Dagje weg / Borgersteeg

 photo 1397309_234147830086432_327164127_o_zpsdbe0de67.jpg


Gisteren kwamen wij terug van een heerlijke dagje bij Borgersteeg wat ligt in de Achterhoek. Zoals jullie weten won ik een tijdje terug de winactie van Mommyonline en deze plande we in op 14 Juni. Super gaaf nog steeds dat ik dit heb gewonnen en het kwam dan ook echt op het juiste moment. Even er samen tussen uit.En we hebben het heerlijk gehad! We hadden het zeker getroffen met het weer en de mooie natuur omgeving rond om Borgersteeg. Kijken jullie mee naar de foto’s die ik er heb gemaakt?

 photo 2014-06-140738191_zps4d8cd46e.jpg

 photo 2014-06-141044383_zpsffb19694.jpg

En dan nog het ontbijt wat we erbij kregen! Heerlijk verse broodjes die werden geleverd, eitje gekookt en aardbeitjes die voor ons klaar stonden. We hadden een koelkast rijkelijk gevuld dus het eten daar is erg bevallen.

Dit waren de fotocollages bij Borgersteeg zelf. Wat een super mooie tuin en voorhuis! De gastvrijheid en service die de familie van Es geeft was uitstekend en we gaan dan zeker nog eens een keertje (langer) terug.

Uiteraard hebben we nog meer gedaan dan dat we alleen bij de Bed & Breakfast zijn gebleven. Nieuwsgierig? Morgen komt een (foto)blogje online met de rest van ons weekendje weg!

0

Misschien ook leuk om te lezen...

42 Comments

  1. Ik zei het al op instagram, maar wat leuk! En die badkamer is helemaal fantastisch haha. Lekker ouderwets, maar ik hou van roze dus geweldig!

  2. het ziet er een hele verzorgde woning uit, en een prachtige tuin
    Jammer dat er maar 5 personen kunnen overnachten, was anders wel een ideetje voor ons vriendenweekend… πŸ˜‰

  3. Wauw wat prachtig! Ben benieuwd naar de fotoblog met hoe jullie je weekend hebben doorgebracht! Altijd heerlijk om er even tussenuit te gaan. X

  4. Wat een ontzettend leuke plek zeg! Heel leuk huisje, daar zou ik ook wel willen overnachten! Ik ben ook benieuwd naar de rest van je weekendje weg!

  5. Jullie hebben zo te zien ook meteen inspiratie op kunnen doen voor jullie eigen badkamer! (Grapje πŸ˜‰ )

    Wat heerlijk zeg, en het weer hielp inderdaad ook zeker mee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *