Terugblik | Mijn leukste herinneringen aan Oostenrijk

Al een tijdje geleden deelde ik het artikel met een Terugblik van onze trip in Londen, nu leek het me leuk deze ook te maken voor Oostenrijk. Oostenrijk was ik namelijk (afgezien van die ene keer toen ik 2 was), nooit geweest. Ik was dus erg benieuwd hoe ik het zou vinden. Hierbij dus de leukste herinneringen aan onze week in Oostenrijk afgelopen Juni, maar ik laat ook zien hoe ik een aantal van deze herinneringen tastbaar heb gemaakt.

De natuur


Wauw. Gewoonweg, WAUW. De natuur daar is echt adembenemend mooi. Je komt echt even tot rust en kan genieten van de prachtige natuur, de dieren en vooral de stilte. Ik genoot ook ontzettend van deze mooie manege die geheel in de bergen lag.

Wandelen in het gebied


Ik heb nog nooit zoveel gewandeld als toen. Kilometers heb ik gemaakt door de bergen, door het bos en ik genoot. genoot van het feit dat er zo weinig was. Samen met mijn schoonmoeder heb ik ook zeker een aantal extra wandelingen gemaakt (ook eentje in de regen) en vond het fijn te kunnen lopen & mijn verstand op 0 te zetten.

Het meertje inclusief kikkervisjes


Dit meertje, een aantal minuten bij ons appartementje vandaan was echt geweldig! Hij zag echt zwart van de kikkervisjes aan de randen en het water was zó helder. Het meertje was dan ook handmatig aangelegd. Ik heb er echt prachtige foto’s samen gemaakt. Met het mooie weer, was dit echt een kers op de taart van onze reis.

High Line 179


Toch maar even mooi gedaan he, die lange en té hoge brug. In het begin dacht ik: doe ik wel even. Maar dat viel vies tegen. Toch vind ik het super vet dat we hier gewoon overheen zijn geweest. Ik genoot dan ook vol op toen ik weer op de grond stond. Maar ook zeker de heenreis inclusief ruïne Ehrenberg waar we genoten hebben.

Het samen zijn


Eigenlijk was het hoogtepunt gewoon het samen zijn. Samen en écht even helemaal weg. Ik genoot van een aantal boeken, van het wandelen, we deden spelletjes ’s avonds en gingen uit eten. Dit samen met mijn schoonfamilie maar ook zeker de quality time met M. deed me goed.

Offline zijn


Ik schreef al een apart stukje over mijn offline week, maar echt het was top. Voor al die dagen in Oostenrijk lekker weg van social media, mijn blog en alle Whatsappjes. Zo fijn, want merkte toen mijn internet weer aanging richting Nederland dat ding telkens af ging met berichten. Ik heb het geen moment gemist. Heerlijk gelezen, offline gespendeerd en de enige keer dat hij aanging was het ontvangen van foto’s van schoonfamilie, en als ik via Youtube een muziekje wilde luisteren.

Lees hier alles over onze trip naar Oostenrijk en bekijk mijn fotoblog.

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Smartphoto

Herinneringen tastbaar maken

Met het oog op bewust bloggen zijn de foto’s van mij & M., niet zichtbaar. (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

Nou heb ik dit bovenstaande prachtige fotoboek besteld via smartphoto. Ken je deze shop niet? Ik gok van wel aangezien dit de nieuwe naam is voor Webprint, een shop die ik zelf ook al meerdere keren heb gebruikt. Zoals ik al aangaf vind ik tastbare herinneringen maken van mooie momenten erg belangrijk om te doen. Zowel foto’s om gewoon neer te zetten als dit soort producten. Zo flanste ik dit fotoboek in elkaar met alle mooie foto’s van onze reis.


Bestel het fotoboek hier

Het maken ervan was super simpel, aangezien je dit gewoon achter de computer kan vormgeven. Foto kaders maken, erheen slepen.. Teksten erin zetten. Het programma was makkelijk te volgen en met een aantal uurtjes werk in de avond was mijn boek toch echt klaar (en dat als perfectionist) 😉


Bestel de fotomok hier

Maar het bleef niet alleen bij een fotoboek, ik maakte ook nog een fotomok. In al die jaren dat we samen zijn hebben we al heel wat toffe reizen gemaakt. Het leek me dan ook leuk hiervan een mok te maken. Op de voorkant staat een foto van Oostenrijk 2018 met daaronder Travel the world together 2007 – 2018. Ik heb achter op de mok (door het bewust bloggen laat ik deze niet zien op mijn blog – (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)) 4 foto’s gezet van de tofste reizen die we hebben gemaakt. Van Londen, tot Disney en onze eerste trip naar Italië toen we het net hadden met elkaar.

Ik hou ervan herinneringen op producten te hebben. Iets tastbaars aan een mooi moment. Zo liet ik al eerder deze mok zien in het 11 jarig samen zijn artikel, maar zet hem hier graag nog even in het zonnetje. Onze voorletters en de datum dat wij wat kregen.


Bestel de fotomok hier

PS: Bij deze samenwerking kreeg ik ook nog toffe stickers met ons adres erop. Super leuk om te gebruiken als we kaartjes sturen naar dierbare. Aangezien onze namen + adresgegevens erop staan laat ik deze niet zien op mijn blog. Mocht je gepersonaliseerde items zoeken: van stickers tot fotogeschenken neem dan zeker even een kijkje op Smartphoto!

Wat zijn jou leukste herinneringen aan een trip die je hebt gemaakt (dit jaar)? En wat vind je van die persoonlijke herinneringen in een boek, mok of iets dergelijks?

About the Author

15 Comments

Marcella

Ik ben 5 jaar geleden voor ‘t eerst in Oostenrijk geweest en ik vond het er heerlijk. Ik ga graag terug om nog veel meer te genieten van de bergen en het fijne landschap. Misschien komt het er volgend jaar van!

Reply
Nicky

Zo’n fotoboek is altijd leuk. Ik heb dit jaar geen reisjes gemaakt. Maar áls ik dat doe, koop ik altijd een sleutelhanger als souveniertje. En ik maak meestal een filmpje van de mooiste foto’s.

Reply
Olga // Daar Was Eens

Ik ben van plan om aan het eind van de zomer alle foto’s van mijn kinderen te verzamelen en daar een leuk vakantiealbum van te laten printen. Blijft het op die manier nog te overzien wat ik allemaal bij elkaar moet zoeken en moet sorteren, haha.

Reply
Wanda

Leuk om te lezen dat Oostenrijk je zo goed is bevallen! Zoals je weet ben ik helemaal gek van dat land en zou ik er zo weer naar toe willen. Ik maak ook altijd een fotoboek, leuk om later nog eens door heen te bladeren en weer herinneringen op te halen.

Reply
Mrs. T.

Mooi overzicht. Zit nu in Frankrijk en heb in 12 dagen al ruim 100 km gewandeld. Zo fijn!
Die hangbrug zou echt niets voormiddag zijn.

Reply
Laura

Echt super fijn die mooie herinneringen! Ik kan ook niet wachten om in de mooie natuur van het buitenland te zijn.

Reply
Amy

Oostenrijk is inderdaad echt heel erg mooi, dus ik snap wel dat je er met plezier op terugkijkt. Ik houd er ook van om foto’s in een fotoboek te zetten, zodat je het mooi bij elkaar hebt en altijd nog even kunt terugkijken.

Reply
Romy

Wat een mooi fotoboek én mok! Heel gaaf om zoiets als herinnering aan jullie reis/reizen te hebben. Wat is Oostenrijk toch een geweldig land. De foto’s zijn stuk voor stuk prachtig. Die high line kende ik nog niet, maar het lijkt mij ook heel tof om daar ooit overheen te lopen.

Reply
Darina

Mooie foto’s! Oostenrijk is een prachtig land. Herkenbaar van het offline zijn. Heerlijk is dat! Mooie tastbare herinneringen in de vorm van een fotoboek. De mok vind ik ook geweldig!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *