eigenlijk iets langer door een zieke Noa) een fijne vakantie te hebben gehad. Het zal wel weer eventjes wennen worden in het ritme te komen, want deze was ver te zoeken de afgelopen tijd. Daar is het dan ook vakantie voor 😉 Ik vertel jullie graag wat we deze 3 weken hebben geleefd en waar we van hebben genoten. Kijken jullie mee?

Leuke samenwerkingen met mijn blog 📝
Er kwamen heel wat leuke mailtjes binnen voor samenwerkingen met mijn blog. Ik werd er erg blij van. Een aantal zijn al online gekomen, een aantal zitten in de pen. Oftewel in het toetsenbord 😉 Ik werd extra blij van de mooie sieraden die ik kreeg via Kayasieraden. In het speciaal mijn vingerafdruk ketting.

#offline-tijd
Ik spendeerde zoveel mogelijk tijd lekker offline. Ik las, keek series, genoot van thee (en chocolade) en probeer wat op te laden. Vooral omdat Noa soms erg slechte nachten had en soms goede, merkte ik dat ik vaker hoofdpijnen had door de wisseling qua nachten. Ook sliep ik overdag bij en vond het extra belangrijk om eventjes tijd te nemen voor mezelf zodra het kon. Serie (niet geheel ‘offline’ dus), Boek. Thee. Rommelen in huis.

Onze vakantie naar Centerparcs 🌿
We gingen eindelijk voor het eerst als gezinnetje naar Centerparcs. Zo genoten en zo fijn gehad. Eendjes voeren. Eekhoorntjes voeren. Speelhal. Kidnerboerderij. Zwemmen. Lees hier het gehele (foto)verslag van deze fijne vakantie

Bezig in de (voor)tuin 🌳
Onze voortuin is na maanden altijd net een jungle. Eigenlijk moeten we het beter bijhouden maar iets met beide geen groene vingers. Tevens willen we de voortuin anders hebben, waardoor we er nu eigenlijk niet veel aandacht aan besteden. We hebben hem geheel onkruid vrij gemaakt, inmiddels is alle zooi ook uit de tuin. Daarbij zijn we ook wat bezig geweest met de achtertuin en hebben we al een idee voor de aanpassingen.

Afspraken 🏃‍♀️
We hadden verschillende afspraken staan deze vakantie. Zo hadden we de 14 maanden afspraak met Noa bij het CJG. Hij kreeg z’n prikken en was een aantal avonden erdoor onrustig. Gelukkig niet ziek, geen koorts maar wat niet is kan nog 10 dagen erna komen. Dus we wachten af. Verder was alles goed met hem wat fijn is als bevestiging te horen. Ayla kreeg haar inentingen en we gingen weer voor de controle naar de tandarts.

Ik zag vriendinnetje Laura uit België na een hele tijd weer 💕
Zo leuk om weer eens een date te hebben met een vriendinnetje! Vooral die vriendinnetje die is geëmigreerd naar België en ik daardoor helemaal weinig zie. We hadden een afstandsdate, aten een lekkere tompoes en kletste wat bij. Daarnaast gaf ik haar een zelfgemaakte DIY lijstje voor haar woning. Waar we nog heen zouden gaan maar wat door corona niet is gebeurd. Hopelijk is het in 2021 wel zover om eindelijk haar nieuwe huisje zien.

Nieuwe aankoopjes / AliExpress bestellingen binnen 👕🛒
Hello nieuwe aankoopjes! De We kochten heel wat toffe dingen in onze vakantie. Zowel voor Noa als voor ons zelf. Bekijk hier uitgebreid de afgelopen aankoopjes. Ook kwamen heel wat Alie pakketjes binnen en mis ik er nu nog 2.

Lucifer kijken 📺
Ik geniet telkens van de afleveringen van S5 van Lucifer. Inmiddels ben ik alweer BIJNA klaar. Maar gelukkig komt deel 2 van S5 nog online en is er een S6 aangekondigd. Nog lang niet klaar gelukkig 😉 Ik heb me deze vakantie in ieder geval prima vermaakt met heel wat afleveringen.

Ik las het slechtste boek OOIT van Nora 📚
Op vakantie naar Centerparcs nam ik een romannetje mee van Nora. Niet zo maar eentje, maar eentje die ik tegen kwam in een boekenruilkast en nog niet had. Extra lucky… Dacht ik. Wat.een.slechte.verhalen. Het was wel geschreven ala Nora dus las wel lekker weg maar wat een bagger verhaal. Wat een bagger (open)einde. Wat een… Ik kan er echt niet over uit. Ik heb ze beide doorgelezen omdat ik hoopte dat er nog verbetering in zat. Maar… Nee. Helaas niet. Hoewel ik sommige boeken van Nora Roberts minder vind, gewoon qua verhaal is dit het eerste boek wat ik echt slecht vond. Op naar een volgend beter boek.

Waar het over gaat?

(1) TIJDLOZE HARTSTOCHT Libby Stone wil het eigenlijk niet geloven, maar kan geen andere verklaring vinden voor die rare dingetjes die haar zijn opgevallen. Zoals zijn reactie op iets simpels als een vaatborstel of zijn vreemde woordkeus. Haar eigen pc – die dankzij Caleb Hornblower opeens tegen haar begint te praten – overtuigt haar uiteindelijk: ze is verliefd geworden op een man die drie eeuwen ná haar is geboren. Dat is vragen om een gebroken hart… (2) EEUWIG AVONTUUR Zodra Jacob Hornblower ontdekt wat er met zijn verdwenen broer is gebeurd, vertrekt hij naar Oregon om hem te bevrijden uit de klauwen van de vrouw door wie hij zich in de luren heeft laten leggen. Maar bij Calebs berghut stuit hij op de temperamentvolle Sunny Stone, die totaal niet van hem onder de indruk is – en die zijn oordeel over haar zusje al helemáál niet op prijs stelt!

Quality time samen 🖤
Echt even samen eruit, kindloos. Noa was bij opa & oma en wij gingen heerlijk op pad. We zijn lekker bezig geweest in huis maar gingen ook eventjes buiten de deur lunchen. Fijn om er eventjes samen uit te zijn.

Het einde van de vakantie maakte we ook nog even samen een uitstapje. Eventjes winkelen voor een nieuwe jas voor M, aten we heerlijk een tosti bij de bakker en kochten we nog wat pyjama’s voor Noa. Hij had het prima naar zijn zin in het speelparadijs.

Winactie gewonnen bij Vakervrolijk 🎉
Ik was weer een bofbips en won een winactie. Dit keer niet voor mij maar voor onze poezel Ayla. Het ging om deze winactie bij Romy van VakerVrolijk. Zo blij mee! Ayla werd erg blij van het nieuwe voer en speeltje. Erg fijn om haar op deze manier te kunnen verwennen. De afgelopen weken waren hectisch met een zieke Noa waardoor ze wat minder aandacht kreeg.

Babyboeken zijn zo goed als af 📖
HUILEN. Een beetje toch wel. Zijn babyboeken zijn zo goed als af. Ingevuld is alles al, nu nog de foto’s bestellen die ik nog mis… Het enige wat nog moet worden ingevuld is zijn 2de verjaardag met foto en kleine tekst. En dan is mijn baby echt geen baby meer. Ik heb de boeken echt met zoveel plezier gemaakt en heb er gelukkig voor Moederdag eentje gekregen tot 4 jaar, dus ik kan nog even vooruit 😉

Bye bye vakantie! Je was fijn en zoals altijd veeeeeeelste kort. Op naar de volgende vakantie. Waarschijnlijk voor ons de kerstvakantie. Wanneer is jou volgende vakantie?

16 reacties op “Bye Bye vakantie | Wat wij deze vakantie allemaal deden

 1. Zo fijn dat jullie een heerlijk gevulde vakantie achter de rug hebben en dat je in de prijzen viel bij Romy. Jullie lunch ziet er trouwens erg lekker uit én wat hadden jullie die dag nog geluk met het weer. Wel super jammer dat het Nora Roberts boek zo enorm tegenviel. Ik heb het zelf ook al enkele keren gehad met oudere boeken van haar waardoor ik me nu liever op haar latere werk focus. Al een geluk dat ze zoveel geschreven heeft en dat er voor elke tegenvaller ongetwijfeld meerdere andere zijn die wél fijn zijn om te lezen.

 2. Het is altijd weer even wennen na zo’n leuke vakantie maar meestal heb je snel het ritme weer te pakken. Ik heb nog steeds geen vakantie gehad, alleen af en toe een dagje vrij. Geen idee wanneer ik vakantie neem. Met Kerst misschien.

 3. Wat een fijne vakantie! Een afstandsdate? Hoe moet ik dat voor me zien? Via Zoom of Skype ofzo? In elk geval super leuk dat je je vriendin uit België weer hebt gezien 😀

  1. Dat we afstand van elkaar houden in huis, meer dan 1.5 meter zelfs 🙂 Via Whatsapp heb ik met vele vriendinnen die ik weinig heb gezien de afgelopen maanden zitten video bellen, ook heel fijn!<3 Maar vriendinnetjes écht zien is toch wel heel erg fijn in deze periode. Vooral Lau, aangezien ze erg ver woont 😉

 4. Dat lijkt me als een fijne vakantie! Dat offline zijn, paste ik ook toe. En het lukt me ook steeds meer om offline te zijn, ik hou nu twee schermvrije avonden per week. Heerlijk <3 Enkel een half uurtje Yoga met Adrienne mag.

  Zo'n toffe mok van Winnie the Pooh! Waar heb je die vandaan?

 5. Och die kleintjes worden echt snel groot. Maar dat rompertje met girafjes dikke love hier!
  Ik las toevallig vorig maand een boek wat me enorm tegenviel kom er nog op terug. Nora is overigens helemaal mijn smaak niet, maar had laatste een mazzeltjes met een doos gratis boeken en heb iemand dus heel blij gemaakt met dat boek van je op de foto…

  1. Ben zo benieuwd als hij dat rompertje met girafjes aan kan <3
   Oh dat is wel fijn dat je iemand er blij mee kan maken. Dit boek gaat weer terug de leesbieb in voor iemand anders.

 6. Klinkt als een heerlijke vakantie! Wat een leuke kledingsetjes voor Noa! Ik heb mij nog steeds niet gewaagd aan het nieuw seizoen van Lucifer maar wel razend benieuwd! Maar ik wil graag wachten tot het ganse seizoen uit is, still waiting. Hopelijk kun je na 3 weken weer snel wennen aan het werkritme.

  1. Op werk was het na 2 dagen net of ik niet was weggeweest haha dus dat in het ritme komen is goed gekomen. Och dat je je kan inhouden tot alles op staat… Hoewel het wachten nu wel jammer is 😉 #s5lucifer

 7. Uhhhh… ja.. vakantie… ~proest~ ik zit hier andersom, ik wacht juist of ik weer zou kunnen starten ja of de nee. Twee weken geleden zou mijn collega terug komen die er over gaat, ze zouden eventueel een plan uit gaan dokteren en dan contact opnemen met mij, eigenlijk, zou ik afgelopen week wie weet alweer gestart zijn, maar tot heden… Denk ik… dat het ze niet lukt om iets uit te dokteren, hoe dit te gaan doen en aanpakken met de cliËnten, want ik ben nog altijd niet gebeld. Dus de vraag van vakantie, ook al was en is die verplicht, is andersom… wanneer en kan ik ooit nog aan de slag?

  Leuke foto’s, fijne momentjes weer laat jij zien! Volgend weekend is het de bedoeling dat ik even met dochter en kleinzoon ga stappen 😉 En lunchen of zo… Ik kijk ernaar uit!
  X

  1. Och, suc6. Ik hoop dat je snel wat hoort. Snap dat het inderdaad lastig is te bekijken hoe dit te doen, maar om voor jullie wat te weten is ook wel weer fijn. Ook al laten ze even weten het niet te weten toch?

 8. Dat leest als een fijne vakantie, al is hoofdpijn niet fijn.
  Sterkte met terug in het ritme komen.

  Mijn volgende vakantie: ergens in oktober volgens mij.

  1. Ja de hoofdpijnen (en gebroken nachten) zijn wat minder, maar dat overleven we wel weer. 😉
   Alvast veel plezier in Oktober.

 9. Wat een heerlijke vakantie heb je gehad, zo te lezen! Zo fijn om weer even wat quality time met elkaar te hebben zonder werk. Je nieuwe aankoopjes zien er ook onwijs leuk uit. Hopelijk heb je lekker kunnen bijtanken om weer met frisse energie aan het werk te gaan.
  En superleuk om te zien dat het pakketje voor Ayla zo in de smaak viel (letterlijk) 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *