Currently #24

Zo weer eens even een currently. Ik heb wat drukke weken achter de rug (lees: vergaderingen en heel wat cursussen) en daarbij natuurlijk ook nog wat zwangerschapsgerelateerde afspraken & dingen. Het was dus even wat meer tijd voor me-time en wat minder online. Wat ik allemaal de afgelopen tijd deed? Een heel groot deel kan je in dit artikel lezen….

Reading • Ik neem eigenlijk weinig de tijd om te lezen, hoewel ik het heerlijk vind om te doen. Echter heel wat drukke weken gehad op werk met overleggen en cursussen en ga daarna liever wat anders doen ter ontspanning. Ik ben dus nog steeds bezig in de nieuwe van Fitzek, tot nu toe zeker wel weer een tof boek. Benieuwd waarheen het verhaal gaat leiden… 📖

Waar gaat dit boek over?
Mats Krüger, een ervaren en succesvolle psychiater, moet zijn vliegangst overwinnen als zijn hoogzwangere dochter Nele voor het eerst in jaren weer contact met hem opneemt. Na een cursus tegen vliegangst gaat Mats aan boord van de langeafstandsvlucht Buenos Aires – Berlijn. Al zijn angsten lijken voor niets tot een vreemdeling hem vertelt dat een van Mats’ ex-patiënten zich ook aan boord bevindt. Iemand die hij ooit heeft bevrijd van moordlustige, gewelddadige fantasieën. En nu moet Mats zien te voorkomen dat hij de 600 passagiers en zichzelf niet mee de dood in jaagt…

Watching • Ik ben alweer begonnen aan het laatste seizoen van Elementary… Zo benieuwd hoe alles gaat eindigen. Ik kijk er na al die tijd nog steeds met veel plezier naar. Daarbij stonden er weer een hoop nieuwe films op Netflix die ik heerlijk ga kijken. 📺

Drinking/eating • Chocolade is wel echt favoriet. Wat precies en hoeveel maakt met niet uit zo met mijn zwangerschap haha. Ook eet ik tegenwoordig veel dingen met jam. Heerlijk!

(Home) Made • Ik ben op werk bezig met 2 canvas doekjes, waarop de kinderen hun naam mogen zetten wat zij denken dat #babypeanut gaat worden… Super leuk! 🎨 Daarnaast zijn we uiteraard lekker bezig te ‘knutselen’ in huis met alle kamers opnieuw inrichten en een start maken aan de babykamer.

New • Ik heb een nieuwe wake-up light. Altijd al willen proberen dus ben erg benieuwd wat ik ervan ga vinden… Ook kochten we nog een mooie kast voor M. zijn kamer boven die dit weekend in elkaar gezet gaat worden.

Ook zal ik maar even mijn mond houden over de aanschaf van veel babypeanut spullen haha. We kochten heel wat klein grut, wat items voor de babykamer en zijn aan het oriënteren. 💗💙

Thinking • Dat ik erg aan het genieten ben van het mooie weertje. Lekker wandelen buiten op een rustig tempo, lekker achter het glas in het zonnetje zitten of liggen, heerlijk!

Loving • Bloemetje voor Valentijn @ werk – Heerlijk bloggen – 20 weken buikje<3 – Genietmomentje voor mezelf

Not loving • Slechte nachten. Ik slaap slecht doordat ik niet lekker lig in bed en wordt 80x per nacht wakker. Merk op mijn werkdagen dat dit er wel extra inhakt.

Needing • Meer vrije tijd. Ik merk met mijn zwangerschap nu ik op de helft zit, dat 5 dagen werken steeds zwaarder wordt. Dit ga ik volgende week op werk aangeven zodat ik 1 dag vrij ben in de week om op te laden.

Feeling/mood • 😴

Looking forward to • Volgende week zijn we jarig! Een dagje na elkaar en de laatste keer dat we geen papa & mama zijn. Gek idee dat dit de laatste verjaardag is dat kleine peanut in mijn buik zit… Ik ben erg zin in de fijne viering volgend weekend met vrienden/familie. 🎈🎉

Happy about • De goede 20 weken echo 💖👶🏻 Zo’n super opluchting was dit toen ik daar lag. Alles zit erop en eraan, zit op de goede curve en alles is gewoon helemaal goed.

Counting down to • Ik heb van die leuke countdowns op mijn telefoon staan. Zoveel dagen nog tot mijn verlof & #babypeanut .

Listening to • Ik heb normaal niets met beide als acteur/zangeres maar dit nummer vind ik zeker wel tof.

18 reacties op “Currently #24

 1. Fijn dat het allemaal goed gaat! Wat een prachtig 20 weken buikje heb je!

  Shallow vind ik ook wel leuk om te horen. Maar die film… pfff. Ik ben de enige in Nederland (en daarbuiten vrees ik) die het een draak van een film vind…

  1. Haha dankje over de compliment van mijn buikje 🙂
   Ik heb de film niet gezien en die trekt mij ook niet zo. Denk dus ook niet dat ik hem ga kijken.

 2. Wat een verschil hé nu het zonnetje zich weer wat vaker laat zien. Vorige week ben ik met mijn schoonzus en mijn jongste neefje een kleine wandeling gaan doen zodat we wat Vitamine D konden verzamelen. Wat een leuk idee ook die canvasdoeken waar de kinderen mee aan de slag mogen gaan. Dat gaat ongetwijfeld een leuk resultaat opleveren. Wij gaan dit jaar eindelijk een terras krijgen en ik kijk er echt zo naar uit om daar te kunnen gaan lezen en zo wat vaker buiten te komen. Hopelijk hebben jullie allebei een heerlijke verjaardag voor de boeg. Zelf ben ik vooral aan het aftellen naar enkele dagen vakantie aan zee. Even tot rust komen en de klusjeslijst vergeten.

 3. Ben je van plan Zo leuk als de eerste tekenen zichtbaar worden. Denk aan jezelf, werken kan je de rest van je leven nog. Ik ben benieuwd naar de babykamer?

  1. De babykamer komen zeker (zwart-wit) foto’s van online als er wat dingen zij gebeurd! Nu bezig met het brainstormen zo leuk!

 4. Die canvasdoekjes zijn echt een leuk idee! ik ben benieuwd hoe ze er straks uitzien. Fijn dat je op je werk een dag minder kunt werken 🙂 . Hopelijk geeft dat meer rust.

  1. Ik hoop ook zeker dat dit snel voortgezet kan worden, aangezien de 5 dagen werken nu zo op de helft van mijn zwangerschap wel lastig worden…

 5. Wat lekker creatief ook allemaal, met die canvasdoekjes 🙂 Toevallig: ik luisterde dit weekend ook veel naar ‘Shallow’ – denk toch ook vanwege de Oscars ;).

 6. Oh, dat boek van Sebastian Fitzek heb ik ook al gelezen. Niet mijn favoriet, maar zeker ook geen slecht boek. Veel plezier nog ermee! 🙂

 7. Ah dat liedje is mooi hè! Ik heb ook niet zoveel met beide personen, maar luister deze ook graag. Ben ergens ook wel benieuwd naar de bijbehorende film. Fijn ook dat de 20-weken echo goed was! Nu kun je lekker aan de gang met alle babyspulletjes 😊

 8. Wat een leuk idee, die canvasdoekjes voor het gokken van de babynaam! Ik ben heel benieuwd waar de kinderen mee zullen komen. Volgens mij hebben kinderen soms een wat bijzonder idee over wat geschikte namen zijn (Prinses, Superman enzo, haha). Wat heerlijk dat jullie zo bezig zijn met de babykamer en het scoren van spullen daarvoor! En jullie verjaardag is ook alvast een fijn vooruitzicht 🙂

  1. De canvasdoekjes zijn voor het raden van het geslacht, niet van de naam 😉 Ze mogen hun naam schrijven op het blauwe of roze canvas doekje om te gokken wat het wordt. Een hele happening op mijn werk haha. Echt super leuk hoe ze meeleven met alles. En bezig zijn met de babykamer is ook erg tof!<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *