Mijn 5 mooiste momenten van 2019

De laatste anderhalve week van 2020 is begonnen! Tsjongen wat een jaar. Uiteraard traditiegetrouw heb ik een aantal terugblik artikelen gemaakt voor 2019. Ik neem jullie graag mee naar de 5 mooiste momenten van dit jaar: om even terug te blikken en stil te staan bij dit mooie maar veelbewogen jaar.

Alle voorbereidingen op ons zoontje

Uiteraard stond 2019 in het teken van Noa die geboren zou worden. We kochten heel wat spullen als voorbereiding, hadden veel afspraken bij de verloskundige, we maakte zijn kamertje klaar en ik was blij toen ik éindelijk zwangerschapsverlof had (waar ik zeker wel van genoten ondanks alle kwaaltjes) Het was super leuk om met alles bezig te zijn en tegelijkertijd heel onwerkelijk dat er straks in dat lege bedje een hummeltje zou liggen. Nu inmiddels maanden verder en kan het me niet meer voorstellen dat het bedje ooit leeg was.

Lees in de categorie #babypeanut alles over mijn zwangerschap & voorbereidingen

Mijn 5 mooiste momenten van 2019
Dekbed van Huisje8 / Rompertje via bol.com

Leuke dates met vriendinnen

Ik had dit jaar zeker heel wat leuke dates met vriendinnen. Zowel bij een leuk theehuis als een aantal dates bij Bagels & Beans, nog steeds mijn favoriet. Ook genoot ik van een aantal andere lunches en kwamen er veel vriendinnen langs in mijn verlof en toen Noa er uiteindelijk was. Zo fijn! Ook had ik pas geleden een fijne date met 2 vriendinnen met lekker eten en een dobbelspel met cadeaus. Ik at heel wat fijne pannenkoeken in het pannenkoekenhuis en genoot ook in een café in ons dorp met vriendinnen.

High tea en dobbelspel bij vriendinnetje thuis 22-12-2019

Daarbij wilde ik ook zeker de onderstaande foto delen: uit eten met 2 lieve vriendinnen, 2 dagen voordat Noa geboren zou worden haha! Ik had zelf het idee dat het nog wel even op zich liet wachten: dus heerlijk pannenkoeken gegeten en daarna ook nog eventjes langs werk geweest. Man, nooit gedacht dat ik 2 dagen later ze kon verblijden met het nieuws dat we papa en mama waren geworden.

Jurk uitzoeken, vrijgezellenfeestje regelen & de bruiloft zelf van mijn vriendinnetje

Dit jaar was ook zeker een bijzonder jaar door een vriendinnetje die ging trouwen! Ik mocht mee haar prachtige jurk uitzoeken, regelde haar vrijgezellenfeestje (Blond Amsterdam schilderen en een high tea) en was getuige op haar prachtige bruiloft. Heel bijzonder om deze mijlpalen samen mee te maken. Genoten van deze prachtige dag en zo blij voor hun beide. ♥ #friendsforever #wegowayback

Geboorte Noa

Uiteraard het hoogtepunt van dit jaar: De geboorte van ons zoontje Noa. Lees hier mijn bevallingsverhaal. Nog steeds super trots, blij en dankbaar dat alles zo goed is gegaan en hij het nu na al die maanden nog steeds zo goed doet. We hadden een prima start en hij deed het vanaf dag 1 al goed. We genieten nog elke dag van ons kleine wondertje, die alweer hartstikke groot aan het worden is met z’n willen zitten & staan. Leuk om al zijn ontwikkelingen zo van dichtbij mee te maken. Tot de maan en terug ♥

Foto gemaakt door professionele fotografe tijdens onze New Born Shoot

Prachtige wandelingen met Noa

Ik hou echt zo van wandelen en tijdens mijn verlof was het prachtig weer. Samen met Noa heb ik dus heel veel fijne wandelingen gemaakt (úren) en ook na mijn verlof: in de ochtenden voor werk of heerlijk in het weekend. We wonen in een prachtig dorp met een heel stuk polders, een groot natuur gebied en een park naast de deur. Echt xxl genieten dus!

Idee artikel

Ik ben erg benieuwd naar jullie 5 mooiste momenten van 2019.
Deel ze in de comments!

About the Author

20 Comments

Heidi

Wat fijne momentjes heb je had. Vooral het uit kijken naar je kleine schat… En met vriendinnen afspreken is altijd super fijn.

In 2019 heb ik ook af en toe afgesproken met vrienden. Heb ik mijn beste vriendin na een lange tijd terug gezien. Ben ik naar de liv show gaan zien van mijn zoontje die op de danschool zit. En heb ik heerlijke reuze gemaakt. Je doe me denken dat ik misschien ook zo een blog zal schrijven. Dan weten jullie ook wat mijn mooiste momenten was in 2019.

Reply
zwartraafje

Wat een prachtige herinneringen Sas. Ik koester vooral de vele fijne bijpraat-afspraken met vriendinnen, de rustige momenten waarop ik even ging wandelen in het natuurgebied en de vele rustige avonden en dagen thuis met manlief plus de momenten waarop ik voldoende energie had om aan het knutselen te gaan of weg te duiken in een boek.

Reply
Nicky

Wat een mooi jaar was het voor jullie. Ik vond het heel bijzonder om mee te lezen. Het bracht heel wat mooie herinneringen terug. Dus thanks! Hoogtepunten hier: weekendje Groningen met dochter, logeerpartijtje van mijn moeder, de bruiloft van onze vrienden. En alle gezellige etentjes, de uitstapjes met Vriendjelief én alle strandwandelingen.

Reply
SAS

Wat een fijne momenten dit jaar! Heerlijk zo’n weekendje met je dochter en las ook over je bios uitstapje. Strandwandelingen wil ik meer gaan maken in 2020, dit jaar volgens mij helemaal niet geweest. Dus tnx voor de reminder.

Reply
Irene

Mooi overzicht met stuk voor stuk heel fijne en memorabele momenten! Een paar van mijn mooiste momenten waren toen we ons hondje Moose gingen halen, de zomer, ook dates met m’n vriendinnen en dat ik een nieuwe vriendin leerde kennen, onze tuin die we ‘af’ gemaakt hebben en dat ik van m’n blog mijn bijberoep heb gemaakt.

Reply
SAS

Awww ja, jullie hondje Moose<3 Wat een leukerd is dat. Kan me voorstellen dat dit bij je mooiste momenten hoort.

Reply
Wanda

Absoluut een bijzonder mooi jaar voor jullie dankzij de komst van Noa. Mijn mooiste momenten? Pff, onder andere onze vakantie naar Kroatië, een land dat ons in alle opzichten heeft verrast, samen klussen aan project Vakantiehuis, de leuke afspraken met vrienden, maar ook gewoon de momenten voor mezelf, even relax op de bank met een boek.

Reply
Ilona Wielinga

Mooie momenten heb je verzameld! Mijn reis naar Oostenrijk was zeker een hoogtepunt, net als mijn reis naar Londen. Alhoewel mijn ontslag van de acute psychiatrie na vijf maanden ook zeker een mooi iets was.

Reply
Romy

Wat een prachtig overzicht! En wat mooi dat je niet alleen grote mijlpalen, maar ook kleine fijne momentjes deelt. Heerlijk dat je dit jaar ook wat fijne tijd met vriendinnen kon doorbrengen. En wat bijzonder dat je zo nauw betrokken was bij de bruiloft van je vriendin! Ik heb toevallig volgend jaar (voor het allereerst) een bruiloft van een dierbare vriendin. Het is pas in juni, maar ik zie er nu al enorm naar uit.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *