Terugblik: Mijn Instagram in 2015

Eigenlijk was ik klaar met alle terugblikken naar 2015, maar ik kreeg een tijdje terug van Saskia de Instagram tag toegeworpen. Verzonnen door Danielle en laten er nou erg leuke vragen bij zitten, in fotovorm! Als 1 social media mijn voorkeur heeft is het wel Instagram. Ik vind het super leuk foto’s hierop te plaatsen en heb met een aantal instagrammers super leuk contact. Kijken jullie mee naar mijn foto’s van 2015?

1. Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram in 2015?
Zoals jullie weten blog ik bewust en deel ik dus geen foto’s van mezelf. Dit is het eerste plaatje wat ik in 2015 de lucht instuurde. 2015 was met vele ups en downs toch een fantastisch jaar. Op naar een beter 2016! Voor meer terugblikken van 2015 kan je hier klikken.
 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

2. Wat is de allereerste foto die je (in 2015) plaatste op Instagram? #TBT
Dat was deze onderstaande foto. Over een blog artikel wat ik schreef: Mijn highlights uit 2014. Tjeetje dat is echt alweer zolang geleden en intussen is er zoveel gebeurd. In 2014 verbouwde wij o.a. onze badkamer/wc, gingen we naar een hele fijne vakantie in Centerparcs en vernieuwde we onze woonkamer.
 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

3. Wat is je allerleukste foto van 2015 waar je zelf op staat?
Dat vind ik toch dit hoogtepuntje: het vasthouden van een vogelspin. Ik wilde dit al jaren doen en door een reptielendag op werk kreeg ik deze kans. Tevens had ik een reuze slang om mijn nek en kwamen er nog meer interessante reptielen voorbij. Een erg leuke dag waar ik met heel veel plezier op terug kijk!
 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

4. Van welke Instagramfoto uit 2015 krijg jij ter plekke heimwee?
In 2015 hadden wij een lang weekend weg naar Wageningen. Dit kreeg ik van M. voor mijn verjaardag. Het was echt een hele fijne trip, mooie omgeving en nog mooiere hotelkamer. We hebben heerlijk gewandeld en foto’s gemaakt van het aangrenzende bos. We zijn toen helemaal tot rust gekomen en kijk er nog steeds met een lach op terug.
 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ook gingen we wat vaker naar het strand. Zowel met M. als met vriendinnen bezocht ik het strand regelmatig. Erg fijn om even uit te waaien, bij te kletsen en lekker in een stand tent wat te eten.
 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

5. Wat is het Γ‘llerlekkerste gerecht dat je in 2015 op Instagram deelde?
Nog zoiets waar ik regelmatig kwam, Bagels & Beans! Dit is echt mijn hot spot om te gaan eten. Ze hebben daar heerlijke Bagels en ik vind de zaak altijd zo’n fijne sfeer uitstralen. Erg fijn om rustig te eten. Ik heb er heel vaak met vriendinnen of alleen geluncht.
 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

6. Welke foto kreeg in 2015 de meeste likes?
Ik denk dat dit geen verrassing is. Het bosje bloemen wat ik kreeg voor het tekenen van mijn vaste contract! Mijn absolute hoogtepunt van 2015. Ik ben nog steeds erg blij dat dit heeft mogen gebeuren en deelde dit na een aantal dagen op Instagram. De reacties ik kreeg waren onvoorstelbaar lief. Dank jullie wel daarvoor!
 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ook deelde ik (zoals bijna iedereen op Instagram) mijn #2015bestnine . De 9 foto’s die de meeste likes kregen in 2015. Hier staan zeker wat leuke plaatjes en foto’s tussen. Een trouw foto, foto met mijn ouders, leuke quotes en het nieuwe laminaat leggen in huis.
 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

7. Wat is de allerleukste foto die je in 2015 maakte van een (huis)dier?
Haha dat is deze van Ayla. Ondeugd dat het is. Ze kijkt altijd zo lekker over dozen heen. Ik vind haar blik hier echt geniaal.
 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Maar zeldzaam zijn foto’s waar ze beide op staan. Ik heb er toch afgelopen jaar wat genomen, waaronder deze toen ze samen kont-aan-kont aan het eten waren.
 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

8. Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?
Ik gebruik eigenlijk geen filters van Instagram. Om mijn foto’s te bewerken gebruik ik VSCO Cam en Fotor. Meer eigenlijk niet, aangezien ik mijn foto’s zo min mogelijk wil bewerken. Ik heb nu een goede camera op mijn mobiel zitten waardoor dit ook bijna niet nodig is. Mijn feed ziet er door het uitproberen heel divers uit. Ik heb niet een hele nette, zelfde filter account maar dat vind ik juist wel weer wat hebben.

9. Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?
Ik denk #sastakesaselfieinnovember > toen ik de hele maand november een selfie maakte, iets wat ik bijna nooit doe. Ook gebruik ik vaak de tag #teatime, #reading en om mijn artikelen te delen van mijn blog #blogiliveformydreams. De laatste heeft 320 berichten en heb ik denk ik het meeste gebruikt.

10. Welke 3 accounts zijn bij jou favoriet?
Oei. Ik heb eigenlijk geen favoriete accounts. Ik volg alleen maar accounts op Instagram die ik echt daadwerkelijk leuk vind. Wel heb ik met heel wat lieve mensen op Instagram contact en die zet ik bij deze even in het zonnetje. Tamara, Anneleen, Barbara en Simone. Daarnaast natuurlijk nog mijn ‘real life’ vriendinnetjes Wendy, Sabine, Julie, Laura en Leona β™₯

Ik tag verder niemand aangezien het al de 2de week van Januari is, beetje laat dus! Mocht je hem alsnog leuk vinden om over te nemen laat het me dan weten in de comments dan kan ik even spieken.
Je kunt me op Instagram vinden en volgen onder de naam Sassie__

31 reacties op “Terugblik: Mijn Instagram in 2015

 1. Leuk Sas! Toevallig heb ik deze tag in 2014 ingevuld, en ik wilde hem nog een invullen voor 2015. Toevallig dat ik hem nu hier tegen kom. De foto van Ayla is gaaf, inderdaad een mooie blik. En kontje aan kontje eten is schattig <3

 2. De tag is heel leuk, heb hem al vaker voorbij zien komen πŸ™‚ Ga je nu jezelf ook onherkenbaar maken of juist om je man? πŸ™‚ Gewoon interesse! πŸ™‚

  1. Ik blog al tijden bewust dus kom zelf (en zo ook mijn man) niet vol in beeld. Mocht ik wel een foto delen, herkenbaar dan is dit achter een wachtwoord πŸ™‚ Dit, omdat toch nog een beetje privacy te houden.

 3. Wat een leuke terugblik! Het is helemaal terecht dat de meeste likes op de bloemen foto was. Het is je ook zo gegund!

 4. Wat een leuke manier om naar vorig jaar terug te kijken!
  Die vogelspin.. Ik begin nog net niet te gillen bij het zien van die foto.. haha!

 5. Wat leuk om te lezen πŸ™‚ IK ben ook zo blij voor je met je vaste contract!!!! En wat knap van die spin en andere reptielen, moet er zelf niet aan denken!

 6. Superlief dat je mijn instagram account even in het zonnetje zet! πŸ™‚ ik volg je daar met veel plezier!!

 7. Prachtig overzichtje zo. Ik vind het heel knap zeg, zo’n spin! Ik doe het je zeker niet na!

 8. Ik heb nu zoveel zin om naar het strand te gaan,maar ik ben bang dat dat er de komende tijd niet van gaat komen πŸ™ Maar daar je foto ga ik daar gewoon wel mijn best voor doen πŸ™‚
  Heerlijke foto’s heb je gemaakt in 2015! ik genoot ook echt van je selfie maand πŸ™‚

 9. Ontzettend leuk, deze tag kom ik dan ook al vaker tegen inderdaad, hahaha maar nee ik neem hem niet over, ben te druk met haken, als je dat nog ziet tenminste bij mij, Picasso en weinig op internet. Instagram is het enige wat ik ondertussen nog wel bij hou juist nu, lol…

  X

 10. De foto met de vogelspin vind ik heel mooi! Juist omdat deze zwart wit is en de focus op de spin ligt. Leuk zo een terugblik op je Instagram feed.

 11. OH die foto van jou en die spin. Ik heb dat ook ooit eens gedaan en ik moet daar ergens nog een foto van hebben. Die foto van jouw poes in de box is ook ontzettend leuk zeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *