Terugblik | Mijn Instagram in 2019

Deze tag was jaren terug erg populair onder de bloggers. Zo maakte ik deze tag al in 2015 & in 2017 en eigenlijk daarna niet meer. Om hem toch nieuw leven in te blazen (want wat is dit een leuke tag!) dit jaar een overzichtje van Instagram. De tag is verzonnen door Danielle

Door bewust bloggen zijn de foto’s van Noa niet zichtbaar. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram in 2019?
Hoewel we nog 5 dagen te gaan hebben plaats ik de laatste foto die ik gisteren poste. Zodra ik de laatste foto van 2019 heb geplaatst zal ik deze eronder zetten.

De onderstaande foto is onze boom dit jaar, inclusief alle leuke cadeautjes die we voor elkaar hebben gekocht. Heel bijzonder: zo de eerste kerst samen met Noa als gezinnetje. We hebben ervan genoten. Een recap gaat van de week nog online komen uiteraard als fotoverslagje.

Wat is de allereerste foto die je (in 2019) plaatste op Instagram? #TBT
Oei, deze foto dat ik lekker aan het genieten was van onze vakantie; inclusief nieuw spel voor de Switch Pokémon. *nog steeds trouwens niet uitgespeeld haha. Ik ben nu bij de Pokémon league waar ik alles nog moet halen. En op deze foto…. Yara erbij op schoot. #RIP Ik mis je nog elke dag..

Wat is je allerleukste foto van 2019 waar je zelf op staat?
Door bewust bloggen is het lastig een foto hier te plaatsen. Wel plaatste ik pas geleden een mooie selfie van mezelf, echter plaats ik deze niet hier. Ik kies uiteindelijk voor 2 foto’s: deze onderstaande foto (bewerkt) toen ik 34 weken zwanger was. Het werd eindelijk een beetje zichtbaar dat ik zwanger was, voor die tijd had ik een bescheiden buikje. Ik maakte trouw elke week een buikfoto en nu elke week een foto van Noa. Kort geleden dit, hoewel het nu Noa er is ook alweer erg lang geleden lijkt..

34 weken zwanger

Onderstaande foto ben ik wel wat meer herkenbaar, maar ach. We doen het gewoon een keer. In mijn verlof had ik prachtig weer waardoor ik dagelijks lekker kon wandelen met Noa. Ik heb hier echt zo ontzettend van genoten en heel wat fijne wandelingen met hem gemaakt.

Wandelen in mijn verlof met Noa

Van welke Instagramfoto uit 2019 krijg jij ter plekke heimwee?
Dit jaar, door mijn zwangerschap maakte ik maar 1 skaterit dit jaar. God wat heb ik het gemist en wat was het heerlijk na zo lang weer heerlijk een rit te maken. Ik hoop het in 2020 weer fanatiek te kunnen oppakken. Ik heb in ieder geval erg genoten van deze rit, ruim 5 kilometers in de prachtige natuur.

Maar ik wil hier ook zeker mijn Babyshower benoemen. Wat was ik verrast en wat heb een fijne dag gehad met al mijn dierbare vriendinnen & familie. Lees hier alles over mijn babyshower (uiteraard met fotoverslag)

Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2019 op Instagram deelde?
Volgens mij deel ik altijd lekkere foto’s van Bagels & Beans haha. Ook dit jaar kwam ik er regelmatig met vriendinnetjes en genoot. Ik vind het zo’n fijne tent: de sfeer en het fijne eten. Ja, 2020 ga ik er ook zeker weer vaker naartoe.

Maart 2019 / met lief vriendinnetje

Welke foto kreeg in 2019 de meeste likes?
Uiteraard was dat de onderstaande foto: toen ik eindelijk op social media kon delen dat we in verwachting waren van Noa. Wauw, wat lijkt dit alweer zolang geleden. Inmiddels gaan we richting de 6 maanden oud…

En dit waren mijn #bestnine foto’s: Een hoop Noa. ♥ De originele zonder hartjes kun je vinden op mijn Instagram. Hoewel ik bewust met mijn blog & ook Instagram omga, deel ik daar deze foto’s aangezien dit de enige foto’s zijn die ik van Noa ‘live’ heb gedeeld.

Door bewust bloggen zijn de foto’s niet zichtbaar. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)
Bekendmaking zwangerschap / eerste foto Noa in ziekenhuis / foto thuis / foto thuis toen hij 1 week oud was / foto samen met mini Noa / eerste keer wandelen / 20 weken echo net gehad, wij wisten dat we een zoontje kregen en hielden dit voor onszelf / knuffelen met Noa / Love you!

Wat was het mooiste moment wat werd vastgelegd van 2019?
Dat is uiteraard de geboorte van Noa. (de foto is wat meer onherkenbaar gemaakt door bewust bloggen, M. staat er uiteraard ook op) Ik vond het fijn dat er een hoop mooie foto’s zijn gemaakt van het moment door personeel van het ziekenhuis. Ik koester deze foto’s dan ook…

Wat is de allerleukste foto die je in 2019 maakte van een (huis)dier?
Ik heb weer vele foto’s gemaakt dit jaar van Ayla: overal ligt ze lekker tegen me aan of op me te chillen. Ze doet het super goed, ook met de veranderingen in huis zo met Yara die overleden is & Noa als toevoeging van ons gezin. Nu ik dit typ ligt ze lekker op schoot te slapen bij me. Deze foto’s waren nog voor de traprenovatie die wij hadden: heerlijk chillen op de trap. Ik vind het prachtige foto’s aangezien je haar heel tevreden en blij ziet liggen.

Ook ging ik vaak naar een Bospark, die zat naast de verloskundige praktijk. Hertjes kijken en zelfs zoals op bovenstaande foto aaien. Zo leuk! 🦌

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?
Ik gebruik als VSCO voor het bewerken van mijn foto’s, filter T1 of voor zwart/wit foto’s B1. Vind het nog steeds een hele fijne app. Daarbij ben ik dit jaar steeds meer Instagram Stories gaan gebruiken, super leuk!

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?
#babynoa2019 (wat uiteraard 2020 gaat worden (minus de ‘baby’) aankomend jaar) #walkingwithnoa en ik denk #verlofvanSas. Een hoop mamma/Noa gerelateerd uiteraard aangezien dit jaar ook wel daarvan in het teken stond.

Welke 3 accounts zijn bij jou favoriet?
Ik volg eigenlijk echt een hoop accounts (en vindt ze uiteraard allemaal leuk) Het zijn er in totaal 382… Ik vertel dus liever met wie ik o.a. het leukste contact heb via Instagram, zowel als reacties op mijn foto’s als via DM. Met mede mama’s Annouska , Shanti en Sabine. Maar ook lief blogvriendinnetje Simone, Lieke, Johanne en mijn liefste RL vriendinnetjes Leona, Sabine, Julie, Wendy en leuk om met Laura nog op deze manier contact te hebben die nu in Gent woont.

Je kunt me op Instagram vinden en volgen onder de naam Sassie__
Het is een beveiligd account maar je kan zeker toegang vragen.

12 reacties op “Terugblik | Mijn Instagram in 2019

  1. Zo’n fijne terugblik-post. Dat is een fijne terugkerende traditie. Ik was me deze week nog aan het afvragen of ik ook een blogpost zou uitwerken met mijn favoriete Instagram-foto’s. Maar ik twijfel nog een beetje vermits ik al heel wat terugblikposts heb voorbereid.

    1. De meeste foto’s zullen ook vast wel voorbij zijn gekomen in mijn maandoverzichtjes 😉 Maar vond het toch leuk ook even op deze manier terug te blikken.

  2. Leuke terugblik op een bijzonder jaar voor jullie. Mooi om de foto’s te zien die je het meest dierbaar zijn! Ik wens je een goede jaarwisseling en veel moois voor 2020!

  3. Dit was voor jou en jullie een heel bijzonder jaar natuurlijk ,dus zal altijd speciaal blijven welke foto je ook gaat terug zien nu 😉

    Leuk om het zo weer even bij elkaar te zien, best nine nog niet gedaan geen idee of ik dat nog ga doen 😉

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *