Afgelopen week bracht ik door in het mooie Oostenrijk. Genieten me teen grote letter G. Ik deed mijn internet uit, genoot van de natuur, het mooie uitzicht, van lekkere eten & goed gezelschap. Het was heerlijk weer, afgezien van 1 dag een aantal kleine buitjes en kon daardoor super mooie foto’s maken van een strak blauwe lucht.

Sowieso komt er van de week nog een artikel online met alle dingen die we hebben gedaan inclusief kleine verslagjes. Voor nu? Gewoon even een selectie (van de dik 500 foto’s) van wat prachtige plaatjes vanuit Berwang, Tirol. Want een prachtige plek is het zeker…0
21 reacties

21 thoughts on “Groetjes uit Oostenrijk! [ Fotoblog]

 1. Vivian schreef:

  O wauw, geweldig! De foto’s zijn echt adembenemend, ziet eruit alsof je heerlijk genoten hebt! Ik ben een aantal jaar geleden ook in Oostenrijk geweest en vond het ook super.

 2. Michelle schreef:

  Wauw wat een fijne foto’s! Een heerlijke vakantie zal het zijn geweest. Het straalt ook gewoon rust en ontspanning uit!

 3. zwartraafje schreef:

  Wauw, zo’n prachtige uitzichten. Het is jammer dat ik met mijn spier -en gewrichtsaandoeningen geen grote afstanden kan afleggen. Al helemaal niet wanneer er hellingen bij komen. Anders zou ik hier ook wel willen gaan wandelen. Gelukkig is het in Centerparcs ook fijn én minder steil. 😉

 4. Nicky schreef:

  Mooie foto’s. Ik moet meteen aan The Sound of Music denken.

 5. Wat is Oostenrijk toch geweldig mooi! De foto’s van jullie bij het meer met de bergen op de achtergrond: geweldig! En nu wil ik volgend jaar terug naar Oostenrijk 🙂

 6. Morgaine schreef:

  Je bent inmiddels alweer thuis, prachtige foto’s ook weer, sommigen zag ik net, anderen nog niet.

  Even serieus, maar 500 foto’s mee terug genomen? :O Dat is weinig 😛 😉

  x

  1. SAS schreef:

   Haha ja heb wel even een selectie gemaakt, aangezien ik zo’n 5 stuks van dezelfde foto’s heb onder het mom: dan zit er altijd wat bij haha ^^

 7. Wanda schreef:

  Jullie hebben duidelijk genoten! Prachtig gebied he? We zijn er zelf ook 2 keer geweest en het is echt genieten daar. Die hangbrug is ook erg gaaf om te doen he? Is dat ene meertje bij Ehrwald? Lijkt er namelijk erg veel op. Wij gaan deze donderdag richting Oostenrijk voor 4 dagen en dan zit daarna onze vakantie er helaas op.

  1. SAS schreef:

   Dat ene meertje is inderdaad bij Ehrwald. Jullie ook genoten in Oostenrijk?

 8. Simone schreef:

  Wat een mooie foto’s Sas! Je hebt vast en zeker een heerlijke vakantie gehad <3

 9. Eks schreef:

  Wat een mooie foto’s! Ooit wil ik ook naar Oostenrijk 🙂 .

 10. Zo mooi! Oostenrijk spreekt me nooit echt aan, maar als ik dan foto’s zie van andere mensen, vraag ik me altijd af waarom haha.

 11. Sammie schreef:

  Prachtige omgeving! Dat meertje ook, zo mooi 🙂

 12. Evelyne schreef:

  Heerlijk mooie foto’s!

 13. Mrs. T. schreef:

  Mooi zeg. En die brug: mij niet gezien!

 14. Darina schreef:

  Prachtige foto’s! Wat is Oostenrijk toch mooi..

 15. Jenn schreef:

  Wat een mooie foto’s! Dat meer, daar zou je toch in willen springen, of niet?

 16. Villasappho schreef:

  Prachtige omgeving, wil per direct in de auto stappen nou!

 17. Dat zijn zeker mooie plaatjes!

 18. Anneleen schreef:

  Wauw, wat een mooie foto’s!!! Ziet er een prachtige reis uit !!

 19. Romy schreef:

  Wauw, wat een schitterende foto’s zeg! Wat zijn die Oostenrijkse berglandschappen (inclusief blauwe luchten!) toch ontzettend mooi. Fijn om te horen dat je zo hebt genoten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *