10x dingen waar ik deze maand gelukkig van werd | November

Elke laatste dag van de maand online: 10 positieve en leuke dingen die mijn afgelopen maand nรณg mooier maakte. Want, het leven is gewoon leuk. We maken er zelf elke maand een feestje van. Hoogtepuntjes. Lichtpuntjes. Gewoon alle leuke dingen. Om op deze manier terug te blikken naar alle leuke dingen die ik mee heb gemaakt. Dit met uiteraard Instagram foto’s, leuke Youtube filmpjes, gifjes en dergelijke. Ik maak ze elke maand met heel erg veel plezier, dit kijkje achter de schermen.

Klik/scroll verder om te zien wat ik deze maand allemaal heb meegemaakt!

Fijne high tea met vriendinnen
Deze maand begon zo ontzettend fijn met al mijn lieve vriendinnetjes. We hielden een high tea bij mij thuis: super gezellig & erg lekker! daarbij hebben we heerlijk bijgekletst en deden we een vragenspel om elkaar nรณg beter te leren kennen. Zo blij met deze meiden โ™ก

Leesflow ( & herlezen van boeken)
Eindelijk weer een beetje de leesflow te pakken. Na weken – al niet maanden geen boek te hebben aangeraakt heerlijk wat oude boeken herlezen. Daarnaast las ik weer eens een fijne thriller, Het meisje in het ijs. Binnenkort uiteraard een recensie over online. Ik vond het zeker een vermakelijk boek, hoewel ze van mij altijd wel wat bloederiger en spannender mogen ๐Ÿ˜‰ Nu weer proberen te starten in de nieuwste van Slaughter, die ik een tijd terug weglegde want kwam er niet zo erg in.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Het starten bij m’n nieuwe interne baan
Het was de maand dat ik eindelijk ging starten met mijn nieuwe interen baan. Super leuk maar ook zeker spannend. Uiteindelijk is het erg wennen aan de werkzaamheden en andere tijden, maar wat is het leuk! Morgen ben ik er precies een maand mee bezig en komt er een update online over hoe de werkzaamheden e.d. gaan. Lees hier het gehele artikel over mijn nieuwe interne baan.

Kringloop & boekenzolder
Ik ging samen met mijn ouders naar wat kringloopwinkels en naar een boekenzolder. Echter super fijn leesvoer vandaan gehaald. Erg blij mee! Kan er nog steeds van genieten om te struinen tussen alle spulletjes. Volgende maand wil ik er zeker weer wat bezoeken. Daarnaast erg fijn om dit gezellig samen met mijn ouders te doen.

Heel erg veel me-time
Rust, rust en nog meer rust. Doordat er in een korte tijd veel was gebeurd heb ik vooral mijn rust gepakt. Meer dan normaal, en dat heeft me echt goed gedaan. Ik merk dat alle veranderingen zijn tol eisen en ik meer naar mezelf en mijn lichaam moet luisteren. Hoe lastig ik dit soms ook vind.

Alweer 2 jaar samenwonen โ™ก
Zo snel gegaan de tijd: het was 2 jaar geleden dat wij alweer de sleutel kregen van onze droomwoning. Nog steeds zo blij hier en dat we dit allemaal op deze manier hebben kunnen doen. Elke dag sta ik hier met een glimlach op en geniet met volle teugen van onze woning. Of hij af is? Nee. Ik denk dat het ook nooit afkomt haha. Er komen nog wat kleine maar ook grote verbouwingen aan, die in de pen zitten. Een meer-jaren plan maar het wordt steeds meer ‘ons’.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Genieten van de natuur
Nog steeds aan het genieten van de natuur. Zowel zonsopgang als het vallen van de fijne herfstbladeren.

Meeting 2.0 K.
Ik sprak weer eens af met K. My former BFF die ik na 9 jaar weer zag. Erg blij dat we weer contact hebben gekregen (en dat door een film haha) want het is weer als vanouds. We hebben heerlijk geluncht en bijgepraat over van alles en nog wat. Erg gezellig!

Richting kerst & hopelijk mijn XXL vakantie…
Yay, bijna de kerstperiode! Genieten, ik kijk er zo naar uit. Deze week weet ik dan ook EINDELIJK of ik goedkeuring voor mijn vakantie heb. Heeft nog wat voeten in de aarde dus ben erg benieuwd of ik hem daadwerkelijk ga krijgen. Duimen! ??

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Dit filmpje/liedje: ? Blijft mooi!

โ™ฅ

17 reacties op “10x dingen waar ik deze maand gelukkig van werd | November

  1. Hopelijk ben je ondertussen van een fijne vakantie aan het genieten en kan je de batterijen weer even helemaal opladen. Ik heb al eventjes geen geluk gehad met kringloopvondsten maar blijf toch regelmatig even langsgaan bij de plaatselijke kringloopwinkel. Je weet immers maar nooit wie weet kom ik er binnenkort onverwachts toch weer eens iets heel leuks tegen.

  2. Goed van je dat je bewust tijd voor jezelf inplant, ik zou dat eigenlijk ook veel meer moeten doen maar het komt er toch steeds niet van af. Hopelijk is je vakantie inmiddels goedgekeurd. Voor mij betekent het helaas dat ik in december en januari niet vrij kan krijgen tenzij het om noodgevallen gaat, het is namelijk de drukste tijd van het jaar.

  3. Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt bij je baan, ook al is het natuurlijk even wennen. En wat ontzettend leuk dat je je BFF na al die tijd weer hebt gesproken, en dat dankzij een film. Ik duim met je mee dat je binnenkort van die welverdiende vakantie kunt genieten ๐Ÿ™‚

  4. Wat een heerlijk lijstje, Sas! Ik word er helemaal blij van ๐Ÿ™‚ Hopelijk krijg je goedkeuring voor je vakantie, want dan kunnen wij ook meeten! <3

  5. Wow wat leuk dat je gewoon weer contact hebt met je former bff. Tenminste, voor jullie klinkt het goed, haha. Voor mij is het juist goed als ik dat niet doe ๐Ÿ˜‰ . Een heeel fijn december gewenst, hoop dat je die vakantie krijgt!

  6. Ik ga voor je vakantie duimen! ๐Ÿ™‚ De maand november ziet er heel erg leuk uit, ik ben ook gek op high teas.

  7. Wat een mooie novembermaand heb jij erop zitten. Ik kan geloven dat de verandering van baan wel heel wat teweeg bracht en je je rust nodig had! Zo belangrijk om die dan ook te pakken.
    Een eigen huis is ook echt nooit af hรจ. Als je eenmaal rond bent, mag je gewoon herbeginnen, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *