Currently #3

Even een kort kletslogje. Achter de schermen ben ik bezig met de langere artikelen (zoals samenwerkingen, maandoverzichten e.d.) maar vooral ben ik offline aan het genieten met mijn lieve Noa. Ik keek een beetje op tegen het naar werk gaan deze week met de hoeveelheid sneeuw, maar kon onverwacht gisteren een dagje thuis werken & daarbij dus genieten! Vandaag en morgen wel door het weer heen dus wish me luck. Voor iedereen die er ook doorheen moet: Stay safe!

Life Lately #3

Ik geniet van… de nieuwe boeken van Nora die ik heb gevonden via Marktplaats. Ik heb de onderstaande uitgelezen (en uiteraard bezig in deel 2, bijna uit!) en daarna heb ik nog 2 nieuwe boeken gevonden van haar die klaar liggen en krijg ik er nog een aantal binnen. Zo fijn om mijn collectie compleet te maken.

Welke ik nog nodig heb? Bruisende finale, Eind goed, al goed en Liefde voor altijd., De Cirkel van 6 (deel 3) en de Sterren trilogie (deel 1 & 3). Een aantal pockets zijn in zo’n slechte staat dat die aan vervanging toe zijn: Verleid door de zon, Spel der uitersten, Golvend gras, Niet zonder Kate en de Wet of de liefde. Laat het me weten als je deze boeken tegen komt of in bezit hebt! contact@iliveformydreams.com Bij voorbaat heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel dank! Ik struin iig Markplaats af en zal ze hier doorstrepen zodra ik ze heb. #bijhouden

Ik maak… me de laatste tijd wat drukker dan normaal. Juist dus tijd om wat vaker offline mijn rust te pakken en te doen waar ik écht blij van kan worden. De lockdown heeft deze keer een onrustiger effect op me en dat heeft te maken met mijn werk. Hier kan ik er weinig over kwijt maar laten we zeggen dat er veel onduidelijkheid is en weinig op tijd wordt gecommuniceerd. Dit maakt dat ik stress ervaar die ik normaliteit niet heb.

Ook ben ik weer bezig met wat knutsel projectjes (die ik zodra het kan hier zal delen) Fijn om weer eventjes lekker te freubelen.

Ik kijk… de laatste tijd veel films die ik opneem van TV. Ook wil ik starten met een nieuwe serie op Netflix. Het wordt waarschijnlijk Virgin River, lijkt me wel een toffe serie.

Waar gaat het over? Melinda Monroe beantwoordt een advertentie om te solliciteren als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

Ik deed… veel werken en mama zijn, meer eigenlijk niet echt. Achter de schermen was ik bezig met mijn blog, ruimde thuis wat ruimtes op & verkocht heel wat spulletjes die ik aan het afwegen en inpakken was. Weer wat extra centjes voor spullen te kunnen kopen voor Noa. Ook was het fijn genieten van deze sneeuwdagen. Noa genoot er volop van!

Ik kijk uit naar… 2 leuke dates die ik heb. Zo ga ik van de week op kraamvisite (eindelijk!) en heb ik een afstandsdate met mijn nicht. Ik ben zo blij ze na zolang weer te kunnen zien. Hoewel het uiteraard anders gaat zijn met de coronamaatregelen maar dit is dan maar zo.

Ik verbaas me over… het feit hoe weinig ik het online leven mis. Ik had verwacht dat het een detox zou worden maar het gaat me erg makkelijk af. Ik lees liever in bed dan dat ik zit te scrollen. Ik kijk even lekker een filmpje met een mok thee i.p.v. bloggen (sorry guys!) Heerlijk!

♥ Ik werd extra blij van… momentjes voor mezelf. Nieuwe blogs ontdekken. Met Noa in de sneeuw genieten. Leuke pakketjes ontvangen. Met mijn hoofd in een vakblad staan inclusief interview. Marktplaats afstruinen naar leuke koopjes.

Ik luister… veel naar Afterglow van Ed en Jonas Brothers X

♥ Ik deelde… de volgende artikelen de afgelopen tijd:
Slow Down | Het leven met een versnelling minder
Monthly recap Januari | A few things that made me smile
TAG | De dreumes jaren van Noa
Over mijn fijnste hobby’s (en hoe ik hier nu meer de tijd voor neem)
18 dingen over mij als boekenwurm
Waar ik de afgelopen tijd meer & meer mee bezig ben geweest

Waar werd jij de afgelopen tijd extra blij van?

About the Author

25 Comments

Mevrs

Nog een boeken gelezen van haar.
Echt een aanrader ?

Hier meer tess gerritsen of charmend boeken.

Zou je eens niet de kringloopwinkels proberen om je boeken te vinden ?

Reply
SAS

Dat ligt eraan wat je meer ligt: spanning of echt een roman?
Spanning raad ik mijn favoriet aan: De gloed van vuur (ook verfilmt maar echt een slechte film helaas)
en van de romannetjes heb ik er meerdere. Ik hou van haar kwartet: Chesapeake Bay Saga en het Bruiden kwartet maar ook de losse exemplaren Spel der uitersten, Het strandhuis en nog een aantal.
Tess gerritsen heb ik ook allemaal staan & gelezen. Ook de serie Rizzoli en Isles gekeken, zeker vermakelijk en daarop gebaseerd.
Kringloopwinkels probeer ik al jaren deze boekjes te vinden; lastig te krijgen en nu met corona al tijden niet meer geewest. gelukkig een aantal via MP op de kop getikt. Erg blij mee!

Reply
Nicky

Klinkt wel lekker relaxt eigenlijk. Vooral dat lezen. Ik vind dat toch ook zo lekker, hè! Waar ik vooral niet blij van word, is die rotsneeuw. Dinsdag met het OV naar kantoor gegaan maar dat was geen succes. Anderhalf uur over de terugweg gedaan en als haringen in een ton. Bizar! Vrijdag maar gewoon met de auto.

Reply
SAS

Gelukkig is het (hier) al bijna weg en lekker aan het dooien. Volgend weekend blijkbaar weer volop zon haha?! #Nederland

Reply
Wanda

Groot gelijk hoor om wat meer tijd voor jezelf te nemen, zeker in deze tijd met Noa is het fijn om extra tijd met hem te kunnen doorbrengen. Wat vervelend joh dat je werk je stress bezorgt, hopelijk gaat het snel een stuk beter.

Reply
zwartraafje

Zo fijn dat je weer enkele Nora Roberts boeken van je lijstje gevonden hebt. Ik hoop echt dat je ooit je collectie kan vervolledigen. Vorig jaar was ik zo gelukkig toen ik na jaren zoeken eindelijk voor een mooie prijs het eerste Harry Potter boek in de juiste hardcover versie vond zodat mijn reeks perfect bij elkaar past. Ik word er eigenlijk nog steeds goedgezind van wanneer ik voorbij de kast wandel en die boeken mooi bij elkaar zie staan. Dus ik duim volop mee dat jij ook een keer dat plaatje mag vervolledigen.

Ik ben zelf na het eerste seizoen van Virgin River gestopt. Misschien kwam het gewoon door de timing en was het moment niet juist. Ik denk echter dat jij er wel van gaat genieten want de boeken van Robyn Carr waar de serie op gebaseerd is hebben wel wat weg van het oudere werk van Nora Roberts.

Reply
SAS

Ja zo fijn he zo’n collectie compleet hebben. Ik kan er ook nog steeds erg blij van worden 🙂
Moet er nog aan beginnen Virgin River, dus ben erg benieuwd.

Reply
Louise

Ik heb het eerste seizoen van Virgin River gezien, vond het best leuk 🙂 En goed dat offline zo goed gaat! En snap heel goed dat onduidelijkheid op werk stress met zich meebrengt. Blijf goed voor jezelf zorgen! <3

Reply
SAS

Dat doe ik ook zeker! Heb daarover ook met een extern iemand @ werk deze week een gesprek om orde een beetje te krijgen met alles.

Reply
Tamara

Je zegt dat je niet zoveel meer gedaan hebt dan werken en zorgen voor Noa, maar eigenlijk klinkt dat al als heel wat, hoor! Hoop dat je snel wat meer rust kan vinden. Virgin River staat ook nog op mijn to watch list.

Reply
Laurine

Virgen River vond ik zo’n leuke serie, ik keek echt uit naar het tweede seizoen, maar ik heb nog geen tijd gehad om de nieuwe afleveringen te kijken. Hopelijk bevalt het je! Zodra ik weer naar m’n ouders kan, ga ik daar nog even in hun boekencollectie op zolder zoeken voor je want ik weet dat zij veel boeken van Nora Roberts hebben. Wie weet zijn het net de boeken die je nog nodig hebt. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

Reply
Irene

Al vaak van Virgin River gehoord maar ‘k had geen idee waar het over ging. Lijkt me wel fijn. Ik ben begonnen aan Bridgerton maar ik ben nu toch eerst in het boek aan het lezen.
Ik hoop dat je je collectie met boeken kan vervolledigen!

Reply
Darina

Heel goed om regelmatig offline te zijn, dat is zo fijn! Ik doe dat nu ook meer. Lekker genieten van andere dingen, die er soms veel meer toe doen 🙂

Reply
Audrey

Fijn dat je zo volop geniet van het echte leven! Ik heb even een screenshot gemaakt van je boekenwishlist. Zodra de kringloopwinkels weer open zijn, ga ik het daar voor je in de gaten houden.

Reply
SAS

Ah wat super lief! Ik kom nu zelf niet in kringloopwinkels met corona, maar ga als alles weer open is zeker weer eventjes neuzen voor mijn collectie.

Reply
Robin Schrijvers

Als ik zo je foto’s met Noa in de sneeuw zie, dan borrelt het toch weer bij mij 🙂 Niets zo mooi als blije, spelende kinderen in de sneeuw! (Of op een voetbalplein, daar kan ik ook van genieten 🙂 )
En ja dat offline zijn.., sterk bezig! Dat is in deze tijden een grotere uitdaging dan ooit 🙂 Goed bezig ook met boeken te lezen ’s avonds, uiteindelijk toch veel nuttiger dan het eindeloze gescroll op je smartphone.

Reply
Anne

Wat fijn dat je zo kan genieten van het offline zijn. En dat het je zo goed afgaat! Wat dat betreft ben je echt een voorbeeld voor me 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *