Alweer de laatste Thank God It’s Friday post voor het jaar 2014. Jeetje wat is dat snel gegaan. In 2015 gaat deze rubriek gewoon door. Jullie leuke reacties geven me het entousiastme om lekker door te gaan en er telkens wat leuks & origineels van te maken. Ook vind ik deze post maken altijd een feestje en dat is natuurlijke het belangrijkste!

 photo fout2_zps0d736e97.png

TGIF is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s, plaatjes en een vragenlijstje! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via Sassie__ Kijken jullie mee met mijn hoogtepuntjes van afgelopen week?

LET OP. Dit keer een andere versie van de TGIF. Waarom? Omdat ik bijna de gehele week in Centerparcs ben geweest. Bijna alles gaat dus geheel over Centerparcs.

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

in slaap vallen bij een knapperend haardvuur eekhoorntjes, vogels & egeltje zien genieten in het zwembad heerlijk in bad een boek lezen leuke souvenirs kopen poolen (en dan wel alle keren verliezen jammer genoeg) wasbeertjes zien genieten van warme chocolademelk met slagroom genieten van de natuur mooie foto’s maken keihard meezingen met de nieuwe muziek op ons SD kaartje geen goede internet verbinding hebben dus héél weinig online zijn behalve 2 tweets & 3 foto’s op Instagram bij thuiskomst al jullie vele en leuke reacties lezen

 photo PhotoGrid_1419430923978_zpsae68b479.jpg

Things I did

We hebben heerlijk genoten. Gezwommen, in het huisje boek gelezen en gekeken naar het National Geographic Channel met veel interessante docu’s. Er was ook een wasberen opvang waar ik heel wat foto’s heb gemaakt. Het was gelukkig alle dagen niet echt heel koud en hadden weinig regen. Alleen op de heenweg naar het park zelf en de terugweg was er erge storm/regen. De rest van de dagen was het alleen ‘s avonds laat noodweer en hebben we gelukkig erg kunnen genieten.

We hebben gepoold, waarbij ik alle keren heb verloren. Soms op de zwarte bal na. We hebben heerlijk gegeten, we hadden een ontbijt arrangement waarbij we heerlijk luxe bij Evergreenz konden eten. Ook 2x hebben we hier het avondmaal gegeten. Het is bij het ontbijt en ‘s avonds een lopend buffet. Ook een keertje uit eten gegaan bij de Grill en we namen een dag pizza mee naar onze cottage.

Things I bought

 photo 2014-12-221138111_zps47c49eba.jpg

Ik kocht aanzichtkaarten en M. & ik kochten allebei een sleutelhanger met 20 Augustus erop. Ook was ik toe aan nieuwe oorbellen aangezien de oude allerlei kleuren kregen. Ze zijn een slag groter dan wat ik normaal heb en met groeven erin. Daarnaast ben ik erg blij met mijn ‘eternity’ armband.. Met de tekst achterop en de voorkant met 3 infinity-tekens aan elkaar. Hij is ietstje te groot maar blijft prima zitten. Een erg mooi cadeau voor mezelf & een fijne herinnering aan deze fijne vakantie.

Things that made this week awesome

De natuur. Wat ben ik blij dat dit nog bestaat in Nederland. Ik heb echt genoten van alle diertjes die ik heb gezien. Zo was het hoogte punt wel een eekhoorntje in de boom en een egeltje langs het raam. Ik tuimelend naar buiten om foto’s te maken. Beestje bleef zo zitten en liep rustig verder om eten te zoeken. Zo blij als ik een kind was ik.

 photo PhotoGrid_1419359601018_zps7e912236.jpg

Ook voerde ik de eendjes (die gelijk ruzie gingen maken om stukjes brood), maakte ik natuur foto’s en kwamen er heel wat vogels langs in de achtertuin. Zo mooi te zien dat die beesten hun broodje verstoppen onder de bladeren om het later weer op te komen halen.

We hadden ook nog een schatzoeker mét apparatuur in onze achtertuin lopen. Vond dit toch wel een apart gezicht. Hij graven en met zo’n detector-ding zoeken.

 photo 2014-12-220401081_zps2cff6718.jpg

Oude liedjes horen en met z’n 2e keihard meezingen in een restaurant.

Ook keken we veel funny filmpjes via Dumpert & Youtube. Onder andere zagen we deze HAHAHA

Things I blog

Uiteraard waren al deze blogjes voor geschreven aangezien we op vakantie waren
Ik schreef een recensie over het fijne Thriller debuut Voor ik ga slapen. Super tof boek en een dikke 4 sterren van mij! Ik testte de BackJoy uit en maakt een fijne review over het product. Mijn houding is er zeker op vooruit gegaan! Ook schreef ik een lijstje over dingen die ik gewoon niet zo graag doe. En kreeg van lieve Amy de It’s Christmas Time Tag die ik met heel veel plezier invulde.

Dit weekend een blogje online over het leuke boekje wat ik kreeg met Sinterklaas: My life, An Autobiographical Journal. Ook komt mijn overzichtje online van de populairste blogposten per maand van het jaar 2014.

Ook stond ik gewoon tussen heel wat toffe (en ook grote) bloggers als favoriet blog bij Bente van No tabula rasa. Echt super lief en zo’n fijn compliment, dankjewel!

Bij blogvriendinnetje Simone werd ik genoemd bij haar 3 favoriete blogs in de Bloggers Top 3 Tag. Ook stond ik bij de vraag wie er het meeste reageert: ‘Ik zou niet weten hoe ik dat kan zien. Maar ik weet wel dat Saskia zo goed als altijd reageert op mijn blogs. Ik vind het echt super leuk dat ze zo trouw leest en reageert.‘ Dankjewel!

Things to do this weekend

Nog meer genieten, en nagenieten van onze vakantie. Vandaag ga ik (kerst)ontbijten met 3 lieve vriendinnetjes en vanavond kerst vieren bij mijn schoonfamilie. Ook heb ik nog een extra date met vriendinnetje Julie, die ik al een tijdje niet heb gezien. Tevens hebben we op kerst avond onze kerstcadeaus uitgepakt. Ik ben zoals je kan zien super verwend en heb bijna alles gekregen van mijn wensenlijstje.

 photo cadeausss_zps4b1ecc98.jpg
Links: mijn cadeaus – Rechts zijn cadeaus

Ik kreeg: inspiratie notebook, mijn toffe work out legging (zo balen dat ik tot het skate weer moet wachten deze te gebruiken), Castle DVD en het Blond Amsterdam Winter Ontbijtset. Daarnaast kreeg ik de boeken: 365 dagen succesvol, Ontspoort, De kakkerlak & Het Pantserhart van Jo Nesbo, Stille wateren en super blij met het boek How blogs work.
Heel wat inspirerende boeken waar zeker reviews van online komen.

Hij kreeg: 2 figurines voor zijn collectie. Eentje van Assassins Creed en The Hulk.

 photo divider33_zpsea099c2a.png

We hebben een heerlijke vakantie gehad, maar ben toch altijd weer blij als ik thuis ben. Mijn eigen bedje, dingen en poezels. Wel een erg mooie herinnering om op terug te kijken, deze fijne vakantie.

0
41 reacties

41 thoughts on “TGIF: Week#52/2014 Centerparcs editie

 1. Saar schreef:

  Dat klinkt alsof jij een geweldige vakantie hebt gehad 🙂

 2. Petra schreef:

  Wat kan een paar dagen weg je goed doen hè. Andere omgeving en lekker genieten van elkaar. Ik krijg ook zin om weg te gaan.

 3. sam schreef:

  Ohhh die fotos van dat egeltje! Cute! Dat nr van Five, grappig om weer te horen! Wat heb je een hoop boeken gekregen! Heerlijk!

 4. Zwartraafje schreef:

  Tot rust komen in Centerparcs en geweldig verwent met al die leuke pakjes. Tof dat je zo’n super week achter de rug hebt.

 5. Laura schreef:

  Dat ziet er uit als een heerlijke vakantie zeg!

 6. jackie schreef:

  heerlijke vakantie gehad lees ik, top….
  die armband ♥ die is echt prachtig….

 7. Saskia schreef:

  Wat een heerlijke week zeg! Helemaal de batterij opgeladen…

 8. Wendy schreef:

  Altijd zo genieten in Centerparcs. Alweer veel te lang geleden (precies een jaar op dit moment) dat wij daar een weekendje zijn geweest. Leuk overzichtje!

 9. Wytske schreef:

  Was een heerlijke week zo te horen! Genieten! Jij kunt er weer tegenaan dacht ik zo 😉 .

 10. Lies schreef:

  Leuk om te lezen, lekker genoten zie ik 🙂

 11. Marcella schreef:

  Wat een heerlijke vakantie hadden jullie, echt fijn genieten samen! 🙂 En tof, al je cadeaus van de kerstman! Veel leesplezier!

 12. Evelien schreef:

  Wat een heerlijke week! Het ziet er uit als een hele fijne, leuke vakantie 🙂 . Je bent lekker verwend met al die cadeaus. Fijn weekend!

 13. Nicky schreef:

  Lezen in bad! Zo lekker! Dat egeltje is echt schattig. Fijn dat jullie het leuk gehad hebben.

 14. Michelle schreef:

  Klinkt als een hele fijne vakantie! Leuke foto’s, egeltjes spotten is altijd super! Ik heb er laatst hier eentje achterin onze wijk gevonden, helaas geen camera bij me natuurlijk..

 15. Simone schreef:

  Oh dat klinkt als een heerlijke vakantie zeg! Ik kan nu ook gaan aftellen naar ons weekendje CP 😀

 16. Isabel Cristina schreef:

  Wat leuk dat je zo bent verwend! Zo leuk dat het egeltje zo dichtbij was! <3

 17. Billy schreef:

  nu ik dit blogje lees vind ik het wel jammer dat we ons weekendje Center Parcs geannuleerd zagen. Die parken zijn vaak heel mooi ingericht, met respect voor de bestaande natuur.

  Wel vreemd dat er geen goeie internetverbinding was, daar zouden ze toch moeten voor zorgen vind ik!

  Geniet van je weekend, Saskia!

  (off topic: die tekst die we in het reageervak intypen is nog steeds zodanig licht van kleur dat we bijna niet zien wat we typen. Niet handig… 🙁 )

  1. SAS schreef:

   Je kon een Wifikaart aanschaffen die we hebben gebruikt voor onze tablet, zo konden we gezellig series en filmpjes op Dumpert/Youtube kijken. Voor de rest weinig bereik, wat ik persoonlijk helemaal niet erg vond.

   Ik ga kijken of ik de tekst bij het achter laten van een reactie kan veranderen, echter zie ik zelf niet dat hij lichter is en weet dus niet in hoedanig ik het probleem kan oplossen. Wel bedankt voor het doorgeven!

 18. Anneleen schreef:

  Wat leuk dat jullie het fijn hebben gehad! Geniet nog van de feestdagen!

 19. Madeleine schreef:

  Wat een enige overzicht weer 🙂 Leuk dat je het zo fijn hebt gehad op vakantie !
  Leuk dat deze rubriek blijft doorgaan in 2015… 😉

 20. Infinity schreef:

  Een boek lezen in bad doe ik ook altijd, dat kan ZO ontspannend zijn! Ik kan ook zo genieten van de natuur! Ik kan er uren naar kijken en denken hoe mooi ze eruit ziet!

 21. Lief meisje schreef:

  Wat een leuke vakantie hebben jullie gehad. En nog lekker verwend met mooie cadeautjes.

 22. Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt, leuk artikel en leuke foto’s! Haha Five, die was ik al bijna vergeten 😀 zalig nummer!

  X Sara

 23. Bouchra schreef:

  Ziet er uit als een fijne week, leuk!

 24. Mieke schreef:

  Wat heerlijk zeg. Jullie hebben echt een fijne vakantie gehad zo te zien en te lezen.
  Dat egeltje is echt super schattig!

 25. Dionne schreef:

  Wat een fijn artikel!

 26. Nina Simplynspecial schreef:

  Ziet eruit als een geslaagde tijd bij centerparcs! Wat cute die eekhoorns 🙂 snap wel dat je daar blij van wordt.

 27. Inge schreef:

  Wat een leuk overzicht en wat moeten jullie het fijn hebben gehad! 🙂
  Wat ben je verwend met boeken zeg! Erg fijn!

 28. Maaike schreef:

  Wat een leuke week! En wat fijn dat jullie (iig overdag zo te lezen) het droog hebben gehad. En haardvuurtje in de avond kan je wel wat noodweer mee doorstaan :p

 29. MissDoke schreef:

  Dat ziet er uit als een hele fijne week! Dat egeltje is echt superschattig <3

 30. Maroussia schreef:

  Lekker veel boeken heb je gekregen! Fijn dat je het leuk hebt gehad ^^ x

 31. Xaviera schreef:

  Wat fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten van Centerparcs! Die foto’s van het egeltje zijn super schattig. Leuk dat je zoveel boeken hebt gekregen, meer boeken zijn altijd goed! 🙂 Ik was als jonge tiener heel erg fan van Five, leuk om dat nummer terug te horen!

 32. Jenn schreef:

  Die legging heb ik wel eens voorbij zien komen, maar ik weet niet meer waar 🙁 Leuk om te lezen verder, fijne dag nog!

 33. Marion schreef:

  Fijn dat je zo’n heerlijke vakantie hebt gehad! Lekker hoor! Ik smelt echt weg bij de foto’s van dat die egel! Lief!

 34. Jonne schreef:

  Leuk hoor die foto’s! Helemaal vakantie

 35. Chantal schreef:

  Wat een fijn weekje heb je achter de rug! Zelf ben ik ook niet goed in poolen, maar het best leuk 🙂 en je bent zo te zien goed verwend met de kerstcadeaus 🙂

 36. Tamarah schreef:

  Dat klinkt als een heerlijk weekje! Fijn dat je zo hebt genoten hebt en heerlijk om in de natuur te zijn met al die leuke beetjes. Het klinkt als een fijne ontspannen tijd samen!

 37. Dresses and daisies schreef:

  Echt leuk zo’n overzichtje! Ik ben wel een beetje in de war over je eekhoorntje. Is het geen egeltje?

  PS. Ik geef momenteel een pakket weg met verschillende webshops. Zin om mee te doen? 🙂

  1. Dresses and daisies schreef:

   Ah nvm! Verkeerd gelezen! Je zag ze allebei ^^

 38. Bente schreef:

  Jeetje wat een boel cadeau’s! Leuk! Ik krijg elk jaar een boek van mijn opa en oma en dit keer heb ik Hypnose van Lars Kepler gekregen (en gevraagd, omdat jij er altijd zo positief over bent!).

 39. Anita schreef:

  Klinkt idd als een fijne vakantie. Super dat je zo genoten hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *