Mijn beste AliExpress bestellingen van de afgelopen jaren

De gelopen jaren heb ik vaak bestellingen gedaan bij AliExpress. Een hele fijne site waar je voor goedkoop dingen kan bestellen. Nou weet ik dat het vast niet altijd goede kwaliteit is en in de juiste omstandigheden wordt gemaakt; vandaar dat mijn bestellingen ook wat zijn afgenomen. Toch heb ik de loop der jaren echt wel wat pareltjes (zowel voor mezelf als Noa) aangeschaft die ik zeker met jullie wil delen.

NOTE: Mocht je geïnteresseerd zijn in de linkjes van de producten laat het me weten, dan stuur ik deze via de comments of via email naar je toe.

Hieronder een greep uit de leukste dingen van mijn Alie collectie…. Plaatjes komen rechtstreeks van de AliExpress bestelling en telkens ernaast mijn eigen foto ©

Beauty & the Beast theepot
1 van mijn eerste en duurdere bestellingen van mevrouw theepot uit Belle & het beest. Best spannend, aangezien ik best huiverig was of het wel heel en goed aan zou komen. Uiteindelijk staat deze te pronken in mijn selectie van de theekast geheel in B&B stijl. Ik ben er nog steeds erg blij mee.

Fox luiertasje
Ideaal is dit waterbestendige luiertasje. Ik gebruik hem nu voor de luiers die ik heb liggen op de bank, maar als Noa ouder is en richting zwemles gaat lijkt me deze ook ideaal om te gebruiken voor natte kleding. Noa vind het ook erg leuk om er nu mee rond te lopen & alles eruit te halen.

Mijn beste AliExpress bestellingen van de afgelopen jaren

Speelkubus
Deze is sinds kort bij onze kleine vriend een succes. Ik had hem al tijden, maar de laatste tijd speelt hij er erg mee. De lus eruit halen, proberen de rits open te doen en vooral het clipje in en uit doen vind hij leuk. Het is een leer kubus zodat hij wat meer de motorische vaardigheden onder de knie krijgt en kan leren.

Slofjes (Noa)/ Zwangerschapsonderbroeken / Regenboog (kamer Noa) / Losse thee zakjes
Ook handig: de fijne slofjes voor Noa die je met klittenband (en antislip aan de onderkant) kunt vastmaken. In mijn zwangerschap (en nu met mijn maandelijks dingetje) waren de zwangerschapsonderbroeken erg fijn voor m’n buik. De mooie regenboog staat als decoratie op Noa zijn kamertje en de losse theezakjes zijn erg handig in gebruik en bestel ik vaak mee.

Nieuw telefoonhoesje Londen
Toen ik M. zijn telefoon overnam kocht ik heel wat nieuwe hoesjes. Uiteindelijk is dit mijn favoriet en komt hij niet meer van mijn telefoon af. Londen. De plek waar ik zo van hou. De tekeningen komen iets naar boven als 3D en het is een stevig hoesje.

DIY doos speenkoorden maken
Nog steeds heel erg veel plezier van deze DIY doos met allerlei kralen en houten spulletjes. Ik maak er een hoop leuke DIY speenkoorden, wagenspanners en bijtringen van. Zowel een hoop voor Noa gemaakt maar ook als cadeau. Zie hier de creaties die ik o.a. heb gemaakt.

Deursticker Noa
Nog steeds zo blij met deze aankoop; deze mooie grote deursticker zit op de deur van Noa zijn kamer. Nog steeds zoveel plezier van, van goede kwaliteit en Noa vind de diertjes ook erg tof. Ik was wel blij dat M. hem erop heeft gemaakt aangezien ik daar echt het geduld niet voor heb 😉

Vossenpakje Noa
Yay voor dit leuke vossenpakje! Hij staat Noa erg leuk en het is zeker een favoriet outfit. Alleen het rompertje met vosjes is wat aan de grote kant vergeleken met het broekje. Ik denk dat hij het rompertje langere tijd aankan daardoor. Maar even een donker bruin broekje dan bij zoeken 😉 Ik genoot van het feit dat hij hem veel aanhad op vakantie. Vosje op z’n kont, soooo cute.

Heb jij wel eens wat via Alie besteld? En wat is de tofste bestelling die je ooit hebt gedaan?

About the Author

12 Comments

zwartraafje

Zo leuk om te zien. Ik probeer wat te minderen met daar zaken te bestellen maar heb er al veel leuk knutselmateriaal tegengekomen. Eerder heb ik al wel wat favorieten op mijn blog gedeeld. Het eerste dat me zo meteen te binnen schiet zijn de mini boekjes die ik had gekocht én die ik nadien heb verwerkt in een haarspeld. Die theepot zou ik misschien nog wel willen kopen. Van Chip heb ik twee verschillende stenen kopjes en van Mm. Potts een tasje maar dat zou ik graag vervangen door een stenen exemplaar zodat de set compleet is.

Reply
Tamara

Wat mooi! Ik heb er echt geen geduld voor om zo’n mooie spullen te zoeken en te vinden, haha. Ik heb wel interesse in de speelkubus en het vossenpakje, mocht je dat eens kunnen linken, leuk!

Reply
Romy

Oeh, wat een leuke aankopen allemaal! Vooral die regenboog en het telefoonhoesje vind ik heel tof. Dat hoesje is ook echt iets voor jou natuurlijk 🙂 En die muurstickers op de kamer van Noah blijven ook geweldig natuurlijk!

Reply
Madelon

Och dat vossenpakje, zo lief! Leuke bestellingen heb je gedaan. Moet eerlijk zeggen dat ik er zelf nog nooit heb gekeken op Alixpress, maar wie weet binnenkort 🙂

Reply
SAS

Zeker doen! Hoewel niet alles van goede kwaliteit zal zijn heb ik eigenlijk nooit een miskoop gehad; op 1 ding na qua maat.

Reply
Nicky

Ik heb daar geen geduld voor, hoor. Het duurt vaak zo lang voor het binnenkomt. Ik heb ooit een koeltasje gekocht. Duurde weken en toen het binnenkwam bleek het piepklein te zijn. Er kon net een pakje boter in. Daarna heb ik er nooit meer iets besteld. Die kubus vind ik wel heel leuk. Da’s wel wat voor mijn vriendje met z’n slechte motoriek. Haha!

Reply
SAS

Heel eerlijk; ik had daar ook nooit echt geduld voor aangezien het soms maaaaaanden duurde. De laatste 3x dat ik bestelde was alles binnen een aantal weken al binnen, super fijn. Vooral nu met de Sint cadeaus die dus op 2 na allemaal binnen zijn en kort gelezen zijn besteld.

Reply
Sofie

Wat een mooie spullen! Hier ook een vosjes-fan 🙂
En een Belle & het Beest-fan… ik vind die theepot en het kopje zo schattig!

Reply
Audrey

Er zitten echt heel veel leuke dingen tussen! Ik bestel niet meer zo veel bij Ali de laatste tijd, maar de donutmanden voor de honden en kerstdecoraties waren zeker goede aankopen.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *