Oh Baby | Looking forward to

Er zijn zeker heel wat leuke dingen waar we natuurlijk naar uitkijken met #babypeanut. Dingen die ik graag in een (opsom)lijstje met jullie deel.


♥ Vandaag hebben we de 20 weken echo!!!! Zo ontzettend spannend, vooral om te zien of alles goed gaat maar ook om het geslacht te horen van onze beeb. Zoals eerder beschreven gaan we het niet delen. Met niemand niet. Online niet maar ook onze opa’s/oma’s en familie/vrienden komen het niet te weten. Tot de geboorte hebben wij dit geheimpje dus voor ons alleen, zo ontzettend spannend!

Eerder deelde ik een poll in dit artikel en vroeg ik het aan jullie op Twitter/Instagram wat jullie denken dat het wordt. Het merendeel denkt een jongetje… Ik ben erg benieuwd of jullie gelijk gaan hebben.


De babykamer inrichten/stylen is ook zeker iets waar ik naar uitkijk. We zijn de afgelopen weken druk bezig geweest om de babykamer geheel leeg te halen. Alles is nu naar zolder en staat opgestapeld in de kleine extra kamer. Nu kunnen we dus, vooral na de geslachtsecho van vandaag gaan kijken welke kleuren en style we willen gaan kiezen.

Nieuwe echo’s & berichten dat het goed gaat. Ik voel de baby wel steeds meer maar vind de bevestiging van het luisteren van het hartje of een echo toch wel heel erg prettig. Ik ben daar, door onze lange weg naar peanut toch een beetje onzeker over. Extra blij dus met de echo van vandaag om weer eens even te koekeloeren.

Mijn nieuwe werkrooster i.v.m. peanut. Dit gaat drastisch veranderen zoals ik hier al een artikel over maakte. Ik ga heel wat minder werken dan gedacht, maar ga het ook een heel stuk rustiger (qua werk dan he, babypeanut zal me genoeg bezig houden) krijgen. Na 5 jaar heel wat werksoorten gehad te hebben zal dit we een verademing zijn, net als de dag vrij in de week.

Het aanschaffen van alle spulletjes, en dat gaan er een hoop zijn! We zijn al druk aan het oriënteren wat we allemaal precies willen. Welke style maar ook waar willen we wel veel geld aan uitgeven en waar gaan we op besparen. We willen allerlei nieuwe meubeltjes kopen, een kinderwagen, fles opwarmers, box… en zo gaat de lijst maar door & door. Dat wordt lekker geld uitgeven 😉

Daarbij kreeg ik van jullie nog een aantal vragen via Instagram:

Romy vroeg:
Hebben jullie al een naam of namen bedacht?
Wij hebben zeker al wat namen bedacht. Voor het ene geslacht gaat het makkelijker dan het andere, maar er zijn zeker al wat namen waarover wij het eens zijn.

En wat zijn je grootste zwangerschapscravings?
Dat is toch wel het drinken van (verse)muntthee en het eten van beschuit met jam. Mjammmmjam.

Wanda vroeg:
Willen jullie weten wat het is of wacht je het gewoon af?
Deze vraag heb ik in dit artikel beantwoord: wij horen het vandaag, de rest van de wereld hoort het zodra het is geboren. Ben zo benieuwd of het gaat lukken het voor ons te houden haha.

Welke dingen kijken jullie naar uit? (wel of niet baby gerelateerd)

About the Author

15 Comments

Michelle

Leuk om te lezen waar je allemaal naar uit kijkt! En je cravings zijn nog super netjes hihi. Ik werd helaas misselijk van teveel thee, dus in me leven nog nooit zo weinig thee gedronken als in die negen maanden hihi. De spulletjes aan schaffen vond ik ook zo leuk, al kochten wij het meeste tweedehands.

Reply
SAS

Ik drink ook zeker minder thee dan voorheen, maar dat is niet echt lastig aangezien ik liters dronk 😉 Maar het komt rustig aan weer steeds een bakkie thee meer.

Reply
Zo simpel is dan geluk

Allemaal leuke dingen om naar uit te kijken. En, inmiddels weten jullie het geslacht, joehoe! Inderdaad goed oppassen nu dat je je niet verspreekt.
Ik weet nog goed dat mijn vriendin het alleen aan haar ouders en broers en zussen had verteld. Daar had zuslief alleen niet bij nagedacht, dus die kwam met allemaal roze kleertjes op de babyshower. Oeps!

Reply
Nicky

Grinnik. Ik ben heel benieuwd of je het écht zo druk krijgt met baby-peanut. 😉
Iedereen zei dat destijds ook tegen mij. “ohhhhh, wat zul je het drúk krijgen…” En ik verveelde me werkelijk te pletter. Die uk van mij sliep gewoon 20 uur van de 24. Tja, dan ging ik ook maar weer een dutje doen. Met een beetje mazzel heb je ook zo’n slaapkop straks. Kun je lekker boekjes lezen! 🙂

En jaaa, die echo’s zijn fijn! Even checken of alles in orde is.

Reply
Saar

Ik schreef ooit dat mama zijn het einde is van zorgeloos zijn 🙂 Wel, dat begint al tijdens de zwangerschap. Wij hadden een vlot traject (ietsje te vlot als je het mij vraagt, maar goed, je kiest dat niet hè) en ik wilde ook altijd bevestiging dat zeker alles goed ging met mijn meisje. Al moet ik zeggen dat zodra ik de hardere schopjes voelde, ik wel iets geruster was over haar welzijn. Maar naar het einde van de zwangerschap toe voel je ze ook minder bewegen (ze heeft minder plaats) en dan waren die zorgen daar ook alweer…
Enfin, ik begrijp je gevoel alvast!

Reply
Romy

Zo spannend dat jullie gisteren de 20-weken-echo hebben gehad! Ik ben zo benieuwd of het een jongetje of een meisje zal zijn. Extra leuk dat jullie het voor jezelf houden, waardoor het echt een geheimpje van jullie tweeën is 🙂 En zo leuk wat er allemaal komen gaat! Echt een spannende periode 🙂

Reply
SAS

Foto’s zullen er wel van komen, maar wel in zwart-wit 😉 *aangezien we niet willen weggeven wat het gaat worden. Ook al wordt het sowieso geen roze/blauwe kamer misschien is er wel iets aan af te leiden en dat zou zonde zijn van ons geheimpje 😉

Reply
Simone

Wat leuk om te lezen! Zo spannend die echo. Ik kan niet wachten tot kleine peanut er is <3 Ik (wij) kijken uit naar ons nieuwe paleisje. De bouw gaat super goed, dus ik hoop echt dat oktober haalbaar is!

Reply
Amy

Ah, ik vind het zo leuk voor jullie! En snap wel dat je gaat proberen het voor jezelf te houden.. dat maakt het toch ook een beetje specialer. Veel plezier met shoppen voor de baby en het kamertje!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *