Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: 5x lessen die ik de afgelopen periode heb geleerd

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Hersenspinsels, Lifestyle
Previous Story
Next Story

18 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Lizettw
  17/12/2018 at 20:02

  Wat goed dat je voor jezelf kiest, zeker in een drukke tijd en met de feestdagen in het vooruitzicht waar vaak allerlei sociale verplichtingen druk geven. Dat is niet makkelijk. Jammer dat je sommige ‘vrienden’ nu zo hebt leren kennen, maar gelukkig heb je ook mensen om je heen die er wel voor je zijn. Mijn les voor dit jaar is geduld en vertrouwen hebben, dan komen dingen soms toch wel vanzelf helemaal goed.

 • Reply
  Saar
  14/12/2018 at 15:53

  Die laatste les is echt een hele mooie. En ook dat het niet altijd perfect moet zijn natuurlijk 🙂

 • Reply
  villasappho
  13/12/2018 at 21:23

  Mijn les is denken ik dat ik meer kan dan ik denk qua website aanpassen. Heerlijke foto thee en een kat. Wens je heerlijke dagen toe.

 • Reply
  Olga // Daar Was Eens
  09/12/2018 at 21:43

  Sommige mensen vinden het heel negatief als je zegt ‘maar morgen is er weer een dag’, terwijl ik dat altijd van de zonnige kant probeer te bekijken. Want heb je eens een rotdag, dan weet je dat ‘ie niet langer dan 24 uur zal duren, je gaat slapen en de volgende dag kun je weer met een schone lei beginnen. Vind ik wel lekker hoor 🙂

  • Reply
   SAS
   16/12/2018 at 10:26

   Dat is zeker een fijne, positieve insteek! <3

 • Reply
  Michelle
  08/12/2018 at 20:14

  Soms ( oke, eigenlijk best wat vaker als dit eigenlijk) moet je gewoon echt even voor jezelf kiezen. Vooral als je ook echt ziek (begint te) word(en). Hopelijk ben je momenteel er weer helemaal bovenop gekomen. De meeste lessen die je hierboven beschreef ben ik vier jaar geleden achter gekomen, toen mijn rug het niet meer aankon en ik thuis moest blijven van school en stage. Dan leer je jezelf en de mensen om je heen echt kennen.. De laatste vind ik echter wel een hele mooie om mee af te sluiten 🙂

 • Reply
  Evelyne
  08/12/2018 at 13:17

  Zeer fijn artikel en wijze lessen. Kon ik maar eens leren uit enkele lessen ( niet alleen de lessen die jij hier opsomt ), want ik dreig dikwijls dezelfde fouten opnieuw te maken. Niet 1 keer, maar meerdere keren. Nu ja, sommige ezels stoten zich wel meerdere keren aan dezelfde steen (ik dus 😛 )

 • Reply
  Wanda
  08/12/2018 at 12:48

  Dat je inderdaad goed naar je eigen lichaam moet luisteren. Ook ik kwam mij zelf aan het begin van het jaar tegen, winterdip gecombineerd met extreme drukte op het werk en het werd gewoon teveel. Ik heb toen echt nee gezegd tegen projecten en tegen afspraken met vriendinnen. Lastig en zeker niet zonder slag of stoot, maar wel noodzakelijk en waardevol.

 • Reply
  Zo simpel is dan geluk
  07/12/2018 at 18:34

  Goed om naar je lichaam te luisteren en wat vaker nee te zeggen!

 • Reply
  Darina
  07/12/2018 at 11:39

  Mooie lessen. Luisteren naar je lichaam is ontzettend belangrijk. Heel goed dat je voor jezelf gekozen hebt.

 • Reply
  Sofie
  06/12/2018 at 21:56

  Luisteren naar je lichaam is belangrijk maar niet altijd even makkelijk. Inderdaad in moeilijke periodes leer je je vrienden kennen, ik ben in september geopereerd geweest en het deed deugd dat er zoveel mensen moeite namen om me te bezoeken en me te helpen met onder andere de honden uitlaten.

 • Reply
  sammie
  06/12/2018 at 19:33

  Mooie lessen. Inderdaad, nee is ook een antwoord en af en toe moet je ook nee kunnen zeggen, maakt niet uit wie het is.

 • Reply
  Nicky
  06/12/2018 at 15:27

  Dat zijn goede lessen! Mijn motto is was altijd ‘Count your blessings’ en daar sta ik nog steeds helemaal achter.

 • Reply
  Johanne
  06/12/2018 at 13:50

  Heerlijke lessen waar ik ook nog wel iets van kan meenemen. Het lastige is dat je dit soort dingen soms pas leert als het al te laat is of als je middenin iets zit, maar aan de andere kant kom je er sterker uit en weet je voor de volgende keer hoe het wel moet. Super knap dat je voor jezelf hebt durven kiezen!

 • Reply
  Louise
  06/12/2018 at 12:27

  Hele mooie lessen om te leren. En goed dat je uiteindelijk naar je lichaam en jezelf hebt geluisterd. En nee zegt 🙂 Wel heel fijn dat de lange vakantie is goedgekeurd! Bijna daar <3

 • Reply
  Simone
  06/12/2018 at 12:26

  Voor jezelf kiezen is zó lastig. Ik ken het zelf ook van een tijdje terug toen ik ook echt heel ziek was. Ik had zelfs geen stem meer. Dat was voor mij doorslaggevend om al mijn fotoshoots af te zeggen die week. Ik stel namelijk niet graag mensen teleur, maar gelukkig hadden ze er allemaal begrip voor. Hopelijk voel je je nu wel een stuk beter <3

 • Reply
  Romy
  06/12/2018 at 08:53

  Wat een mooi artikel en dit zijn zeker stuk voor stuk heel wijze lessen om mee te nemen. Ik herken trouwens wel wat je zegt over ontdekken wie er echt voor je is op het moment dat het minder gaat. Aan de ene kant is het op zo’n moment best wel verdrietig dat je van sommige mensen niets hoort, maar aan de andere kant is het ook wel heel waardevol om te merken wie er juist dan voor je zijn <3
  Goed dat je in deze drukke tijd voor jezelf hebt gekozen door soms ook nee te zeggen! Niet makkelijk, maar wel heel belangrijk. Hopelijk kun je binnenkort volop genieten van je welverdiende kerstvakantie.

 • Reply
  Jenn
  06/12/2018 at 08:01

  Mooie, waardevolle en belangrijke lessen ♥

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png