Vondsten uit de kringloop

Wat ik deed op een extra vrije dag in de week? Ik maakt een skate rit van bijna 6 kilometer voordat het 09:00 was. Ik keek hele fijne serie sne draaide een wasje. daarnaast ging ik onverwacht mee met mijn ouders naar een kringloopwinkel. Ik vond weer heel wat leuke aankoopjes, ik deelde al eerder leuke aankoopjes van een vorige keer. Deze zijn ook zeker het delen waard. Hierbij dus mijn nieuwste kringloopvondsten…

Quote bord & lijstje

Dit super gave bord kwam ik tegen, eentje die lijkt op mijn I kiss better than i cook bord. Dit bord heeft nu een plekje gekregen in mijn slaapkamer. De tekst sprak me erg aan. Ook kocht ik een fotolijstje nog geheel in plastic. Leuk om aan iemand cadeau te kunnen doen met leuke foto’s.

DIY borden

Yay voor deze borden! Ik zocht al tijden leuke borden om DIY’s op te kunnen maken voor collega’s, vrienden/familie. Bij toeval kwam ik dus deze 2 knijper borden tegen. Een kleine vierkanten met kleine knijpertjes en een groot canvas doek met een vrolijke print (inclusief wat kaartjes). Altijd leuk om iets zelf mee te maken en cadeau te geven aan iemand.

Theebekers & glazen potje

Je verwacht het niet he, theebekers haha. Ik kon ze voor die prijs niet laten liggen. 1 beker is met een eekhoorntje erop, de andere een glazen met TEA. Zo eentje heb ik al alleen dan een andere variant. Ook het glazen potje met kurken dop leek me wel praktisch voor dingen in te doen.

Waxine glaasje Riverdale

Tussen de mokken en glazen vond ik ook deze waxine houder (ook te gebruiken als mok uiteraard) van Riverdale.
Happy Everything -XxX- Hij heeft een mooi plaatsje gekregen op onze dressoir onder onze tv.

Nog meer bekers…

Whoops, ook deze 2 toffe beker kwam ik tegen met een soort mosaiek printje erop. Ze drinken heerlijk 😉

2 lijstjes + Olifanten

Deze 2 houten lijstjes (nog in folie) kwam ik tegen. Altijd handig om foto’s in te kunnen doen. Ook deze leuke olifanten-puzzel-blok is erg leuk om een DIY mee te maken. Als iemand zwanger is of is bevallen bijvoorbeeld.

In totaal was ik €12,20 kwijt voor alle bovenstaande spulletjes. geen geld toch voor deze mooie items! Ik deelde eerder al wat tips om de beste kringloop vondsten te vinden (waar ik ook wat pareltjes laat zien) Ga dus zeker een kijkje nemen bij een kringloop, wie weet vind je er wel iets prachtigs!

Wat ik nog kreeg vanuit de kringloop

Ik kreeg deze toffe Disney films cadeau van mijn ouders, met nog een DVD van een Westlife concert die ik binnenkort zeker wil gaan kijken. Een tal leesboeken en ook 2 prentenboeken, waarvan ik er eentje al héél zocht. Dit is namelijk van een boek waar ik meerdere aquarel tekeningen van heb gemaakt vroeger.

Op de hoogte blijven van mijn aankoopjes? Ik heb een eigen hashtag gemaakt op Instagam: #kringloopaanwinstsas

Wat is het tofste dat je ooit bij een kringloop hebt gekocht? Of kom je er nooit?

19 reacties op “Vondsten uit de kringloop

 1. Wat een leuke vondsten! Ik vergeet altijd om bij kringloop winkels te kijken, ik ga gelijk door naar (online) winkels. Wel jammer eigenlijk, zeker met kinderspeelgoed kan je mooie vondsten doen is mij verteld..

 2. Leuke aankoopjes voor weinig geld, dat er nog zoveel fotolijstjes in de verpakking zitten! Ik kom eigenlijk nooit bij de kringloop. In Nijmegen zitten ze geloof ik in een nieuw pand en staat al een tijd op mijn: moet ik nog eens naar toe lijstje, maar het komt er maar niet van. Toch eens gaan doen 🙂

  1. Zeker eens doen! Hoewel de ene de andere kringloop niet is, is het altijd tof om er te kunnen snuffelen 🙂
   Er zitten zeker nog heel wat fotolijstjes altijd in verpakking, altijd leuk om mee te nemen!

 3. Wat een leuke dingen weer! Mijn mooiste aankoop is toch wel mijn rugtasje van 1 euro. Echt leer volgens Spike!

 4. Oh cool. Dat rechter lijstje met de knijpertjes heb ik ook! Die is van de Hema. Er zaten ook een paar leuke kaartjes bij. Maar het is echt zo’n leuk ding. Goede vondst!

 5. Wat een super leuke aankoopjes weer Sas! Ik kocht laatst een boek voor mijn vriend, maar verder eigenlijk niks. Volgende keer beter 🙂

 6. Leuke aankopen, ik kan nooit zo goed slagen helaas. De thee bekers konden natuurlijk niet ontbreken haha.

 7. Wow, wat een leuke spullen heb je van de kringloop. Ik ben nog maar 1x met school in de kringloop geweest en het enige wat ik er vond was oud materiaal die dringend een laagje verf nodig had ^^ Daarom vind je mij nu ook niet in de kringloopwinkel. De één is ook de ander niet hier in België. Zo waren we laatst het huis van oma en opa aan het leeghalen en deze bij ons in de stad wilde niets aanvaarden en die een eind verder wel. Ik heb zo de indruk dat een kringloop anders werkt bij jullie in Nederland.

 8. Ik ben vorige week dus ook meerdere keren naar kringloopwinkels geweest en heb leuke items gescoord. (Ook wel een heleboel spullen weggebracht om ruimte te creëren, maar een paar dingen kon ik niet laten liggen.)

 9. Wat gaaf dat je het boek bij de tekening hebt gevonden. Superleuk! Ook je andere aankopen zien er leuk uit. Ik ben verliefd op die beker met de eekhoorn. En Disney-dvd’s zijn ook áltijd goed! Daar ga ik zelf ook regelmatig naar op zoek bij de kringloopwinkel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *