Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Past and Present | Over 5 jaar…

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Hersenspinsels, Terugblik
Previous Story
Next Story

10 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  24/02/2019 at 12:17

  Leuk is dat om over te fantaseren. Centerparcs is trouwens niet echt mijn ding maar met kleine kinderen is het fantastisch! Zelf kijk ik nooit zo ver vooruit. Als ik dat wel doe dan hoop ik dat alles nog is zoals nu.

 • Reply
  Annelies
  23/02/2019 at 17:29

  5 jaar geleden woonde ik op dezelfde plaats en was ik ook single. Ik werkte al bij dezelfde werkgever maar in een ander kantoor verder van huis. Niet zo heel anders dan nu dus, behalve dat mijn moeder nog leefde.
  Over 5 jaar hoop ik nog dezelfde job te doen, maar in mijn eigen huis te wonen dat ik dit jaar begin te bouwen en hoop ik ook een gezinnetje te hebben.

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  23/02/2019 at 17:02

  Bijzonder om te lezen hoe het vijf jaar geleden voor je was en hoe het over vijf jaar zal zijn. Een hele verandering!
  Zelf weet ik niet zo goed hoe mijn leven er over vijf jaar uit zal zien. Iets waar ik ook liever niet teveel over nadenk.

 • Reply
  zwartraafje
  21/02/2019 at 20:34

  Eigenlijk sta ik daar niet echt bij stil. Dat klinkt misschien gek maar ik hoop vooral dat zowel met ons als koppel als met onze familie en vrienden binnen vijf jaar alles nog steeds goed gaat. Dat ik een goede band mag hebben met mijn metekindje en neefjes. Verder zou ik het ook heel fijn vinden mocht mijn lichaam wat meer willen meewerken maar verder heb ik eigenlijk geen concrete doelstellingen of dromen voor ogen.

  • Reply
   Amy
   22/02/2019 at 21:11

   Wat een mooi artikel Sas, leuk om hier eens bij stil te staan. Jouw ontwikkelingen op bloggebied kan ik me nog goed herinneren 🙂 Vijf jaar geleden begon ik immers net zelf met bloggen en was jij een van de eerste die toen reageerde. Op dat moment was ik aan het afstuderen van mijn masteropleiding. Waar ik over 5 jaar sta? Ik heb werkelijk geen idee.. ben nu met een nieuwe opleiding bezig naast mijn werk en waar dat in gaat resulteren… de tijd zal het leren 🙂

 • Reply
  Simone
  21/02/2019 at 17:21

  5 jaar is echt ver vooruit he? Er kan zóveel gebeuren in die 5 jaar. Ik vind dat heel lastig om voorspellingen te doen. Ik leef meer in het nu eigenlijk. Wat we volgend jaar doen, dat zien we dan wel weer.

 • Reply
  Evelyne
  21/02/2019 at 17:15

  Leuk artikel! Ik durf persoonlijk geen dromen meer te maken. Momenteel is mijn leven niet wat het zou moeten zijn en weet ik absoluut niet waar ik over 5 jaar zou staan.

 • Reply
  Jenn
  21/02/2019 at 09:38

  Wat leuk om zo de verschillen te zien!

 • Reply
  Romy
  21/02/2019 at 08:01

  Wat een prachtig artikel, Sas! Vooral omdat jouw leven de komende 5 jaar al enorm is veranderd en de komende 5 jaar waarschijnlijk ook flink zal veranderen door jullie kleintje. Heel bijzonder! <3 Je hebt prachtige dromen voor over 5 jaar. Ik hoop dat je dan volop kunt genieten van jullie lieve kleutertje en nog steeds geniet van alles wat je doet 🙂

 • Reply
  Shirley
  21/02/2019 at 08:00

  Leuk om zo terug te blikken en vooruit te blikken. Vandaag vijf jaar geleden leerde ik mijn vriend kennen en vandaag staat er een blog online over waar het toe geleid heeft. Ik hoop dat ik over vijf jaar nog steeds gelukkig en gezond ben.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png